kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  KalPa – Ässät vihje ja kertoimet

  KalPa – Ässät
  Olvi Areena
  05/03/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – KalPa voittaa – Kerroin 1.91 –  @NordicBet

  Siirry NordicBet

  Kertoimet vedettiin 04/03 klo. 20.15

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • KalPa on pelannut tuloksellisesti ja esiintynyt kaukalossa hyvin. Isännät ovat menestyneet ansaitusti.
  • KalPa kärsi hyvin epäonnisen tappion HPK:lle, mutta keltamustat palasivat nopeasti voittojen pariin.
  • Ässillä on alla kuusi tappiollista ottelua, joista neljässä edellisessä kolmesti ratkaisut on saatu jatkoilla.
  • Ässät olisi ansainnut viimeksi voittaa, mutta esimerkiksi taisto HIFK:ta vastaan oli huonoa pelaamista.
  • KalPan kertoimet tulevat laskemaan, sillä kotijoukkue saa koko pistepotin arviolla noin 58 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  1,884,203,40
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 04/03 klo. 20.15

  Jääkiekon Liigassa KalPa isännöi Ässiä. Kotijoukkue on pelannut hienosti ja keltamustat ovat saaneet viidellä kierroksella neljä voittoa. Isännät hävisivät epäonnisesti HPK:lle, mutta savolaiset palasivat voittoihin Jukureita ja Kärppiä vastaan. KalPa on pelannut seitsemällä kierroksella kuudesti vieraissa ja saanut laajasti tulosta. Isäntien onnistumiset ovat tulleet usein ansaitusti, sillä keltamustat ovat olleet vahvoja. Vierasjoukkue on tappioputkessa, mutta porilaisten edelliset ottelut ovat olleet lähes järjestäen hyvin tasaisia koitoksia. Ässillä on alla epäonninen tappio jatkoilla HPK:lle, mutta HIFK:ta vastaan ei olisi ansaittu pisteitä.

  KalPa pelannut hienosti ja saanut ansaitusti menestystä

  KalPa on esiintynyt mainiosti ja kotijoukkue on saanut ansaitusti paljon onnistumisia. Keltamustien kausi on mennyt hyvin, ja savolaiset ovat olleet varsinkin viime aikoina hienossa pelivireessä. KalPa hävisi kotonaan viime kerralla HPK:lle, mutta se oli epäonninen tappio, ja ottelua seurasi voitot Jukureita ja Kärppiä vastaan. Keltamustat olisivat ansainneet voittaa aiemmin Lukon, ja sitä seurasi voitokas ajanjakso Sportia ja Ässiä vastaan. KalPan peliesitys Jukureita vastaan oli vakuuttava, kun taas tiistaina maaliodottamat olivat lievästi Kärpille. Keltamustat olivat viimeksi Ässiä vastaan vähän parempi ryhmä ja ansaitsivat napata kaksi pistettä.

  Ässät tappioputkessa – viimeksi olisi ansainnut voittaa

  Ässät on kuuden ottelun tappioputkessa, mutta vierasjoukkue on pelannut neljällä kierroksella kolmesti jatkoille edenneitä otteluita. Porilaisille voittaminen on tuottanut isoja vaikeuksia, mutta patapaitojen uusin ottelu HPK:ta vastaan päättyi tapahtumien vastaisesti. Punamustien olisi kuulunut saada viimeksi parempaa menestystä, mutta toiseksi edellisellä kierroksella jatkoille mennyt ottelu HIFK:ta vastaan olisi pitänyt mennä helsinkiläisille jo varsinaisella peliajalla. Ässillä on ollut merkittäviä puolustuksen haasteita, ja esimerkiksi heikko ilta JYPiä vastaan sisälsi omiin viisi maalia. Maaliodottamat olivat tosin melkein tasoissa.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu