kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Jukurit – SaiPa vihje ja kertoimet

  Jukurit – SaiPa
  Ikioma Areena
  06/04/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – Jukurit lopullinen voittaja – Kerroin 1.92 –  @Pinnacle

  Siirry Pinnacle

  Kertoimet vedettiin 05/04 klo. 19.40

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Jukurit on vajonnut takaisin tappioputkeen, mutta isännät saivat sitä ennen useita hyviä onnistumisia.
  • Jukureiden kausi on ollut vaikea ja pelivire taas laskussa, mutta isäntien tulee olla ennakkosuosikkeja.
  • SaiPan kausi on ollut Jukureiden tavoin murheellinen. Keltamustien onnistumiset ovat olleet vähissä.
  • SaiPa nappasi yhden voiton Ässistä, mutta lappeenrantalaisten pelivire on muuten ollut kauan synkkä.
  • Pelivalinta tehdään Jukureiden avulla, joka on ottelun lopullinen voittaja arviolla noin 54,5 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin x/x klo. x

  Jääkiekon Liigassa Jukurit kohtaa SaiPan. Kotijoukkue on vajonnut takaisin tappioputken keskelle. Isännät ovat kärsineet kolmella edellisellä kierroksella kolme tappiota. Mikkeliläiset olivat hieman aiemmin hienossa pelivireessä ja nappasivat uuden päävalmentajansa johdolla mainioita voittoja. Viime viikkoina onnistumiset ovat olleet jälleen hyvin tiukassa, eikä varsinkaan ratkaisuvoimaa ole löytynyt. Jukurit on esiintynyt huhtikuussa pisteittä KalPaa ja HPK:ta vastaan. Lappeenrantalaisten tilanne on vähintään yhtä synkkä. Vierasjoukkue nappasi voiton Ässistä, mutta keltamustat ovat kulkeneet muuten pitkään tappioiden keskellä.

  Jukureiden onnistumiset vaihtuivat taas tappioputkeen

  Jukureiden kausi on mennyt odotetun vaikeasti, mutta mikkeliläiset saivat maaliskuussa uuden päävalmentajansa johdolla useita hienoja voittoja. Isäntien pelivire on mennyt sen jälkeen takaisin laskuun, eikä varsinkaan maalintekoon ole löytynyt ratkaisuvoimaa. Heimojengi on tehnyt kolmella kierroksella kaksi maalia. Sinipaitojen edelliset tappiot ovat tulleet ansaitusti, mutta esimerkiksi tappio Ässille oli vahvasti yläkanttiin. Maaliodottamat olivat lievästi Jukureiden eduksi. Lisäksi aiempi voitto Kärpistä tuli vahvoilla otteilla. Viimeksi tappion olisi pitänyt tulla maalin erolla. Jukureiden tulee olla kotonaan ennakkosuosikki.

  Surkean jaman SaiPa sai suuren tappioputkensa poikki

  SaiPan tilanne on Jukureiden tavoin hyvin heikko. Vierasjoukkue on saanut helmikuun puolen välin jälkeen yhden voiton. Täysi pistepotti irtosi viimeksi Ässistä, mutta sekin olisi pitänyt jäädä tulematta. Voitto meni datan valossa väärälle miehistölle. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet pitkään heikosti, näyttäneet Jukureitakin alistuneemmalta, Sputnikkien onnistumiset ovat olleet käytännössä täysin poissa ja koronatilanne on sotkenut loput. SaiPa on kokenut kuukauden sisään useita maalin tappioita, mutta niiden kääntäminen omaksi eduksi on ollut valtava haaste. SaiPan pelillinen jänne on jopa Jukureitakin heikompi.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus