kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

JYP – Jukurit vihje ja kertoimet

JYP – Jukurit
LähiTapiola Areena
24/11/2021 – 18.30

Vastaveto vihje – Jukurit voittaa – Kerroin 2.38 –  @Jetbull

Siirry Jetbull

Kertoimet vedettiin 22/11 klo. 07.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • JYP on karmeassa tappioputkessa ja esiintynyt suureksi osaksi todella surkeasti ilman onnistumisia.
  • JYPin tilanne on kaikilla mittareilla äärettömän heikko, ja isänniltä on vaikea odottaa isoa muutosta.
  • JYP kulkee syvissä vesissä, tekee valtavasti virheitä, ei luota itseensä ja sekoilee lukuisissa tilanteissa.
  • JYP on nykyään kiistatta pelillisesti SM-liigan heikoin ryhmä. Isännät ovat kurjassa syöksykierteessä.
  • Jukurit on ollut viime aikoina komeassa iskussa, vaikka mikkeliläisten suunta on ollut vähän laskussa.
  • Jukureiden pelaaminen on edennyt parempaan suuntaan. Vieraat ovat edistyneet myös datan valossa.
  • Jukurit on pelannut huilin jälkeen maaliodottamien valossa hyvin ja olisi ansainnut enemmän tulosta.
  • Jukureilla on hieno sauma palata voittojen pariin. Jukurit on vähän yli 50 prosentin ennakkosuosikki.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2.75 4.35 2.14
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 22/11 klo. 07.00

Jääkiekon SM-liigassa JYP kohtaa Jukurit. Kotijoukkue on pahassa syöksykierteessä, kärsinyt tappioita ottelusta toiseen, pelannut surkeasti ja jättänyt itsestään kaikkea muuta kuin ammattimaisen tai edes välttävän vaikutelman. Jyväskyläläiset olivat aiemmin viiden ottelun voittoputkessa, mutta Hurrikaani on saanut sen jälkeen toistakymmentä tappiota ja pelannut todella heikosti. Isännät ovat sekoilleet kaukalon molemmissa päissä ja kuuluvat ansaitusti SM-liigan häntäpäähän. Vierasjoukkue on ollut viime aikoina komeassa pelivireessä, vaikka Heimojengillä on alla kaksi tappiota. Mikkeliläiset ovat nostaneet osakkeitaan hienosti ja esiintyneet edukseen. Siniset lähtivät maajoukkuetauolle voittoputkessa ja tekivät vahvaa jälkeä.

Hurrikaani karmeassa pyörityksessä – alla 10 tappiota

JYP juhli lokakuussa viiden ottelun voittoputkea ja pelasi odotuksiin nähden hienosti, mutta kotijoukkue on ollut sen jälkeen kaikilla rintamilla rajussa syöksykierteessä. Isännät ovat kärsineet 10 edellisellä kierroksella yhtä monta tappiota ja kruunasivat saavutuksensa häviämällä ensin Jyväskylässä täysin pystyyn Kärpille ja perään lähes yhtä kovalla kädellä Ilvekselle. Hurrikaanin tilanne on kaukalossa ja sen ulkopuolella kiistatta hyvin vaikea. JYP lähti sesongille huonosta tilanteesta ja pelaamaan realistisesti paikoista häntäpäässä, mutta kotijoukkue on ollut silti erikoisen surkea ja jättänyt itsestään jopa välinpitämättömän vaikutelman. Mediassa keskustelut ja haukkumiset eivät ole varsinaisesti kehittäneet traktorin fiilistä ja joukkuehenkeä.

Vieraiden pelivire parista tappiosta huolimatta vahva

Jukurit on pelannut viime aikoina hienosti ja lähti maajoukkuetauolle voittamalla putkeen viidesti ja esiintymällä jopa erikoisen vahvasti ja korkealla fiiliksellä. Mikkeliläiset ovat saaneet sen jälkeen kaksi tappiota, mutta vierasjoukkueen pelaaminen on mennyt myös maaliodottamien valossa ansaitusti parempaan suuntaan. Heimojengi kärsi viimeksi tappion KooKoota vastaan, mutta ottelun maaliodottamat olivat käytännössä tasoissa. Sinipaidat olisivat ansainneet ottelusta pisteitä. Jukurit taistelee realistisesti pääsystä pudotuspeleihin ja omaa hyvät puitteet palata Jyväskylässä voittojen pariin. Vierasjoukkueen laadukas pelaaminen on ollut selvästi JYPin tekemistä vahvempaa, ja Heimojengi on saanut monia voittoja.

Heimojengille luvassa ylikertoimia – betsaa nopeasti!

JYP on ollut niin surkeassa pelivireessä ja esiintynyt alle kaiken arvostelun, että kotijoukkueelta on vaikea odottaa nopeasti suurta parannusta. Isännät pelasivat Kärppiä vastaan maaliodottamien valossa lukemia tasaisemman ottelun, mutta rankat virheet maksoivat kovaa hintaa. Hurrikaani on ollut niin heikko ja virhealtis ryhmä, että isäntien pitäisi parantaa aidosti monella osa-alueella, jotta entinen Keski-Suomen ylpeys voisi taistella edes ajoittaisista voitoista. Jukurit on saanut huilin jälkeen kaksi tappiota, mutta vierasjoukkueen pelaaminen on ollut yhä laadukasta. Sinipaidat olisivat ansainneet enemmän tulosta myös Ilvestä vastaan. Heimojengi on Jyväskylässä vahvoilla, joten vieraiden ylikertoimet kannattaa käyttää heti.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus