kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Kärpät – KalPa vihje ja kertoimet

  Kärpät – KalPa
  Oulun Energia Areena
  02/03/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – KalPa lopullinen voittaja – Kerroin 2.40 –  @Bet365

  Siirry Bet365

  Kertoimet vedettiin 02/03 klo. 7.15

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Kärppien suunta on ollut tuloksellisesti loistava, mutta peliesitykset eivät ole olleet vastaavalla tasolla.
  • Kärpillä on takana neljä voittoa, mutta maaliodottamat ovat menneet otteluissa kolmesti vastustajille.
  • KalPan peliesitykset ja tulokset ovat olleet hyviä, vaikka uusin ottelu kotona meni ilman tehtyä maalia.
  • KalPa palasi voittojen pariin ansaitusti Jukureita vastaan, ja ilta HPK:ta vastaan oli hyvin epäonnekas.
  • KalPan kertoimet tulevat laskemaan, sillä vieraat ovat lopullisia voittajia arviolla noin 46,5 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  2,233,752,85
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 02/03 klo. 7.15

  Jääkiekon Liigassa Kärpät pelaa KalPaa vastaan. Molemmat miehistöt ovat olleet hienossa pelivireessä. Kotijoukkue on saanut neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Oululaiset ovat esiintyneet lähiaikoina voitollisesti SaiPaa ja KooKoota vastaan. Lappeenrannassa ratkaisu tuli jatkoilla. Isännät ovat saaneet voittoja myös Ilveksestä ja TPS:stä, mutta miehistön peliesitykset eivät ole olleet tulosten tasolla. Voitoissa maaliodottamat ovat menneet kolmesti vastustajille. Vierasjoukkue kärsi epäonnekkaan tappion HPK:lle, mutta keltamustat palasivat ansaitusti pisteiden pariin Jukureita vastaan. Niitä edelsi kaksi voittoa.

  Kärpät pelannut viime aikoina tuloksiaan heikommin

  Kärpät oli helmikuussa mainiossa pelivireessä ja kotijoukkue lähtee iltaan neljän ottelun voittoputkessa. Isännät ovat päässeet viimeksi voittojen makuun SaiPaa ja KooKoota vastaan, mutta oululaiset ovat esiintyneet useita voittojaan heikommin. Kärpät olisi ansainnut jäädä viimeksi ilman voittoa ja myös Lappeenrannassa oli oikein kaverin venyminen pisteille. Etenkin viimeksi maaliodottamat olivat Kärppiä vastaan. Isännät saivat hieman aiemmin voiton TPS:stä, mutta vastustajan peliesitys oli myös silloin vahvempi. Aikaisempi voitto Ilveksestä saatiin ansaitusti, mutta oululaisilla on ollut eittämättä myös onnea.

  KalPa ollut vahva ja voittojen pariin palattiin ansaitusti

  KalPa on esiintynyt hienosti ja vierasjoukkue olisi ansainnut viime aikoina myös tuloksiaan parempia pistepotteja. Keltamustat hävisivät hieman aiemmin hurjassa maalijuhlassa jatkoilla Lukolle, vaikka maaliodottamat olivat savolaisten eduksi. Vieraat ovat saaneet sen jälkeen kolme voittoa ja tappion, mutta se oli kovin epäonninen tappio HPK:lle. Vastustaja sai neljän maalin voiton, mutta numerot olivat selvästi yläkanttiin. KalPa sai sitä edeltäneessä ottelussa niukan voiton Ässistä ja se tuli tapahtumien valossa ansaitusti. KalPa lähtee otteluun nollaamalla derbyssä Jukurit. Keltamustien peliesitys Mikkelissä oli vahva.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu