kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Käyttöehdot

Kirjoittaja

Käyttöehdot 

Tervetuloa vastaveto.comiin!

Toivomme, että viihdyt sivustollamme.

Nämä käyttöehdot (”Ehdot”) koskevat vastaveto.com-sivuston (”Verkkosivusto”) ja Better Collective A/S:n (”BC”, ”Me” tai ”Meidät/Meitä/Meille”) tarjoamien palvelujen käyttöä. Katsomme, että Verkkosivuston katselu ja käyttö on samalla suostumus ja hyväksyntä ehtoihimme. Lue tämä sopimus huolellisesti, sillä siinä määritellään oikeutesi ja velvollisuutesi Verkkosivuston ja sen palveluiden käytön suhteen. Käyttämällä mitä tahansa Verkkosivuston tarjoamia palveluita sinun (”Käyttäjä”) katsotaan takaavan, että olet vähintään 18-vuotias. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun ei tule käyttää Verkkosivustoamme.

1. Pääsy verkkosivustolle:

1.1. Verkkosivustoa voivat käyttää vain täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Vaadittu vähimmäisikä voi vaihdella sen maan mukaan, josta käsin verkkosivustoa käytetään.

Verkkosivuston käytön edellytyksenä on, että takaat seuraavasti:

Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on laillinen valtuus tehdä tämä sopimus ja käyttää tätä Verkkosivustoa kaikkien tämän sopimuksen ehtojen ja edellytysten mukaisesti.

2. Verkkosivuston sisältö:

2.1. Kaikki Verkkosivustolla esitetty sisältö on luotu äärimmäisen huolellisesti. Olemme vastuussa kaikesta Verkkosivuston sisällöstä. Huomaa, että koska viittaamme toisinaan muiden sivustojen sisältöön (kuten vedonlyöntitarjouksiin online-vedonvälittäjillä), emme voi taata niiden tarkkuutta, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. Vierailemasi sivun omistajat (esim. online-vedonvälittäjät) ovat vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä sen jälkeen, kun olet poistunut meidän Verkkosivustoltamme.

3. Verkkosivustomme käyttäminen:

3.1. Myönnämme sinulle henkilökohtaisen rajoitetun luvan käyttää ja käyttää Verkkosivustoa ainoastaan näiden ehtojen sallimalla tavalla.

 

3.2. Lisenssi ei ole yksinomainen: me voimme peruuttaa sen, etkä voi siirtää sitä muille. Me pidätämme kaikki oikeudet, joita emme ole näissä ehdoissa sinulle nimenomaisesti myöntäneet.

3.3. Sinulla ei ole oikeutta:

Hyödyntää Verkkosivustoa kaupallisesti millään tavalla;

Muokata millään tavalla mitään Verkkosivuston tai sisällön osaa;

Rakentaa ja luoda samanlaista tai kilpailevaa verkkosivustoa, tuotetta tai palvelua.

3.4. Voimme päättää keskeyttää tai lopettaa Verkkosivuston käytön milloin tahansa, joko ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta siitä sinulle.

3.5. Voit lisätä viestejä ja kommentteja Verkkosivustomme foorumille. Jotta voit lähettää ja kommentoida muita viestejä, sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä verkkosivustollamme. Varmista, että luet talon sääntömme ennen kuin lisäät viestejä tai kommentteja.

3.6. Meillä ei ole velvollisuutta valvoa foorumia ja kommentteja, mutta pidätämme oikeuden tehdä niin sekä poistaa minkä tahansa sisällön tai materiaalin oman harkintamme mukaan, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

4. Ilmoitukset ja valitukset:

4.1. Jos sinulla on valituksia tai vastalauseita tämän Verkkosivuston materiaalista ja sisällöstä, tai mistä tahansa Verkkosivustojen käyttäjäyhteisössä esiintyvästä kommentista tai kirjoituksesta, tai jos uskot, että tällä Verkkosivustolla julkaistu materiaali tai sisältö loukkaa teollisia oikeuksia tai tekijänoikeuksia tai muita omistamiasi oikeuksia, tai jos uskot, että joku Käyttäjä tai kolmannet osapuolet käyttävät tai väärinkäyttävät Käyttäjän salasanoja tai tilejä, ota meihin yhteyttä välittömästi osoitteeseen [email protected]

4.2. Vastaanotettuamme valituksesi me ryhdymme tutkimaan kohtuullisia valituksia ja sovellamme kaikkia käytettävissä olevia toimenpiteitä oikeuksiesi loukkauksen estämiseksi ja korjaamiseksi.

5. Immateriaalioikeudet:

5.1. Verkkosivusto ja sen alkuperäinen sisältö, ominaisuudet ja toiminnot ovat Better Collective A/S:n omistuksessa, ja ne on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeus-, tavaramerkki-, patentti-, liikesalaisuus- ja muilla immateriaalioikeuksia tai omistusoikeuksia koskevilla laeilla.

