kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Jukurit – Pelicans vihje ja kertoimet

Jukurit – Pelicans
Ikioma Areena
23/02/2021 – 18.30

Vastaveto vihje – Jukurit 1X – Kerroin 1.94 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 22/02 klo. 11.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Jukurit on kulkenut useiden tappioiden keskellä, mutta isäntien pelaaminen on ollut niitä parempaa.
  • Pelicansin suunta on ollut vahvasti laskussa ja vierasjoukkueen otteet ovat tippuneet huolestuttavasti.
  • Pelicans olisi ollut vielä aiemmin selvä ennakkosuosikki, mutta tilanne on nykyisin oleellisesti toinen.
  • Jukureiden kertoimet tulevat laskemaan. Jukurit venyy ottelussa pisteille arviolla noin 60 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,80 4,35 1,75
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 22/02 klo. 11.30

Jääkiekon Liigassa Pelicans matkustaa Jukureiden vieraaksi. Kotijoukkue on ollut heikossa iskussa ja isännät ovat kokeneet seitsemällä edellisellä kierroksella yhtä monta tappiota. Mikkeliläiset ovat päässeet niissä pisteille vain yhdessä jatkoilla hävityssä ottelussa. Jukurit on ollut heikko, mutta kotijoukkue on kärsinyt myös huonosta onnesta. Isännät hävisivät Sportille maalein 1-4, vaikka ottelun olisi pitänyt päättyä omaksi eduksi. Lahtelaisten suunta on vahvassa laskussa. Vierasjoukkue oli vielä aiemmin mainio onnistuja, mutta turkoosit ovat olleet sen jälkeen muuttunut miehistö. Pelicans on saanut kuudelta kierrokselta yhden voiton.

Jukureilla kertoimia paremmat saumat saada pisteitä

Jukureiden kausi on ollut vaikea ja kotijoukkue on kulkenut pitkälti ongelmien keskellä. Isäntien kausi on päättymässä lähes varmasti runkosarjaan ja miehistö on hävinnyt seitsemällä edellisellä kierroksella. Jukurit on pelannut viime aikoina tappiollisesti Sportia ja Tapparaa vastaan. Tappio Tapparalle tuli ansaitusti, mutta Sportia vastaan kärsittiin selvästi huonosta onnesta. Ottelun olisi pitänyt päättyä mikkeliläisille. Jukurit pelasi vieraissa odotuksiin nähden hyvät ottelut Lukkoa ja Ilvestä vastaan ja koki niissä vain niukat tappiot. Varsinkin peliesitys Lukkoa vastaan oli jopa mainiolla tasolla, sillä maaliodottamat olivat lievästi Jukureille.

Pelicansin suunta kovassa laskussa ja pelivire heikko

Pelicans oli pitkään yksi kauden onnistujista, mutta vierasjoukkue on ollut kovassa laskussa ja pelivire mennyt heikoksi. Lahtelaiset ovat yhä korkealla, mutta turkoosien tilanne heikkenee merkittävästi ja ongelmia on alkanut ilmetä usealla osa-alueella. Pelicans on kärsinyt kuudella kierroksella viisi tappiota ja ainoa voitto tuli JYPistä. Lahtelaiset pelasivat viimeksi pisteittä HIFK:ta vastaan. Numerot olivat toki yläkanttiin, sillä maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Tapparalle tullut tappio oli ansaittu, mutta JYP kaatui oikeutetusti. Pelicansilla on ollut aiempaa enemmän alakerran ongelmia ja niitä on tullut myös poissaoloista.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus