Hei VierasFutisvihjeitä
Aloittaja NikoH
55 Vastauksia    11220 Lukukerrat
NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Futisvihjeitä
Itsekin tänne lopulta löysin.. :D Vaikuttaa asialliselta foorumilta ja ylläpito aktiivista, joten näin "foorumikiertolaisena" pahimmasta päästä koetan asettua suurimmaksi osaksi tänne. :D

Blogit yritän pitää minimissä, joten tänne laitan Suomi- ja Ruotsipotkupallon lisäksi myös futiksen MM-kisoista joitakin vihjeitä. Eräällä toisella foorumilla vedän kauden loppuun kun jo melko pitkällä ollaan, mutta laitan vihjeet myös tänne. Alla tähänastiset tilastot:


Allsvenskan, Superettan, Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen

Kohteet: 83
Pelatut yksiköt: 233
Voitetut yksiköt: 315,94
Palautusprosentti: 135,60%


Allsvenskan

Kohteet: 34
Pelatut yksiköt: 96
Voitetut yksiköt: 145,50
Palautusprosentti: 151,56%


Palutusprosentti laskettu siis panostussuosituksia (esim. 3/5) käyttäen.

Allsvenskan jatkuu vasta 5.7, mutta muut sarjat ovat luonnollisesti käynnissä.

 • Luettu 11220 kertaa
 • Blogit
 • 55 Vastauksia

R-bet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1775
  Vihjeitä
  415
   
   
  Palautus
  100.00%
  Tuotto
  -0.06
  Panostus (ka.)
  5.99
   
   
  Tykkäykset:
  352
Vs: Futisvihjeitä
Loistava startti sulla näihin kesäsarjoihin!


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Hyvin juu alkanut, eiköhän tää kohta tasaannu.. :D


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1408
  Vihjeitä
  162
   
   
  Palautus
  78.60%
  Tuotto
  -162.90
  Panostus (ka.)
  4.70
   
   
  Tykkäykset:
  431
Vs: Futisvihjeitä
Muistanko väärin, että yksikkö oli 1k€ näissä
Kanta on aika selkeä


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Veikkausliiga


KuPS - IFK Mariehamn

Merkki 2, Kerroin 2.85 @Pinnacle [2/5]
Yli 2.5 maalia, Kerroin 2.00 @William Hill [2/5]

- Kymmenentenä sarjassa oleva KuPS saa Savon Sanomat Areenalle vieraakseen MIFK:n. Saarelaiset ovat sijalla kahdeksan, vain pisteen kuopiolaisia edempänä. IFK:n kuntokäyrä näyttää tällä hetkellä alaspäin, sillä sen edellisestä voitosta on kulunut jo viisi matsia. Tasapelejä se on toki pystynyt viime aikoina napsimaan, mutta mikäli/kun saarelaisten tavoitteet ovat paljon korkeammalla kuin sijoitus tällä hetkellä näyttää, olisi tälläiset vastukset kuin KuPS voitettava. KuPSia ei toki sovi aliarvioida ja se on pelannut ihan pirteästi Marko Rajamäen alaisuudessa, 5 edellisen matsin saldona 3-1-1. Kaksi voittoa kuitenkin tulleet sarjassa viimeisenä ja toiseksi viimeisenä olevia joukkueita vastaan, joten kovin suuria johtopäätöksiä ei kannata vetää.
Mariehamn on joukkueista laadukkaampi ja varsinkin hyökkäyspään pitäisi olla varsin tehokas nimien perusteella. Löytyy mm. Solignacia, Forsellia ja äskettäin seuraan hankittu Juho Mäkelä. Mäkelä oli varsin hyvä kaappaus IFK:lta, vaikkei hänen pelinsä Sveitsissä oikein kulkenutkaan. MIFK on sarjan runsasmaalisin joukkue ja KuPSin peleissäkin nähdään ihan kohtalaisia maalimääriä, joten uskon overeitten tänään paukkuvan. IFK:lta puuttuu puolustuspäästä tärkeät Simon Nurme (1.mv) ja Jani Lyyski, joten eiköhän KuPS tänään maalinteossa kertaalleen onnistu. KuPSilta puuttuu hyökkäyksestä kahden maalin mies, Ats Purje. Paikkoja ottelussa nähtänee ja näillä nimillä pitäisi nähdä myös maaleja, saarelaiset hakevat pisteet kotiin lukemin 1-3.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 19:58:47 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Veikkausliiga


FC Honka - RoPS

(DNB) Merkki 2, Kerroin 2.50 @bet365 [2/5]


- Honka on sarjassa kuudentena, RoPS yhdentenätoista. Eroa kuitenkin vain vaivaiset kolme pistettä, joten kumpaakin kiinnostaa pommin varmasti täysi pistepotti. Etenkin alkukaudesta selvästi alisuorittanutta RoPSia. RoPS katkaisi edellisessä pelissä neljän ottelun tappioputken, jolloin se hävisi kolme peliä vain numeroin 1-0. Tämä kuvaa hyvin RoPSin ongelmia, sillä puolustus on toiminut, maalinteko ei. Valoa tunnelin päässä on kuitenkin näkyvissä. Alasarjoista löydetty Simo Roiha kiitti ensimmäisestä kunnon näytönpaikasta ja iski avaukseen päästessään kaksi maalia. Se riitti Jaroa vastaan 2-1 voittoon ja RoPS sai varmasti hyvän itseluottamusboostin voitosta. Rollolaiset saavat kokoonpanoon takaisin myös erittäin tärkeän palasen maalintekoa ajatellen, Aleksander Kokon. Kokko tosin aloittaa tänään penkiltä.
Hongan suunta puolestaan on alaspäin. Honka ei ole voittanut kolmeen viime otteluun ja edellisessä matsissa se otti rumasti pataan VPS:ltä (3-0). Hongalla on pula pelaajista, sillä Josh Pritchardin lainasopimus päättyi. Lisäksi loukkaantuneina ovat Ghassimu Sow, Marcus Heimonen, Kevin Mombilo sekä Jussi Vasara. Lum Rexhepi on pelikiellossa ja Alex Brister pelaa luultavasti hieman puolikuntoisena. Hongalla on vaihtomiehinä ainoastaan maalivahti Walter Viitala, B-junnu Toni Sjöstedt sekä Janne Paukkonen.

E. Palloverkko lisännyt Hongan penkille Aapo Halmen (-98), Jani Jokisen ja Jeremie Malolon. Vaikka muutama ukko enemmän onkin, niin penkin taso on erittäin heikko.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 20:42:54 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis, 12.6


Brasilia - Kroatia

Alle 2.5 maalia, Kerroin 1.88 @Pinnacle [3/5]


- Kisojen avausottelu pelataan siis JO ylihuomenna! Mitään kovin järkevää vetoa tähän ei löydy, mutta itsellä tästä vahva tunne ja samalla hieman jännitystä matsiin. Brasilia on yksi kisojen ennakkosuosikeista, mutta tuskin se tulee heti avausottelussa jyräämään laadukasta Kroatiaa vastaan. Kumpikaan tuskin pelaa tässä turnauksen parasta matsiaan, uskon että ottelun alkupuolisko etenee melko rauhallisesti tunnelmaa aistiessa. Kroatia on hyvä puolustamaan ja se varmasti tietää ottelun ennakkoasetelmat, joten se hakee maalia nopeilla vastaiskuilla ja puolustaa maltillisesti. Pistekin olisi sille lottovoitto. Kroatialta puuttuu pelikiellon vuoksi hyökkäyksestä tärkeä Mandzukic, Brasilia puolestaan jännittää onko sen supertähti Neymar pelikunnossa harjoituksissa syntyneen kolhun vuoksi. Underien kertoimet melko jyrkässä laskussa. Tv 1-0.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 10:35:05 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Huomiselle.


Veikkausliiga


FC TPS - IFK Mariehamn

Yli 2.5 maalia, Kerroin 1.98 @Pinnacle [3/5]


- Kaksi eniten maaleja päästänyttä joukkuetta (TPS 19, MIFK 20) mittelevät tärkeistä pisteistä. MIFK on kolmanneksi viimeisenä ja sillä on pakkovoitto heikkoa Tepsiä vastaan. Saarelaisten peli on kuitenkin myös melko tukkoista. TPS on siis jumbona ja joukkue tippunee kauden päätteeksi Ykköseen. MIFK:ltä puuttuu ottelusta tärkeitä lenkkejä etenkin alakerrasta, kun sivussa ovat ykkös- ja kakkosmaalivahdit Simon Nurme sekä Otso Virtanen. Torjuntatyöt hoitaa siis 17-vuotias kolmoskoppari Marc Nordqvist, joka ei KuPSia vastaan vakuuttanut. Puolustuksesta puuttuu kapteeni Jani Lyyski. Nyt MIFK:n huippuhyökkääjien olisi iskettävä niitä maaleja kun vastassa on TPS, uskon että kotijoukkuekin onnistuu maalinteossa vähintään kertaalleen. Overit paukkuu.RoPS - HJK

(RoPS +0.5) Merkki 1, Kerroin 2.40 @Betsson [2/5]


- RoPS isännöi kahdeksan ottelun voittoputkessa olevaa Klubia. RoPS ei pystynyt jatkamaan viime ottelussa voittojen tiellä, vaikka se ihan hyvän matsin ilmeisesti pelasikin. RoPS kärsi myös tuomarin ihmeellisestä vihellyksestä: "– Minulle jäi omalle uralleni tästä pelistä yksi virstanpylväs. Näin kaikkien aikojen huonoimman tuomion, mitä tuomari voi tuomita. Saatana Sainey Nyassi ajaa läpi rankkarialueelle ja hänet kaadetaan ihan selvästi. Kukaan ei voi olla siitä eri mieltä. Ja kaiken lisäksi pallo kimpoaa meidän jätkille siitä. Sitten tuomari vihelsi pelin poikki filmauksesta. Se oli kaikkien aikojen huonoin vihellys, Malinen jyrisi." (lainaus RoPSin otteluraportista). RoPSin tilanne alkaa tappiosta huolimatta näyttää entistä valoisemmalta, kun Simo Roiha jatkoi hyviä otteitaan vaikkei maalinteossa aivan onnistunutkaan. RoPSin uusi vahvistus Nyassi oli myös pirteä ilmestys. Lisäksi Kokko sai jo hieman alle 20 min peliaikaa, joten hän rupeaa pian olemaan hyvässä kunnossa.
RoPS on kotonaan hankala vastus ja viime ottelu Klubia vastaan (12.5) ratkesi RoPSin omaan maaliin, peli päättyi siis 0-1. Klubi on toki hienossa putkessa, mutta joskus sekin katkeaa ja näen RoPSilla kerrointa paremmat mahdollisuudet vähintään tasapeliin. Myös suora voitto tarjoaa sellaista kerrointa, että sitä voisi melkein pienellä ottaa vaikkei kotivoitto hirveän todennäköiseltä vaikutakaan.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 20:30:32 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Ykkönen


HIFK - FC Jazz

Merkki 1, Kerroin 1.58 @Veikkaus [4/5]


- "Hemma igen", kuten HIFK on ottelua mainostanut. HIFK palaa Olympiastadionille 42 vuoden tauon jälkeen ottelussa, jossa se kohtaa FC Jazzin. HIFK on otteluun erittäin lataantunut ja edellinen yllätystappio Viikingeille teki varmasti vain hyvää tätä peliä ajatellen. IFK on sarjassa kolmantena saldolla 4-2-2, Jazz kahdeksantena saldolla 2-2-4. HIFK on ollut alkukaudesta selkeästi Jazzia vakuuttavampi ja etenkin maalinteko on toiminut paljon paremmin kuin porilaisilla. HIFK on ottelussa selvä suosikki ja Jazzin lähtökohtia otteluun hankaloittaa loukkaantumiset. Monen avauksen pelaajan pelikunto on vielä arvoitus, mm. tärkeän Jusufin (2 maalia). Veikkaukselta toppia, eiköhän tämäkin kohta laske 1.4 tuntumaan.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 20:25:27 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis


Meksiko - Kamerun

Merkki 1, Kerroin 2.30 @bet365 [2/5]


- Erittäin tärkeä peli vaikka vasta kisojen ensimmäinen, tästä tappio ja jatkoonpääsyhaaveet voi unohtaa. Meksiko on ihan kohtuullisen laadukas ryhmä, mutta neljännesvälieriin pääsy on aika tiukassa. Tästä sen olisi otettava voitto, piste. Kamerunkaan ei ole heittopussi, mutta kuitenkin lohkon heikoin. Kamerunin maajoukkueessa yhteishenki on heikko ja pelaajat lakkoilevat juuri ennen kisoja, joten uskon Meksikon olevan tässä myös nälkäisempi osapuoli. Tiukkaa ja luultavasti vähämaalista matsia silti ennustan, Meksiko kelpaa omalle kupongille järkevällä panostuksella.


Espanja - Hollanti

Espanja yli 1.5 maalia, Kerroin 2.25 @Veikkaus [3/5]


- Muualta saattaa saada parempaa mutta en nyt ehdi kahlailla bookkereita läpi. Hollannilla on heikko puolustus kuten moni varmasti tietää, Espanjalla laadukkaita maalintekijöitä. Siinä se, Espanja tekee 2-3 maalia ja rahat taskuun.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 12:08:09 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis


Chile - Australia

(Chile -1.0) Merkki 1, Kerroin 1.88 @Betsson [4/5]


- Chilen maalin voitolla panokset takaisin, joten maistuu kun kertoimetkin nousseet. Chilellä on kasassa laadukas joukkue jolla se pystyy haastamaan Hollantiakin kakkossijasta, Australia puolestaan on lohkon heittopussi. Australian pelitapa ei ole vielä iskostunut joukkueen selkärankaan ja materiaali on varsin heikko, joten eiköhän Chile tässä maaleja paukuta ainakin muutamat. Omiinkin saattaa toki kerran kolahtaa, sillä Chile hyökkää varsin railakkaasti ja puolustus jää välillä hieman taka-alalle.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 12:08:24 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
Kakkonen, Itäinen lohko


PK Keski-Uusimaa - Kultsu FC

Merkki 2, Kerroin 5.30 @ComeOn [2/5]


- Kultsu on sarjataulukossa kolmantena (5-1-2), PKK-U seitsemäntenä (4-0-4). Keski-Uusimaa on toki materiaaliltaan vahvempi, mutta joukkueen otteet ovat olleet erittäin ailahtelevaisia ja esim. viime ottelussa se otti 4-0 pataan Myllypurolta! Sarjanousija Kultsu on yllättänyt positiivisesti ja mm. kovan MP:n se pystyi haastamaan loistavasti (1-0 tappio), kun taasen PKK-U otti sarjakärjeltä 2-5 pataan. Kultsulla on laadukkaita ulkkareita ja uskon sen pystyvän haastamaan PKK-U:n voitosta, ehdottomasti vieraita näillä kertoimilla kokeiluun! Esim. Nordicbetillä Kultsun kerroin 3.40, joten jos tiliä ComeOnilla niin äkkiä Kultsua lapulle.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 14:13:08 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis


Uruguay - Costa Rica

(Uruguay -1.5) Merkki 1, Kerroin 2.60 @Pinnacle [3/5]


- Ottelun ennakkoasetelmat ovat selvät; Uruguay vie, Costa Rica vikisee. Suarez ei tässä matsissa vielä pelanne, mutta jos Uruguay ei tätä matsia hoitele Cavanin ja Forlanin voimin, niin johan on. Sankka joukko muurahaisia tosin kiusasi Uruguayn ykkösvahti Musleraa viime yönä, joten ihan holtittomasti tähän ei kannata panostaa. Tulosveikkaus 3-0/1.


Norsunluurannikko - Japani

Yli 2.5 maalia, Kerroin 2.18 @Unibet [3/5]

Yli 3.5 maalia, Kerroin 4.00 @Unibet [2/5]

- Jos näin voi sanoa (ottelu alkaa 4.00), odotan tästä tämän päivän viihdyttävintä matsia. Kumpikin hyökkää rohkeasti ja puolustus saattaa jäädä hieman pienemmälle huomiolle. Vaikka matsi onkin tärkeä, niin siitä huolimatta uskon vahvasti että tässä nähdään paljon paikkoja ja kasa maaleja.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 14:13:37 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis


Sveitsi - Ecuador

Merkki 1, Kerroin 2.45 @bet365 [3/5]

(Sveitsi -1.0) Merkki 1, Kerroin 3.70 @bet365 [2/5]

- Erittäin mielenkiintoinen Sveitsi aloittaa tänään kisaurakkansa Ecuadoria vastaan. Monestihan puhutaan, että jos Ecuadorilla ei olisi karsinnoissa kotistadioninsa sijainnista johtuvaa merkittävää etua takanaan, maa ei edes MM-kisoihin selviäisi. Toki Ecuadorilla tässäkin matsissa pieni etu on, mutta ei suuri. Sveitsillä on hyvä nippu kasassa jolla se edennee ainakin alkulohkosta eteenpäin. Ecuadorin nippu taasen ei ole mikään ihmeellinen, mutta toki se on vaarallinen vastus jota vastaan pelatessa tasurivaara on aina olemassa. Luotan kuitenkin Sveitsin hoitavan homman kotiin ja kyllä näissä kertoimissa ilmaa on. Myös Sveitsi -1.0 (ah) on turvallinen tapa hakea hieman isompaa kerrointa, jos Sveitsiin luottoa löytyy. Tasan maalin voitollahan veto antaa panokset takaisin. Drmic iskee kaksi ja Schär yhden, 3-1.


Ranska - Honduras

(Ranska -1.5) Merkki 1, Kerroin 2.05 @Pinnacle [2/5]


- Tässä tuskin tarvitsee paljon tarinoida, jokainen tietää maiden tasoeron. Helpolla Ranska tuskin silti pääsee. Ranska esitti vakuuttavia otteita harkkamatseissa ja maalintekovoimaa löytyy, Honduras ei niinkään. Uskoisin että Ranska ottaa tästä rutiinilla parin maalin voiton.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 16, 00:07:51 kirjoittanut NikoH »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: Futisvihjeitä
MM-futis


Saksa - Portugali

(HT/FT) Saksa 1/1, Kerroin 3.10 @Expekt [2/5]

- Tuli myöhästyttyä Saksasta, joten tällä hieman jännitystä matsiin. Uskon Saksan aloittavan vahvasti ensimmäisen puoliskon, Muller/Klose viimeistelee taukojohdoksi 1-0. Saksa pitää johtonsa ja ottaa tärkeät kolme pinnaa sekä todennäköisesti lohkovoiton. Ronaldo nähtänee hyvin todennäköisesti avauksessa, mutta onko hän millaisessa iskussa?Iran - Nigeria

Iran tekee maalin? EI, Kerroin 2.50 @Veikkaus [2/5]


- Bet365:llä sai Iranin 0 maalille 2.2 kerrointa, muualta en jaksanut katsoa. Eiköhän Veikan 2.5 kerroin ole kilpailukykyinen. Ottelusta tulee luultavammin vähämaalinen, Iran osaa kyllä puolustaa ja Nigerialla on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa. Iranilla maalintekovaikeudet ovat suuremmat vaikka Queiroz löysikin hienosti piikkiin karsinoissa tehokkaasti viimeistelleen Reza Ghoochannejadin. Tulosvetoon laittaisin 0-0,1.


Ghana - USA

Merkki 1, Kerroin 2.50 @bet365 [2/5]
Yli 2.5 maalia, Kerroin 2.05 @Veikkaus [2/5]

- Tärkeä ottelu, tappiolla jatkopaikkahaaveet voinee unohtaa. Pidän Ghanaa laadukkaampana sakkina ja se on voittanut kummatkin maiden keskinäiset kohtaamiset MM-kisoissa (-06, -10). USA:llakin on ihan hyvä joukkue kasassa ja etenkin hyökkäyspää on hyvää tasoa, mutta itse kallistun tällä kertoimella kyllä Ghanan puoleen ja overeita kylkeen!
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 11:53:33 kirjoittanut NikoH »