Hei VierasKäyttäjän blogi vol 3
Aloittaja pino
1945 Vastauksia    433159 Lukukerrat
pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Pannaanpa vaihteeksi peesaustuloksia kun talviurheilukauden käynnistyttyä forumpeesien lukumäärä kääntyi nousuun.

Vastavetopeesit
loka-marraskuu
vetoja 24+45= 69 kpl
tasapalautus 99,0 %

Palautuksen puolesta siis vähän heikompi jakso. Tosin jos liittäisi mukaan la-su talviurheilut tuo olisi 103%. Koko vuosi nyt 111% joten aika huonosti täytyisi joulukuun mennä jotta vuosi painuisi tappiolle. Vastaveto on lyönyt naapurin kolmena vuonna peräkkäin, nyt uhkasi mennä tiukalle mutta sinne tuli paha kuoppaus marraskuulle ja on nyt 109% joten voi tuo vielä kääntyä kuinka päin tahansa. Joka tapauksessa luvut ovat hämmästyttävän suuret. Mitä vähemmän peesattavia vihjeitä sitä parempi tulos näköjään.

Naapurista puheenollen katselin hieman millaisia vihjaajakohtaisia tuloksia sinne on tullut menossa olevista sarjoista. Peesimäärät niin pieniä ettei tietenkään minkäänlaista tilastollista merkittävyyttä mutta poimin neljä eniten peesattua:
NM 115%
Tiima 113%
Sukkela 89%
Jussi 75%
Noiden vihjaajien kokonaistulos on jotain muuta, tosin vain Tiiman tulos selviää seurannasta. Sukkela ja Jussi tekivät tälle kaudelle ratkaisun etteivät laita vetoja seurantaan. Sukkelalla on kuitenkin mennyt niin hyvin että laski itsekin tuloksen ja kertoi sen julkisesti, tosin erittelemättä sen tarkemmin.
Otin NM.n vedot tarkempaan tutkimukseen. Hänhän ei erottele kausia, tosin käyrä niin tasainen, että arvaa hyvin miten ne on tällä kaudella toistaiseksi mennyt. Vetoja 141kpl joiden palautus panostettuna 107,7% ja tasapanoksella inan parempi. Annetuilla arvioilla oa. n. 1,19 joten aika suuri arviovirhe mikä peesaajan on hyvä tiedostaa sillä nämähän joutuu aina pelaamaan laskeneilla kertoimilla. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että 10 yksikön vedot ovat olleet tappiollisia.

Ampumahiihtokausi käynnistyi varkain, jotenkin luulin alkavan vasta viikolla. Eiliset sekaviestit jäi käytännössä väliin, yhden kerroinvedon kerkesin jälkimmäiseen vetämään, osui onneksi mitä ruotsalaisen kaatuminenkin auttoi. Vetojen suhteen ei ehkä tullut minkäänlaista vahinkoa sillä ei vedot näihin avauskisoihin ole yleensä liian hyvin osuneet eikä sinkkuviestiin oikein koskaan. Mutta tilastollisesti tuli vahinko kun näitä ei montaa kaudessa ole ja toi sinkkuviestihän on nyt mm-kisoissakin, olisi ollut ihan hyvä näitä spekuloida harjoitusmielessäkin.
En siis ole valmistautunut vielä millään tavoin joten olen pahasti vaiheessa jos aion näihin entiseen tyyliin koskea. Ja kai täytyy koskea kun Kaisakin jatkaa. Keskiviikkona on miesten 20km ja siitä joka päivä jotain. Joten ei tässä juuri mitään kerkeä tekemään, varsinkin kun heti eilen oli teknisiä ongelmia saada kertoimia Pinnyltä exceliin. Ties mitä muita ongelmia vielä tulee. Ajankäytön suhteen on nyt valittava joko ampumahiihto tai kalenterikairaukset. Kummankohan ottaisi?


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Viikko sitten oli tarkoitus pistää päätöskilpailuun ennusteveto mikä ennustaisi kannattaako tagittaa mitään tällä kaudella mutta peliaika kävi niin vähiin etten enää viitsinyt. Veto olisi osunut mutta olisiko jos sen olisi julkaissut? Mutta otetaan nyt uusi ennuste.
Preuss on selvä kerroinhuippu Veikalla ja yleisesti ottaen hänen pelaamisensa on maistunut. Sairastelut on vaan haitannut hänen uraansa. Pidru avasi kauden yllättävänkin hyvin, olisko vielä kerran tosissaan liikkeellä. Keskinäiset Pokljukassa Preussille 2-1 mutta hävisi juuri sprintin.

13.12.2018 15:13
Preuss - Pidhrushna | TalvilajitAh 19Tulos: 2, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 1Kerroin: 1.73 @ VeikkausPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.67Arvio: 60%


Aika vastaava tapaus os. Olsby 1,70 mutta hänellä olen hävinnyt enemmän rahaa vuosien varrella. Ollut siis ailahteleva mutta vahva avaus kauteen, Bescond heräili Pokljukassa loppua kohden, ammunnassa hävisi selvästi norjalaiselle.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Ja jos haluaa lotota niin Häkkiä Egania vastaan Comeoneilta 1,833


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Naisten viestiin

16.12.2018 12:15
Sveitsi - Itävalta | TalvilajitAh 19Tulos: 2, voitto 1.70 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2.7 @ NordicbetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 2.00Arvio: 50%


Expekt  2,30  Panda 2,30  Comeon 2,10

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 16, 11:31:36 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
joku oli näköjään käynyt kirjaamassa minut ulos

Tagiin kelvollisten vetojen löytäminen tuntuu käyvän vuosi vuodelta vaikeammaksi. Viime kaudella niitä löytyi kohtuullisesti ja tuloskin oli onnekkaan hyvä. Nimenomaan poiminta onnistui hyvin. Tämä kausikin olisi käynnistynyt loistavasti jos olisi tehnyt niin kuin ensin ajatteli. Avausveto jäi siis pistämättä, viime viikolla piti alun perin pistää Hacki tageihin mutta vaihdoin Preussiin kun harvoin saa veikalle vetoa, tuo sitten meni melkein sekunnilla ohi. Takaa-ajoon oli veto valittuna mutta viime hetkellä peräydyin kun ajattelin että oli Fialkovaan reipas yliarvio, niin varmaan olikin mutta veto olisi osunut. Onneksi tuo rääpäisy viestiin sentään osui isolla kertoimella. Sekin näytti pahalta kun Innerhofer otti odottamattoman sakkoringin. Rinki oli budjetoitu Sveitsille ja juuri ankkuri Meinenille joka varmuuden vuoksi otti sen triplana.

Sinänsä on kyseenalaista kannattaako näitä yrittää löytää. Vedot ei välttämättä ole voitollisia, monet seikat puoltaa etteivät ole. Kauden alku kaikissa vedoissani on mennyt 78/ 107% eli ei aivan niin huonosti kuin luulin mutta ongelma on se että vedot ovat pääosin marginaalibookereille. Eli vaikka uskallettaisi peesata niin se ei onnistu kun täällä juuri kukaan ei saa panosta näille bookereille. En tosin itsekään saa juuri mitään mutta se riittää minulle. Olenkin harkinnut että tekisin jonkinlaisen setin naapuriin heitä ärsyttääkseni. Tein joskus sinne tagin jota en ole koskaan käyttänyt ja olen sen hukannutkin ja se on saattanut tuolla hieman muuttuakin mutta tuskin kovin suuri työ tehdä uudestaan. Mutta tämä aikaisintaan ensi vuoden puolella. Tänne täytyy yrittää vääntää jokunen veto, ennustevetohan meni ohi joten pitää selvittää oliko sen ennustearvo kuinka hyvä.


Miesten sprinttiin arveluttava veto missä markkina oli eri mieltä mutta on nyt hieman kääntynyt, tosin en tiedä johtuuko vain siitä että naapurissakin tätä vihjattiin. Windisch on ampunut tasaisesti mutta Kuhn laidasta laitaan, Pokljukassa normaalimatkalla ampui nollat mutta takaa-ajossa 6 sakkoa. Ratkennee ammunnassa, tuskin kumpikaan toista nopeampi ladulla sakkokierroksen vertaa. Tasa-ammunnalla Kuhn voittanee mutta ei se aivan varmaa ole. Sama kerroin myös Panda ja Olybet.

20.12.2018 18:30
Kuhn - Windisch | TalvilajitAh 19Tulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2 @ Bet365Panos: 1 yks. Rajakerroin: 1.92Arvio: 52%pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Eilinen kisa meni kaikin puolin surkeasti vaikka jokunen veto osuikin. Ei voi syyttää olosuhteitakaan sillä kisa ammuttiin normaalisti, itse asiassa parhaiten tällä kaudella vaikka noissa ei ole eroa ollut juuri mitään miehillä, naisilla kyllä. Hieman lohdutti kun naapurissa oli 10 vihjettä ja ainoastaan "paras suomalainen" osui.

Naisten kisaan löytyi runsaasti pelattavaa eli hävittävää Unibetiltä. Tuonne en saa euroakaan mutta käytän sitä tagissa kun on tutuin noista samoja kertoimia käyttävistä. Otetaan noista Öberg suojavedoksi kun ennestään pelattuna on häntä häviämään Tandrevoldille. Öberg jätti Pokljukassa sprintin ja takaa-ajon väliin joten hänen osaltaan statistiikka on kovin ohutta mutta eiköhän nämä aika tasainen pari ole tällä kaudellakin sekä ladulla että ammunnassa. Paria ei muualla tarjolla mutta voittajavedoissa kaikilla muilla Öberg hieman edellä joten eipä kai kerroin 2,00 kovin paha alikerroin ole.

21.12.2018 18:30
Chevalier - Öberg | TalvilajitAh 19Tulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2 @ UnibetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.92Arvio: 52%

pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Öberg teki kauden parhaansa mutta eipä siitä iloa ollut kun Chevalier myös. En tiedä mitä Anais oli syönyt tai juonut mutta teki elämänsä hiihdon. Hävisi nollanaiselle vain 19s, edellisen kerran pääsi alle 40s:n tasan vuosi sitten Ranskassa, silloin 22s. Tosin en tiedä oliko nollanainen yhtä hyvä kuin tavallisesti, nyt se oli Dahlmeier. ehkä tuossa Kaisan olisi pitänyt vetää 5s alle Lauran niin aineisto olisi ihan kohdallaan. Jos joku ihmettelee lukuja niin muistutan, että minullahan aika sisältää sekä hiihto että ampumapaikka-ajan.
Kokonaisuutena kisa meni surkeasti, tai paremminkin ristiriitaisesti. Oikeat vedot osuivat kehnosti mutta Pinny-valinnat jopa niukasti voitollisesti ja löin markkinankin melkein ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Joten vaikea sanoa oliko arviot surkeat vai vähän paremmat.

Miesten takaa-ajoon otan esimerkin hankalista tapauksista. Käytännössä joka kisassa on yksi tai useampi kohde jossa arvioni poikkeaa merkittävästi muista. Eikä statistiikka anna periksi sitä muuttaa. Historia kertoo vääjäämättömästi, että näissä muut ovat oikeammassa. Ei tietenkään kaikki kohteet osu sille puolen mutta selvästi parempi palautus tulisi pelaamalla arviotani vastaan.

Tässä statistiikka puoltaa Wegeriä mutta kun on lähellä podiumia niin varmaan pää pettää ampumapaikalla ja ottaa seitsemän kierrosta. Pelasin aamulla Pinnylle 1,98 ja piti ottaa tähän kerrankin veto sinne mutta kerroin on nyt kuitenkin pudonnut, tosin näköjään taas nousee, ties kuinka paljon vielä saakaan. Otetaan sittenkin sinne, Comeoneilta 1,90.

22.12.2018 16:00
Desthieux - Weger | TalvilajitAh 19Tulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 1.892 @ PinnaclesportsPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.85Arvio: 54%pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Nyt kun kalenterit hiljentyneet eikä vedoissakaan juurikaan pelattavaa ennen kuin touri ja fourhilli käynnistyy lauantaina joutaakin hieman synkistelemään. Aihetta siihen on sillä joulukuu on mennyt alavireisesti joka sektorilla. Olen kaivanut kuoppaa ympäri kylää niin, että Elenia käytti tilaisuutta häikäilemättä hyväkseen ja pudotti sähkökaapelit kuopan pohjalle. Tästä toki se hyvä puoli, että nyt ei pitäisi sähkökatkojen haitata häviämistä.

Aloitetaan sijoituksista mitä minulla ei paljoa ole mutta hieman rahastoja. Noin vuosi sitten ajattelin että niistä voisi luopua, ei nousu voi jatkua ikuisesti mutta laiskuuttani en tehnyt mitään. Oikeastaan tuntui kuitenkin hölmöltä muuttaa ne rahaksi nollakorkoiselle pankkitilille mutta se olisi ollut loistava sijoitus. Kaikki aiemmat vuodet on ollut selvästi voitollisia mutta nyt kääntyi pahasti. Alkuvuosi meni vaihtelevasti niin että syyskuun lopulla oli vielä voitolla mutta sen jälkeen on pudonnut ja nyt joulukuussa tuli oikein loppuimu. Täytyy taas miettiä mitä noille tekisi, ei kovin valoisalta näytä tulevakaan vuosi, amerikkalaiset keksii koko ajan jotain kivaa ja muullakin saattaa tapahtua mitä tahansa.

Joulukalenterit oli pettymys tai en tiedä mitä edes odotti mutta kovasti niistä puhuttiin etukäteen. Lähinnä samoja tarjouksia mitä muutenkin, toki jotain extraakin joillakin. Minulla taisi parasta tarjota toimijat jotka minulle ovat ensisijaisesti bookereita. Betathomen voi mainita, nimenomaan siksi kun tarjosi normaalista poikkeavaa, sillähän ei normaalisti ole mitään, edes avausbonusta ei ole ollut moneen vuoteen. Pienen kunniamaininnan ansaitsee Betolimp, sillä ei ollut kalenteria mutta ilmoitti maililla muutaman kerran että olisi spinnejä ja sitten vaan meni ja pelasi ne, ei talletuksia tai kierrätyksiä, ei mitään ylimääräistä työtä. Eihän noista paljoa mutta eipä ollut vaivaakaan. Isomman maininnan se ansaitsee siitä, että tarjosi kesemmällä useitakin talletusbonuksia vedonlyöntiin. Alkoi epäilyttämään että se lähtee kohta rahojen kanssa mutta ei ole vielä lähtenyt ja kotiutukset on pelannut normaalisti.
Kasinoista pitää ottaa esiin murheenkryyni Stakes. Sillä on ollut mukavasti tarjouksia ja näyttää olevan edelleen mutta euroakaan en ole  saanut sieltä ulos. Ensimmäiset nostot se palautti tilille kun ei hyväksynyt dokumentteja eikä ole tehnyt sitä vieläkään. Päätin etten talleta sinne mitään ennen kuin jotain on tullut poiskin mutta jouluna lipsahti sen verran että tein yhden pienen talletuksen ja omalla rahalla nousua niin että nyt siellä on entistä enemmän rahaa jumissa.
Kokonaisuutena joulukuu on mennyt kasinoilla surkeasti, yksikään kierrätys ei ole mennyt läpi, tai yksi meni mutta voitto niin pieni ettei voinut nostaa. Pelkillä bj-kotiutuksilla on vaikea pysyä voitolla. Onneksi rahallisesti tappiot ei ole merkittäviä koska talletusbonuksia ei ole ollut kovin paljoa eikä talletukset suuria.

Vedonlyönti on sujunut 11kk harvinaisen tasaisen mukavasti mutta ei ihan vuoden loppuun asti. Tosin onhan tässä vielä muutama päivä jäljellä. Jo se jos kaikki sukkelat osuisivat ensi yönä korjaisi hieman tilannetta, myös Sukkelan. Tein nimittäin jouluna hieman tutkivaa journalismia eli siirsin kaikki Sukkelan vedot exceliin. En vaivaa teitä sen enempää yksityiskohdilla mutta todettakoon, että sen jälkeen kun blogissa on viimeksi julkaistu tulos ei ole voittoa tullut. Ei siis ihme että pesaustulokseni ei ole juurikaan parantunut, panostettuna edelleen alle 90%. Sukkelan vetomäärä on edelleen aika pieni, reilut 300, joten ei voi vielä tuomita suuntaan eikä toiseen. Binomilaskuri kertoi että vtn reilut 70% tässä vaiheessa. Tulokset siis vihjekertoimilla, jos on saanut enemmän niin parempi tulos.

Lopuksi haukun vielä itsenikin. Ampumahiihtokausi on alkanut surkeammin kuin koskaan. Tai se alkoi ihan ok mutta Nove Mesto eli viime viikonloppu oli aika murheellinen. Pientä lohtua toi päätöskilpailu, naisten yhteislähtö, mikä oli selvästi voitollinen ja kuittasi miesten kisan mutta ei sen enempää. Taitaa olla parempi jättää julkiset vedot jatkossa hyvin vähiin, ehkä MM-kisoihin jotakin, riippuen miten vedot osuu tässä välillä. Ja riippuen mitä alkukauden analyysit kertoo, yhtään en kerennyt kisojen aikana tutkimaan, ainoastaan hutkimaan. Tosin arvaan että kertoo samaa kuin ennenkin eli että sekä naiset että miehet ampuu aivan väärin. En osaa vieläkään ennustaa ampuuko 85%:n ampuja sprintissä yhden vai kaksi hutia mutta se kumman tekee ratkaisee lähes aina vedon.

Ampumahiihto jatkuu vasta kahden viikon kuluttua, jos ei Saksan rahakisaa lasketa, sitä ennen voimme nauttia nuorten jääkiekosta (ensi yönä Suomi antaa kazakeille julmaa kyytiä sillä olen pelannut u8,5 ja +5,5), Tour de Skistä (omin päin pelasin Lottaa Tiriliä vastaan 2,20 loput latelta ja ehkä tuonkin joutuu vielä surettamaan), mäkiviikosta ja monet sarjathan käynnistyy ihan kohta jos eivät vielä ole. Toivotaan että naapurin NBA ja KHL vihjaajat saa käyrät takaisin nousuun ja täällähän on tietysti voitollisia vihjeitä, ei kovin paljoa mutta sitäkin parempia.

Onnekasta uutta vuotta niin kairaajille kuin vedonlyöjille ja kaikille muillekin!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 08:04:13 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Tänään on taas se aika vuodesta, että Schalkessa on ampumahiihdon stadionkilpailu. Kilpailumuoto muistuttaa eniten sinkkuviestiä tosin on kaksiosainen ja tauon jälkeen takaa-ajo puolitetuin eroin. Näin ainakin ennen ollut. Tämä on vaikea arvioitava mutta tökkäsin nimet sinkkulaskuriin ja aika samanlainen ranking tuli kuin bookereilla joten kai nekin laskenut näin. Kertoimia tarjolla Coolbetillä, Unibetillä, Maralla ja Optibetillä ainakin.

Kisa on sikäli mielenkiintoinen että mukana on viime kauden jälkeen lopettaneita urheilijoita ja on aika haastavaa arvioida missä kunnossa ovat. Aviopari Domra ja Björkka mukana joukkueena ja Shipulin houkuteltu mukaan parinaan Yurlova. Tähän otin pienen vedon venäläisiin kun Unibetilla tasabookki. Shipulin saattoi vähän harjoitellakin kun kertoi lopettamisesta vasta vähän ennen joulua. Jotain muitakin headereita otin kun kertoimissa näkemyseroja mutta ihan jännitysvetojahan nämä ovat.

Selkeä voittajasuosikki on Italia. Tällainen kisahan on kuin tehty Wiererille joka kaiken lisäksi huippuiskussa. Hofer on riski ammuntapaikalla mutta ei ole yleensä pilannut viestejä sakkokierroksilla, mustimmat hetket on osunut henkilökohtaisiin kilpailuihin. Coolbet ja Unibet antaa 3,00 . Itävalta on yleensä vahva tällaisessa kisassa mutta nyt Eder on korvattu Landertinderillä joka on selvästi huonompi ammuntapaikalla.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 08:05:16 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
eli tämä oli testiveto kun kokeilin saako vihjettä ensi vuodelle, tosin pelasin tämän oikeastikin win-win vetona

01.01.2019 05:30
USA U20 - Finland U20 ml | JääkiekkotestiTulos: 4-1, voitto 0.64 yks.
Valinta: 1Kerroin: 1.64 @ UnibetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.67Arvio: 60%

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 31, 19:23:28 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
….
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 11:35:36 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
ja uusi yritys

Tämän vuoden Tour on ollut vähän tylsä itselleni kun tapana on ollut vedellä suomalaisvetoja mutta nyt sitä ei ole voinut tehdä kun ovat niin surkeita etteivät edes pääse vetoihin. Ja eihän heitä montaa edes ole, muutamat ei lähtenyt ollenkaan ja useimmat keskeyttäneet. Ennusteeni ei silti taida toteutua sillä Kyllönen ja Mononen taitavat sinnitellä loppuun asti. Varmaan sen ansiosta huippukunto tulee esiin loppukaudeksi.

Otetaan tähän kauden ensimmäinen ja varmaan viimeinen hiihtoveto tageihin. Ei tämä aivan saletti ole, itävaltalainen hävisi vain muutaman sekunnin kun pari päivää sitten oli aivan sama matka. Tuolloin lumisateessa hiihdettiin ryhmässä loppuun asti. Nyt ei ehkä käy niin  ja vaikka kävisikin niin luulisi Kristan hoitavan viimeistään loppukirissä jos vaan pysyy pystyssä.
Kaikilla ei vielä auki mutta tuskin kovin paljoa enempää tulee saamaan. Myös Pandalla 1,40 seuraavaksi Unibetit 1,35. Bwineillä kertoimet väärin päin ja Kristalle 2,70 mutta eipä tuonne moni saa eikä kannata pelata vaikka saisikin. Nyt vaan odottelemme jännityksellä vetääkö late Teresaa.

05.01.2019 15:00
Pärmäkoski - Stadlober | TalvilajitHiihtoTulos: Kohde peruttu
Valinta: 1Kerroin: 1.4 @ Bet365Panos: 1 yks. Rajakerroin: 1.35Arvio: 74%« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 11:37:13 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Summataan nyt vielä joulukuu ja koko viime vuosikin peesien osalta.

Kuten viikko sitten tuli jo kerrottuakin niin aika nihkeä joulukuu vetojen puolesta, tarkkaan ottaen viime vuoden huonoin kuukausi. Vastavetopeesit ei kuitenkaan olleet tappiollisia. Yllättävää kyllä ei myöskään omat vedot. Ampumahiihto kuoppasi viimeisenä wc-viikonloppuna mutta kokonaisuus ei ihan mennyt tappiolle. Pienemmät lajit eli lentopallo, hiihto ja nuorten kiekko olivat jopa voitollisia. Seuraava epäilyksenalainen on naapuri ja todistusaineisto osoittaakin kiistattomasti sen syyllisyyden, 93% tasapalautus. Joitakin peesejä muistakin lähteistä ja nekin tappiollisia. Näillä luvuilla ei kovin suurta tappiota pitäisi tulla mutta kun kaikissa osioissa panostettu tulos oli huonompi kuin tasapanoksella niin pieni kuoppa syntyi.

Päivitin NM ja Sukkelavedot vuoden loppuun. NM:llä oli huono joulukuu joten ei ihme että peesaajallakin. Sukkela jatkoi kuun loppuun tasapaksusti ja peesaaja tappiollisesti. Molemmat aloittanut uuden vuoden paremmin. Sukkela alkoi käyttää seurantaa joten kevätpuolen voitot selviää sieltä. Suurin kuoppaus naapurista tuli kuitenkin KHL:ään, ei ihme että välillä takapakkiakin kun kausi alkanut niin hyvin, ja varmaan taas jatkuu.

Vastavetopeesit
joulukuu
vetoja 73 kpl
tasapalautus 101,8 %

Vastavetopeesit
2018
vetoja 461 kpl
tasapalautus 109,8 %

Vuosipalautus paras ikinä, tosin vetomäärä koko ajan putoaa. Vertailuksi naapuri joka lokakuulle asti tuli lähes tasoissa mutta sitten notkahti lopputulokseen 608 / 105,9%.

Seuraava päivitys ehkä 1. neljänneksen jälkeen jolloin talviurheilut ovat jo takana päin.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Pannaan nyt kokeeksi taas yksi seurantaan, hetki ei ole paras mahdollinen sillä naisten kisa meni hyvin ja sehän ei voi jatkua.
Tämä julkaistiin tasabookina, sen jälkeen painettiin Dollia mutta näköjään nyt alkuyöstä Eberhardia. Veikalla 1,92 ->1,83 muutamalta saa vielä enemmän. Tasa-ammunnalla Eber todennäköisesti voittaa mutta Doll on ampunut juuri sprintit hyvin, takaa-ajoissa ei ole sitten osunut edes ladon seinään. Toivottavasti nyt epäonnistuisi sprintissä jotta luvut tasaantuu. Betstarsilta 2,10 Expeltä 1,95 Betssoneilta 1,97 Mara 2,03 noita ainakin itse pelaisin.

11.01.2019 15:30
Doll - Eberhard | TalvilajitAh 19Tulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2 @ RoyalPandaPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.89Arvio: 53%pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Eipä näitä kannata pistää kun punaista vaan tulee. Eber on ollut tällä kaudella sprintissä aina nopeampi kuin Doll mutta eipä ollut nyt kun tuli ammunnasta tasapeli. Muutamasta sekunnista kyse eli ei mikään floppaus, molemmat oli arvioitua nopeampia joten rankka rata ei heitä hyydyttänyt.
Kisa meni vetojen suhteen surkeasti kuten viime aikoina on miesten kisat mennyt. Sen sijaan pinnyvalinnat meni hyvin. Niissä tulos oli omituinen sillä yli puolet kohteista oli nousevia kertoimia kun yleensä selvästi vähemmän. Ja yleensä noiden tulos murheellinen mutta nyt loistava. Eli markkina eli aivan väärään suuntaan mikä on hyvin harvinaista.

Kuten on varmaan käynyt selväksi en pysty lyömään Pinnyn kertoimia (tällä hetkellä en kenenkään muunkaan) ja siksi en niihin juuri koskaan vihjaakaan. Otetaanpa ihan julkinen esimerkki miksi ei kannata sinne vihjata niin en voi valehdella. Huominen naisten takaa-ajo sopii oikein ääriesimerkiksi sillä siihen tuli omituisia odotusarvoja eli poikkeuksellisen korkeita. Listaan noi "parhaat" tähän tämän hetken Pinnyn kertoimella. Nämä ei ole missään tapauksessa vihjeitä sillä historia osoittaa vääjäämättömästi että mielummin kannattaa pelata näitä vastaan. Sen sijaan jos jonkun kerroin lähtee putoamaan niin se saattaa olla kelvollinen pelikohde. Tee se itse -vihjeitä siis. Joku näistä saattaa olla oikeasti hyvä pelikohde mutta keskimäärin eivät ole enkä pysty erottamaan mitkä ovat ja mitkä eivät.

Aymonier - Dunklee                1   2,28
Chevalier - Vittozzi               1   2,49
Egan - Tandrevold               1   1,91
Öberg - Röiseland               1   1,89
Davidova - Gontier               2   2,43
Hildebrand - Preuss               1   2,02
Simon - Häcki               2   2,81

Otetaanpa vielä toinenkin ryhmä. Näiden odotusarvo laskurin mukaan on edellisiä selvästi pienempi mutta parempi kuin mitä normaalisti tulee. Näiden pelaamiseen sopii samat sanat kuin edelliseen ryhmään.

Wierer - Fialkova               1   1,69
Bendika - Horchler N               2   1,52
Tachizaki - Crawford               1   1,67
Yurlova - Starykh               2   1,87
xx
maestron blogi

Aloittaja maestro

81 Vastauksia
25135 Lukukerrat
Uusin viesti Joulukuu 15, 13:22:31
kirjoittanut Handy
xx
futin blogi

Aloittaja futi

2 Vastauksia
888 Lukukerrat
Uusin viesti Helmikuu 18, 12:10:11
kirjoittanut futi
xx
wagnerin blögi

Aloittaja wagneri

9 Vastauksia
3231 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 19:49:28
kirjoittanut wagneri
xx
Hynyn skaba blogi

Aloittaja hynynen94

4 Vastauksia
2096 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 17:34:15
kirjoittanut hynynen94