Hei VierasFinbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Aloittaja Finbet
32 Vastauksia    8469 Lukukerrat
Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
R-betiä pitkään sivusta seuranneena päätin eksyä tänne foorumille myös. Foorumi vaikuttaa selvästi olevan nousussa käyttäjien keskuudessa, joten on mukava tulla mukaan kehittämään toimintaa ja antamaan oman panoksensa. Vastavedon lisäksi kirjoituksiani ja vihjeitäni voi löytää myös eräältä toiselta suurelta foorumilta. Palveluani olen pyörittänyt toukokuun alkupuolelta lähtien. http://finbet.org voit käydä tutustumassa enemmänkin palveluun. Tähän alle kopioin tuolta toisaalta kirjoittamani esittelyviestin.

Finbet.org tarjoaa vedonlyönti vihjeitä kotimaisiin lajeihin.

Tämän hetken valikoima tarjoaa vihjeitä Veikkausliigaan, Superpesikseen ja jo aiemmin mainittuihin lätkän MM-kisoihin. Kaikennäköinen rakentava ja erityisesti asiallinen keskustelu näiden lajien ympäriltä on erittäin tervetullutta. Mahdollisten keskustelujen ja näkemysten vaihtamisen takia päätinkin tänne avata blogin. Urheiluhulluus iski minuun jo hyvin pienenä ja aikoinaan R-kioskille jätetyt 10-kohteen rekkavedot ovat pikkuhiljaa muuttuneet single-kohteiksi ja takana on useamman vuoden voitollinen tulos. Kiinnostus ammattimaisesta vedonlyönnistä ja tilastoihin pohjautuvasta analyysistä alkoi vuonna 2006. Tällöin vedot tulivat toki pienillä panoksilla ja tarkoituksena oli kehittää omia systeemejä, jotta voisin tehdä voitollista tulosta.

Olen seurannut Sm-liigaa (nyk. Liiga) ihan pienestä pojasta lähtien. Tämän myötä syntyikin suuri rakkaus urheilua kohtaan ja oikeastaan voisi sanoa lajin kuin lajin kiinnostavan, mutta pääpaino on ehdottmasti jääkiekossa. Kotimaista futista aloin seurata kunnolla oikeastaan vuonna 2006, jolloin kaikki tilastolliset menetelmät alkoivat kiinnostaa ja mahdollisuus "helposta" rikastumisesta. Superpesis ja Salibandy ovat uusimpia tuttavuuksia ja näistä ei ole kokemusta kuin parin vuoden ajan.

Se siitä lyhyestä elämänkerrasta ja sitten itse asiaan. Tulen tänne blogiinkin postailemaan samat vihjeet mitkä löytyvät kotisivuiltani, ainakin näin aluksi. Tämän lisäksi tarkoituksena olisi tuoda esille omia näkemyksiä koskien aiemmin mainittuja urheilulajeja tai lähinnä liigoja. Kuten jo viestin alussa totesin, aikataulut ja muuta lisätietoa löydät osoitteesta http://finbet.org.

 • Luettu 8469 kertaa
 • Blogit
 • 32 Vastauksia

R-bet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1775
  Vihjeitä
  415
   
   
  Palautus
  100.00%
  Tuotto
  -0.06
  Panostus (ka.)
  5.99
   
   
  Tykkäykset:
  352
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Tervetuloa mukaan! Omalta osalta vihjeet aika vähissä juuri nyt, mutta kunhan kaudet alkavat taas! Paljon hyviä vihjeitä löytyy chatista, vihjeistä ja blogeista toki jo nyt.

Saatko Jennin vielä tänne vihjaamaan pesiksiään ja chattiin viihdyttämään meidän poitsuja niin olet heti kultainen jäsen :)


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Saatko Jennin vielä tänne vihjaamaan pesiksiään ja chattiin viihdyttämään meidän poitsuja niin olet heti kultainen jäsen :)

Kuten R-Bet tuossa totesikin ja puhui Jennistä niin mainittakoon nyt vielä, että naisten Superpesikseen vihjeet tarjoaa Jenni Koskinen. Itse vihjailen sitten kaikki muut lajit ainakin toistaiseksi. Jenniltäkin on tarkoitus tulla analyyttisiä kirjoituksia koskien pesäpalloa kunhan MM-kisat jalkapallon puolella ovat ohi. Kaikki viestit kuitenkin todennäköisesti tulevat kulkemaan minun kauttani, joten varsinaisesti valitettavasti tämänkään foorumin käyttäjät eivät Jennistä pääse nauttimaan.

Itsekkin välillä kirjoitan omia näkemyksiäni ja erillaisia artikkeleita, jotka tulen myös tänne julkaisemaan. Niihin saa tottakai ottaa kantaa ja tuoda myös omia näkemyksiään esille ja avata näin keskustelua aiheesta kuin aiheesta. Muutenkin tähän blogiin saa kirjoitella jos on kielen päällä jotain.Toistaiseksi vihjeeni ja Jennin naisten Superpesis ovat tuottaneet seuraavasti:

MM-Futis 2014
Panokset: 71 yksikköä
Voitot: 89.72 yksikköä
Tulos: +18,72 yksikköä
Pal%: 126.37%

Superpesis
Panokset: 178 yksikköä
Voitot: 158.67 yksikköä
Tulos: -19,33 yksikköä
Pal%: 89.14%

Superpesis N
Panokset: 17 yksikköä
Voitot: 21,46 yksikköä
Tulos: +4,46 yksikköä
Pal%: 126.24%

Veikkausliiga
Panokset: 169 yksikköä
Voitot: 169.03 yksikköä
Tulos: +0,03 yksikköä
Pal%: 100.02%


Tälle päivälle olen earlynä seuraavanlaisesti vihjannut MM-Futista:

Italia - Uruguay, O 2,25, 1,869 (raja 1,79) 2 yksikköä
Englanti - Costa Rica, 2 (+0,5), 2,11 (raja 2,02) 1 yksikkö
Japani - Kolumbia, 1, 3,15 (raja 2,89) 2 yksikköä
Norsunluurannikko - Kreikka, 1, 2,15 (raja 1,95) 3 yksikköä

Kaikki kohteet on pelattu pinnaclelle vihjaushetken kertoimilla. Vihjauksista Italia - Uruguay over on tipahtanut jo alle rajakertoimen, joten se varmasti kannattaa jättää pois mikäli mielii vihjeisiin tarttua. Sen sijaan Japanin kertoimet jostain käsittämättömästä syystä ovat nousussa, joten niihin voi enemmänkin kuin tuon 2 yksikköä panostaa. Norsunluurannikko riittää vielä niukasti peleihin ja Costa Rica +0,5 on myös hiukan nousussa


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Ylemmästä viestistä voi poimia vihjeet tämän päivän MM-Futikseen. Tänään myös Superpesistä ja Veikkausliigaa ja näillä lähdetään tyhjentämään markkinat:


Kitee - Hyvinkää
2 5,10 (Veikkaus), panos 1 yksikkö, rajakerroin 4,97
2 ML 2,80 (Veikkaus), panos 1 yksikkö, rajakerroin 2,68

Lahti - Jaro
1 1,95 (Veikkaus), panos 2 yksikköä, rajakerroin 1,78
1 (-1) 2,83 (Pinnacle), panos 1 yksikkö, rajakerroin 2,72

Molemmilla poissaoloja, mutta merkittävämmät ovat selvästi Jarolla. Winchester on Jarolta pelikiellossa, joka entisestään heikentää Jaron maalinteko mahdollisuuksia Lahden kovaa puolustusta vastaan. Kysymys onkin, onnistuuko Lahti tekemään surkealla nurmella sitä voittoon tarvittavaa 1-0 osumaa?


Japani - Kolumbia
1 (-1) 8,16 (Pinnacle), panos 1 yksikkö, rajakerroin 6,15

Odotusarvon puolesta panosta voisi laittaa enemmänkin, mutta ei kannata kaikkia munia yhteen koriin laittaa. Japania pelattu aiemmin jo suoralla voitolla ja nyt vielä hiukan lisää nousseilla kertoimilla tuota tasoitusta. Japani -1,5 myös oivallinen kohde, mutta itse tyydyin tähän selvästi pienemmän riskin takia. Kyseessä on kuitenkin mieletön ylikerroin ottaen huomioon, että peli on Kolumbialle panokseton. Toisaalta myös en usko, että Kolumbiaa kovin paljoa haittaisi olla lohkon 2, jolloin ensimmäisellä kierroksella olisi vastassa todennäköisimmin Costa Rica, lohkovoittaja kun tulee kohtaamaan todennäköisesti Uruguayn / Italian. Vaikka Kolumbia ei lähtisikään tälle linjalle, eiköhän tämän ottelun tarkoitus ole välttää loukkaantumisia ja kortteja, joten tuskin kovin kovia kamppailutilanteita tullaan näkemään.


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Venäjää lukuunottamatta kertoimet on pelattu Pinnaclelle, Venäjä on Veikkaukselta

Ghana 2 DNB, 2,75, raja 2,62, panos 1 yksikkö
Venäjä 1, 2,16, raja 2,07, panos 1 yksikkö


Pudotuspelit:
-----------------------------------------------------------------
Chile 2 (+1), 1,884, raja 1,81, panos 2 yksikköä
Meksiko 2 DNB, 2,62, raja 2,45, panos 2 yksikköä
Costa Rica 1, 2,63, raja 2,44, panos 2 yksikköä
Sveitsi 2 (+1), 2,1, raja 2,02, panos 1 yksikkö

Ranska finaaliin, 5,54, raja 5,34, panos 1 yksikkö
Meksiko finaaliin, 12,25, raja 10,90, panos 1 yksikkö
Karim Benzema voittaa Golden Bootin, 8,43, raja 7,75, panos 1 yksikkö


Kirjoittelen tänään illemmalla vähän perusteluja näihin pudotuspeli näkemyksiin ja kirjoitan noi samalla selkeämpään muotoon, nyt yksinkertaisesti liian kova kiire


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Noniin, lupasin vähän noita perusteluita noihin pudotuspeleihin ja miten olen moisiin rajoihin päättynyt.

Ensimmäiseksi Brasilia - Chile, Chile +1 pelattu

Tähän otteluun luonnollisesti Brassit lähtee suosikkina ja kotietu varmasti lisää tätä. Kuitenkin Chilenkin puolella on ollut kovaa kannustusta, joten varsinaisesti kotiedusta ei niinkään hyödy. Brasilian peli ei ole itseäni vakuuttanut lainkaan, vaikkakin Kamerunia vastaan peli näytti jo mainiolta. Pitää kuitenkin huomioida vastustajan taso eikä sokaistua liikaa. Brasilian avaukseen luulisi jo pikku hiljaa tulemaan muutoksia, koska eräiden pelaajien esiintyminen on ollut todella surkeata odotuksiin nähden. Näkisin kuitenkin Brasilialle huomattavasti suuremmat paineet tähän otteluun mistä syystä arviot muotoutuivat Chile myönteisiksi. Paineilla tarkoitan sitä, että kukaan ei Chileltä juuri mitään odottanut, kun taas Brasilia on kisojen mestarisuosikki. Brasilialla on vain hävittävää ja kaikki muu kuin voitto varsinaisella peliajalla olisivat käytännössä katastrofi. Chileltä puolestaan tuskin kukaan odottaa mitään tähän matsiin, joten nyt olisi oiva paikka näpäyttää ja laittaa isännät lomille. Eri asia suostuuko fifa tähän, kun on ollut useasti kuitenkin esillä näitä fifan korruptio yms. juttuja. Itse en kuitenkaan tähän usko, mutta en pitäisi mahdottomana. Annettiinhan Brasilialle todella köykäinen rankkari avausmatsissa!


Hollanti - Meksiko, pelattu Meksiko DNB

Hollanti tuskin jätti ketään kylmäksi avauslohkossaan. Jokaisesta pelistä voitto, vaikkakin Australian kanssa joutui aavistuksen tiukalle ja voitto irtosi aavistuksen maalivahdin avustuksella. Espanja floppasi täysin, joten kuinka paljon tuolle Espanja 5-1 voitolle voidaan antaa painoarvoa? Hollannin hyökkäys on tehnyt kisoissa eniten maaleja, kun taas Meksikon puolustus on päästänyt vähiten maaleja ja sekin ainut maali syntyi ottelun loppuhetkillä Kroatiaa vastaan. A-Lohko oli takuulla kovempi kuin B-Lohko ja Meksikon esitykset Brasiliaa ja Kroatiaa vastaan vaikuttivat itseni täysin. Hollanti on varmasti ennakkosuosikki, mutta olihan noissa kertoimissa ilmaa. Näihin early-kohteisiin yleensä otan varovaisen arvion, koska mitä vaan voi tapahtua. Ennakkosuosikkina kuitenkin Hollantia pidän, mutta mainiot mahdollisuudet on Meksikollakin varsinkin mikäli puolustus toimii yhtä tehokkaasti.


Costa Rica - Kreikka, pelattu Costa Rica

Tämä oli mielenkiintoinen ottelu, jotenkin Kreikan bussi ja se, että taas kairattiin tie jatkoon vaikka ennen viimeistä kierrosta se näytti epätodennäköiselle onnistui kuitenkin itseäni aavistuksen vakuuttamaan. Eniten pysähdyin pohtimaan miten Costa Rican taktiikka onnistuu puremaan Kreikan puolustusta vastaan. Kuitenkin se, että voitat lohkon ennaakkoon ehkä kovimmassa mahdollisessa lohkossa ja tiputat Englannin ja Italian ulos on melkoinen saavutus. Lisäksi pientä painoarvoa annoin maan sijainnin johdosta. Alan ehkä pikku hiljaa uskomaan tähän teoriaan, että joukkueet ameriikan mantereilta saavat pientä etua otteluihin ilmaston ja muutenkin fanien tuesta. Mikäli Costa Rican kertoimet tulevat nousemaan saatan vielä lisää napsia Costa Ricaa ja ehkä jopa vielä rohkeamman arvion muodostaa otteluun mikäli näen sen tarpeelliseksi ja arvioidessa huomaan vielä jotain mitä en earlyyn huomioinut. Epätodennäköistä toki, mutta mahdollista. Yleensä early-arviot ovat olleet lopulliset arviot eikä niihin ole muutoksia tarvinnut tehdä.


Argentiina - Sveitsi, pelattu Sveitsi +1


Argentiina ei itseäni vakuuttanut, kenties ennakkoon se helpoin lohko ja joukkue ei onnistu edes lohkoa selvästi voittamaan. Toki 9 pistettä on tavallaan selvä, mutta jokaisen ottelun katsoneena pelit eivät mitenkään helponlaisesti tulleet Argentiinalle. Messi on vihdoin onnistunut myös MM-kisoissa ja tehnyt jo 4 maalia, mutta peli kulkee aivan liikaa Messin kautta ja palloja pelataan jatkuvasti Messille. Messi ei ole tunnettu kovana työntekijänä ja tässä onkin Sveitsin paikka, pallo pois ja Messi ei vaivaudu taistelemaan pallosta. Sveitsin viimeinen peli oikeastaan vakuutti minut siitä, että Sveitsikin voi onnistua. Toki vastustaja oli heikko, mutta varmasti vapauttavaa saada helppo voitto hiukan nihkeästi sujuneiden kahden ensimmäisen ottelun jälkeen. Kaiken lisäksi Sveitsin taktiikalle sopii varmasti paremmin se, että vastustaja pitää palloa ja on se hallitsevampi osapuoli. Tämä veto toki sotii hiukan mielipiteitäni ameriikan mantereiden asemasta suosikkeina, mutta olihan tuossa kertoimessa ilmaa.Ranskan ja Meksikon finaalipaikat


Meksikon finaalipaikka on mielestäni todellinen ylikerroin. Ensimmäisestä pelistä voitto ja seuraavissa peleissä on "vapaalippu" välieriin. No ehkei ihan kuitenkaan, mutta tuleehan Meksiko olemaan ennakkosuosikki Costa Ricaa tai Kreikkaa vastaan. Tämän vedon kannalta toki Kreikan jatkopaikka olisi ehkä se mieluisampi, koska Kreikan hyökkäys ei vakuuta mitenkään ja siihen vastaan Meksikon kova puolustus. Mikäli arvioni Argentiina sukelluksesta osuvat nappiinsa on välierissäkin jokin muu vastus kuin Argentiina. Tässä on Meksikolla loistava paikka edetä jopa finaaliin.

Ranska puolestaan oli loistava alkusarjassa, Sveitsi kaatui 5-2 ja Honduras 3-0. Ecuadoria vastaan 0-0 ja hiukan tuo peli laski arviota kun huomioidaan, että Ecuador pelasi pitkään vajaalla punaisen johdosta. Toki pitää muistaa, että Ranska oli käytännössä varma lohkovoittaja, joten mikä sitten oli todellinen motivaatio mennä täysillä tilanteisiin? Ranska kohtaa Nigerian ja seuraavaksi vastustajaksi asettuu mitä todennäköisemmin Saksa. Välierissä huonoimmassa tapauksessa on Brasilia vastassa, mutta kuten aiemmin totesin Brasilia ei vakuuta ja näen heidän lähtevän laulukuoroon ennen välieriä ja vaikka vastaan tulisikin Brasilia on Ranskalla hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon. Ranskan vahva hyökkäys vakuutti minut täysin ja varsinkin Saksan heikko alakerta tulee olemaan todellisissa ongelmissa Ranskaa vastaan. Ensiksi toki pitäisi kaataa Nigeria.


Benzeman golden boot award veto taas perustui lähinnä siihen, että näen Ranskan menevän pitkälle näissä kisoissa. Tällä hetkellä ollaan jäljessä maalin verran Neymaria ja Messiä. Messiin en jaksa uskoa vaikka Argentiina etenisikin pitkille, tosin ilman Messin onnistumisia tuskin Argentiinakaan etenee. Neymar puolestaan on vahvasti ehdolla tähän titteliin ja kenties todennäköisin valinta olisi tähän titteliin. Kuitenkin arvioin Ranskan etenevän pidemmälle kuin Brasilian ja saavan näin enemmän pelejä aikaiseksi, jonka johdosta Benzemalla on hyvät mahdollisuudet tehdä ne tarvittavat maalit voittaakseen.


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Pesis ottelua lukuunottamatta pelattu Pinnaclelle, pesis peli löytyy Veikkaukselta

Honka - Inter 1, 2,70 raja 2,51, panos 2 yksikköä
Jaro - RoPS 2 DNB, 2,97 raja 2,85, panos 1 yksikkö
Lahti - KuPS 1, 1,84 raja 1,77, panos 2 yksikköä
VPS - MyPa 2, 3,00 raja 2,89, panos 1 yksikkö
TPS - SJK 2, 2,37 raja 2,21, panos 2 yksikköä

Koskenkorva - Seinäjoki 2 ML, 1,84 raja 1,67, panos 3 yksikköä

--------------------------------------------------------------------

Kolumbia - Uruguay 2 DNB, 3,00 raja 2,81, panos 2 yksikköä


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Kivasti olet löytänyt Veikkausliigaan pelattavaa. Itellä on tuo blogissa oleva KuPS ja se on omaan makuun ihan kelpo kohde, vaikka vastapalloon vedänkin. Interiä tuli pelattua myös, mutta se ei ollut niin hyvä, jotta löytäisi tiensä tipsiksi saakka. Itellä ei vain ole juuri arvostusta Honkaa kohtaan. Pelit on useasti kuraa kun puhutaan taktisesta puolesta ja Kuqi huutaa sen minkä suusta lähtee. Ei ole Interikään vakuuttanut, mutta enemmän potentiaalia mielestäni.  SJK:n kertoimia vielä odottelen. Arvio suoralle 44-45%.Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Kivasti olet löytänyt Veikkausliigaan pelattavaa. Itellä on tuo blogissa oleva KuPS ja se on omaan makuun ihan kelpo kohde, vaikka vastapalloon vedänkin. Interiä tuli pelattua myös, mutta se ei ollut niin hyvä, jotta löytäisi tiensä tipsiksi saakka. Itellä ei vain ole juuri arvostusta Honkaa kohtaan. Pelit on useasti kuraa kun puhutaan taktisesta puolesta ja Kuqi huutaa sen minkä suusta lähtee. Ei ole Interikään vakuuttanut, mutta enemmän potentiaalia mielestäni.  SJK:n kertoimia vielä odottelen. Arvio suoralle 44-45%.

Joo poikkeuksellisen hyvin löytyi kyllä pelattavaa, MIFK +0,5 oa oli vihjaushetkellä 1,01, mutta itse pelaan ainoastaan oa yli 1,03, jotta mahdolliset virhearviot eivät pääsisi vaikuttamaan kovin paljon tulokseen. SJK:n kanssa näemmä ollaan aika samoilla linjoilla, peli selvästi kulkee tällä hetkellä, mutta TPS on ollut melkoinen arvoitus. Maalinteon kanssa palloseura tuskaillut, joten tänään tuskin sen helpompaa kun SJK:n vahva puolustus edessä, tasapeli riski on mielestäni tässä ottelussa todella suuri. Lisäksi SJK:lla varmasti kalavelkoja maksettavana aiemmasta 2-0 tappiosta TPS:aa vastaan.

KuPS on tosiaan ollut hyvässä vireessä, mutta vire on lähinnä ollut kova ainoastaan kotona. Lisäksi olen ehkä havainnut KuPSin palaamista pikku hiljaa takaisin "omalle" tasolleen eikä peli ole juurikaan vakuuttanut viime aikoina vaikka tulosta on tullutkin. Tuo KuPS +0,5 on kyllä hyvä kohde sillä tässäkin tasapeli voi olla lähellä johtuen Lahden kovasta puolustuksesta + kentän surkeasta kunnosta haisisi melko varma under. Kuitenkin Lahti on useasti tällä kaudella onnistunut lopulta kairaamaan sen 1-0 voiton kotonaan ja varsinkin nyt joukkue vahvistuu kun Tuco ja Shala tekevät paluun. KuPSilla puolestaan Markic sivussa.

Honka - Inter oli suoraan sanoen v*ttumainen kohde. Honka on hävinnyt tällä kaudella kotonaan vain kerran ja edellisessä kotipelissä tuli tasapeli Klubia vastaan. Tämän kierroksen kaikki kohteet ovat mielestäni hyvin tasaisia ja varmasti joku vetäisee järjestelmällä kaikki ristiksi. Honka on melkoinen kriisijoukkue ja peli-ilmeestä on vaikea sanoa, ainakaan fanien boikotti ei ole joukkueen esityksiin vaikuttanut. Itseäni ei kuitenkaan millään muotoa vakuuttanut tuo edellisen kierroksel 3-0 voitto kriisi-vepsua vastaan. Ojala edelleen Interiltä sivussa ja tämän lisäksi Lindström ja Marinkovic. Toki taas Duah ja Nikkari tekevät paluun kentille


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Se on järkevää jättää pienen valuen kohteet suosiolla pois. Pitkässä juoksussa riskisijoituksia.

TPS on tosiaan ollut pelillisesti ihan hyvä, jos verrataan sarjataulukkoon. Niukkoja tappioita on monia, mutta sieltä 0-1 tappiosta on pitkä matka voittoon. Maalinteko tosiaan näkyvin ongelma ja toisaalta välillä selkäranka on napsahtanut poikki liian helposti. Vähän on sellainen kutina, että meillä on jo putoaja ja mestari selvillä tässä vaiheessa kautta? Seinäjoen ylpeydestä pidän paljon, sillä joukkue on hyvin organisoitu. Jos siellä olisi hitusen enemmän hyökkäysvoimaa niin voitaisiin odotella kovia tuloksia. Toki tulos on ollut sitä jo näilläkn miehillä. Ykkösen maalipyssy Aaltohan on SJKsta lainalla Kotkaan. Voisi olla käyttöä myös Seinäjoella? 

KuPSin ja Rajamäen kuherruskuukausi alkaa varmasti olemaan ohi, mutta mikä sitten on lopulta se joukkueen oma taso. Joukkue kynti niin syvällä Pekosen kanssa, että joukkueelta on pakko odottaa selvästi parempia suorituksia loppukaudesta kuin mitä ne olivat aivan ekoissa peleissä. Lahti tosiaan nojaa vahvaan puolustukseen ja nimenomaan koko joukkueen vahvuiseen puolustukseen. Ei puhuta esimerkiksi vain puolustlinjasta. Lahti on pystynyt kairaamaan näitä niukkoja voittoja kuten sanoit ja se monesti on vahvan joukkueen merkki. Tossa omassa KuPS +0,5 - vedossa on sitä "underia" mukana. Vähän on sellainen tunne, että Lahdessa nähdään passiivinen peli ilman suurta muuttujaa( aikaista maalia tjsp.). Näin ollen voidaan puhua pienten maginaalien ottelusta, vaikka kotijoukkue selvähkö suosikki onkin.

Honka ja Inter herättää samoja ajatuksia täälläkin. Honka vain ei ole esittänyt mitään järkevää pelillisesti koko kautena muutamia välähdyksi lukuunottamatta. Kunnon ajokoira prässi alusta asti ja pelaajat ovatkin sitten valmiita noin 70 minuutin kohdalla ja vastustaja myllyttää lopussa. Interistä olen sitä mieltä, että valmentajaa voisi pikku hiljaa vaihtaa. Vuodesta toiseen sama karuselli pyörii... Ojala on ollut kovin heikko koko kauden, joten hänen puuttuminen ei ole omissa paperissa niin vakava asia, mitä voisi kuvitella. Toki miinusta tästä tulee.
Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
En välttämättä itse vielä Tepsiä pitäisi varmana putoajana, todennäköinen, mutta ei varma. Joukkueen pelejä tarkastelemalla joukkue on usein ollut ehkä jopa vastustajia parempi? Mikä sitten on parempi on eri asia, mutta tarkoitan, että laukauksia tulee ja hallintaakin on. Juuri kuten totesit niin selkäranka on napsunut liian aikaisin. Itse kuitenkin pidän pienenä varauksena vielä, että TPS tulee. Toki kauden alussa joukkue oli vahvasti ehdolla nykyiselle paikalleen, mutta silti joukkueen pelissä on ollut paljon positiivista. Parit onnistuneet suoritukset ja TPS:lla tehdään vielä rahaa!

Hyvin samoilla linjoilla siis selvästi ollaan Lahden pelin kanssa vaikka arviot muotoituivatkin eri suuntiin. Tosiaan vahvalta underilta tuoksuu. Otetaan nyt tähän esimerkkiin vaikka abcde-ranking, Lahti sijoittuu selvästi noihin kärkipäähän, ennemminkin kuitenkin B-luokka, koska onhan Klubin ylivoima kuitenkin vielä liian selkeä. KuPS puolestaan enemmänkin tuota D-luokkaa, ehkä niukasti kavunnut tuonne C:n puolelle viime aikaisten esitysten johdosta, mutta niissä kuitenkaan vastustajan taso ei niin järisyttävän kova ole ollut. Lahden nurmi tosiaan puoltaa underia, mutta eikös Lahti pian pääse toiselle stadionille pelailemaan kunhan valot saadaan kuntoon?

Joo Hongalta on kyllä puuttunut peleistä täysin idea, mutta kotona on ollut vahvat otteet. Porokara onkin varmasti hyvä syy Hongan nykyiseen sijoitukseen tai oikeastaan varmaan lähes ainoa syy? On siellä nyt sentään muutama muukin. Joukkueen fanien boikotti ei varmasti tunnu hienolta ja muutenkin kun seuran tilanne on mitä on. En vieläkään usko, että joukkue saa kairattua kautta loppuun asti ainakaan kovin kunnialla. Ojala tosiaan on flopannut, kuten oikeastaan koko Inter. Pitäiskö Ojalan vaihtaa se todella typerä "MO" pois paidasta takaisin Ojalaan, jos sit alkaisi taas kulkea? Sekä Lindström ja Marinkovic ovat kieltämättä kanssa esittäneet heikkoja otteita ja kun Duah ja Nikkari palaavat mielestäni Inter vain hyötyy tuosta tosiaan. Varovainen olen itse Hongan kanssa, koska onhan joukkueen puolesta tai vastaan lyömisessä suuria riskejä. Aina tottakai on riskit olemassa, mutta Hongan kohdalla ne ovat mielestäni huomattavasti suuremmat.


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
TPS on ollut kylläkin hyvä, mutta heidän ongelma sarjassa säilymisen kannalta on se ettei mikään joukkue ole ainakaan tällä hetkellä romahtamaisillaan. RoPS on viiden pisteen päässä, mutta se on saamassa mielestäni juonen päästä kiinni. Seuraavana tuleekin MIFK, joka on ollut koko alkukauden suurin alisuorittaja. Turkulaisten tähtäin voisi olla juuri Hongassa?  Viime kaudellahan yksi jos toinenkin pelasi erittäin surkeasti, mutta JJK pelasti heidät. No katsellaan miten hommat etenee.

Tuo Lahden ja KuPSin ottelu kertoo vain sen, että kuinka pienestä nämä ovat kiinni. Pienen pieni näkemysero ja pelaammekin toisiamme vastaan. Lahti pääsee Kisapuistoon myöhemmin tänä kesänä ja siellä odottaa tekonurmi ja muutenkin kiva pelikenttä.

Sitä Ojalan MÒ viritelmää en ole ymmärtänyt ollenkaan, mutta tuskin hommat ovat siitä kiinni.  :)


Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Tuo MO heitto olikin toki kieli poskella heitetty, eiköhän todelliset syyt liene koko joukkueen alisuorittamisessa. Totta TPS on tällä hetkellä todella lähellä putoamista ja kuten totesitkin RoPSin käyrä kenties ylöspäin ja varmasti on ylöspäin kunhan saavat loukkaantuneet kuntoon. Paljon on myös odotettavissa RoPSin uusimmalta vahvistukselta, joka ei toistaiseksi ole juuri mitään saanut aikaan. Yksi mahdollinen etappi TPS:lla voisi myös olla VPS, 9 pistettä toki eroa, mutta pitää muistaa, että todellisuudessa VPS on kerännyt vain 16 pistettä ja MIFK lahjoitti nuo 3 sillä pelipassi sekoilulla. Paljon on kiinni VPS:n loukaantumisista, nykykokoonpanolla TPS voi hyvinkin kairata eron umpeen, mutta jos ja kun parhaat ovat kehissä on VPS kenties top-3 joukkueita tai ainakin vahvasti taistelemassa mitalleista. Nyt vain valitettavasti näyttää kärki karkaavan VPS:lta. MIFK on kanssa alisuorittanut ja pahasti ja tulevat varmasti kohentamaan sijoitustaan. Tosiaan todennäköisin vaihtoehto olisi Hongan pupellus / konkurssi joka pelastaisi TPS:n. Hongan ottaessa samanlailla pisteitä kotonaan kuin aiemmissa kauden peleissä eiTPS taida mitenkään saada kirittyä Honkaa.

Totta aivan pienissä marginaaleissahan tuossa liikutaan ja näin ennakkoon varmasti molemmat arviot tulevat olemaan hyviä. Itse ehkä annoin enemmän painoarvoa noihin Lahden tiukkoihin, mutta voitettuihin matseihin. Vaikka esimerkiksi edellisessä Lahden kotimatsissa (1-0 Jaroa vastaan) oli Jarolla monia hyviä paikkoja tasoittaa ja sen jälkeen tehdä sitten voittomaalikin. Lahti kesti kuitenkin hyvin.

Täytyy toivoa, että markkinat eivät heti ymmärtäisi reagoida tuohon Lahden kentän vaihtoon (tuskin tai ainakaan ei pitäisi kyllä jättää huomioimatta). Mietin vain, että Lahdella on kyllä vahva hyökkäys ja pelin rakentelu pitäisi parantua kun saadaan kunnon nurmi. Tätä kautta mikäli markkinat eivät ymmärtäisi reagoida olisi hyvä painella overia peleihin! Toki vastustajan taso huomioiden :)


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
RoPS ja VPS oli omissa papereissa floppiriskeimmät joukkueet ennen kautta johtuen siitä, että pienet ryhmät ja europelit edessä. Tuo VPSn tilanne on juurikin noin kuten sanoit. Laseretissa on heidän toivonsa. Niin ja ymmärsin kyllä sen Ojalan jutun. :)

Kohtuu kova reaktio markkinalla Markicin poissaoloon? Lahden hyvä putki tiesi sitä, että kerroin voi tosta ottaa uppia, mutta aika kova nousu.

Kyllä tollaiset pienet jutut varsinkin näin pienessä sarjassa voi jäädä suurelta massalta alkuun huomioimatta. Toivotaan, että saadaan alkuun etua kentän vaihdosta.Finbet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  27
  Tykkäykset:
  2
Vs: Finbet.org - kotimaista vedonlyöntiä
Kentän vaihdon tapahtuessa itselläni ainakin Lahden maaliodotusarvot tulevat kohoamaan jonkun verran ja muutenkin tekonurmella tehdään enemmän maaleja kuin luonnon nurmella. Se on vielä hiukan arviointivaiheessa miten nurmen vaihto vaikuttaa Lahden puolustukseen. Toki samalla tapaa kun nykyinen nurmi on vaikeuttanut maalintekoa on se ollut myös vastustajille sama. Tosin eipä toi Lahden puolustus ole vieraissakaan juurikaan maaleja päästänyt, joskin tuo on todella huono mittari arvioida tai verrata. Pelityyli kuitenkin niin erillainen kotona kuin vieraissa.

Kuitenkin näin alkuun täysin mutulla voisi epäillä lahti -1 tai -1,5 ja over 2,5 olevan hyviä rahasampoja kentän vaihtuessa, jos markkinat eivät osaa reagoida tuohon. Toki mutut ovat vain mutuja ja niillä ei ole tekemistä arvioiden ja kertoimien kanssa :)

Joo aika kovasti taidettiin loppua kohden Lahtea pelata, ehkä jopa vähän liikaa. Varmasti asiaan vaikutti myös Tucon ja Shalan paluu. Muutenkin kyllä näyttivät linjat olevan menossa kohti omia rajojani ja RoPS DNB ja Lahti tosiaan menivät jo rajojen allekkin. Hyvä lähtökohta ainakin ja antaa osviittaa, että mahdollisesti oikeassa suunnassa oltiin! Lopputulosten kannaltahan tällä ei toki merkitystä ole :)xx
Finbet osa 4

Aloittaja Finbet

1 Vastauksia
1181 Lukukerrat
Uusin viesti Kesäkuu 26, 15:36:25
kirjoittanut Finbet