Hei Vieras


Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Aloittaja habs
17 Vastauksia    5383 Lukukerrat
habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Avataan tännekin blogia. Vihjailen facebookin puolella https://www.facebook.com/HabsinVihjeet näitä kisoja, mutta tänne tulee myös ainakin nämä kunnon vihjeiksi laskettavat kohteet

Seurantaexcelit löytyy täältä:

Futiksen MM turnausvedot : http://goo.gl/ZuJHXX
Futiksen MM ottelukohtaiset: http://goo.gl/shr32B
Omat vedot: http://goo.gl/JsepUx

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 16:47:16 kirjoittanut habs »
Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä

 • Luettu 5383 kertaa
 • Blogit
 • 17 Vastauksia

habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Voisin muutaman sanan sanoa itsestäni liittyen arvokisahistoriaan ja niiden betsaamiseen ja futistietämyksestäni yleensä.

Ensimmäiset arvokisat katsoin vuonna 1996 9-vuotiaana, kyseessä oli EM-kisat ja suurin suosikkini oli Saksa, joka lopulta voittikin. Urheilullinen suosikkini on vaihtunut useaan otteeseen, lähinnä sen mukaan minkä joukkueen tyyli ja pelaajat ovat miellyttäneet eniten.

Tällöin vedot eivät olleet vielä päässeet pääosaan, vaan tuossa vaiheessa tuli tajuttua miten hienosta tapahtumasta jo ilman vetojakin on kyse. Kaikki ne tunteet ja draaman kaaret, jota tuohon liittyi ja yksittäisten ottelujen suuri merkitys joka päivä voittaa mennen tullen perus runkosarjapelit eri sarjoissa.

Vedot tuli mukaan ensimmäistä kertaa 2002 vakion muodossa, mutta panokset oli tällöinkin lähes olemattomia. 2000-2002 kannatin Belgiaa. 2002 olin päivärippikoulussa ja pelit alkoi aamupäivästä, koska pelattiin Koreassa ja jokaisen tauon tullen ryntäsin alakerran telkkarihuoneeseen käyttämään tauot hyödyksi.

2004 oli ensimmäiset kisat, jossa vedot alkoivat olla isossa roolissa mutta panokset vielä pieniä (vasta inttiaikaan panokset kasvoivat kaksinumeroisiksi,välillä jopa kolmenumeroisiksi). Ikuisesti jäi mieleen mm. Ranskan nousu lisäajalla 0-1 tappiolta 2-1 voittoon Zidanen parilla maalilla, joka toi tuplan kotiin. Näissä kisoissa huomasin ensimmäistä kertaa, että loppujen lopuksi voittajahan osuu kun luottaa siihen että jostain tulee vahva tunne, siihen mikä joukkue on vahvoilla, mikä menestyy arvokisoissa ja nimet paperilla tai fifa ranking ei välttämättä takaa varmaa menestystä, jos rutiini puuttuu. Myös uskallus pelata isoa 4-5 kerrointa, jos se itsestä tuntui vahvalta suosikilta voittamaan kasvoi ja on pysynyt nimenomaan arvokisoissa tärkeässä roolissa. No, lopulta Kreikka voitti ja tätä ei kyllä tullut itsekään rustattua lapulle, mutta upeat kisat ja hienoja osumia tuli.

2006 huomasin että MM-kisat ei ole vedonlyönnillisesti ihan yhtä edullisessa asemassa kuin EM-kisat. Etenkin Afrikan maiden kohdalla on hankaluuksia. Näin on edelleenkin, joten erityisesti Afrikan maiden peleihin suosittelen ottamaan pienellä varauksella. Parhaiten sujuu Euroopan ja Etelä-Amerikan pelit. 2004-2006 kisoissa kannatin Portugalia

Vihjaushommat tuli mukaan 2008, avasin Veikkausforumilla topicin johon saatiin mukavasti keskusteluakin. Suurimmassa osassa pelejä oli kohtuu selkeä tunne, että näin tämä menee, tyyliin "lupaan että Hollanti voittaa Italian". Sieltä irtosi hyviä 3-4 kertoimia mm.Hollannille Ranskaa ja Italiaa vastaan. Kisojen puolivälin tienoilla tuli huomattua myös mielenkiintoinen vetomuoto, joka osui lähes joka kerta. Toisen puoliajan kulmien määrä. Tuntui että suurimmassa osassa pelejä line meni rikki jo puolessavälissä toista puoliaikaa. Tähän luotti välillä ehkä liiankin sokeasti. Hienosti kisat kuitenkin päällisin puolin meni.

2010 kisoissa vihjeet ei mennyt ihan niin hyvin kuin odotti edellisistä kisoista. Suurimmaksi syypääksi laitan Afrikan maiden vähämaalisuuden ja toki itseni, Afrikasta ei tiedä tarpeeksi. Sen takia haluan tässä vaiheessa näissä kisoissa varoittaa näistä Afrikan peleistä valmiiksi. Pyrin kuitenkin tuomaan vihjeiden perusteluissa esille, jos en koe kohdetta kovin varmana ja panostusarviossa myös, jonka asetan asteella 1-10. Exceliin merkkaan myös oman rahallisen panokseni.

2012 EM-kisat meni taas hyvin voitollisesti, ja asetti vakuuttavan luottamuspohjan jatkolle. 2013 Confederations Cup oli myös hieno minikisa, jossa kohteet osui hyvällä prosentilla, niitä tuli vihjattua myös ihan hyvällä menestyksellä FB-puolella. 2010- eteenpäin Espanja ja Argentiina ovat olleet urheilullisia suosikkeja, mutta betseihin sillä ei ole ollut vaikutusta juurikaan.

Muutama avainkohta liittyen vihjeisiini:

-En ole paras henkilö arvioimaan yksittäisiä pelaajia ja heidän vahvuuttaan. Suurin peruste on vahva tunne siitä miten tietty maa suorittaa joukkueena tiettyä maata vastaan, kun kyseessä on arvokisatapahtuma ja puolueeton kenttä. Esim karsintoihin nähden näissä on hyvinkin suuria eroja (esim Portugalin suoritukset), ja karsinnoissa en ole ikinä kovin hyvää tulosta saanutkaan.
-Arvokisoissa fiilis on vahvempi jostain tietystä joukkueesta kuin peruspelissä, joten monesti tulee haettua se isoin kerroin, ja jätettyä esim plussatasoitukset pois sen takia, että uskoo vahvasti joukkueen onnistumiseen. Huonoja hetkiä tulee aina, mutta vahva luottamus on että voitolle näistä jäädään
-Minulla on taipumus laittaa joskus "mielenkiintoisia" tilastovetoja (esim Ronaldon laukausten lukumäärä kohti maalia over 4,5 jne), ja toisinaan vihjatakin näitä. Suosittelen tilastovetoihin kuitenkin pienempää panostasoa, yritän sen tuoda vihjeissä esille.
-Euroopan maat vahvimpia, Afrikan maat heikoimpia mitä tulee aiempien kisojen onnistumiseen vedoissa

Hienot kisat tiedossa ja varmaan tulee näihin liittyen floodailtua seinälle vielä monta juttua ennen kuin päästään asiaan. Lisäsin avausviestiin linkit, johon vihjeet koostetusti tulevat, ja josta voi seurata onko mennyt yhtään odotetusti.

Kommentointi ja kysymykset kaikkeen liittyen on hyvästä, mielipiteitä peleistä on varmasti monia ja ei kannata pelailla näitä vihjeitä enemmällä kuin on vara hävitä

-------------

Tässä on tiivistetysti tällä hetkellä vedetyt turnausbetsit. Kertoimet on saattanut muuttua, tässä on ne kertoimet joilla pelasin, jostain saattaa löytyä parempia tai huonompia:

Turnaus H2H, pidemmälle etenevä joukkue: Bosnia-Ghana, Bosnia 1,80 9/10 Nordicbet

Tässä mielestäni kova kohde. Ghanan lohkossa on niin kovia joukkueita, että jatkoonmeno olisi suuri yllätys. Yksi mestarisuosikeista Saksa, aina arvokisoissa hyvin pelaava Ronaldon tähdittämä Portugali sekä USA, joka ei sekään läpihuutojuttu ole Ghanalle. Mikäli Ghana jää alkulohkoon, on tästä vähintään kerroin 1.00 varmaa. Bosnian lohkossa on yksi kisojen heittopusseista Iran, lohkon todennäköisesti voittava Argentiina sekä Nigeria, jonka kanssa Bosnia käynee kovan kamppailun jatkopaikasta. Koska riski vedon kusemiselle (tarkoittaa Ghanan jatkoonmenoa kovasta lohkosta samalla kun Bosnia jää 50-50 tilanteessa rannalle) on hyvin pieni ja osuminen taas kaikkea muuta kuin mahdottomuus, näkisin tämän loistokohteena.

Turnaus H2H, pidemmälle etenevä joukkue: Portugali-Englanti, Portugali 1,85 6/10 Nordicbet

Englanti joutui kisojen ns. kuolemanlohkoon, jossa pelaavat lisäksi Italia, Uruguay ja Costa Rica. Englanti on aina ollut hitusen yliarvostetu bookerien silmissä, johtuu mahdollisesti maan statuksesta kovana futismaana ja runsaasta fanien määrästä, jotka betsaavat tunteella. Kuitenkin näkisin Englannin näistä kolmesta lohkon kovasta joukkueesta todennäköisimpänä tippujana, sillä ei tuo materiaali näiden kahden kovemman tasolle yllä. Portugali on vastaavasti pärjännyt hyvin arvokisoissa, kuten edellisessä vihjeessä tuli mainittua ja lohkossa on kaksi sitä melko selkeästi heikompaa joukkuetta. Itse näen Englannin tippumisen ja Portugalin jatkamisen ennakolta todennäköisempinä kuin sen että Portugali tippuu ja Englanti jatkaa. Ei ihan niin selvän oloinen kohde kun aiempi, mutta hyvä kuitenkin. Mikäli molemmat sattuisivat menemään jatkoon, niin seuraava vastustaja olisi molemmilla ennakolta melkolailla samaa tasoa.

Malaintekijävedoissa lähtökohtana on se että pelaaja pelaa joukkueessa, joka etenee todennäköisesti pitkälle (maksimimäärä pelejä) ja hyökkäävä rooli. Näillä siis:

Maalikuninkuus: Neymar (Brasilia), 13,00 Bet365 4/10

Nuori kaveri, jolla varmasti riittää voimia kirmata kentällä paremmin kuin vanhoilla ja kokeneilla raskaan kauden jälkeen. Brasilia lähtee kotikisoihin suurimpana voittajasuosikkina, ja suuri vastuu maaleista lepää Neymarin harteilla. Barcelonassa rooli ei miehellä ollut yhtä iso kuin maajoukkueessa, ja viime kesän confederations cupissa näytti todella ennakkoluulottomia otteita. Hyökkäävä rooli, ottaa todennäköisesti useat vaparit ja joukkue pääsee suurella todennäköisyydellä pelaamaan täydet pelit = mitalipeleihin pääsy, ellei yllätystä tapahdu. Brasilia tekee lisäksi melko paljon maaleja, joten hyvät mahdollisuudet olla korkealla.

Maalikuninkuus: Fred (Brasilia), 21,00 Bet365 2/10

Näkisin että Fred on Neymarin ohella toinen, joka Brasseille paukuttaa maaleja. Iso vastuu hyökkäyksessä hänelläkin, ja Neymar osaa pelata paikkoja. Onnistui myös Confederations cupissa ja brasilian joukkueen jäsenenä mahdollisuudet korkealle.

Maalikuninkuus: Thomas Muller (Saksa) 30,00 Betsafe 3/10

Muller onnistui jopa viime kisoissa pääsemään maalintekotilaston kärkeen, tuolloin siellä oli tosin poikkeuksellisen monta nimeä, ja paikka irtosi kuudella maalilla. Saksa on yksi joukkueista joka tekee paljon maaleja, ja Mullerilla on iso vastuu näistä. Paljon maaleja tekevän ja todennäköisesti mitalipeleihin etenevän joukkueen hyökkääjälle tämä on ihan maistuva kerroin.

Maalikuninkuus: Gonzalo Higuain 21,00 Bet365 1/10

Argentiinan peli nojaa vahvaan hyökkäystrioon, mutta Lionel Messi on ehkä enemmän peliä rakentava hyökkääjä maajoukkueessa, ja ainakin viime kisoissa Higuain pääsi iskemään palloa reppuun useaan otteeseen. Nyt lohkoon tulee mielestäni kohtuu selvä heittopussi Iran, jota vastaan odotan Argentiinan paukuttavan rumat lukemat, ja tässä myös hyökkääjille luvassa tehoja. Tämä on näistä neljästä ennakolta se heikoin kohde, mutta lähinnä helpon alkulohkon takia (+ mahdollisuus edetä pitkälle ja saada extrapelejä) otetaan isokertoimisin Argentiinan hyökkääjä mukaan vetoihin.

Enemmän maaleja H2H: Neymar-Suarez(Uruguay) 1 1,65 Betsafe 5/10

Tässä aika hyvä kohde. Nordicbetilla vastaava oli vain 1,35 pintaan. Suarez on toki yksilönä kova pelaaja, mutta Uruguayn alkulohko on jo kovaa luokkaa, ja voisi olettaa että Uruguay ei siellä niin paljoa maaleja mätä kuin Brasilia omassaan. Lisäksi Uruguayn jatkoonmenomahdollisuudet yksittäisellä playoff kierroksella ei ole lähellekään samaa tasoa kuin Brasseilla. Kummallakin pelaajalla on selkeästi suurin maalintekovastuu joukkueessaan, ja vaikka tasoltaan eroa ei ole paljoa, mutta Neymarille on pedattu paljon paremmat lähtökohdat paukuttaa niitä maaleja enemmän.


Nordicbetille oli ilmestynyt vetomuoto, jossa etsitään yksittäisen ottelun aikaisimmassa vaiheessa maalin tekevää joukkuetta. Yksittäinen maalihan voi syntyä kelle vaan, ja varmasti alkuvaiheessa yllätyksen mahdollisuuksia löytyy altavastaajiltakin. Otin muutaman kohtuu kandidaatin tähän:

Nopein maali: Australia 100,00 3/10 Nordicbet

Aussien lohkossa on kovia vastustajia, mutta joukkue itsessään saattaisi yllätysmaalin alkuun rykäistä. Kolme mahdollisuutta on iskeä aikainen maali. Kerroin on sitä luokkaa että kyllä tällä kelpaa kokeilla. Ei pitäisi olla niitä nihkeimpiä joukkueita turnauksessa ja nimenomaan alussa on aussien iskun paikka, ehkä jo Chileä vastaan?

Nopein maali: Kamerun 90,00 2/10 Nordicbet

Tässä lohkossa on Brassien lisäksi kaksi Kamerunin kanssa kohtuu tasavahvaa joukkuetta. Kerroin on sitä luokkaa että ehdottomasti kokeiluun, koska varsinaisesta heittopussijoukkueesta ei voi puhua.

Nopein maali: Etelä-Korea 80,00 3/10 Nordicbet

Nopeilta joukkueilta voi odottaa nopeaa maalia. Vikkelät eteläkorealaiset voivat hyvinkin paukuttaa alussa, kun lohkossa on kaksi jonkun verran vahvempaa joukkuetta ja yksi heikompi.

Nopein maali: Ecuador 42,00 2/10 Nordicbet

Tästä vähän pienempi kerroin. Joukkueella on potentiaalia voittaa kaikki joukkueet lohkossa hyvänä päivänä, ja näkisin yhtenä nopean maalin joukkueena.

Vähän mutuunhan nämä perustuu, mutta yritin poimia joukkueita joilla on ihan järkevänoloiset mahdollisuudet siihen nopeaan maaliin kun tällaisia kertoimia tarjotaan. Eri asia on vedot, jotka vaatii monien asioiden loksahtamista kohdilleen ennen kuin kerroin varmistuu. Yksi eka minuutin maali jollekin näistä ja sitten jännitetään kusi sukassa koko loppu turnauksesta ottelun alut kunnes finaalissa aloituspotkusta menee suoraan sisään

Costa Rican pisteet alkulohkossa, under 2,0 1,53 3/10 (3-way eli ei pushia)

Sen verran kovaan lohkoon joutui kahvimaa, että suurena yllätyksenä pitäisin, jos joukkue pystyisi kaatamaan jonkun suurista Englanti, Italia tai Uruguay. Joukkueen rungossa on paljon pohjoismaiden (Norja ja Ruotsi) sarjojen pelaajia ja se lähtee selvänä altavastaajana otteluun. Tämä veto sallii yhden tasurin, joka on joltain maalta otettavissa, mutta myös kaksi tasapeliä olisi iso yllätys. 0-1 pistettä vaikuttaa erittäin todennäköiseltä.


Iranin pisteet alkulohkossa, under 2,0 1,80 6/10 (3-way eli ei pushia)
Vähiten maaleja tekevä joukkue turnauksessa: Iran 8,50 2/10


Iranin hyökkäyskalusto ei vakuuta millään mittarilla. Lohkossa on kaksi selvästi kovempaa joukkuetta ja yksi jolta on korkeintaan tasuri otettavissa. Argentiinalta pistekin tuntuu kaukaa haetulta, Bosnia on myös selvästi edellä ja ehkä hieman aliarvostettu joukkue. Nigerian maalinteko on usein vähän nihkeähköä, joten sieltä se vähämaalinen tasuri voi tulla. Iranin maalimäärän näitä maita vastaan odotan jäävän hyvin pieneksi, ja nolla maaliakaan ei yllättäisi. Nollalla oltaneen jo aika vahvoilla molemmissa vedossa, toisaalta yksikin maali voi kusta jälkimmäisen, koska turnauksesta löytynee vähintään yksi nollan maalin joukkue. Kelpaa kuitenkin 8.50 kertoimella lapulle, koska lähtökohdat on ihan hyvät.


Nämä ylläolevat on nyt kopioitu fb-viesteistä, eli jos foorumiasuun nähden löytyy jotain ajatushäröä niin johtuu siis tästä. Näitä tiputeltu tässä parin viime viikon aikana

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 06:40:04 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Tsekkasin läpi nyt maalimäärävedot eri joukkueille. Isoilla määrillä ei uskalla lähteä pelaamaan, mutta näistä pienistä löytyi ihan kokeilunarvoisia kohteita:

Algerian maalimäärä turnauksessa under 2,5 1,72 5/10 Bet365

Algeria on joukkueena näitä perusafrikkalaisia heikosti hyökkääviä mutta kohtuullisesti puolustavia joukkueita. Vastassa tässä lohkossa on pari kovan puolustuksen omaavaa joukkuetta, Belgia ja Venäjä, joille ei ole viime aikoina montaakaan maalia omiin sujahtanut ja on hyvin mahdollista että Algeria jää molempia vastaan nollille. Etelä-Koreaa vastaan maali on mahdollinenkin, mutta toisaalta vaikea odottaa useamman maalin pelejä tässäkään. Sen verran kovat puolustukset ja nihkeä hyökkäys että tällä linellä 3 maalia vaikea uskoa. Algeria jäänee alkulohkoon, joten pelit loppuvat siihen ja under taskuun. Viime kisoissa Algeria ei tehnyt ainuttakaan maalia.

Costa Rican maalimäärä turnauksessa over 1,5 1,72 2/10 Bet365

Costa Rica on lähes mahdottoman tehtävän edessä, mutta toisaalta taas tällä linellä todella hyvät mahdollisuudet tehdä muutama lohtumaali jotka saavat overin kiinni. Costa Rica on päässyt useissa peleissään maalin makuun, vaikkakin omissa on soinut moninkerroin enemmän. En näkisi Costa Rican pelityyliä puolustuskyttäämisenä, vaan paikkoja haetaan rohkeasti. Toki vastassa on maailmanluokan puolustukset, mutta kun hyökkäys toimii vastaavasti Costa Rican päässäkin hyvin, niin puolustuksen huomioarvo voi jäädä tasaisempaa peliä vähemmälle huomiolle. Parhaat mahdollisuudet Uruguayta vastaan, mutta kyllä tässä 270 minuutissa pariin maaliin saumat on. Yhtä isommalla linellä jättäisin jo väliin.

Norsunluurannikko maalimäärä turnauksessa over 3,5 1,80 3/10 Bet365

Norsuilla riittää hyökkäysvoimaa ja hyvät mahdollisuudet tehdä maaleja kaikkia maita vastaan. Japaninkin peli on siirtynyt runsasmaalisempaan suuntaan, joten jo avauspelissä on mahdollisuudet mättää hyvin osumia. Selkeästi Afrikan ennakolta hyökkäävin joukkue, ei yhtään matsia johon lähdetään suurena altavastaajana ja lisäksi mahdollisuudet jatkopeleihin, jossa voidaan mättää puuttuva maali, mikäli onnistutaan 3 maalilla sinne menemään.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 06:39:42 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Näillä lähtee sitten

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Brasilia 3 - 1 Kroatia

Pääkohde: Brasilia-1,5 2,075 Bet365 5/10

-Brasilialla kotikisoissa kova näytönhalu, lisäksi erittäin kovat Etelä-Amerikan maat saavat selkeää etua kotimantereella pelattaessa
-Brasilia ollut läpi aikojen alkulohkoissa erittäin vakuuttava
-Taitoa löytyy jokaiselle pelipaikalle runsaasti
-Kroatialla Mandzukic pelikiellossa, aiheuttaa hyökkäykselle ongelmia
-Kroatialla tärkeimmät ottelut edessäpäin, selvä altavastaajan asema
-Brassit näytti viime vuoden Confederations cupissa niin kovia otteita, että kovassa iskussa ja jopa mestarisuosikkina lähtevät tähän turnaukseen
-Brassit on pelityyliltään joukkue joka pelaa suoraviivaisesti ja vaikea nähdä sitä varmistelemassa johtoaan tai aloittavan keskikentän pallonliikuttelua 1-0 tilanteessa
-Kroatialla löytyy keskikentältä taitoa, mutta se ei tässä asetelmassa riitä
-Kohtuu vahva luotto siihen että rutiinisuorituksella irtoaa 2-3 maalin voitto


Laukaukset ohi maalin: over 9,5 1,90 Unibet 5/10

-Tämän pistin itse eilen 2,20 kertoimella, nyt tullut jo reilusti alaspäin, mutta kyllä tässä vielä valueta löytyy
-Näkisin että se kehikon väliin osuminen on usein melko vaikeaa, ja etenkin Kroatia lähtee varmasti viljelemään näitä kauempaakin lähteviä kuteja, jolloin osoite on jossain kolmannessa kerroksessa.
-Brassien tolppaa nuolevia kuteja nähdään varmasti myös
-Line on pienempi mitä laukauksilla kohti maalia
-Mielestäni näin yleisesti ottaen näitä ohilaukauksia nähdään järjestään reilusti enemmän mitä tuo line antaisi olettaa. Tarkistin muutamia Brasilian pelejä aiemmissa kisoissa ja ainakin niissä tuo on rikottu aika kirkkaasti. Tarkistin myös muutamia satunnaisia otteluita viime kisoista eri joukkueilta ja kaikissa over.
(veto löytyy Unibetin ottelut tilastot valikosta)Kulmapotkuja 2.jaksolla yhteensä, over 5.5 1,80 Nordicbet 4/10

-Brasseilla hyvin nousevat laitapakit ja lisäksi peli kulkee laitojen kautta. Kulmia tulee röyhkeistä maalillemenoyrityksistä ja keskityksistä.
-Toinen jakso usein huomattavasti intensiivisempi, kun aika käy vähiin, monesti juuri toisella jaksolla kulmia alkaa vasta sadella
-Tuskin Kroatiakaan ilman kulmia jää

Meksiko 1 - 0 Kamerun

Laukaukset ohi maalin: over 9,5 1,80 Unibet 7/10

-Kamerun lähtee afrikkalaiseen tyyliin pelaamaan puolustuksen kautta, jolloin varmasti kaukolaukauksia nähdään enemmän
-Afrikkalaisten viimeistely on totutusti usein melko huonoa, ja hyvistäkin paikoista lauotaan hutikuteja
-Samantyylistä perustelua kuin Brassipelin hutivetoihin. Näkisin itse että line on ihan liian matala. Huteja kyllä yleensä tulee enemmän kuin maalia kohti suuntautuvia, samaa väittäisi vanhat tilastot. Toivotaan että nämä nyt osuu mutta Unibet ei radikaalisti muuta kertoimia


Tasapeli 3,20 Bet365 4/10

-Kamerun lähtee hienoisena altavastaajana, mutta pystyy kyllä tästä helposti tasurin taistelemaan
-Tämänhetkinen Meksiko ei ihan tuolla kertoimella tarpeeksi hyvältä voittajalta vaikuta, toisaalta vaikea uskoa Kameruninkaan voittoon.
-Molemmille tärkeä peli, häviötä ei saa tulla, maalimääräkin pysynee kohtuullisen matalana
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 21:30:49 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Chris jo vihjailikin kulmaoveria, mutta lisätään itsekin yksi kulmaveto peliin. Eli toisen jakson kulmat tuli nyt otettua vielä Norkalle.

Lisäilen aina selkeyden vuoksi saman pelin alle tulevat kohteet siihen viestiin ja ilmoitan siitä uudella viestillä :)

Pistin lisäksi Norkan 50e Panos takaisin jos Brasilia voittaa-tarjoukseen tulosvedon 3-1 kertoimella 14.00. 2-0 tuntuu itsestä todennäköisimmältä, mutta sille kerroin niin pieni että haetaan sitten kerralla isompaa.


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Avauspeli tarjosi tunteita laidasta laitaan vetojen osalta, lopulta tärkeimmät vedot jäi kiinni ja huonoimmat ei,  rahallisesti onnistunut peli.

Meksiko-Kamerun peliin on vihjattuna aiemmin tasapeliä ja tuota hutilaukausten overia. Myös maaliover on siinä ja siinä. Maali-iloittelua ei välttämättä tule, mutta line niin matala että sillä voi kokeillakin. Kahteen muuhun peliin vihjeet alla:


Espanja 1 - 5 Hollanti

Pääkohde:Espanja yli 1,5 maalia 2,37 Veikkaushuone 5/10

-Hollannin puolustusta on haukuttu runsaasti ennen kisoja, ehkä liikaakin. Tilanne ei välttämättä ole niin huolestuttava mitä monista yhteyksistä käy ilmi, mutta mikään tiivein nippu alakerrassa ei häärää
-Espanjan hyökkäystyyli on kaikille tuttua keskikentän dominointia. Monesti sitä pidetään tehottomana, mutta yleensä se jauhaa sen pari maalia pelien aikana.
-Hollannilla on kohtuu hyvät mahdollisuudet maali Espanjallekin iskeä, jolloin tämä veto on arvokkaampi kuin Espanjan suora voitto. Kerroin on korkea, vaikka mahdollisuudet Espanjan tasoisella joukkueella kahteen maaliin ovat hyvät
-Ongelmana Espanjan pelityylissä on se, että 1-0 maalin jälkeen peli joskus kuolee, kun maalia ei yritetä enää niin innokkaasti. Kuitenkin tämäkin tilanne aiheuttaa sen että Hollannin on nostettava hyökkäystä, ja monesti Espanja iskee sen varmistelumaalin vikan vartin aikana. Näkisin todennäköisyydet kahdelle maalille melko hyvinä.

Espanja 1,87 Veikkaushuone 5/10

-Ylempänä avattu tätä jonkun verran, mutta Espanjan puolustus on kuitenkin todella hyvä, ja nollille jäädään itse erittäin harvoin.
-Espanjan iskukykyä on ehkä hieman aliarvioitu näissä kisoissa, ja tässä ei kummallakaan ole kotimantere-etua
-Hollannin kantavat voimat alkavat ikääntyä. Jalka ei nouse samaan malliin kuin viime kisoissa. Joukkueen suunta on heikompaan suuntaan, ja tästä antoi jo Euro2012- kisat osviittaa. Kerroin on verrattain hyvä hallitsevalle mestarille.

Kulmapotkut 2.jaksolla yli 5,5 1,95 Nordicbet 5/10

-Kaksi joukkuetta, jotka luovat tilanteita ja siirtelevät palloa. Kumpikin kuuluu normaalisti melko runsaskulmaiseen kastiin
-Otetaan taas se intensiivisempi jakso ennakolta, eli lopussa toisen on pakko hyökätä kovalla temmolla, mikä luo kulmapaikkoja

Ohilaukaukset yli 11,5 1,70 Unibet 2/10

-Tässä line on kohtuullisen korkea, ei ihan niin hyvä kohde kuin nuo aiemmat pienemmällä linellä. Espanja laukoo melko vähän, mutta tulee varmasti tilanteita luomaan jossain määrin.
-Myös Hollannilla löytyy hyökkäyksestä intoa, eli puolustuslinjalle ei lähdetä
-Nämä linet on asetettu mielestäni vähän alakanttiin, aika näyttää oliko tämä mielipide oikeaChile 3 - 1 Australia

Pääkohde: Chile-1 X (Chilen tasan maalin voitto) 3,60 Veikkaushuone 4/10

-Ennakolta Chileä pidetään suursuosikkina, joka juoksee heikon Australian yli, mielestäni Chilen iskukyky on kylläkin vakuuttava paperilla, mutta joukkue ei ole tehokkuudellaan ainakaan itseäni vakuuttanut huippumaiden malliin.
-Australia tulee taistelemaan rajusti. Voittoon asti tuskin rahkeet riittää, mutta on se ennenkin altavastaajana pystynyt venymään.
-Chile on sen maalin verran parempi. Suorasta voitosta ei saa kerrointa kovin paljoa, kahden maalin voitto ei ole kirkossa kuulutettu. Otetaan hyvällä kertoimella maalin voitto, joka loppujen lopuksi chileläisille riittänee


Enemmän laukauksia kohti maalia 2-way : Chile 1,37 Nordicbet 4/10

-Kerroinhan tässä on tosi pieni, mut melkoisena ihmetekona pitäisin, jos aussit tätä peliä veisi niin että laukoisivat Chileä enemmän maalia kohti. Pelin luonne on se että Chile hyökkää ja Aussit puolustaa parhaansa mukaan
-Viime kisojen tilastoissa Chilen laukaustilastot olivat hyvät, Aussit hävisi selkeästi laukaukset muille paitsi Serbeille
-En yleensä pidä pienistä kertoimista, en edes kohtuupienistä, mutta vaikka maalien suhteen voi tulla sattumia, niin laukausten määrä on niin paljon useammin toteutuva tekijä, että kyllä se 90 minuutin aikana vahvemmalle joukkueelle painottuu. Piti ottaa kun tuntui "varmalta". Tasatilanteessa push 2-way pelimuodossa.


Exceleistä löytyy taas rivit miten itse näitä olen pelaillut. On siellä jonkun verran jo tuleviakin kohteita ennen perusteltua vihjaamista.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 04:07:41 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Vihjaan tämän kohteen alta pois, kun pelkään että kertoimet tulee alas, peliin saattaa tulla muita kohteita myöhemmin:

Norsunluurannikko 2 - 1 Japani

Päävihje: Over 2,5 2,40 Nordicbet 6/10
Over 3,5 4,95 Nordicbet 5/10


-Norsunluurannikko Afrikan maista selvästi hyökkäävin, hyökkäysvoimaa ja vahva keskikenttä löytyy. Puolustus heikompi
-Japanin pelityyli on mennyt maalirikkaammaksi viime aikoina, mm. Confederation cupissa Italiaa vastaan 4-3
-Maaliodotusarvo on mielestäni tässä korkea, silti bookkerit luottavat vähämaaliseen peliin, sillä jo 2,5 linelle on näinkin korkea kerroin. Myös 4 maalia täysin mahdollinen
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 06:41:50 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Olipa surkea kisojen kakkospäivä vedonlyönnillisesti. Meksiko-Kamerun ja Chile-Australia kusivat niukasti, kun taas Espanjan pelissä kusi kaikki mahdollinen. Eipä tästä auta kuin parantaa. Tulee päivän aikana sen verran monta kohdetta eri muodoissa pelattua, että koitan tiivistää näihin vihjeisiin sellaisen järkevän kokonaisuuden että siitä on mahdollisesti hyötyäkin.

Norsunluurannikko-peliin ei ole kuin overeita lapulla ja joku ohilaukaus over, joten siihen ei vielä ainakaan lisävihjettä.
Nuo tilastovetojen perustelut ei ole kovin vahvalla pohjalla, siksi ovat melko heikot.

Muut päivän pelit tässä:

Kolumbia 3 - 0 Kreikka

Päävihje: Kolumbia 1,90 5/10 Bet365
Kolumbia-1 2,675 4/10 Bet365


-Kolumbia 16 vuoden tauon jälkeen kisoissa,näytönhalu kova, kotimantere-etu vaikuttaa
-Kolumbia on joukkueena ehkä hieman yliarvostettu, mutta sitä on omasta mielestäni Kreikkakin, Kreikalla käy kerta toisensa jälkeen tuuri lohko-arvontojen kanssa ja pelilliset esitykset ei vakuuta
-Kreikka on hyökkäyksen osalta melko kädetön, kun ei tehdä maaleja ei voida voittaa. Kolumbiakaan tuskin mitään murskajaisia järjestää, mutta voittanee 1-0 tai 2-0. 1-0 riittää jälkimmäisen vedon osalta pushiinKorttien määrä over 4,5 2,00 1/10 Bet365

Ei varmin kohde, mutta Kreikan joukkue on pappatasoa ja askel alkaa painaa, jolloin kaksinkamppailussa jäädään usein jälkeen ja joudutaan rikkomaan. Peli perustuu puolustamiseen ja rikkomiseen pitkälti. Kolumbiasta en osaa sanoa miten ottaa kortteja.Ohilaukausten määrä over 8,5 1,70 5/10 Unibet

-Jatketaan näitä kokeiluja. Matalilla lineillä on osunut hyvin. Kun jokainen huonokin ohimennyt yritys lasketaan niin 90min hyvät saumat rikkoa tämäUruguay   1 - 3 Costa Rica

Päävihje: Uruguay-1 1,875 5/10 Bet365

-Uruguay aloittaa ottelulla, jossa sillä on pakkovoiton paikka. Costa Rican joukkue koostuu selvästi heikomman tason pelaajista, moni näistä pelaa Ruotsin tai Norjan sarjoissa.
-Puolustus ei toimi Costa Ricalla, Uruguaylla sen sijaan riittää kärkeen vaihtoehtoja. On mahdollista että Suarezia lepuutetaan vielä tässä.


Yli 2,5 maalia 2,25 5/10 Bet365

-Costa Rica ei ole muista samalla viivalla olevista joukkueista poiketen niin puolustuspainotteinen, vaan hakee rohkeasti hyökkäyksiä, ja saattaa tehdä maalinkin.
-Uruguayn hyökkäyksen sen sijaan pitäisi porata heikohko kahvimaan puolustus moneen otteeseen


Englanti 1 - 2 Italia

Päävihje: Englanti-Italia x 3,00 Bet365 5/10

-Kaksi puolustuksen kautta lähtevää joukkuetta
-Kumpikaan ei selkeästi toista parempi, ottelun merkitys on iso, tasapelillä kumpikaan ei oleellisesti menetä mahdollisuuksiaan jatkoon
-Joukkueet pelasivat edellisissä kisoissa tasurin, molemmat melko tasapeliherkkiä joukkueita


Lisäksi seuraavat tilastovihjeet ilman perusteluita:

Italia kulmat over 5,5 2,10 4/10 Bet365
Paitsiot over 4,5 2,10 3/10 Unibet
Ohilaukaukset over 8,5 1,75 4/10 Unibet
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 06:48:20 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Lauantai meni ihan ok, kassa kasvoi, mutta vihjeissä tuli niitä hutikutejakin, x-merkit ei ole nyt osunut, vaan aina jääty yhden päähän. Monta hienoa peliä kuitenkin nähtiin. Rahallisesti tähän mennessä kisat ollut menestys, mutta vihjeiden osalta tullut huteja liikaa. Ohilaukaus-overit ovat olleet hintansa väärtejä, joten niitä jatketaan tänäänkin. Edessä vähämaaliselta vaikuttava E-lohko. Miten vähämaaliseksi pelit sitten jää, kun yli 2,5 maalia on nähty 7/8 ensimmäisessä pelissä.

Sveitsi 2 - 1  Ecuador

Päävihje: Ecuador 3,30 6/10 Bet365
Ecuador Draw No Bet 2,20 4/10 Bet365


-Kovaa kerrointa tarjotaan eteläamerikkalaisille. Joukkuetta pidetään monissa ennakoissa iskukyvyltään heikkona, mutta mielestäni Sveitsin tapaista heikosti hyökkäävää ja hyvin puolustavaa maata vastaan on hyvät saumat voittoon.
-Sveitsin maalinteko takkuaa pahasti, mutta puolustus on tiivis, Joukkuetta yliarvostetaan mielestäni jossain määrin
-Asetelma hyvin tasainen, Ecuadorilla hyvät saumat voittoon
-Kotimantereen etu, kova näyttämisen halu


Enemmän laukauksia kohti maalia: Ecuador 2,90 5/10

-Sveitsi ei lauo kovin paljoa maalia kohti. Viime kisoissa se jäi pieniin laukaisumääriin kaikkia maita vastaan, Jopa Hondurasia vastaan saatiin vain 5 laukausta.Chileä vastaan 1 ja Espanjaa vastaan 3
-Peli kulkee edelleen puolustuksen kautta. Ecuadorin näkisin hanakampana joukkueena yrittämään. Kova kerroin tällekin


Ranska 3 - 0  Honduras

Päävihje: Hondurasin rikkeet over 16,5 1,85 Unibet 5/10

-Hondurasin tehtävä on puolustaa ja rikkoa. Rikkonaisella pelillä saadaan pelattua aikaa ja katkottua Ranskan rakentelua.
-Line ei ole kovin iso ottaen lähtökohdat huomioon


Ohilaukaukset yhteensä over 10,5 1,65 Unibet 4/10

-Kerroin ei ole kovin iso. Ohilaukauksia tulee kuitenkin peleissä usein todella paljon, ja käytännössä Hondurasinkin mahdollisuudet piilee kaukolaukauksissa, joiden osoite on vähän missä sattuu.

Ranska-1,5 1 2,05 Bet365 3/10

-Päivän toinen peli on tarjoillut isoja yllätyksiä aiempina päivinä. Veto ei ole huippukohde, mutta selvää on se, että Hondurasin taso on selvästi Ranskan tasoa jäljessä. Ranskalla löytyy sen verran vahva materiaali, että mikäli puolustus pari kertaa porataan, niin ei Hondurasin tehoton puolustus enää maalilla todennäköisesti vastaa.


Argentiina    2 - 1 Bosnia&Hertzegovina

Päävihje: Argentiina-1,5 1 2,025 Bet365 5/10
Argentiina over 2,5 goals 2,60 Veikkaushuone 4/10


-Argentiinalla kotimantereella selkeä kotietu. Kova hyökkäys Messin johdolla, jolla isot paineet ja motivaatio näyttää maailmalle, että menestys on mahdollista myös mj-paidassa.
-Argentiina ei yleensä tyydy 1-0 johtoon, vaan hakee lisämaaleja. Hyökkäys on kivenkova ja maaleja pitäisi Bosnian ei niin kovalle puolustukselle tulla
-Argentiinalla hyviä kokemuksia Balkanin maista, 2006 kaatui Serbia 6-0.
-Bosnialla ei arvokisarutiinia, ja tärkeimmät pelit edessäpäin


Ohilaukaukset yli 10,5 1,90 Unibet 6/10 Bet365

-Hyväksi todettu pelimuoto, jos line ei ole mahdoton. Argentiina hakee paikkoja suoraviivaisesti,


Bosnian rikkeet yli 15,5 1,75 5/10 Bet365

-Messin nopeus puolustukselle monesti liikaa. Argentiina hallitsee peliä ja Bosnia rikkoo
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 16, 04:25:28 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Jonkun verran tullut nyt laiteltua exceliin lappuja, joita ei ole tullut laitettua erikseen vihjeeksi. Eilinen meni päin persettä, ja Bosnian kavennus kruunasi kaiken. Tällaisilla kokeiluilla lähdin tälle päivää, motivaatio on nyt vähän matalalla perusteluille heikkojen osumien takia, joten huonot perustelut, tämän päivän kohteista kuitenkin aika vahva tunne, toivottavasti ei lennä Saksapelin jälkeen kaikki roskiin

Saksa 4 - 0 Portugali

Pääkohde: Kulmapotkut over 10,5 1,90 Nordicbet 6/10
Kulmapotkut over 14,5 6,00 Bet365 2/10
Saksa 2,15 Bet365 5/10
Saksa over 1,5 Bet365 5/10
Portugalin kulmapotkut over 4,5 1,75 Bet365 4/10
Saksan pallonhallinta alle 56,5 2,10 3/10


Ottelu vaikuttaa ennakolta runsasmaaliselta, ja molemmat joukkueet ovat tottuneet hyökkäämään niin, että kulmapotkuja satelee. Saksan pallonhallintaa on ehkä liioiteltu, vaikka maalinteko on tehokasta. Varsinkin jos Saksa menee johtoon, hallinta siirtyy Portugalille. Rollen todellinen pelikunto on vähän arvoitus, joten vaikea sanoa mikä on Portugalin iskukyky. Maaleja joukkue kuitenkin osaa tehdä, ja Saksan peli onkin perustunut tehokkaaseen hyökkäyspään tekemiseen puolustuksen kustannuksella. Runsasmaalisena edenneet kisat (vain yksi under 2,5 turnauksessa ja sekin olisi ilman tuomarin hylkäämiä maaleja ollut over) ei ainakaan huononna mahdollisuuksia Saksan maaleille.

Iran 0 - 0 Nigeria

Pääkohde: Ohilaukaukset yhteensä yli 10,5 1,80 7/10 Unibet
Under 2,25 1,95 Bet365 4/10


Tässä kyllä pari ihan nihkeimmästä päästä olevaa joukkuetta. Overkisat on kuitenkin tiputtanut overien kertoimia. Nigerialle maalinteko on tervanjuontia, sitä se on myös Iranille. Ohilaukausoverit on osunut niin kovalla prosentilla että niillä jatketaan.

Iran 1x 1,90 Bet365 3/10

Iran on toki lohkon heikoin joukkue, mutta sen mahdollisuudet pisteisiin piilevät tässä ottelussa. Otin aiemmin Nigeriaa johonkin järkkään, jota en vihjannut 2,22 kertoimella, mutta nyt Nigeria on syystä tai toisesta tippunut alle 2 kertoimeksi. Vähämaalinen puolustustaistelu tästä pitäisi olla luvassa, ja Nigeria on kaikkea muuta kuin vakuuttavin joukkue ottamaan voiton. Se on edelleen suosikki, mutta ei mikään jättisuosikki, joten tasapelivarmistuksella ok kohde.


Ghana 1 - 2  USA

Pääkohde: Ohilaukaukset yhteensä yli 8,5 1,70 8/10 Unibet
Over 2,5 2,10 Bet365 4/10
Usan laukaukset kohti maalia, over 5,5 1,95 5/10 Unibet


Ohilaukausveto, johon todella matala line. Ehdottomasti lapulle (tässä on jinxaus ettei osu). USA:n pelissä overiin on saumat, Ghanakaan ei afrikkalaiseksi joukkueeksi kovin nihkeä ole ja overkisat menossa. Laukaukset kohti maalia on ollut näissä kisoissa myös poikkeuksellisen runsaslukuisia. Otetaan nyt toisen joukkueen line, kyllä USA:lla hyökkäysvoimaa löytyy.

USA+0,25 1,825 Bet365 4/10

Tässä asetelma on hyvin tasainen. USA:lla ei ehkä eurooppalaisesta näkövinkkelistä ole niin nimekkäitä pelaajia kuin Essienin ja Prince Boatengin tähdittämällä Ghanalla, mutta hyvin roolitettu ja ihan kelpo suorituksiin se on pystynyt kaikesta huolimatta aiemmissakin kisoissa, ja molemmille peli on tärkeä. Tässä tasapelikin on jo puoli voittoa ja ei tässä USA:n voittokaan mahdoton temppu olisi.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 04:29:54 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Lisätty voittajavihjeet Iran ja Ghana peleihin edelliseen viestiin


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Vihjaan tässä vaiheessa kaksi mielestäni erinomaista kohdetta, jonka kertoimien en millään usko pysyvän tuossa pelipäivään asti, joten vihjataan hyvissä ajoin:

Italia 0 - 1 Costa Rica

Italia-1 AH 1 2,00 Bet365 9/10

-Italia pelasi hyvää futista Englantia vastaan
-Costa Rica voitti Uruguayn yllättäen, joka nosti Italian kertoimia huomattavasti, kuitenkin pistekin Italialta olisi jo iso yllätys
-Tässä vetomuodossa Italian voitto tuo pushin. Kusemisen riski siis kohtuullisen pieni, Costa Rica ei enää pääse iskemään "puskista"


Sveitsi 2 - 5  Ranska

Under 2,5 1,95 Bet365

-Sveitsin peli kulkee puolustuksen kautta
-Tasapelikin varmasti riittää molemmille, joten mitään yltiöpäisiä riskejä tuskin haetaan
-Runsasmaaliset kisat nostaneet underien kertoimia. Tässä ennakolta kuitenkin hyvin vähämaalinen peliLisään kohteet "lippujen" alle kunhan pelipäivän muut vihjeet tulevat ajankohtaisiksi
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 21, 18:12:18 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Eilen mukava päivä vetojen osalta, ei jäänyt pahemmin hampaankoloon, ja upea Ghana-USA kruunasi homman.

H-lohko päättää avauskierroksen, myös Brasilia pääsee tiistaina taas kehiin:

Belgia 2 - 1  Algeria

Päävihje: Under 2,75 1,95 Bet365 5/10

Overpainotteiset kisat ovat saaneet markkinan reagoimaan voimakkaasti, ja kertoimet on overeille laskenut riippumatta asetelmasta. Belgia ei ole luonteeltaan se kaikkein runsasmaalisin joukkue, vaan se tekee tarvittavat 1-2 maalia ja pitää oman päänsä puhtaana. Algerian hyökkäystä pidän yhtä tehottomana kuin Iranin ja Nigerian, jotka jo eilen osoittivat mihin siitä on. Algeria osaa kuitenkin puolustaa aika hyvin, ja ei ihan SanMarino tyyliseen vuotamiseen sorru. Kerroin underille on poikkeuksellisen hyvä näin vähämaalisessa asetelmassa.


Laukaukset kohti maalia yli 12,5 1,85 Unibet 5/10

Unibetilla ei tähän peliin ohilaukausoveria ole ainakaan vielä. Laukauksia kohti maaliakin on kuitenkin nähty roppakaupalla, ja etenkin Belgialta on lupa odottaa niitä tänäänkin. Jokainen blokattukin laukaus lasketaan, mikäli on selkeästi tarkoitus potkaista kohti maalia.


Pelasin kohteeseen myös Belgiaa 1,50, mutta en kyllä tuon pienemmällä lähde vihjaamaan, koska jonkunasteinen tasurin riski on olemassa.

Brasilia 0 - 0 Meksiko

Päävihje: Brasilia-1,5 2,10 Bet365 5/10

Brasilia lienee saanut pahimmat alkukankeudet karistettua avauspelissä, jossa vastassa oli Meksikoa ehkä hitusen kovempi Kroatia. Tuossa pelissä Brasilia ei vakuuttanut, ja numerot olivat hieman mairittelevat, mutta joukkue on ollut alkulohkoissa kisoista toiseen niin vahva, että kyllä tässä kannattaa isäntiä kokeilla.


Ohi menneet laukaukset yli 11,5 1,55 4/10

Kerroin ei tässä päätä huimaa, mutta näitä tulee yleensä roppakaupalla, vaikkakin surkea Iran-Nigeria peli toi tilastotappionkin pöytään. Kokeillaan nyt kuitenkin, Meksikokin varmaan tykkää laukoa kauempaa.


Venäjä 1 - 1  Etelä-Korea

Päävihje: Etelä-Korea+0,5 2,025 Bet365 4/10

Venäjä ei ole kovin kummoisia esityksiä viime aikojen arvokisoissa esittänyt. EteläKorean joukkue on pystynyt aika hyvin venymään materiaaliinsa nähden aiemminkin arvokisoissa, ja sitä haetaan nytkin. Venäjän puolustus on kova, mutta hyökkäys ei erityisen tehokasta. Materiaali koostuu Venäjän liigan pelaajista. On tässä Etelä-Korealla voittoonkin saumoja, mutta tasapeliin nyt ainakin.


Laukaukset kohti maalia yli 11,5 Unibet 1,70 4/10

Vedotaan taas siihen että näitä tulee paljon, jos pelissä on edes jonkunnäköistä yritystä.


Lisäksi tämä kannattaa ottaa jo nyt jos haluaa tällä linellä/kertoimella, lisään tämänkin oikeaan paikkaan sitten kun ajankohtaista:

Kolumbia-Norsunluurannikko, laukaukset ohi maalin yli 10,5 2,00 Unibet 8/10
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 18, 04:36:48 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Brasilia-Meksiko pelin maalittomuus johti usean sadan euron voittojen jäämiseen bookerien liiveihin. Etelä-Korea taisteli tasurin, mutta rahoille ei tästäkään pelistä päässyt. Algeria ei saanut kuin yhden laukauksen (rankkari) kohti maalia, joten siinä jäätiin underiksi. Laukausoverit jatkoi kuitenkin osumistaan pääosin hyvin. Muutama idea keskiviikolle:

Australia 2 - 3 Hollanti

Päävihje: ohi menneet laukaukset yli 10,5 1,90 6/10 Unibet

Sain tähän itse yhtä pienemmällä linellä aiemmin, mutta näissä trendinä on että mitä lähempänä peliä on pelannut, sen huonommalla ehdolla on saanut. Kuitenkin, jos pelissä on edes jonkunasteista yritystä, nämä on paukkunut helposti rikki. Tässä pitäisi olla hyökkäyksen kunnossa, eikä puolustuskyttäilyä.


Australia tekee maalin 2,00 4/10 Betsson

Hollannin puolustus ei edelleenkään ole kovimmasta päästä, vaikka saikin Espanjan turhautuneen hyökkäyksen pysäytettyä. Varsinkin jos Hollanti saa maaleja aikaan, niin hyökkäysinto voi nousta puolustusta tärkeämpään rooliin, eikä kengurumaan maalikaan Hollannin puolustukselle yllättäisi. 90min on pitkä aika yrittää ja saada se jostain kulmapotkusta tms sisään.


Espanja 0 -  2 Chile

Päävihje: Under 3,0 1,90 5/10 Bet365

Vaikka Chile tykkää hyökätä, niin tässä pelissä heille kelpaisi tasapeli vallan mainiosti. Tasurilla jatkopaikka olisi todella lähellä johtuen Espanjan isosta tappiosta avauspelissä. Espanjan pelissä on monesti taas nähty pallonhallintaan perustuva pelin rauhoittelu johtoasemaan pääsyn jälkeen. Espanjan pelit eivät ole olleet kaikkein runsasmaalisimmasta päästä viime aikoina, poislukien Hollanti-katastrofi. Puolustukseen kiinnitetään varmasti myös nyt isompaa huomiota. 3 maalia on vielä hyvin mahdollinen, mutta sillä lähtee push kuitenkin.


Ohi menneet laukaukset yli 8,5 1,55 4/10 Unibet

Espanjan peleissä laukauksia ei lauota niin paljoa ohi kuin normaalisti, johtuen siitä että Espanja pelaa tekopaikat hyvin lähelle maalia. Chileltä voisi kuitenkin odottaa myös rohkeampia ratkaisuja, ja line ei ole näille todellakaan kovin korkea.


Kamerun   0 - 4  Kroatia

Päävihje: Kamerun+1,0 AH 1,90 Bet365 6/10

Samuel Etoon poissaolo on saanut kertoimet Kamerunilla nousemaan reilusti. Itse olen miettinyt, että pelaisiko Kamerun jopa parempaa futista, kun Etoo ei ole diivailemassa ja komentelemassa miten hommat pitää hoitaa, tiedä siitä, mutta uskon että Etoo'n poissaolon vaikutus on pienempi mitä kerroinmuutokset antaa olettaa. Kroatialle peli on pakkovoitto, joka voi tilanteen säilyessä pitkään tasaisena aiheuttaa turhautumistakin. Myös Kamerunilla on saumat jatkoon, joskin hyvin ohuet, mutta halu varmasti kova näyttää että ilman Etoo'takin pärjätään. Pidän itse ainakin asetelmaa reilusti tasaisempana, mitä tässä kerroinasetelma antaa olettaa. Kroatia ei lisäksi ole mikään kaikkein vakuuttavin joukkue ottamaan isonumeroisia voittoja, vaan yleensä erot pysyy niukkana. Kamerunin voitto on melko kaukaa haettua, mutta tasuri tästä on hyvinkin otettavissa. Maalin tappiollakin menee pushiksi.


Ohi menneet laukaukset yli 8,5 1,65 Unibet 6/10

Hyvä kohde pitäisi olla tämänkin. Line taas painettu matalaksi, ja varmasti kaukolaukauksiakin nähdään.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 19, 04:04:14 kirjoittanut habs »


habs
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Habs Jalkapallon World Cup 2014-vihjeet
Kallis päivä. Paljoa ei rahoille päässyt, oli vielä livevetona n.65min vedetty isolla kertoimella ja panoksella Kamerunin maalia. Lähellähän se oli mutta 400e jäi saamatta. Ohilaukausoverit osui mutta yksikään lappu ei valmistunut, ja se ainoa ohilaukausover sitten kusi, mikä olisi sitä rahaa jonkun verran tuonut. Tuossa pelissä lähes kaikki vedot viuhuivat kohti kehikkoa, Hollanti-pelistä siis kyse.

Tänään on aika paljon kiinni kahdessa eka matsissa nimenomaan noissa ohilaukauksissa, toivottavasti onnistuu..

Kolumbia   2 - 1  Norsunluurannikko

Päävihje: Ohilaukaukset yli 10,5 1,90 5/10 Unibet

Ohilaukauksista olen jo paljon jauhanutkin, ei niistä sen enempää. Hyvin on tähän mennessä tullut näitä kotiin, mutta ei pidä sokeasti luottaa ja ylipanostaa (kerrankin kun voittaisi niin en panosta ja sitten kun kusee niin panostan, logiikka?? :D )Norsunluurannikko+0,25 2,05 Bet365 4/10 Bet365

Kolumbia ei itseäni täysin vakuuttanut 3-0 voitosta huolimatta. Kovin paljon paikkoja ei toki Kreikka saanut ja omansa Kolumbia käytti tehokkaasti, mutta Kreikka ei ole paras mittari ehkä tähän. Norsunluurannikolla on kuitenkin aika iskukykyinen joukkue myös kehissä. Itse näen pelin asetelman todella tasaisena, tasapeli antaa OK-palautukset.


Uruguay 2 - 1 Englanti

Päävihje: Ohilaukaukset yli 9,5 1,65 5/10 Unibet

Uruguay+0,25 2,10 5/10 Bet365
Uruguay over 1,5 2,95 Betsson


Uruguayn kertoimet ennen turnausta oli 2,37 tähän peliin. Nyt saa huomattavasti paremmasta +0,25 tasoituksesta lähes samaa kerrointa. Uruguay lähti ehkä Costa Ricaa vastaan liian itsevarmasti, mutta nyt se on pakkovoiton edessä. Maalitykki Suarez luultavasti tekee paluun, ja miehelle tuttuja pelaajia vastustajan riveissä riittää. Englanti ei tätä peliä voita ainakaan kovin todennäköisesti, ja tässäkin tasapeli jo puoli voittoa. Myös maaleja on odotettavissa, joten over 1,5 ei huono valinta myöskään

Japani 0 - 0  Kreikka

Päävihje: Japani 2,20 Bet365 4/10

Japani hävisi mustan viisiminuuttisen takia Norsunluurannikolle, ja on pakkovoiton edessä mikäli mielii jatkoon. Kreikka on tässäkin lohkossa se heikoin joukkue, ja Japani on kyllä tässä selkeästi kreikkaa edellä. Hyvän kertoimen tässä japskeille saa, vaikka kumpikaan ei varmaan kauheasti maaleja mätä.


Ohilaukaukset yli 7,5 1,50 Unibet 4/10

Line on sen verran matala, ja etenkin Kreikka räiskii palloa kauempaakin että otetaan vaikka Japani ei kauheasti lauokaan ohi
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 21, 18:09:46 kirjoittanut habs »xx
TIPI - 2014 FIFA World Cup

Aloittaja Tipi

4 Vastauksia
2039 Lukukerrat
Uusin viesti Kesäkuu 18, 12:13:46
kirjoittanut Tipi
xx
World Cup 2014, Rio de Janeiro | pessin mutuilut

Aloittaja pessi

27 Vastauksia
6613 Lukukerrat
Uusin viesti Heinäkuu 14, 16:39:53
kirjoittanut pessi
xx
Euro2016 vihjeet by Habs

Aloittaja habs

55 Vastauksia
16640 Lukukerrat
Uusin viesti Heinäkuu 11, 01:07:51
kirjoittanut habs
xx
IIHF World U20 Championship

Aloittaja Lumpy

0 Vastauksia
1568 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 01, 12:27:35
kirjoittanut Lumpy