5.2. Mitään Verkkosivuston sisältämää ei tule tulkita siten, että se antaisi hiljaisesti, estoppel-periaatteella tai muulla tavoin lisenssin tai oikeuden käyttää mitä tahansa Verkkosivustolla näkyvää tavaramerkkiä ilman sen omistajan kirjallista lupaa.

5.3. Muistutamme sinua siitä, että olet vastuussa immateriaalioikeuksien kunnioittamisesta ja siitä, ettet loukkaa niitä millään tavalla.

5.4. Et saa kopioida, siirtää tai muokata tällä Verkkosivustolla olevia tietoja millään tavalla.

6. Henkilötiedot:

6.1. Tutustu tietosuojakäytäntöömme. Siinä kerrotaan, miten keräämme, käytämme ja jaamme tietoja sinusta, kun olet pääsemässä verkkosivustollemme tai käytät sitä.

7. Muutokset näihin ehtoihin:

7.1. Pidätämme oikeuden muuttaa tai täydentää näitä ehtoja milloin tahansa. Tällaiset muutokset julkaistaan Verkkosivustollamme ja niissä mainitaan voimaantulopäivä. Verkkosivustomme jatkuva käyttö katsotaan suostumukseksesi tarkistettuihin Ehtoihin. Jos et hyväksy tarkistettuja Ehtoja, sinun on lopetettava Verkkosivustomme käyttö ennen Ehtojen voimaantuloa.

8. Vahingonkorvaus:

8.1. Sitoudut puolustamaan ja vapauttamaan BC:n ja sen tytäryhtiöt sekä niiden toimihenkilöt, johtajat, työntekijät ja edustajat kaikista vaatimuksista, kanteista, vaatimuksista, takaisinperinnästä, menetyksistä, vahingoista, sakoista, rangaistuksista tai muista kustannuksista tai kuluista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kohtuullisiin lakimies- ja kirjanpitopalkkioihin, joita kolmannet osapuolet ovat esittäneet seuraavista syistä

i) näiden ehtojen rikkominen;

ii) rikot lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia;

iii) tämän Verkkosivuston käyttösi.

9. VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

9.1. LUE TÄMÄ KOHTA HUOLELLISESTI. TÄMÄ OSIO RAJOITTAA VASTAVETO.COMIN VASTUUTA SINUA KOHTAAN ASIOISTA, JOTKA SAATTAVAT SYNTYÄ TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTÖN YHTEYDESSÄ. JOS ET YMMÄRRÄ TÄSSÄ OSIOSSA TAI MUUALLA SOPIMUKSESSA OLEVIA EHTOJA, OTA YHTEYTTÄ LAKIMIEHEEN SAADAKSESI SELVENNYKSEN ENNEN TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTTÄMISTÄ.

9.2. EMME OLE ONLINE-RAHAPELIPALVELUJEN TARJOAJA, MUTTA TARJOAMME SISÄLTÖÄ, JOKA LIITTYY ONLINE-RAHAPELIPALVELUJEN TARJOAMISEEN. TARJOUKSEMME SISÄLTÄÄ LINKKEJÄ (AFFILIATE-LINKKEJÄ*) ULKOPUOLISILLE VERKKOSIVUSTOILLE, USEIMMITEN ONLINE-RAHAPELIPALVELUJEN TARJOAJILLE. SEURAAMME NÄITÄ LINKKEJÄ JATKUVASTI, JA SAATAMME MUUTTAA NIITÄ, JOS NE MUUTTUVAT TOIMIMATTOMIKSI. EMME KUITENKAAN OLE VASTUUSSA KUOLLEISTA LINKEISTÄ TAI NIIDEN SISÄLLÖSTÄ.

MEILLÄ EI OLE MITÄÄN VAIKUTUSVALTAA ULKOISILLA VERKKOSIVUSTOILLA ESITETTYYN SISÄLTÖÖN. NÄIN OLLEN EMME OLE VASTUUSSA ULKOISTEN VERKKOSIVUSTOJEN SISÄLLÖSTÄ.

VASTAVETO.COM EI OLE VASTUUSSA VERKKOSIVUJEMME KÄYTÖSTÄ AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA.

9.3. SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA, EMME MYÖNNÄ MITÄÄN TAKUITA, VASTUITA TAI VASTUUTA MISTÄÄN TEOISTASI TAI LAIMINLYÖNNEISTÄ TAI KÄYTTÄYTYMISESTÄSI.

9.4. EDELLISEN MUKAISESTI KÄYTÄT TÄTÄ VERKKOSIVUSTOA OMALLA VASTUULLASI, EIKÄ BC (TAI SEN TOIMIHENKILÖT, JOHTAJAT JA SIDOSRYHMÄT) OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, RANGAISTUSLUONTEISISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ MENETYKSISTÄ TAI VAHINGOISTA TAI TULOJEN, VOITTOJEN, LIIKEARVON, TIETOJEN, SOPIMUSTEN, RAHAN KÄYTÖN MENETYKSESTÄ, TAI MENETYKSISTÄ TAI VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT TAI LIITTYVÄT MILLÄÄN TAVALLA LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISEEN, JOKA JOHTUU TAI JOLLAIN TAVALLA LIITTYY TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTTÄMISEEN, NÄYTTÄMISEEN TAI KÄYTTÖÖN TAI VIIVÄSTYKSEEN TAI KYVYTTÖMYYTEEN KÄYTTÄÄ, NÄYTTÄÄ TAI KÄYTTÄÄ TÄTÄ VERKKOSIVUSTOA (MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, LUOTTAMUS TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA ESIINTYVIIN ARVOSTELUIHIN JA MIELIPITEISIIN); TIETOKONEVIRUKSET, TIEDOT, OHJELMISTOT, LINKITETYT SIVUSTOT, TUOTTEET JA PALVELUT, JOTKA ON HANKITTU TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KAUTTA, TAI MUUTOIN TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTTÄMISESTÄ, NÄYTTÄMISESTÄ TAI KÄYTTÄMISESTÄ JOHTUVAT SYYT). RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUUKO SE HUOLIMATTOMUUTEEN, SOPIMUKSEEN, VAHINGONKORVAUKSEEN, ANKARAAN VASTUUSEEN TAI MUUHUN, JA VAIKKA BC:TÄ OLISI NEUVOTTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.

10. Sovellettava laki ja oikeuspaikka:

10.1. Riitatilanteissa sitoudut ilmoittamaan meille ja yrittämään ratkaista asian epävirallisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä Yhteydenottolomaketta.

Kaikkiin näihin ehtoihin liittyviin vaatimuksiin sovelletaan Tanskan lakeja, lukuun ottamatta lainvalintasääntöjä. Riitatapauksessa hyväksyt Tanskan toimivaltaisen tuomioistuimen toimivallan.

11. Muuta:

11.1. Hyväksyt, että sinun ja BC:n ja kaikkien nykyisten tai tulevien sidosryhmien välillä ei ole yhteisyritys-, edustus-, kumppanuus- tai työsuhdetta tämän sopimuksen tai tämän verkkosivuston käytön seurauksena.

11.2. Näiden ehtojen noudattaminen edellyttää voimassa olevien lakien ja oikeudenkäyntien noudattamista, eikä mikään näiden ehtojen sisältämä rajoittaa oikeuttamme noudattaa lainvalvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten tai lakien mukaisia pyyntöjä tai vaatimuksia, jotka liittyvät tämän Verkkosivuston käyttötapaasi tai meille annettuihin tai keräämiimme tietoihin, jotka liittyvät tällaiseen käyttöön. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa suostut siihen, että nostat minkä tahansa vaatimuksen tai kanteen, joka johtuu tai liittyy tämän Verkkosivuston pääsyysi tai käyttöösi, kahden (2) vuoden kuluessa siitä päivästä, jolloin kyseinen vaatimus tai kanne syntyi tai kertyi, tai tällaisesta vaatimuksesta tai kanteesta luovutaan peruuttamattomasti.

11.3. Jos jokin näiden ehtojen osa todetaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi sovellettavan lain nojalla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, edellä mainitut vastuuvapauslausekkeet ja -rajoitukset, pätemättömän tai täytäntöönpanokelvottoman määräyksen katsotaan korvautuvan pätevällä ja täytäntöönpanokelpoisella määräyksellä, joka vastaa mahdollisimman hyvin alkuperäisen määräyksen tarkoitusta, ja ehtojen muut määräykset pysyvät voimassa.

11.4. Nämä ehdot muodostavat asiakkaan ja BC:n välisen koko sopimuksen tämän verkkosivuston osalta, ja ne korvaavat kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset yhteydenotot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten sähköisiä, suullisia tai kirjallisia, asiakkaan ja BC:n välillä tämän verkkosivuston osalta. Näiden ehtojen ja sähköisessä muodossa annettujen ilmoitusten painettu versio voidaan hyväksyä oikeudellisissa tai hallinnollisissa menettelyissä, jotka perustuvat näihin ehtoihin tai liittyvät näihin ehtoihin, samassa laajuudessa ja samoin edellytyksin, kuin muut alun perin painetussa muodossa laaditut ja säilytetyt liikeasiakirjat ja -rekisterit.

11.5. Nämä ehdot ovat saatavilla Verkkosivuston kielellä. BC ei tallenna erikseen niitä erityisiä ehtoja, joiden mukaisesti allekirjoitat suostumuksesi.

Kaikki oikeudet, joita ei ole tässä nimenomaisesti myönnetty, pidätetään.

*Better Collectiven liiketoimintamalli perustuu iGaming-kumppanuusmalliin. Tämä tarkoittaa, että Better Collective tuottaa tuloja ohjaamalla verkkoliikennettä iGaming-kumppaneillemme (operaattoreille) tuotteidemme ja alustojemme kautta. Kun loppukäyttäjä tutustuu johonkin alustoistamme ja klikkaa yhdeltä sivustoltamme rekisteröityäkseen vedonvälittäjälle, ansaitsemme provision.

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö