kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Jokereiden kausi ohi – Tuomarifarssi ratkaisi pelin

Only in Russia kuulee monessakin asiassa. Itse käyttäisin tänä päivänä ja juuri tällä hetkellä lausetta Only in KHL.

Jokerit oli kahden erän jälkeen tappiolla 1-0. Toisessa erässä Torpedo siirtyi jo 2-0 johtoon, mutta kuten monesti, juuri tuo lukema tai maaleissa ero on se kaikista vaarallisin johtoasema. Jokerit sai nopeasti kavennettua pelin 2-1:een Jesper B. Jensenin viivavedolla. Tämän jälkeen Petteri Wirtasella oli täysin tyhjä maali edessä, mutta niin vain kaveri sai sudittua kiekosta ohi eikä maalia syntynyt. Tilanteessa Torpedon kenttäpelaaja sulki selvästi kiekon maaliviivan tuntumassa, mutta koska Venäjä ja koska KHL, ei tilanteesta tuomittu edes jäähyä, saatika rangaistuslaukausta niinkuin 10/10 vedetään muualla maailmassa. Hetken kuluttua tästä Jokerit kuitenkin pääsi ylivoimalle ja se tuotti vihdoin tulosta. Jesse Joensuu pelasi maalinedessä jo rähmälläänkin käyneelle Brandon Kozunille, lapa jäähän ja nimi lehteen. Peli oli 2-2 ja kaikki oli taas mahdollista.

Sitten koko touhun farssimaisuus tulee esille. Torpedo tekee Wirtasen emämunauksen seurauksena 3-2 maalin. Ei siinä mitään, hienosti pelattu, mutta maalin naulasi etukulmasta sisään sama kaveri joka teki kuolemaa vain reilut 5 minuuttia aikaisemmin. Siitä tilanteesta Pascal Pelletier nettosi 2+10 minuuttia laitataklauksesta ja voittomaalin tehnyt Kuljomin näytti lähes kuolevan kentälle, niin kipeää teki. Lopulta mies ohjattiin isoista ovista pukusuojiin mikä tarkoitti samalla sitä, ettei mies enää pelaisi tässä pelissä. Mutta eipäs vaan, totta kai minä olen pelikunnossa lähes heti, tulen kaikessa hiljaisuudessa takaisin ja vittuillakseni teen vielä voittomaalin mikä lopettaa Jokereiden kauden. Ihan uskomatonta. Säännöissä kerrotaan, ettei Kuljomin olisi saanut enää pelata, mutta tämä “unohtui” tuomareilta. Erkka Westerlund tätä koitti tavata tuomareille, mutta ilmeisesti englanninkielentaitokin pääsi unohtumaan sillä hetkellä. Ja koko homma niputettiin samaan pakettiin päätösminuutilla jolloin Joensuu otti sen läkisääteisen kakkosen, illan ensimmäisensä, erittäin kevyesti. Näinpä Jokerit pelasi alivoimalla sillä hetkellä, kun olisi pitänyt myllyttää ilman mokkea toisessa päässä. Summeri soi ja kausi loppui siihen. Samalla Westerlundin aika Jokereissa tuli päätökseen. Ensi kaudesta eteenpäin Jukka Jalonen valmentaa Jokereita. Toivottavasti jo heti puolen vuoden päästä, kun on seuraava peli, oltaisiin kauteen varustauduttu isommalla pelaajamäärällä. Nyt rosteri oli liian kapea ja se kostautui.

Torpedo jatkaa TsSKA:n vieraaksi voiton 2-4 ja Jokerit voi siirtyi hiihtoloman viettoon. Vielä ehtii suksia. Toisessa parissa kohtaavat sitten Dynamo Moskova ja SKA. Nämä siis lännen puolelta. Idässä homma on vielä kesken.

2 kommenttia

  1. R-bet

    02.03.2016 22:18

    Harmi että kausi loppui näin nopeasti Jokerien osalta. Kiitos kirjoituksista!

  2. LocDogg

    03.03.2016 21:09

    Jes kiitoksia vaan, että sain kirjoitella ja voinhan minä esim. KHL finaaleista koittaa jotain aina kirjoitella. Kunhan ensin tässä toipuu eilisestä katastrofista, niin saa nähdä syttyykö vielä playoffseihin, mutta finaalit nyt aika salettiin ainakin seuraan

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu