Hei Vieras


Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Aloittaja Chris
31 Vastauksia    8628 Lukukerrat
Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Pikaesittely itsestä:

Vedonlyönnistä kokemusta: n. 3-4v enemmän tosissaan, mutta ei edes puoliammattimaisesti :D
Aiemmin nähty? Vihjaajana eri foorumeilla samalla nickillä, joten sama jätkä, samat jutut.
Vahvimmat osa-alueet: Futis & Koripallo
Omassa touhussa kehitettävää? Downswingissä hermojen kestäminen.
Pizza vai kebab? Yleensä pizza
Kalja vai lonkero? Lonkeroa. Aina.
Blondi vai brunette? Kaikkiruokainen, mutta joku raja myös näissä asioissa.
Intohimoinen Real Madrid kannattaja. Urheilun suurkuluttaja.
Seuraa Twitterissä - tärkeää ja vähemmän tärkeää pääosin urheilusta:
https://twitter.com/Toiviz

Tässä topicissa:

* Alkutyönä pienimuotoiset lohkoennakot futiksen MM-kisoihin.
* Ennakkovetoja
* Vihjeitä kisoihin: mahdollisimman monipuolisesti, sidebetseillä etenkin tehdään näissäkin kisoissa rahaa.
* Kaikkea, mitä et halua missata! Vuoden hienoin urheilutapahtuma, stay tuned!
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 04, 13:35:53 kirjoittanut Chris »

 • Luettu 8628 kertaa
 • Blogit
 • 31 Vastauksia

Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Pienet ennakot joka joukkueesta:

LOHKO A:


BRASILIA: Lohkon suurin ennakkosuosikki, joka tulee painamaan lohkovoittajana jatkoon ilman suurempia ihmeitä. Materiaali kova, hyökkäyksessä taitoa ja puolustuskin kestää ainakin turnauksen alun. Puolustus kuitenkin ratkaisupeleissä pieni arvoitus, sekä konkarivahti Julio Cesar. Kotiyleisön suuret paineet harteilla, vain mestaruus kelpaa. Ei alkulohkossa ole kuitenkaan ongelmia.

Arvio: Vienee kaikki pelinsä, 9p.


KROATIA: Loput kolme taistelee toisesta jatkopaikasta, joista Kroatia vahvoimmilla. Keskikentällä Espanjan kentillä dominoineet Modric&Rakitic ja hyökkäyksessä Bayernin Mandzukic. Puolustus kestää myös vertailun. Brasiliaa vastaan heti turnauksen alussa iskunpaikka näpäyttää isäntiä. Pääottelut kuitenkin Kamerunia ja Meksikoa vastaan.

Arvio: Turpaan Brasseilta, vaikkakin avauspelissä yllätyksen aineet aina parhaimmat. Väh 4p muista peleistä, jopa 6p realismia.


MEKSIKO: Joukkue koostuu pitkälti Etelä-Amerikassa pelaavista pelaajista. Oli jo suurissa ongelmissa karsinnoissa eikä odotukset kovin korkealla ole kisoissakaan. Puolustus epävarma, hyökkäyksessä tehot Hernandez, dos Santos &Peralta trion harteilla.

Arvio: Pääottelut Kamerunia&Kroatiaa vastaan. Jää rannalle jatkosta.


KAMERUN: Tullee taistelemaan loppuun asti joka pelissä, mutta materiaali ei riitä muutamasta tähtipelaajasta huolimatta. Hyökkäyksessä on taitoa, mutta vastaavasti puolustus epävarmahko. Avauspeli Meksikoa vastaan antaa suuntaa.

Arvio: Jäänee ulos jatkopeleistä. Kroatialta irtoo max piste, Meksikoa vastaan tasaista.

====================================================================================================

LOHKO B:


ESPANJA:

Kaksinkertainen Euroopanmestari ja hallitseva maailmanmestari. Joukkue on pitkälti sama, kuin viime vuotisissa arvokisoissa, mutta runkopelaajat kuten Xavi, Alonso, Villa, Iniesta ja Torres alkavat olla jo kokenutta kaartia, joten miten paikat kestää raskaan sarjakauden jälkeen? Materiaali on toki pelottavan kova edelleen ja nyt kun joukkueella on kunnon maalipyssy, niin on helppo olettaa Espanjan painelevan lohkovoittajana jatkoon. Toisaalta; joukkueet tietävät Espanjan pelitavan jo niin hyvin, joten jotain uutta pitäisi kenties löytyä.

Arvio: Lohkovoittajana jatkoon.


HOLLANTI:

Yleensä suosikkeihin kuuluva Hollanti on pitkälti Eredevisie-pelaajilla matkassa. Hyökkäys on toki kova Robbenin, van Persien ja Huntelaarin johdolla, mutta alakerta ei vakuuta. Maalivahtipelistä ja hyökkäystehoista homma tuskin jää kiinni, mutta puolustuslinjan arvaamattomuus nousee mitä pidemmälle turnausta mennään. Lohkossa Espanjan ja Chilen hyökkäykset on sen verran laadukasta, ettei tulppaanimaalle kovinkaan helppoa kisarupeaamaa voi luvata.

Arvio: Tappelee tiukasti lohkon 2.sijasta.


CHILE: Hyökkäysvoittoinen Chile tulee taistelemaan lohkon 2.sijasta ja lyö kyllä Espanjankin menestykselle kiilaa. Arturo Vidal, Alexis Sanchez, Mauricio Isla ja Eduardo Vargas etunenässä tarjoavat viihdyttävää peliä. Toki kolikon kääntöpuolena puolustus joutuu melkoiseen testiin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ainakin tulee Chilen peleissä riittämään.

Arvio: Hollannin kanssa taistelu 2.sijasta. Jatkopaikka ei yllättäisi.


AUSTRALIA: Lohkon selkeä jumbo. Uusi sukupolvi tulossa, eikä näistä kisoista ole paljoa luvassa. Joukkueesta ei juurikaan tähtistatuksella vetäviä pelaajia löydy ja jokainen osa-alue suuri arvoitus. Kuitenkaan, suuria paineita ei Australialle näihin kisoihin aseteta.

Arvio: Lohkojumbo, nolla pistettä ei olisi yllätys.

====================================================================================================

LOHKO C:


KOLUMBIA:

Vakuuttavan kova hyökkäyskalusto, joka tullee alkulohkossa iskemään ison kasan maaleja. Lohkon muut joukkueet eivät kovimmasta päästä ole, joten Kolumbiaa voi kyllä helposti ennakkosuosikkina tässä pitää. Hyökkäyksessä on mm. sellaisia kavereita kuin Falcao, Bacca, Martinez ja Ramos. Puolustus on myös aivan kelvollinen, joten Kolumbialta voi odottaa kyllä varsin väkevää alkulohkoa - jatkopeleissä musta hevonen.

Arvio: Lohkovoittajan jatkoon.


KREIKKA:

Tiiviiseen puolustus - ja joukkuepeliin luottava Kreikka lähtee tiukasti taistelemaan 2.paikasta Japanin ja Norsujen kanssa. Kreikalla on melko kokenut joukkue etenkin sen avainpelaajien osalta, ja hyökkäyksen ykköspyssyn Kostas Mitroglun loppukausi meni aivan pipariksi Fulhamissa - muutenkin, kun helleenit ei niitä hyökkäysvoittoisimpia joukkueita ole, Mitroglun panos olisi merkittävä.

Arvio: Tiukka on taistelu 2.sijasta, mutta jäänee rannalle ja kenties jopa lohkojumboksi.


NORSUNLUURANNIKKO:

Hyökkäykseen on heittää mm. Bony, Drogba, Kalou ja Doumbia sekä keskikentälle Yaya Toure, joten tulivoimasta homma tuskin jää kiinni. Norsut tulevat kyllä tappelemaan tuosta 2.sijasta eikä sitä suurena yllätyksenä voisi pitää. Puolustus joutuu kuitenkin melko kovaan testiin, sikäli mikäli Kolo Toureeseen luotetaan.

Arvio: Lohkon 2. tai 3.


JAPANI:

Vaikka Japanin ryhmä koostuukin noin puolet pelaajista Japanin sarjan pelaajista, on se kuitenkin hyvä haastaja Norsuille 2.sijasta. Joukkueesta löytyy kuitenkin mm. Yagatomo (Inter), Uchida (Schalke), Honda (Milan) ja Kagawa (ManU) joten ihan turistiryhmästä ei ole kyse.

Arvio: Lohkon 2. tai 3.

====================================================================================================

LOHKO D:


ITALIA: Huipputasainen D-lohko, josta väkisinkin yksi kova maa lähtee laulukuoroon. Ennakkoon Italiaa voi hienoisena ennakkosuosikkina pitää. Puolustus on tuttuun tapaan kunnossa ja hyökkäysvoimaa löytyy maaliahneiden Balotellin ja Cassanon muodossa. Italian runko on melko kokenut, mutta toisaalta rutiinia löytyy, eikä esimerkiksi Buffonin tai Pirlon otteissa viime vuosina ikä ole näkynyt. Italian otteita ei koskaan voi varmaksi sanoa, mutta kaikki ainekset sillä tässä jatkopaikkaan on.

Arvio: Etenee jatkoon.


ENGLANTI: Arvokisoissa (aina) pettävä Englanti lähtee jälleen haastajana, eikä siltä suuria voi nytkään odottaa. Joukkue on sekoitus kokemusta, mutta myös tällä kaudella Valioliigassa todenteolla läpilyöneet pelaajat kuten Lambert, Shaw, Barkley, Lallana jne ovat nousseet mukaan. Siinä missä hyökkäys on vähintäänkin kova Rooneyn ja Sturridgen johdolla, jättää puolustus kysymysmerkkejä. Tippuminen alkulohkossa ei olisi yllätys, mutta joka tapauksessa tiukka taistelu jatkopaikoista.

Arvio: Lohkon 3.


URUGUAY: Uruguyan kisaurakka sai heti huonoja uutisia, kun Luis Suarezin pelikunto on arvoitus. Mikäli Suarez ei kunnossa ole, maalinteossa vastuu jää pitkälti Cavanin harteille. Toki kokenut Forlan voi vielä kisahuumassa vireeseen yltyä. Puolustukseen Uruguayllä on heittää kehiin vähintäänkin kelvollinen nelikko Maxi Pereira-Diego Lugano- Diego Godin- Jorge Fucile. D-lohkossa tullaan jatkopaikat ratkaisemaan pienin marginaalein, joten Uruguaylle olisi suotavaa Suarezin toipuminen. Joka tapauksessa joukkueella on hyvät saumat painaa tästä jatkoon.

Arvio: Lohkokakkonen


COSTA RICA: Samapa lähes, mitä Costa Ricasta kirjoittelee, kun lohkossa 4.sija on enemmän kuin todennäköistä. Haaste on liian kova, vaikka Bryan Ruiz ja Joel Campbell hyökkäyksessa jotain voivat rakentaakin. Ei loppujen lopuksi mitään palaa lohkossa.

Arvio: Lohkojumbo ja kotimatkalle.

====================================================================================================

LOHKO E:


RANSKA: Ranskan kohdalla on jälleen kaikki mahdollista, sen on arvokisat aina näyttäneet. 2010 joukkue jäi katastrofaalisesti alkulohkoon, vaikka silloinkaan arpaonni ei pahin mahdollinen ollut (MEX, URU, E-AF) Materiaali Gallian Kukoilla on tottakai paperilla kova, mutta myös melko temperamenttinen. Jos se pystyy keskittymään pelaamiseen, ei Ranskalla pitäisi alkulohkossa ongelmia olla. Riberyn poisjäänti iso miinus.

Arvio: Jatkaa lohkosta, todnäk lohkovoittaja.


SVEITSI: Hyvin puolustava, sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Siinä missä alakerta on melko kokenut, niin hyökkäys on nuorien kaverien vastuulla. Materiaali on kuitenkin kelvollinen ja kun puikoissa on kokenut Ottmar Hitzfeld, tulee Sveitsi olemaan tiukka pala muille joukkueille. Ennakkoarvioinnissa jatkopaikassa kiinni.

Arvio: Lohkokakkonen.


ECUADOR: Materiaali ei paperilla päätä huimaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta silti Ecuador on yllätysvalmis haastamaan Sveitsin jatkopaikasta. Kuitenkaan kovin paljoa ei sille uskalla luvata, sillä maalinteko Ranskaa&Sveitsiä vastaan voi olla melko kovan työn takana.

Arvio: Jää lohkon 3.


HONDURAS: Ennakkoon lohkon selkeä jumbo. Materiaali ei riitä millään haastamaan jatkopaikoista ja 3.sijakin tulee olemaan kovan työn takana.

Arvio: Lohkojumbo.

====================================================================================================

LOHKO F:


ARGENTIINA: Lasketaan yleisesti turnauksen ennakkosuosikkeihin, mutta usein arvokisoissa flopannut ryhmä ei omissa papereissa ole kuin max välierissä. Jälleen helpohko alkulohko, josta etenee ongelmitta jatkoon. Hyökkäysosasto kova, mutta puolustus jättää kysymysmerkkejä. Messi ei ole Argentiinan paidassa loistanut, Higuain tuhnuilee ajoittain, miten puolustus kestää kovempien maiden hyökkäykset, helppo alkulohko voi tuoda myös ongelmansa, sillä 1.kova peli onkin jo pudotuspeliottelu. Potentiaalia on, mutta kysymysmerkkejä riittää.

Arvio: Lohkovoittaja.


BOSNIA&HERZEGOVINA: Ensimmäisen kerran arvokisoissa olevalle Bosnialle tarjotaan melko mukavaa lohkoa ja jatkopaikka pitäisi olla otettavissa. Joukkueesta löytyy useita laatupelaajia, kirkkaimpina tähtinä hyökkääjäkaksikko Dzeko&Misimovic. Argentiinaa vastaan voi tehdä tiukkaa, mutta Nigerialta ja Iranilta odotettavissa täysi potti.

Arvio: Lohkokakkonen.


NIGERIA: Lähtee haastajana taisteluun lohkon 2.sijasta. Melko tehoton on Nigeria usein arvokisoissa ollut, mutta nyt hyökkäykseen on kuitenkin pistää mm. Odemwingie ja Musa, eri asia riittääkö sekään. Tärkein ottelu tulee olemaan Bosniaa vastaan, joka pitkälti määrittää sen kohtalon.

Arvio: Lohkon kolmas.


IRAN: Turistin rooli, eikä mitään asiaa jatkopeleihin. Nimetön ryhmä, ja maalinteko tullee olemaan melkoista myrkkyä. Puolustus myöskään tuskin kestää, kun vastassa on mm Agueron, Higuain ja Dzekon kaltaisia viimeistelijöitä.

====================================================================================================

LOHKO G:


SAKSA: Kova materiaali ja odotukset, mutta menestys on maajoukkuetasolla kiertänyt. Melko "helppoon" alkulohkoon Saksa pääsee, josta tullee lohkovoittajana etenemään jatkopeleihin. Materiaalin kaikki tietää, joten siitä ei sen enempää. Jälleen mitalipeleissä, mutta joko viimein on Saksan kisat?

Arvio: Lohkovoittaja


PORTUGALI: Maailman paras pelaaja kärsinyt vaivoista ja tulee kisoihin täysin puolikuntoisena. Ronaldon pelaaminen olisi kaikki kaikessa, mutta juuri nyt ei apuja ole. Lisäksi ykköstoppari Pepe on kärsinyt kevään vaivoista, joten kovin ihanteelliset lähtökohdat ei Portugalille ole. Kuitenkin sen verran potentiaalia joukkueessa on, että sen jatkopaikka pitäisi tästä louhia. USA ja Ghana haastavat, mutta tuskin tarpeeksi. Avauspelissä tasuri Saksalta olisi jo kova askel jatkopaikalle.

Arvio: Ilman täysikuntoista Ronaldoakin jatkoon, sen jälkeen tekee jo tiukkaa.


GHANA: Ennakkoon se kovempi haastaja Portugalille jatkopaikasta. Boateng, Gyan, Ayew, Asamoah jne rakentavat Ghanalle kyllä kelpo avauskentällisen, mutta silti tehottomuus voi vaivata. Tärkeimmät pelit USA:ta ja Portugalia vastaan, jatkopaikka mahdollinen, mutta ei kovinkaan odotettu.

Arvio: Jää alkulohkoon.


USA: Howardia lukuunottamatta on puolustus melko kokematon, joten kovin helppoa alkulohkoa ei USA:lle voi pedata. Donovan jätettiin kisoista pois, joten maalinteko jää Dempseyn ja Altidoren harteille. Ei asiaa jatkopeleihin, materiaali ei vain yksinkertaisesti riitä.

Arvio: Lohkojumbo.

=================================================================================================

LOHKO H:


BELGIA: "Kultainen sukupolvi" , paljon Euroopan huippujoukkueissa pelaavia pelaajia, noussut pikkuhiljaa Euroopan ylempään keskikastiin. Välttämättä näissä kisoissa menestys ei ihan timanttista ole, mutta silti alkulohko pitäisi olla suupala. Jatkopeleissä kaavio ei ole kovin suotuisa, sillä avauskierroksella vs GER/POR ja sen jälkeen mahd. ARG. Potentiaali on kuitenkin valtaisa, eikä alkulohko ole pahin mahdollinen.

Arvio: Jatkopeleihin, lohkovoitto ei olisi yllätys.


VENÄJÄ: Täysin kotimaan liigan pelaajista koostuvalta Venäjältä voi odottaa mitä vain. Avainpelaajat ovat melko kokeneita ja hyökkäyksen tehot pienoinen arvoitus. Jatkopaikasta tiukka taistelu etenkin E-Korean kanssa.

Arvio: Jatkoon.


ETELÄ-KOREA: Haastajan rooli, mutta toisaalta ei suuria paineita. Etelä-Korea kyllä jättää kentälle kaikki veren, suolet ja paskanrippeet, mutta silti materiaali rajallinen.

Arvio: Lohkokolmonen


ALGERIA: Lohkon selkeä altavastaaja, mahdollisuudet jatkoon olemattomat.

Arvio: Lohkojumbo.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 20:15:01 kirjoittanut Chris »


InFlames
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  12
  Tykkäykset:
  0
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Näitä tulevia vihjeitä seurataan ja varmasti myös peesataan joitakin (ne osuvat  ;)), sillä oma futistietämys on hyvin keskinkertaista. Toki kisojen aikana pääsee näkemällä pelejä vetoihinkin hyvin kiinni. Arvoturnaukset ovat oma maailmansa runkosarjoihin verrattuna.

Ite tuli otettua Pinnaclelta "Ei" -vaihtoehto 3.35 kertoimella sille, että kisoissa ei nähdä yhtään hattutemppua. Viime kisoissa Higuain teki ainoan hattutempun ja sitä edellisissä ei tullut yhtään. Historian saatossa kisoissa nähty yleensä 1-2 kolmen maalin ylitystä, mutta katotaan kauan saa tuota jännätä.


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Lohkoennakot nyt päivitetty avausviestiin, ei mitään kovin kattavaa, mutta parempaa tekstinpätkää tulossa ennakkovihjeisiin jota aloittelen huomenna/tiistaina kirjoittelemaan.

Pian alkaa!  8)

Ite tuli otettua Pinnaclelta "Ei" -vaihtoehto 3.35 kertoimella sille, että kisoissa ei nähdä yhtään hattutemppua. Viime kisoissa Higuain teki ainoan hattutempun ja sitä edellisissä ei tullut yhtään. Historian saatossa kisoissa nähty yleensä 1-2 kolmen maalin ylitystä, mutta katotaan kauan saa tuota jännätä.

Juu, melko harvinaisia on hattutemput olleet, mutta toisaalta jollekin se suonenveto yhteen peliin ja naps :D Kuitenkin paljon sellaisia pelejä, jossa se on melko odotettua; esim Argentiina tullee latomaan Iranille/Nigerialle maaleja, jolloin esim Higuain tai Aguero voi hatun pistää. Samoin Brasilia voi flow-tilaan päästessään iskeä kasallisen maaleja esim Meksikoa vastaan. Mutta ihan hyvä haku anyways :)


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Ennakkovedot:

Pistän nyt ennakkovetoja kisoihin, sitä mukaa kun löytyy. Pelattavaa varmasti löytyis vaikka kuinka paljon, mutta yritetään poimia vain tuoreimmat mansikat koriin ;)

LOHKO A:

Kroatia jatkoon? YES 2.14
Pinnacle 4/5


- Brasilia ottaa lähes varmasti toisen jatkopaikan, mutta kolmesta muusta sijasta käydään sitten kovempaa taistelua. Kroatia on kuitenkin näistä kolmesta tasokkain joukkue. Meksiko ei ole läheskään niin vahva etukäteen kuin viime vuosina on totuttu eikä Kamerunkaan vakuuta. Modric ja Rakitic dominoivat keskikenttää ja Kroatia ottaa jatkopaikan.
Myös "forecast" veto 1.BRA&2.CRO 2,62 kertoimella B365:ltä kelpaa.

Kroatian pisteet? YLI 3.5 1.82
Nordicbet 4/5

Kroatian pisteet? YLI 4.5 3.40
Nordicbet 3/5


Brasseilta tullee avauspelissä tukkaan, mutta Meksiko&Kamerun pelissä se on suosikki. Ei Kroatian 6p tästä lohkosta olisi kovinkaan suuri yllätys, joten kyllä noita kelpaa lapulle ottaa!

Kamerunin pisteet? ALLE 1.5, 2.30
Nordicbet 3/5


Ennakkoon lohkojumbo. Brasilia ja Kroatia ottavat voiton, avauspelissä vastassa Meksiko ja kun tiedetään sen pelin tärkeys ja miten tappiota vältetään, ottaa se siitä max tasurin.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOHKO B:

Chile jatkoon? YES 1.877
Pinnacle 3/5


Hollanti odotetusti yliarvostettu bookkereilla tähän lohkoon, mutta Chile on lohkon 2.suosikki vaikka miten päin kääntäisi. Espanja ottanee toisen paikan, ja Ausseille ei jää mitään palaa.

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 02:30:04 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
C-lohkosta ei ainakaan vielä mitään löytynyt..

D-Lohko:

Italia voittaa lohkon: 2.62
Bet365 3/5


Englanti yliarvostettu ja tiukkaa tekee jatkoonpääsyn suhteenkin. Uruguay se kovin haaste Italialle, mutta näkisin Italian tästä kuolemanlohkon kovasta kolmikosta eniten tasapainossa olevana ja lohkovoitto peleihin tällä kertoimella.


Englanti jää alkulohkoon: 2.46
Pinnacle 3/5


Ylempänä nyt jo juttua, osittain liittää sen tähänkin. Ei vain riitä, Englanti flopannut aiemminkin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 02:30:22 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
F-lohko:

Bosnia&Herzegovina jatkoon? YES 1.806
Pinnacle
4/5


Tässä hyvä kohde. Argentiina ottaa omansa, mutta 2.paikasta on MM-kisojen debytantilla kaikki avaimet käsissään. Hyökkäyskalusto on todella kova ja tulee latomaan Iranin ja Nigerian kanveesiin. Puolustus ei etukäteen kovin pitävä, mutta em.kaksikko tuskin kovin montaa Bosnialle iskee, sen verran nihkeää on Iranin/Nigerian hyökkääminen.

Nigerian pisteet? ALLE 3.5 1.80
Nordicbet
3/5


Argentiina ja Bosnia tuskin antaa Afrikan pojille pistettäkään, ja vaikka voittaisivat Iranin (mikä ei ole sekään kirkossa kuulutettua) niin kova työ on saavuttaa väh 4p tästä lohkosta.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 02:30:44 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
H2H vedot:

Brasilia-Argentiina 1, 1.826
Pinnacle
3/5


- Brasilian lohkovoitto näyttää erittäin todennäköiseltä, sen jälkeen tullee vastaan Chile. Puolivälierissä puolestaan esim Kolumbia-Uruguay pelin voittaja. Tie on pedattu siis välieriin asti, mikäli vain pääkoppa kestää.

- Argentiina ottanee lohkovoiton niinikään, 1.kierroksella se kohdannee Sveitsin. Sen jälkeen voikin tulla Belgia/Portugali, eikä jatkopaikka enää olisikaan ihan kirkossa kuulutettu. Ja mikäli esim Portugali ottaisi lohkovoiton, tulisi Saksa vastaan puolivälierissä. Argentiinaa pidetään yliarvostettuna, joten kyllä H2H vedossa lähden kisaisäntien vaunuihin.

Chile-Ecuador 1, 1.80
Unibet
3/5


- Chilen jatkopaikkaa voi pitää alkulohkosta todennäköisempänä. Ranska ja Sveitsi kurinalaisia joukkueita, eikä Ecuadorilla tule olemaan helppoa jatkoonpääsyn suhteen. Mikäli molemmat menevät lohkokakkosina jatkoon, Chile kohdannee Brasilian ja Ecuador Argentiinan -> tulee tästä push joka tapauksessa.

Englanti-Sveitsi 2, 2.05
Unibet
2/5


- Kuten jo kirjoitin, Englannin jatkopaikka vaatii pienen yllärin, vastaavasti Sveitsin odotan kyllä jatkoon menevän. Sveitsin alkulohko selvästi heikompi kuin Englannilla. Englanti alkulohkoon, Sveitsi 1.pp-kierrokselle.


Englanti-Portugali 2, 1.85
Nordicbet
3/5


- Ronaldo saadaan ilmeisesti edes jonkinlaiseen kondikseen, joten lusitaanit jatkoon menee, todnäk menevät jatkoon ilman CR:ääkin. Englannista on jo tarpeeksi sanottu.

Japani-Kroatia 2, 1.90
Nordicbet
3/5


- Kroatian puolesta on jo rahaa painettukin... Japanin lohko todella kimurantti, jossa oikeastaan Kolumbian jatkoonmeno on melko lähellä, mutta muut kolme tappelevat yhdestä paikasta. Pienet marginaalit ratkaisee, meneekö Japani jatkoon vai ei. Jos Japani jatkoon menee esim lohkokakkosena, tulee neljännesvälierissä vastaan Italia/Uruguay ja siitä tulee lähtö - tosin lähtö tullee myös Kroatialle, joka todennäköisimmin kohtaa Espanjan.


« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 02:31:18 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Yksi tai useampi Afrikan maa 16 parhaan joukkoon? EI 5.88
Pinnacle
1/5


Pienellä kokeiluun.. Kamerun ei A-lohkosta jatkoon mene, B-lohkossa ei afrikkalaisia ole, C-lohkossa Norsujen jatkopaikka melko coinflip, joten siihen tää voi kosahtaa. D ja E-lohkoissa ei afrikkalaisia ole, F-lohkossa Nigerian jatkopaikka epätodennäköinen. Ghana ja Algeria jäävät myös rannalle. Eli Norsunluurannikko tämän pitkälti määrittää, kokeillaan snadilla.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 27, 02:32:31 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Pelaajavedot:

Nämä lähinnä hupivetoja, panossuositus max 2/5 kaikkiin.

Messi-Neymar 2, 2.14
Pinnacle


- Messi ei ole ollut ihan kunnossa tällä kaudella, ei myöskään maajoukkueessa ole ikinä loistanut ja Argentiinalle pelejä tullee todnäk 1-2 vähempi kuin Brasseille. Neymar sensijaan hieman alisuoritti Barcelonassa, mutta maajoukkueessa on kulkenut. On ollut tehokas aina majupeleissä ja nyt harkkapeleissä ollut iskussa. Ei tässä Messiä tälläiseen suosikin asemaan saa mitenkään.

Kün Agueron maalit? over 2.5, 1.80
Unibet

Gonzalo Higuainin maalit? over 2.5, 2.10
Unibet


- Argentiinan alkulohko helpohko. Maaleja se tullee iskemään kenties melko reilustikin ja tässä kaksi kaveria, jotka sen maalinteon taitaa. Argentiinalle kuitenkin turnauksessa sen 5 peliä voisi luvata turnaukseen, joten kyllä nämä lapulle kelpaavat.

Eden Hazardin maalit? over 1.5, 2.10
Unibet


- Hazard tulee vetämään Belgialla erikoistilanteet (mm pilkut) josta sieltä voi tulla. Lisäksi tulee kantamaan suuren vastuun belgien hyökkäyksessä.

Edin Dzekon maalit? over 1.5, 1.75
Unibet

Vedad Ibisevicin maalit? over 1.5, 3.00
Unibet


- Irania ja Nigeriaa vastaan Bosnia tulee maaleja tekemään ja tässä ne todennäköisimmät viimeistelijät. Etenkin Dzeko oli kovassa iskussa Cityn paidassa ja maaleja sopii isokokoiselta hyökkääjältä odottaa näissäkin kisoissa.

Maalikuninkuus:

Mahdolliset:

Neymar 11.00 Unibet
Sergio Aguero 15.00 Unibet
Gonzalo Higuain 20.00 Unibet
Thomas Müller 31.00 Unibet
Miroslav Klose 46.00 Unibet
Mario Balotelli 46.00 Unibet
Edinson Cavani 66.00 Unibet

Hassuttelut, mutta miksipä ei?

Ciro Immobile 121.00 Unibet
Antoine Griezmann 201.00 Unibet

Suarez 26.00 Unibet, mutta pelikunto vielä sen verran arvoitus, joten odotellaan sen suhteen.


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
TILASTOT OMISTA VEDOISTA:

(näihin EI laskettuna ennakkovetoja)

PELATTU: 811 €
VOITETTU: 1 663,74 €
PALAUTUS:

ENNAKKOVEDOT:

PELATTU: 30€
VOITETTU:
PALAUTUS:

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 06:02:27 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
VIHJETILASTOT:

VIHJATUT:
OSUNEET:
PALAUTUS SUOSITUSPANOKSIN:

PALAUTUS TASAPANOKSIN:

1. Brasilia-Kroatia, Kulmapotkut yli 10.5, 1.87 Nordicbet 2/5
2. Espanja-Hollanti 1, 1.81 Nordicbet 2/5
3. Espanja-1.5 - Hollanti 1, 3.30 Nordicbet 1/5

4. Chile-1 - Hollanti 1, 1.74 Unibet 3/5
5. Kolumbia-Kreikka 1.92 Nordicbet 2/5
5. Uruguay-1.0 - Costa Rica 1, 1.80 Unibet 2/5
7. Uruguay-Costa Rica over 2.5, 2.13 3/5
8. Englanti-Italia dnb 2, 1.90 Unibet 3/5

9. Sveitsi-Ecuador 1, 2,45 Nordicbet 3/5
10. Argentiina-Bosnia&Herzegovina Over 2.5, 1.82 Nordicbet 3/5

11. Saksa-Portugali, kulmapotkut yli 10.5, 1.90 Unibet 3/5
12. Iran-Nigeria 1X, 1.91 Nordicbet 2/5
13. Brasilia-1.5 - Meksiko 1, 2.02 Bet365 3/5
14. Kamerun-Kroatia-1, 2, 2.45 Pinnacle 3/5
15. Kolumbia-Norsunluurannikko 1, 2.20 Bet365 3/5
16. Kolumbia-Norsunluurannikko Over 2.5 2.07 Bet365 4/5
17. Uruguay-Englanti Over 2.5, 1.92 Nordicbet 3/5

18. Japani-Kreikka 1, 2.20 Bet365 2/5
19. Italia-1 - Costa Rica 1, 2.05 Pinnacle 4/5
20. Sveitsi-Ranska under 2.5, 1.84, Nordicbet 3/5
21. Argentiina-Iran, Argentiina over 2.5, 1.83 Bet365 3/5
22. Saksa-1.5 - Ghana 1, 2.08 Bet365 3/5
23. Nigeria-Bosnia&Herzegovina 2, 1.93 Nordicbet 3/5
24. Hollanti-Chile dnb 2, 1.95 Nordicbet 2/5
25. Kroatia-Meksiko 1, 2.70 Pinnacle 3/5
26. Kroatia-Meksiko, Kulmapotkut yli 9.5, 1.82 Bet365 2/5
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 04:42:47 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Tästä topicista löytyy ylempää: lohko-ennakot, turnausvetoja (H2H, alkulohko, maalikuninkuus) jne, tilastoinnit omista vedoista sekä vihjetilastot. Päivitän niitä aina päivittäin (poikkeuksena ne päivät kun ollaan niin kovaa kännissä ettei pysty lol)

Turnauksen alkuun kierrätellään Unibetin&Nordicbetin bonukset, jonkun verran myös rahat Betillä. Toisinsanoen alkuun mennään Norkan/Ubin kertoimilla vaikka hieman parempaa muualta saakin.

Torstai 12.6 vihjeet

BRASILIA - KROATIA

ENNAKKO: Tuntuu, että joka paikassa hehkutetaan, miten ylivertainen ja kova Brasilia tulee olemaan. Kotiyleisön edessä se on suosikki, selvä sellainen, mutta turnauksen alku ei ole kenellekään koskaan helppo - tuskin edes kisaisännille. Kroatialla on kasassa hyvä joukkue ja vaikka Mandzukic puuttuu, on Kroatialla heittää kärkeen Jelavic, joka on myös hyvä suojaamaan ja tekemään tilaa. Keskikenttää dominoivat Modric ja Rakitic. Silti, Brasilia on selvä suosikki. Kroatia on sille tämän lohkon kovin haaste ja kun se tuodaan heti 1.pelissä vastaan, ei ottelusta helppoa keltapaidoille tule. Paras veto lienee "over 2.25 maalia" jolle saa päälle 1,80 kertoimia.

VIHJE: Kulmapotkut yli 10.5, 1.87 Nordicbet

- Brasilia tulee pitämään palloa ja luomaan paikkoja, 1-0 maaliin asti Kroatia kyttää vastaiskuja. Brasilialla on kaksi hanakasti nousevaa laitapakkia, Marcelo ja Dani Alves. Lisäksi oikealta leikkaa keskelle Hulk, joka laukoo useasti -> pallot kimpoilee kulmiksi ja yleensä veto on niin kova, että maalivahti ei sitä lähde liimaamaan. Vasemmalta peliä pyöritetään kuitenkin enemmän Neymarin kautta ja haetaan boxista Frediä. Keskityksiä ja vetoja on luvassa, ja näin tärkeissä peleissä se pallo siivotaan mieluiten päädystä pihalle kuin aletaan kikkailemaan oman rankkarialueen sisällä, voi tästä pelistä odottaa melko kulmarikasta ottelua. Lisäksi Kroatian harppuunahyökkäykset voivat johtaa kulmiin + mikäli esim Kroatia saisi alkuun 0-1 johdon, Brasilian olisi pakko lisätä kaasua entisestään.

PANOSSUOSITUS: 2/5


Nordicbet tarjoaa otteluun "Panokset takaisin 50e asti, mikäli Brasilia voittaa" Ihan kelpo tarjous, joka otetaan vastaan. HT/FT, 1.maalintekijä, 1.jakson tulosveto tai koko matsin tulosvetoon pitää iskeä max 50e suuruinen veto ja mikäli Brasilia voittaa, saa panoksen takaisin jos veto kusee - mikäli tuo 50e moukku osuu, saa toki pitää voitot siitä. Kroatia X2 saa 3.50 - 3.80 tason kertoimia, joten isketään siihen pikku varmistelu, jolloin ei ainakaan 50e tule turpaan jos Kroatia yllätyksen järjestäisi.

Päivitän tuon 50e vedon huomenna tähän samaan viestiin.

VEDOT:

Kulmapotkut yli 10.5, 1.87 15€
Kulmapotkut yli 10.5, 1.98 10€

Ohi menneet laukaukset yli 9.5, 1.90, 15€ (Unibet, peesi Habsilta)
Brasilia-Kroatia 3-1, 14.00 50€ (Brasilian jollain muulla kuin 3-1 voitolla panos takaisin)

Brasilia-Kroatia X2, 3.40 10€ ("puolisure" Nordicbetin riskittömään)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 01:32:26 kirjoittanut Chris »


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Sellainen avauspeli. 3-1 voitto napsautti tulosvedon jiiriin, hieman onnellakin mutta se tasoittunee kisojen mittaan ;) Kulmat jäi 1 päähän, harmi että heti päävihje toi punasta tiskiin. Habsilta peesattu shots off target veto sen sijaan osui. Voitollehan tästä päivästä jäätiin reilusti, joten turha lähteä jossittelemaan tuota yhtä kulmaa.

Pelinä melko odotettu, Kroatian avausmaali sekoitti Brasilian pakkaa mutta ansaitusti tasoihin 1.jaksolla - jokseenkin halvalla maalilla. 2.jaksolla Kroatia sumputti keskustan ja prässi oli melko ylhäällä, välit tukossa ja Brasilia tylsytettiin aseista - kunnes yksi helppo pilkkuvihellys. Kädet olkapäissä, joten antoi ainekset viheltää rankun, mutta silti.. No, virheitä sattuu ja kotiyleisön paine vaikutti varmasti. 3-1 maali sekin vähän helposti lurahti. Ilman tuota rankkaria Kroatia olisi hyvinkin voinut raapia pisteen kotiin, sillä ei Brasilia mitään ihmeellistä esittänyt. Hajulla oltiin over 2.25 vihjeestä ja siitä että Kroatia kyllä roikkuu mukana, mutta kai tässä tapauksessa pitää olla nyt tyytyväinen tähän. :)

Huomenna mennään taas! Vihjeet eetterin jahka kerkee, Meksiko-Kamerun voi tulla jo tänä yönä.


Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
Vs: Chrisun MM-kisavihjeet 2014
Perjantai 13.6 vihjeet

MEKSIKO - KAMERUN

ENNAKKO: A-lohkon toinen peli, jossa Brasilian jälkeen asetelmat melko tasaiset, joskin Kroatia omissa papereissa selkeästi se 2.suosikki jatkajaksi. Erittäin tärkeä peli molemmille, sillä hävitä ei yksinkertaisesti voi; tappio tietäisi tästä jo lähes varmaa karsiutumista jatkosta, koska Brasilialta ei tule pistettäkään (ei ainakaan etukäteen) ja Kroatiakin voi olla liian kova pala. Tarkkaa peliä tiedossa, riskejä vältetään. Meksiko ollut melko sekasorrossa pari kautta, valmentaja vaihtunut jatkuvasti ja pelaajamateriaali ei häikäise. Kamerunilla ollut sisäisiä ongelmia eikä senkään urakka kisoissa valoisalta näytä. Vähämaalinen ja jopa melko tylsähkö peli tiedossa.

VIHJE:   Nothing.

ESPANJA - HOLLANTI

ENNAKKO: Paljon on keskusteltu, vieläkö Espanjaa kiinnostaa ja miten runko alkaa olla vanhentunut. Vastaavasti Hollannilla on kokematon joukkue muutamaa sotaratsua lukuunottamatta. Ennakkoon Espanja marssii jatkoon ja Hollannilla on tiukka työ yltää toiseksi. Avauspelin merkitystä korostetaan joka paikassa tarpeeksi, varsinaisesti tasapeli ei tässä mikään katastrofi olisi, mutta silti se olisi Espanjalle pettymys. Espanja jatkaa tuttua pallonhallintapeliä, Hollannin nuori alakerta joutuu myllytyksen uhriksi ja tarvittavat paikat Espanja saa luotua. Diego Costa on tietojen mukaan pelikunnossa, kaveri joka osaa maalinteon mutta osaa myös tuota nuorta puolustusta härnätä, jolloin tilaa jää muille ratkaisuihin. Oranjella on hyökkäyksessä päteviä kaveria, mutta kauanko van Persie ja Robben etunenässä jaksavat katsella tuota La Rojan pyöritystä? Tuon luokan tähdet, kun ovat itse tottuneet pitämään palloa. Pelinrakentelu myös Hollannilla suuri arvoitus. Vaikka avainpelaajat ovat jo ikääntymään päin, niin kyllä tästä Espanjan peli on etukäteen odotettavissa.

VIHJE: Espanja 1.81 Nordicbet 2/5 & Espanja-1.5, 3.30 1/5

- Espanja luo tarvittavat paikat, Hollannin puolustus on epävarma eikä sitä olla koeteltu näin isoissa peleissä. Espanja jauhaa ja jauhaa, puolustus on Ramosin johdolla timanttia, joka tukehduttaa Hollannin harvat iskut. Espanja team totals o1,5 kelpaa myös. Varmasti saa parempia kertoimia, mutta vedän vihjeisiin ne niillä kun itse pelaan.

CHILE - AUSTRALIA

ENNAKKO: Chile on selvä suosikki peliin. Sitä voisi pitää kyllä turnauksen ns mustana hevosena, mutta mikäli lohkovoittoa ei irtoa, se kohdannee Brasilian neljännesvälierissä, joten todennäköisesti se kisaurakka loppuu siihen. Anyways, ensin pitää hoitaa Australia. Chilellä on laatua hyökkäyksessä ja keskikentällä, maalissa Claudio Bravo ja valmennus kunnossa. Puolustus ehkä hivenen epävarma, mutta toisaalta se ottaa tässä pelissä komennon ja Australia joutuu vetäytymään. Ausseille ei juuri voi luvata mitään, sen muutaman vuoden takaiset tähdet ovat sivussa/lopettaneet. Hankala alkulohko ei yllätysmahdollisuuksia nosta. Tosin, kaikki paineet on Chilellä, sillä pakko on voitto ottaa.

VIHJE: Chile-1, 1.74 Unibet, 3/5

- Kertoimet lähteneet hurjaan laskuun, vielä aiemmin viikolla sai 1.80 päälle. Unibet tarjoilee kuitenkin 1,74, esim Bet365 laskenut jo 1,60 jne. Tuskin tämäkään kauaa elossa on. Chilen aggressiivinen ja hyökkäävä pelityyli tulee tässä aussit syömään hengiltä, Vidal, Alexis, Isla, Vargas jne etunenässä iskevät kyllä palloa rysään. Maalin voitolla panos takaisin, -1.5 kelpaa myös samoin kuten over 2.25/2.5. Tämä -1.0 veto kuitenkin vihjeisiin.« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 04:37:12 kirjoittanut Chris »xx
Chrisun EM 2016

Aloittaja Chris

9 Vastauksia
4985 Lukukerrat
Uusin viesti Kesäkuu 14, 13:46:42
kirjoittanut Chris
xx
chrisun koriskisailu

Aloittaja Chris

20 Vastauksia
5414 Lukukerrat
Uusin viesti Syyskuu 07, 13:21:07
kirjoittanut Chris
xx
Chrisun kosinta

Aloittaja Chris

1 Vastauksia
1500 Lukukerrat
Uusin viesti Joulukuu 09, 16:37:27
kirjoittanut Chris
xx
Chrisun kesäfinu

Aloittaja Chris

8 Vastauksia
3131 Lukukerrat
Uusin viesti Kesäkuu 20, 22:15:23
kirjoittanut Chris