kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Jokereilla erittäin vaikea viikko takana

Viime viikolla Jokerit pelasi peräti neljä ottelua ja saldoksi muodostui vaatimaton neljä pistettä.

SKA:ta vastaan käyty ottelu maanantaina muodostui odotetun vaikeaksi. Ottelu päättyi “yllättäen” SKA:n 2-1 voitoksi. Siksi lainausmerkeissä, että eihän Jokereille annettu edes realistista mahdollisuutta voittaa tuota ottelua. Kaiken huipuksi tehopuolustaja Philip Larsen huitaisi täysin käsittämättömästi SKA:n pelaajaa haarojenväliin, tuloksena tästä oikeutetusti ulosajo ja yhden ottelun pelikielto. Tilanne tapahtui täysin pelin ulkopuolella ja reilut kolme minuuttia ennen loppua. Sitä jäi vaan miettimään, että miksi ihmeessä Larsen sortui moiseen aivopieruun. Larsen oli mukana myös hyvässä sillä miehen lavasta lähti Jokereiden ainokainen. Tosin tuon huitomisen lisäksi Larsen luistimesta kimposi myös SKA:n voittomaali. Että enemmän mukana pahassa kuin hyvässä.

Keskiviikkona matka jatkui Dinamo Riikan vieraaksi josta oli kotiin viemisinä Jokereiden KHL-historian suurin voitto. Jokerit moukaroi Riikan peräti 0-7. Ottelun pistelinkoina toimivat Daine Todd ja Brandon Kozun tehoilla 1+2 mieheen. Myös Peter Regin ja Jesse Joensuu takoivat 1+1 mieheen. Ottelun 7:stä maalista kolme tuli ylivoimalla. Peli oikeastaan ohi jo ensimmäisen erän jälkeen jolloin Jokerit johtivat jo 0-3. Tosin muistissa varmasti oli myös Jokereilla, että juuri tätä jengiä vastaan taannoin johdettiin jo 5-0 ja niin vain 5-6 häviö siitä silloin lopulta tuli.

Viikonlopun viettoon lähdettiin perjantaina ottelulla Dynamo Moskovaa vastaan. Pelistä oli tiedossa jo alusta alkaen, että vaikeaa tulee olemaan ja niinhän siitä tuli. Nenä tuli kipeäksi 5-2 tappion myötä eikä Jokereilla ollut mitään palaa missään vaiheessa. Jokereiden maalit tekivät Pascal Pelletier joka osui toisessa ottelussa peräkkäin sekä Juhamatti Aaltonen. Maalit jäivät laihaksi lohduksi ja useat virheet kostautuivat järjestään.

Eilen sunnuntaina sitten tilanne oli ennen ottelua se, että Jokereille riittäisi kaksi pistettä, että he varmistaisivat divisioonansa voiton. No ehkä yllättäen tai vähemmän yllättäen kotiin viemisinä oli tasan yksi piste. Pelistä joka oli äärimmäisen sekavan oloinen. Jokerit johti vielä kolmisen minuuttia ennen ottelua 1-2, mutta sitä aikaisemmin Jesper B. Jensen päätti tehdä kopioida maamiehensä Philip Larsenin maanantaisen aivopierun ja huitaisi kaveria haarojenväliin. Tuloksena suihkukomennus ja Jokerit kahden miehen alivoimalle. Jokerit kesti sen, mutta ei koko vitosta ja niin vain Dinamo Minsk tasoitti pelin ajassa 56:52. Viimeisellä minuutilla vielä Brandon Kozun pääsi läpiajoon, mutta siitä ei maalia syntynyt. Peli venyi lopulta voittomaalikilpailuun jossa Minskin kaveri onnistui viimeisenä vetäjänä ja näin ollen käteen jäi lopulta yksi piste. Jokereiden maalit tekivät Philip Larsen ja Peter Regin joka saalisti tehot 1+1.

Runkosarja päätökseen

Jokereilla on jäljellä kaksi ottelua. Jokereilla on siis kaksi ottelua aikaa saada yksi vaivainen piste kasaan jotta kakkospaikka olisi varma. Toki SKA:n yhdenkin pisteen menetys jäljellä olevista matseista sen varmistaisi, mutta tilanne kun on se, että Jokerit kohtaa nimenomaan SKA:n seuraavaksi, tulee peli kääntymään vaikka vängän väkisten SKA:n voitoksi. Tulette sen näkemään, valitettavasti. Toivon toki, että olen täysin väärässä ja Jokerit saisi pelistä vaikka sen yhden pisteen, mutta en jaksa uskoa siihen en millään. Tuomarit tulee vetämään tarvittaessa pelin niin räikeästi SKA:lle kuin vaan mahdollista, jos siis siihen tarvetta tulee olemaan. Se on vain valitettavan selvää, että Venäjällä on iät ja ajat politiikka sotkettu urheiluun. Tästä on dokumenttia ja vaikka mitä lähteitä netti pullollaan ja tässä nykyisessä maailmantilanteessa kukaan Venäjän ulkopuolinen joukkue ei tule Gagarin Cupia voittamaan. Ei Jokerit eikä kukaan muukaan. Uskoisin, ettei Jokerit tule saamaan sitä yhtä pistettä kahdesta jäljellä olevasta pelistä. Kuten sanottua, hommasta tulee tuomarit tarvittaessa pitämään huolen. Niin SKA:ta vastaan 16.2 kuin viimeisessä pelissä 18.2 Spartak Moskovaa vastaan. Molemmat pelit pelataan Hartwall Arenalla, joten toivottavasti yleisö tekee kaikkensa sen eteen, ettei tuomarit sotkisi peliä vaan homma ratkaistaisiin reilusti kentällä ja pelaamalla. En vain millään usko tähän, valitettavasti. Joten, uskoisin Jokereiden vielä tippuvan sittenkin kakkospaikalta, joka kyllä olisi erittäin tärkeä sijoitus. Sillä varmistettaisiin kotietu kahdelle ekalle playoffs-kierrokselle. Itse playoffsit alkaa lännen puolella 21.2 ja ensimmäinen kierros on selvä viimeistään maaliskuun ekalla viikolla.

Toivotaan Jokereille hirveästi lykkyä jäljellä oleviin peleihin ja toivotaan myös, että tämä allekirjoittaneen pienoinen ns. foliohattuilu jää myös kuvitelmiksi ja Jokerit nappaa kakkossijan lännen konferenssissa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu