kasinosankarit

Kohteita 33051

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Jukurit – Pelicans vihje ja kertoimet

  Jukurit – Pelicans
  Ikioma Areena
  15/09/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – Pelicans voittaa – Kerroin 2.75 –  @Marathonbet

  Siirry Marathonbet

  Kertoimet vedettiin 13/09 klo. 11.45

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Jukureiden alkukausi on startannut hienosti, mutta isännät eivät ole pelanneet lainkaan yhtä vahvasti.
  • Jukureiden ensimmäinen voitto ei ollut oikein, ja myös lauantaina kotijoukkue oli heikompi miehistö.
  • Jukureiden alkukausi on saanut upean lähdön, mutta kotijoukkueen rosteri on silti auttamatta heikko.
  • Pelicans pelasi lauantaina HIFK:ta vastaan häviten kolmella maalilla. Tappio tapahtui myös ansaitusti.
  • Pelicans pelaa Jukureita paremmalla rosterilla ja omaa hienot puitteet taistella paikoista keskikastissa.
  • Pelicansilla jäi viikonlopusta paljon kehitettävää, mutta turkoosipaidat ovat Mikkelissä lähellä voittoa.
  • Pelicans lähtee otteluun kiistattomana ennakkosuosikkina. Pelicans voittaa noin 47 prosentin arviolla.
  • Pelicansille on runsaasti hyviä kertoimia. Vieraiden lopullinen voitto Marathonbetillä on loistava 2,08.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  2.904.002.10
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 13/09 klo. 11.45

  Jääkiekon SM-liigassa Jukurit saa vastaansa Pelicansin. Kotijoukkueen alkukausi on startannut komeasti, sillä mikkeliläiset saivat loppuviikosta kaksi voittoa KalPasta. Isäntien voitot eivät kuitenkaan irronneet ansaitusti, ja varsinkin kotona tullut täysi pistepotti oli vahvasti tapahtumien vastainen. Jukureiden aloitus on ollut loistava, mutta kotijoukkueen peliesitykset eivät ole olleet läheskään samalla tasolla. Lisäksi isäntien rosteri on alusta huolimatta edelleen sarjan heikoimpia. Vierasjoukkueen urakka lähti liikkeelle vaisusti, sillä lahtelaiset hävisivät HIFK:lle antamalla omiin kuusi maalia. Turkoosipaitojen tappio tuli ansaitusti ja taistosta jäi selkeästi parannettavaa, mutta laadukkaampi Pussinokat on Mikkelissä lähellä täyttä pistepottia.

  Jukureille lentävä lähtö – voitoissa silti runsaasti ilmaa

  Jukureiden alkukausi on saanut loistavan startin, sillä kotijoukkue voitti loppuviikosta KalPan aluksi Mikkelissä ja perään Kuopiossa. Isännät saivat lähes täydet pisteet ja aloittivat urakkansa tuloksellisesti upeasti, mutta mikkeliläiset eivät olisi ansainneet kumpaakaan voittoa. Heimojengi oli varsinkin Mikkelissä selkeästi heikompi miehistö ja olisi kuulunut jäädä ilman pisteitä. Sinipaidat olivat huonompi ryhmä myös Kuopiossa, mutta silloin myös maaliodottamat olivat jo huomattavasti lähempänä toisiaan. Ottelun olisi kuulunut päättyä vastustajalle pienellä marginaalilla. Jukurit on esiintynyt alussa pirteästi, mutta isäntien rosteri on silti auttamatta vaatimaton ja odotukset laajassa kuvassa pienet. Se ei ole muuttunut mihinkään.

  Pelicansin aloitus metsään – vieraat nyt lähellä voittoa

  Pelicansin alkukausi lähti liikkeelle heikosti, sillä vierasjoukkue pelasi HIFK:ta vastaan ja johti ottelua vielä toisessa erässä, mutta häviten sen kolmella maalilla. Helsinkiläiset tekivät kuusi maalia ja voittivat ansaitusti. Ottelussa paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, vaikka se ratkesi vasta lähellä taiston päätöstä. Pussinokat oli pelillisesti pettymys. Lahtelaisilla on kaikki puitteet sijoittua alkaneella kaudella keskikastiin ja tavoitella jopa suoraa paikkaa pudotuspeleistä. Pelicansin materiaali on kiistatta Jukureiden rosteria laadukkaampi, mutta vierasjoukkueen on tehtävä viikonlopusta nopeasti monia parannuksia varsinkin puolustuksessa. Jukureiden pitäisi sopia Pelicansille vastustajana hyvin, ja lahtelaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina.

  Pelicansille luvassa hyviä ylikertoimia – hyödynnä heti!

  Jukureiden loistavasta aloituksesta huolimatta on täysin selvää, että kotijoukkueen pelaaminen on sisältänyt Pelicansin startin tavoin runsaasti kehitettävää. Isännät ovat saaneet kaksi ansaitsematonta voittoa, joista varsinkin Mikkelissä tullut koko pistepotti oli vahvasti tapahtumien vastainen. Heimojengin aloitus on mennyt vahvasti varianssin paremmalla puoliskolla, mutta eteläsavolaisten peliesitykset eivät ole olleet läheskään viiden pisteen arvoisia. Jukurit pääsee otteluun hyvällä itseluottamuksella ja aiemmin vajavaiseksi jääneellä itsekunnioituksella, mutta kotijoukkueen menestyminen turkoosipaitoja vastaan olisi vähintään lievä yllätys. Lahtelaisille tarjotaan vielä hyviä ylikertoimia, jotka kannattaa käydä hyödyntämässä nopeasti.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus