Hei VierasKäyttäjän blogi vol 3
Aloittaja pino
1945 Vastauksia    432898 Lukukerrat
pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Ei auttanut takaporttikaan vaikka alku oli hyvä kun Haecki ampui heti kolme hutia mutta Simon halusi välttämättä pistää paremmaksi ja ampui jatkossa niin luokattomasti että lopulta keskeytti.

Viikonloppu meni sillain omituisesti että muut viisi kisaa omat pois tasolla mutta tuo naisten yhteislähtö katastrofaalisen huonosti. Erityisen huonosti meni Pinny-valinnat, joista kauden pohjanoteeraus 42%.  Hyvin erikoista oli se, että kuitenkin markkina eli arvioideni suuntaan lukuun ottamatta yhtä kohdetta ja siinä osuma tuli minulle joten markkinan tulos 32% mikä on huonoin tulos näiden kolmen kauden aikana mitä olen näitä tutkinut. Tästä voinee tehdä johtopäätöksen että joku muukin kuoppasi.

Muutama sananen maksullisesta vihjaajasta Vetomaatista jota olen siis käyttänyt vertailuna jonkin verran kuten olen kertonutkin. Se ei ole tällä kaudella juurikaan vihjannut ampumahiihtoa, ihan vaan yksittäisiä kohteita Veikkaukselle mainosten perusteella. Arvelin että se on lopettanut pienempien bookereiden käytön vihjeissä, varmaan tullut palautettakin että kertoimet ei kestä. Nyt se sitten täräytti peliä vähän muuallekin, tosin joinakin päivinä vain Veikkaukselle. Otin nuo tietenkin jotta näen kuinka metsässä olen kun vedot ei osu. Sieltä tuli 19 vihjettä, kolmessa eri valinta kuin minulla ja kahdessa osuma tuli minulle. Eli hyvin saman tyylisesti kuin ennenkin joten tämä suppea otanta ei mitenkään paljastanut että olisin harhautunut aiempaa enemmän. Sen palautus noista oli 73%. Se ei ole kuitenkaan täysin menettänyt otettaan sillä sehän vihjaa myös naapurissa, clubin puolella, kohteet osittain samoja kuin maksullisissa vihjeissä mutta varsinkin tällä kaudella paljon muuta lisäksi. Reilut 130 vetoa ja palautus 111% tässä vaiheessa. Kuriositeettina mainittakoon että se veti yk:lle parin Veikkauksen kohteen lisäksi myös Simonia, tosin Tandrevoldia vastaan. Tuo selitti miksi kerroin romahti Pinnyllä. Oli minullakin alun perin pelikelpoinen mutta ei pudotuksen jälkeen. Yleisemminkin merkittävät kerroinmuutokset Pinnyllä tai Veikalla usein liittyvät näihin vihjeisiin jotka siis maksullisia tai/ja clubilla.

Ruoditaanpa samalla naapurin muukin tarjonta. Aika vähän on yrittäjiä, pari aika vakituista ja jokunen satunnaisesti vihjaava.
odds veti viime kaudella hyvän tuloksen julkisesti mutta on nyt clubin puolella, tuskin pääsi tällä lajilla vaan isommilla sarjoilla. Tällä kaudella vihjannut vain muutaman aiemmin ja nyt isomman setin Anterselvaan. Headereita 11 kpl ja minulla pelivalinta kaikissa sama vihjatuilla kertoimilla, tosin kaikkia noita en olisi pelannut. Palautuksensa 88%, lisäksi top-vetoja jotka olivat voitollisia.
Cafeessa vihjailee FC Kolikonheitto jolla reilut 100 vetoa ja palautus alle 90%. Vertailuksi Anterselvaan hänellä oli 11 headeria, kolmessa eri valinta joista kaksi tuli minulle.

Sokerina pohjalla toistaiseksi tällä kaudella parasta jälkeä tehnyt vihjaaja Simo Sulmi. Satakunta vetoa ja palautus 114%. Tulosta on syytä purkaa hieman. Headerien palautus niukasti voitollinen mutta tili on tehty käytännössä voittaja ja sijoitusvedoilla. Top-vedoissa ei sinänsä mitään pahaa mutta niissä on korkeammat kertoimet (Sulmilla ka 5,5) ja varianssi suurempi. Tuosta kertoo hyvin se, että eniten tuottanut veto on tuonut 56% voitosta. Ja kolme parasta yhteensä 102% voitoista. (Vertailuksi tj:llä nuo lukemat 16% ja 44%). Peesaajaa kiinnostaa myös bookervalikoima. Voitosta 97% on tullut Bet365:lta, Pinny ja Unibet omat pois tasolla. Ongelmallista niille jotka eivät saa panosta Bet365:lle kuten minä, headerit toki löytyy muualtakin mutta top-vetojen kanssa vaikeampaa. Vertailuksi vielä nuo Anterselvan headerit. Sulmilla 15kpl, neljässä eri valinta ja kolme tuli minulle.

Siinä oli katsaus naapurin ah-vihjaajiin, ei sinänsä varmaan iloa juuri kenelläkään, lähinnä itselleni mielenkiintoista vertailua. Yhteenvetona voisi todeta, että pelivalintojen tasolla vetoni ei kovin paljoa ole poikennut muista, ja siltä osin kun on poikennut niin osumia on tullut kummallekin puolelle. Tässä vertailu koski vain Anterselvaa mutta mutulla aika samanlaisia tuloksia muissakin kisoissa.

Kokonaisuutena kauteni on sujunut selvästi huonommin kuin viime kausi. Tässä vaiheessa positiivista on se, että kun syyspuolen vedot tuottivat juuri ja juuri omat pois niin kevätpuolen ensimmäiset menivät hieman paremmin ja nyt lähes 300 vedon jälkeen palautus 103%. Vähän yllättävä havainto on se, että olen hävinnyt paskabookereille ja paremmille selvästi voitolla. Parempi näin päin niin ei tule kotiutusongelmia.

Vaikea sanoa mistä huono tulos johtuu, epäilemättä huonoista vedoista mutta ehkä jotain osuutta varianssillakin. Viime kaudella meni liian hyvin ja nyt ottaa takaisin. Nihkeä kausi on ollut kerran aikaisemminkin. Forumin seurantaan on tullut 27 vetoa huikealla 73% palautuksella. Ei ole tarvetta mennä psykologille mutta ei ole oikein syytä jatkaakaan. Vaikka jatkossa saattaisi mennä hieman paremmin niin kukaan ei uskaltaisi peesata tai jos uskaltaisi ei saa panosta. Pääsen vähemmällä vaivalla ja stressillä kun en yritä miettiä mitä pistäisi tageihin. Tietenkin jatkan kauden itsekseni normaalisti loppuun asti. Kausihan jatkuu ensi viikolla Amerikan kiertueella jonka jälkeen pidetään taukoa hiihdon mm-kisojen ajan ja sen jälkeen ampumahiihdon mm-kisat jolloin saatan jollain tavoin palata asiaan.


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
2600 aukaisua edellisen kirjoituksen jälkeen eli 200 per päivä. Kovasti on bottien käynnit forumilla vähentynyt, karkeasti ottaen puolittunut parhaista ajoista mutta yllättävän suuri määrä edelleen.

Tammikuusta ei sen enempää kuin että sekä vedonlyönti että kasinot oli tappiollisia ja sama linja tuntuu jatkuvan helmikuussakin. Nyt pääsenkin häviämään entistä tehokkaammin sillä eilen lopultakin kytkettiin valokuitu.

Jotain hyvääkin sillä viime viikon ampumahiihdot meni mukavasti. Niin se vaan taitaa olla, että kun lopetti julkiset vihjailut niin heti tulos parani. Yhden kohteen mainitsin chatissa ja hutihan siitä tuli joten ei kannata tehdä sitäkään. Sikäli harvinainen viikonloppu että kaikki kisat oli voitollisia. Tosin sitä auttoi se, että niitä oli vain neljä kun sprintit peruttiin pakkasen vuoksi, niihin ei kyllä ollut paljoa vetoja joten eivät ehkä olisi täysin pilanneet tulosta.

Vähän katselin taas naapurin peesattavia jos sieltä olisi löytynyt syntipukkia laskusuhdanteeseen.
Sulmin tilanne ei muuttunut, lupauksista huolimatta vihjeitä ei Canmoreen tullut. Kerrottakoon uutena tietona, että hänen snooker-palautuksensa on 97,6%. Jos tuo laji kiinnostaa niin ei taida naapurista juuri apuja löytyä taitaa muutkin yrittäjät olla punikkimiehiä mutta korjatkaa jos olen väärässä.

KHL-vihjaajien tilanne oli huolestuttava. Tohan käyrä suoraviivaisesti kohti kaakkoa ja Tiimaa ei näkynyt pitkään aikaan. Epäilin että on myynyt sielunsa tai on juopottelemassa. Ilmeisesti mieluummin jälkimmäistä sillä juuri tänään palasi ja heti pelkkiä osumia.

NM ja korisliiga lähti kuoppausvaiheen jälkeen uudestaan lentoon. Käyrä on harvinaisen kaunis, tosin kyllähän siinä varianssiakin on mutta vetoja on niin paljon että tiivistyy kuvassa. Kauden tilanne 274 vedon jälkeen 109,1% kun odotus oli 119,0%. Yllättävää on se, että tasapanostulos on vain 100,5%. Se kertoo panostuksen onnistumisesta mutta on se toisaalta huolestuttavaakin. Näitä joutuu käytännössä aina pelaamaan laskeneilla kertoimilla ja panostaminen käy ongelmalliseksi. Varsinkin se milloin vielä kannattaa pelata. Esim. tänään vihje oli kertoimella 2,16 ja jos oletamme että arviovirhettä saman verran kuin keskimäärin niin rajakerroin olisi ollut n. 1,95 ja päätöskerroin Pinnyllä oli 1,86. Itse pelasin nimellisen vedon hintaan 1,91. Näiden kanssa olen kuitenkin ollut kohtuu onnekas, kauden palautus 106% päivän huti mukaan lukien.

Sitten ystävämme Sukkela. Tammikuussa söi syyskauden voitot ja aloitti uuden seurannan joka oli aluksi voitolla mutta nyt kääntynyt tappiolle ainakin hetkeksi. Hänelläkin ero odotuksen ja toteutuman välillä on 10-15% mikä helposti johtaa siihen, että peesaajan käy heikosti. Itselläni tältä kaudelta 87% ja yritän olla jatkossa pelaamatta. Odotettavissa siis mukavaa nousua noissa.

Tonkasin vähän Mannyn seurantaakin vaikka en ole häntä tällä kaudella juurikaan peesannut mutta halusin selvittää että kannattaisiko kenties. Aika hyvin tuolta selviää tämän kauden eri sarjat joten ei niistä enempää. Paitsi että sama juttu kuin edellä eli eroa odotuksen ja toteutuman välillä on aika reippaasti. Kauden julkiset vihjeet yhteensä 101,9% kun odotus oli 110,5%. Hyvää tuolla on se, että futiskokeilut laskee tulosta joten muut on mennyt paremmin. NHL totaleja on eniten ja niissä on ollut pienimmät odotusarvot mutta ne on käytännössä toteutunut. Mutta NBA on vaikeampaa, luvut on hyvin samanlaiset kuin Sukkelalla, inan paremmat tällä hetkellä mutta kauden lopussa voi olla jotain muutakin.

Ei tämä peesaaminen ole enää helppoa (eikä enää koskaan tule olemaankaan), kertoimista on tappelemassa liian moni liian suurilla kassoilla. Selvä asia, että moni pelaa jo alikertoimia, minä mukaan lukien, täytyy vaan yrittää tunnistaa ne ja pitää juuri niissä panokset pieninä. Ja sehän on helppoa kuin heinänteko helmikuussa.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 12, 21:22:56 kirjoittanut pino »


Iletus
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  726
  Vihjeitä
  421
   
   
  Palautus
  104.12%
  Tuotto
  108.83
  Panostus (ka.)
  6.27
   
   
  Tykkäykset:
  567
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Taidan tulla kommentoimaan tähän blogiin kun en viitsi samasta aiheesta omaa postausta tehdä. Peesauksessa tosiaan aika kova kilpailu kertoimiin ja mitä luotettavampi peesattava, sen nopeammin kertoimet syödään.

Naapurin puolelta omassa analyysissä koriksessa NM selkeästi luotettavin peesattava, aineistosta huomaa, että omaa jatkuvasti edgeä korisliigaan. Mitä tulee arvion tarkkuuteen, niin vaikea sanoa, pitäisi tehdä vielä jatkoanalyysiä. Mannyn NBA todennäköisesti on voitollista, mutta pitäisi ehtiä kertoimeen, lisäksi arvion  tarkkuus hakee vielä pahasti uomaansa. Sukkelan voitollisuuteen hankala uskoa ja muutenkin arvostan koneellista arvion tekoa enemmän kuin ihmisajattelua NBA:n tyyppisessä sarjavedonlyönnissä. Yksilölajit ja arvokisat erikseen...

Juz melko luotettavasti voitollinen golfissa ja ei ole niin suuret peesaajamäärät, jolloin hyvin ehtii kertoimille, tenniksessä tuskin ainakaan arvion suuruista valueta. Jääkiekkovihjaajathan tuolla on parasta antia, mutta siellä ei ole alkukauden tapaan tullut vihjeitä. NFL loppui mutta niitäkin tuli napsittua ja todennäköisesti voitollisia vhjaajia pari kolme.

Peesausstrategiana on nyt tullut käytettyä pelkkien kermojen kuorintaa, eli sellaisia kohteita lähtenyt lapulle missä raja eroaa paljon kertoimesta.  Palautus 108 % koko vetoaïneistossa 1.9 jälkeen missä käytännössä lähes kaikki peesejä. Tämä toki vaatii sen, että arvioija pystyy luotettavasti erottamaan hyvän kohteen marginaalisemmasta. Noissa on se etu, että jos arvio tosiaan on edes sinne päin niin pienen kertoimen laskemisen veto kestää ja on toiminutkin nyt keskisuuren tuoreen aineiston perusteella.

Luultavasti samoja kohteita peesattu koska kuoppa menossa vedoissa nyt itsellänikin. Laten kohteetkaan ei pelasta limppujen takia. En kuitenkaan tiedä onko peesaaminen ollut sen helpompaa aiemmin, syksy varsinkin oli melkoista ilotulitusta ja melko luotettavia peesejä sai useampaan lajiin?
Zoltan8D [Kesäkuu 24, 00:24:17]:   
hahah vitsi mua naurattaa tää tilanne ku iletus vetää viel kamat niskaan ja menee johonki kiskalle
-tulin surettaa japanin naisten underia
R-bet [Tammikuu 06, 00:49:28]:   ei saatana Iletus tosta bannit kyl 0:55 asti


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Kerrankin ennustukseni osui oikeaan, Sukkela veti heti eilen 5/5. En silti toistaiseksi jatka noiden pelaamista joten vihreä linja saattaa jatkua. Piti mainita, että Sukkelalla on parhaiten osunut 3 yksikön vihjeet, ovatkin ainoat voitolliset, ja kun olen peesannut lähinnä vain 4 ja 5 yksikön vihjeitä niin tulokseni on jäänyt kauaksi vihjetuloksesta. Tämä ei tietenkään tarkoita, että jatkossa kannattaisi peesata vain 3y vetoja, tulos lienee täysin sattumaa.

Eilen oli chatissa puhetta koripallotasoituksista ja pinnan arvosta. Lähinnä tämä on tietenkin arvioita tekevien päänsärky mutta onhan tällä merkitystä peesaajillekin ja siinä mielessähän se esiin tulikin. Sellaisilla bookereilla joilla on useita linjoja kaikki muuttuu samanaikaisesti kun kerroin putoaa mutta niillä joilla on vain yksi linja linja muuttuu ja tällöin on hyvä pystyä vertailemaan. Ei näissä niin paljoa löysää ole, että mitä vaan kannattaisi pelata.
Tuli mieleeni, että olen asiaa kevyesti tutkinutkin joku vuosi sitten ja ihme ja kumma löysinkin ko. excelin. Yleensä noi tulee talletettua sellaisilla nimillä ettei vahingossakaan löydä mitä etsii. Aineistona oli kauden 15/16 korisliigan pelit. Suppea otanta siis mutta kyllähän tuostakin jakauma syntyi. Tuossa karkeasti pinnan ero totaleissa 2% ja tästä ehkä tuota muistelin. Tämä on kuitenkin virheellinen tutkimus sikäli että kaikki pelit on niputettu samaan kun  tosiasiassa pitäisi käsitellä odotukseltaan saman tyyppiset pelit nipussa. Yritin miettiä mitä tämä vaikuttaa tulokseen. Tuloksistahan syntyy Gaussin käyrä vai mikä tämä on nimeltään joka tässä tapauksessa koko aineistolla on aika matala. Ymmärtääkseni saman tyyppisillä peleillä siitä tulisi korkeampi ja eikös silloin pinnan arvo olisi suurempi. Vai miten päin tämä menee? Ymmärsikö kukaan edes mitä kysyin? Koska korisliigassa tehdään vähemmän pinnoja kuin NBA.ssa niin eikös pinnan arvo ole myös suurempi.

Ampuhiihtokin jatkuu kohta. Eilen illalla vedin kaksi vetoa Veikalle eikä niitä oikein kehdannut edes itselleen mainita saati muille. Tänään aamupäivällä Vetomaatti vihjasi kolme kohdetta Veikkaukselle mutta siellä putosi peräti viiden kohteen kertoimet mikä on perin harvinaista nykyään. Joku muukin on siis noihin panostanut kunnolla, varmaan late ja JDF salaa moukaroinut.
Mielenkiintoinen tapaus on Davidova, tein rohkean oletuksen että hänen pysyvä tasonsa ei ole vielä sitä mitä viime kisoissa on esittänyt jolla sai peliä Chevalieriin. Ja tuo saattoi olla Vetomaatin toinen kanuunakohde sillä tuossa kerroin putosi eniten (2,15 -> 1,94). Itse väänsin tuon tasabookiksi. Mutta nyt tuo on taas kääntynyt -> 2,05 eli tässä on harvinaisen kovaa vääntöä eri suuntiin. Kohtapa tuo selviää mistä Marketta pissii, varmaan nähdään hänet kauniisti hymyilevän podiumilla.


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Joku on kyllä langettanut kirouksen näiden mainittujen vetojen päälle. Enhän sinänsä edes vihjannut Chevaa vaan paremminkin mainitsin että pelasin sitä alkuperäisellä kertoimella mutta sekin riitti. Arvaus että ei Davidova aina ammu nollia oli hyvä mutta voitti kuitenkin muutamalla sekunnilla mikä ei sinänsä ihmeellistä tasabookkikohteessa mutta täytyi mennä noin päin, taas kerran. Kokonaisuutena kisa meni ok. Näytti jo pahalta mutta Herrmann pelasti päivän kun ampui juuri sopivasti eli hävisi Kaisalle ja voitti Eckhoffin, siitä kaksi vetoa kiinni ja kisa voiton puolelle.
Veikkauksen viidestä pudonneesta kertoimesta osui vain yksi (Kuzmina). Pitääköhän sitä alkaa käyttää vihjaajana muualle pelaamiseen? Ehkä jo käytättekin, tunnustakaa pois.

Miesten kisaan vedin eilen yhden Veikkaukselle, Vetomaatti vihjasi tänään viisi kohdetta sinne ja nyt on kolme kohdetta pudonnut eli vähän toisin kun eilen. Oma kohteeni on noissa pudonneissa mutta en kerro mikä se on niin pieni mahdollisuus osua.
Mainitsen kuitenkin yhden kohteen jonka ohimeno ei ole niin haitallista. Muutamat bookerit tarjoavat vetoja makuuammuntaan eli osumien määrään. Tietokantani ei erottele ammunta-asentoja koska sillä ei ole normaalisti merkitystä, molemmista ammutaan yhtä paljon. Tällaiseen vetoon erottelulla on merkitystä, ammuntaprosentit ei ole samat makuulta ja pystystä joten ei ehkä ole syytä käyttää suoraan kokonaisammuntaprosenttia. Kokeeksi katsoin yhden, testikaniksi valitsin Wegerin kun näytti että kertoimessa voisi olla ilmaa. Ei sitten kovin paljoa ehkä olekaan sillä hän on ampunut pystystä paremmin. Ehkä kertoimeen on myös vaikuttanut että ampui Canmoren normaalikisassa heti ensimmäisellä makuulla kolme hutia. Hän on kuitenkin ampunut makuulla kevätpuolella selvästi paremmin kuin syksyllä. Lisäksi koko kaudella juuri puolet ammunnoista nollia joten eikö tämä ole kolikonheittoa osuuko kaikki vai ei. Myös ammuntaprosentista johdettu todennäköisyys menee samoihin. Pääosin näitä vetoja tarjoaa surkeimmat bookerit mutta löytyy myös Pandalta jolta ei kai kenelläkään ole ollut ongelmia saada rahoja pois. Kerroin 2,25. Löytyy myös Bet365lta jossa 2,10 eli ilmeisesti siellä jo jyystetty löysiä pois.
Tämä tietenkin johtaa siihen, että Weger ampuu ainakin yhden hudin makuulta joten kannattaakin vetää headereita häntä vastaan. Niitähän on tarjolla joka paikassa, ihan kelvollisia.pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Amerikan kiertueen vedot on ynnätty ja hyvinhän se meni. En väitä että se johtui puhtaasti siitä, että en pistänyt yhtään vetoa tageihin mutta näin pääsi käymään. Kuten aiemmin jo kerroinkin Canmoressa kaikki neljä kisaa oli voitollisia ja putki jatkui Salt Lakessa, sekä sprintit että takaa-ajot ja vielä pariviestikin olivat voitollisia. Yhdeksän kisan putki eikä varmasti ole ennen tullut eikä varmaan enää tulekaan. Sekaviesti sitten päätteeksi paha kuoppaus joten jäi huono muistijälki MM-kisoihin.

Tänään käynnistyivät EM-kisat, niihin ei ollut tarkoitus koskea enkä muista onko ennen ollut kohteitakaan tarjolla, ainakaan en ole pelannut. Tuolla oli nyt mukana aika koviakin nimiä, lähinnä sellaisia jotka eivät olleet Amerikassa. Sekä miehissä että naisissa parikymmentä sellaista jotka on minulla normaaliseurannassa joten heille sai aika nopeasti voimaluvut. Vedin pikaisesti kolme vetoa kumpiinkin, miehissä kaikki osuivat ja naisissa kaksi joten oiva tulos ja tästä tuli parempi muistijälki. Yritän olla koskematta enää jotta hyvä tunne säilyy MM-kisoihin. Alunperinkin oli tarkoitus keskittyä hiihtokisoihin ja vetää henkeä ampumahiihdosta.

MM-hiihdoissa taktiikkani on tuttu, peesejä muilta jos niitä on ja lisäksi omia mutuiluja eli pääsosin suomalaiskohteita sinne mihin panosta saa edes muutaman euron.
Katselin hieman mitalivetojakin. Tarjontaa on Unibetillä, Nordicbetillä ja jotain nyt Coolbetilläkin. Näitä ei kannata paljoa spekuloida sillä panosta ei mennyt oikein yhtään eikä taida kellään muullakaan. Coolbetille saattaisi mennä jotain mutta noihin en osannut ainakaan vielä ottaa kantaa. Unibet antaa yli 3,5 mitalia kerrointa 2,40 joten siinähän on hyvä sinivalkoinen veto. Tuohan ei vaadi kuin yhden henkilökohtaisen ja kolme viestimitalia ja nehän on melkein jo kaapissa, eikös vaan.


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Hiihdon MM-kisat takana ja tuloskin lopulta laskettu. Tuntui siltä että meni huonommin kuin koskaan, saattoi mennäkin mutta ei aivan onnettomasti kuitenkaan. Peesejä tuli latelta viitisenkymmentä, JDF:ltä muutama ja naapurista peräti yksi. Maksullisia ei yhtään eikä niitä tainnut juuri olla tarjollakaan. Kaikki lähteet olivat voitollisia, palautus reilut 110%. Laten peesit meni nyt sillä tavalla, että tulos tuli käytännössä yhdistetyllä, muutkin kyllä voitollisia. En tiedä miten kokonaisuutena sillä enhän läheskään kaikkia peesannut.      
      
Omia rääpäisyjä kertyi reilut kolmekymmentä. Palautus 108% vaikka juuri mikään ei osunut. Siltä siis tuntui mutta kai jotain sitten osuikin. Jos mukaan laskee ainoan pelatun triplan niin tuokin nousee yli 110%.      
      
Seuraava pariviikkoinen on kiireistä aikaa sillä molemmat talviset harrastukseni saavuttavat kauden huippukohdan samaan aikaan. Ampumahiihdon MM-kisat alkaa torstaina ja OrPo - Kangasala puolivälieräsarja perjantaina. Lentopallon vedonlyönti ei sinänsä vie paljoa aikaa vaikka noihin joitakin vetoja mutulla katsookin. Mutta jos menee katsomaan peliä paikan päälle niin siinä menee useampi tunti. Orpon mahdollisesti kauden viimeiseen kotipeliin varmaan menen mutta vieraspelit on epävarmempia. Matkan puolesta voisi hyvinkin mennä mutta Kangasalan katsomo ei ole erityisen houkutteleva. Se pelaa yläasteen palloilusalissa, tila toki on riittävän suuri itse pelaamiseen mutta katsomon osalta on säästetty eli se on rakennettu pukuhuoneiden päälle eli on kokonaisuudessa toisessa kerroksessa. Tuo ei haittaa mutta kapasiteetti on pieni, noin puolet siitä mitä Orivedellä ja varmaan muuallakin. Kangasalan katsojamäärät on sarjan pienimpiä mutta varmaan pudotuspeleihin tulee vähän enemmän ja Orivedeltä niin lyhyt matka että sieltäkin lisää. Varmaan jotain tuolirivejä viritellään kentän päätyihin mainosaitojen taakse. Pelit on samaan aikaan kuin hiihdot eli ei tuossa vaiheessa enää vetoja tarvi tehdä mutta itse kisa saattaa jäädä näkemättä. Toki voi katsoa tallenteen jälkeen päin mutta voi olla ettei viitsi, ehkä jonkin takaa-ajon viitsii kun on lyhyt.      
      
Reilu kuukausi sitten uhkasin, että palaan vielä tagittamaan ah-vetoja MM-kisoihin ja nyt on aika lunastaa uhkaus. Nyt uudella taktiikalla eli isommalla vetomäärällä, jospa se hieman tasaisi varianssia. Jos ei niin tulee rumaa jälkeä omaan kassaankin koska nämä muodostaa nyt isomman osan kaikista vedoistani.      
Isompaa vetomäärää puoltaa toinenkin seikka. Tässä välillä on taas tullut esiin uhka rajojen sulkemisesta ja nyt pelottavan todellisena uhkana. Tietokannan ylläpito, voimalukujen päivitys, arvioiden teko, pelaaminen ja jälkianalyysi vie niin paljon aikaa, että sitä ei enää viitsi tehdä muutaman Veikkauksen kohteen takia. Varsinkin kun sen lyöminen tässäkin lajissa alkaa olla vaikeaa. Ja jos siellä sattuu olemaan pelikelpoinen kerroin niin se ei kauaa kestä ja rajojen sulkemisen jälkeen vielä vähemmän. Tätä ei ehkä enää ensi talvena voi tehdä joten nyt on aika tehdä ikään kuin "jäähyväiskiertue" (senhän voi tarvittaessa tehdä useamman kerran) ja roiskia kuin viimeistä päivää.      
      
Joten vetäisen kisat seuraavalla systeemillä, niin pitkälle kuin sattuu huvittamaan. Poimin vetoja viidestä eri ryhmästä, yhden kustakin joka kisaan jolloin maksimissaan tulee 5*12=60 vetoa. Ensin määritelmä: peruskohteet= ne kohteet mitkä Bet365 ensimmäisenä julkaisee ja joita monet bookerit kopioi. Ryhmät ovat seuraavat:      
A. Veikkaus. Jo jonkin aikaa olen pyrkinyt poimimaan Veikkaukselta aina jotakin tauluun vaikka ei olisi edes aivan pelikelpoinen nähdäkseni pystyykö sitä lyömään. Sen keskimääräisen palautuksen olen kyllä lyönyt mutta siitä on vielä pitkä matka voittamiseen.  Näitähän sitä sitten joskus ehkä vain pelataan.      
B. Pinnacle. Toinen bookeri jolle kaikki saa panosta. Käyttää siis peruskohteita. Kolmas vuosi tutkimusta menossa ja pakko myöntää, että sen lyöminen kokonaisvaltaisesti on minulle mahdotonta. Yllättävää kyllä olen näistä voitolla tällä kaudella mutta vetoja on niin vähän ettei sillä ole mitään merkitystä. Sen lyömistä vaikeuttaa sekin että se pudotti näidenkin palautusta, nyt enää 93,5%.      
C. Peruskohteet. Vedot muille peruskohteita käyttäville bookereille. Näitähän on Bet365, Comeonit, Panda, Betathome, Expekt ja Optibet ym. Eli tähän tulee tutusti niitä kohteita missä viisaat on jo Pinnyllä pudottaneet kertoimen mutta nämä tulee jäljessä. Tosin tällä kaudella tähän mennessä viisaat on Pinnyllä hävinneet jopa minulle mutta eiköhän se tässä kisojen aikana käänny normaaliin päiväjärjestykseen.      
D. Muut kohteet. Vedot muille itsenäisille kertoimenlaskijoille eli Coolbet, Unibet, Betsson ja Betstars. Näillä toki on noita peruskohteitakin mutta omilla arvioillaan. Betstars on arvoitus mistä se kertoimet ottaa, sillä on yhtäläisyyksiä Bwinille mutta ei yksi yhteen sinnekään.      
E. Marathon. Maralla on lopuksi laajin tarjonta ja siellä on eksoottisiakin kohteita joita yritän poimia mikäli aika riittää. Niissä tosin analyysiriski suurin. Itse pelaan näitä varovasti 1Xbetille ja samat kohteet myös Betcityllä joka on vielä epämääräisempi bookeri eikä sinne kannata kenenkään avata tiliä.      
      
Ryhmien välillä voi ajatella olevan leikkimielisen kilpailun jossa ennakkosuosikki tämän kauden tulosten perusteella on D. Betstars on noista tappiollinen mutta muut selvästi voitolla. Aikaa säästääkseni vihjeet tai ehkä näitä ei uskalla edes sellaisiksi kutsua vaan vedot tulee aika kevyesti. Kun jätän turhat höpinät pois niin aikaa ei mene sen enempää kuin yhdessä tai kahdessa vedossa höpinöiden kanssa.      
      
Ensimmäinen kilpailu on sekaviesti huomenna 17.15. Joukkueita ei ole vielä julkaistu mutta tein koeponnistuksen itse valitsemillani joukkueilla. Niistä syntyi tällainen raakaranking. Kun bookerit julkaisee kertoimiaan saattaa havaita, että tämä on pahasti metsässä. Numerot ovat tappiosekunteja.      
      
1   NORWAY   0
2   FRANCE   29
3   ITALY   53
4   GERMANY   73
5   RUSSIA   104
6   SWEDEN   123
7   AUSTRIA   127
8   SLOVAKIA   146
9   UKRAINE   150
10   CZECH REPUBLIC   171
11   SWITZERLAND   174
12   USA   196
13   FINLAND   228
14   CANADA   238
15   POLAND   263
16   BELARUS   285
17   ESTONIA   307
18   BULGARIA   310
19   SLOVENIA   342
20   JAPAN   424


Eki
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  96
  Tykkäykset:
  68
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Coolilla  Saksa ja Ranska  k. 4,50  Italia K6 Pitää pinon arvioilla vetää.


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Ja sitten liikkeelle. Veikkaus teki heti inhottavan tempun kun pisti kertoimet sekaviestiin niin etten peliä sinne saa. Otetaan edustajaksi tämä Norja jolle ei juuri enempää muualtakaan saa, Maralla taitaa olla 1,60. Eli voin ottaa Veikkaukselle rajatapauksiakin jos ei parempaa ole, olkoon sitten vaikka jännitysveto. Arviot ei ole niin tarkkoja että voisi varmaksi sanoa mitä tämä on. En tätä pelannut koska on tuo voittajaveto Norjaan Betstarsin huippukertoimella joka on nyt romahtanut.

07.03.2019 17:13
Ranska - Norja | TalvilajitAh 19 MMTulos: 2, voitto 0.52 yks.
Valinta: 2Kerroin: 1.52 @ VeikkausPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.54Arvio: 65%
pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Tämä valittu systeemi on sekä hyvä että huono. Huono nyt viestissä kun peruskohteita on vähän, ei oikein saa vetoja. Bet365 lisäsi kohteita niin kuin se usein tekee ja joskus nuo tulee myös Pinnylle mutta nyt ei näytä tulevan. Toisaalta hyvää se, ettei tarvi miettiä montako kohdetta ottaisi ja kehtaako kaikki ottaa Maralta vaan voi tehdä käsikirjoituksen mukaan. Panostakaan en halua miettiä, kaikki tulee yhdellä yksiköllä. Arviot sitten antaa jotakin vihjettä kuinka hyvänä vetoa pidän mutta mikään ei takaa, että isomman odotusarvon kohteet osuu paremmin kuin rajatapaukset.

Päivän kisassa on kaksi ongelmaa kärkijoukkueisiin liittyen ja niiden nimet on Fourcade ja Dahlmeier. Heidän hiihtovoimansa on arvoitus. Tein molemmat niin, että olisivat hieman nopeampia kuin alkukaudesta mutta eivät niin hyviä kuin parhaimmillaan. Markkina on ollut tuosta eri mieltä, tosin nyt kääntynyt toiseen suuntaan. Tuossa on n 20s haarukka mihin noita voi arvuutella viestimatkalla ja se on täysin ratkaisevaa vetojen suhteen. Tuo Norja-lyönti näytti naurettavalta pari tuntia sitten mutta nyt taas ei niinkään. Muutkin kohteet elänyt niin että tällä hetkellä en voi ottaa mitään Pinnylle. Voin ottaa sitten pari kohdetta jollekin toiselle matkalle. Vetomaatti mainostaa yhtä kunnon lyöntiä ja jos se on ollut Veikkaukselle se on ollut Ruotsi sillä se hieman pudonnut. Tuon perusteella sen arvio Venäjälle on korkeintaan 30% joten en kehtaa sitäkään ottaa omalla 45% arviolla. Eli en ole tehnyt minuutin Ruotsi-vähennystä sillä järki sanoo ettei sitä pidä tehdä mutta kisan jälkeen varmaan voi todeta että olisi pitänyt tehdä. Ruotsilla on yllättäen Persson joukkueessa eikä Brorsson, häntä varmaan säästellään huippuiskuun huomisessa sprintissä.


Otetaan C ryhmän vedoksi Italia jolle minulla on yliarvio tai ehkä Dahlmeierille aliarvio.

Saksalla vaihtunut Herrmann.

07.03.2019 17:15
Saksa - Italia | TalvilajitAh 19 MMTulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2 @ ExpektPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.92Arvio: 52%
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 07, 15:21:00 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Tuossa kävi niin että kirjoittamisen aikana tuli tuo kokoonpanomuutos ja kohde poistui jostakin ja kertoimet putosi muilla, Expellä oli vielä 2,00 niin törkkäsin vihjeen sisään. Nyt taitaa Veikan 1,89 olla paras. Minulla oli Dahlmeierista niin paha ali-arvio että muutos ei vaikuttanut arvioon juuri mitään.


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Silloin harvoin kun voi viestikohteissa koskea Suomeen niin pitää koskea. Peruskohteissakin on tarjolla veto Slovakiaa vastaan tasabookina, minulla Slovakia niukka suosikki mutta ei riitä pelille. Mutta otetaan eksotiikkaosastolle eli Maralle, siellä tarjolla Bulgariaa vastaan. Bulgarian miehet on tuttuja nimiä ja Anev selvästi suomalaisia ylemmällä tasolla mutta naiset sitä eksotiikkaosastoa. Toivotaan, että Lehtonen on sanojensa mukaisesti kauden huippukunnossa, kyllä naisten pitää hankkia kunnon etumatka.

07.03.2019 17:15
Suomi - Bulgaria | TalvilajitAh 19 MMTulos: 1, voitto 0.60 yks.
Valinta: 1Kerroin: 1.6 @ MarathonbetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.54Arvio: 65%


« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 07, 15:20:05 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
D-ryhmän vetoa oli todella vaikea keksiä, tutkin jopa 1.leg vedotkin mutta ei niistäkään oikein. Lopulta pakko ottaa tämä matemaattisesti kelvollinen mutta huonosti maistuva veto. Itävalta aivan b-joukkueella, Kanada parhailla ja varsin ympäripyöreä kohde. Itävallalla suurempi riski joutua sakkoringille ja vedon osuminen melkein sitä edellyttääkin mutta Kanadan Beaudry saattaa hyvinkin haluta tutustua rinkiin heti ensimmäisenä päivänä.

07.03.2019 17:15
Itävalta - Kanada | TalvilajitAh 19 MMTulos: 2, voitto 1.20 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2.2 @ UnibetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 2.08Arvio: 48%
pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Sekaviesti meni ihan ok. 10 vetoa oli itselläni kaikkiaan ja tulos sopivasti voitollinen. Yllättävää kyllä myös forumin vedot olivat voitollisia. Vähältä piti ettei ollut sillä Kanada johti Itävaltaa kaksi minuuttia viimeisessä vaihdossa mutta Scott Gow ampui niin luokattomasti että maalissa eroa vain 10 s mutta sehän riittää.

Perjantain ohjelmassa naisten sprintti. Avataas peli tällaisella kummajaisella. En tiedä mistä eksynyt Pinnyn tarjontaan koska tätä ei ole missään muualla. Ehkä ollut jossain vaiheessa Bet365lla? Nimet kuitenkin lähtölistalla joten kyllä tähän voi hävitä.
Kauden keskinäiset sprintit 5-2 mutta virolaiselle viimeisimmät. Regina avasi röörit tänään viestissä, Julia vielä lepäili, kumpi sitten parempi.

08.03.2019 17:15
Schwaiger - Oja | TalvilajitAh 19 MMTulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 2.22 @ PinnaclesportsPanos: 1 yks. Rajakerroin: 2.13Arvio: 47%


pino
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  2577
  Vihjeitä
  376
   
   
  Palautus
  109.37%
  Tuotto
  44.92
  Panostus (ka.)
  1.28
   
   
  Tykkäykset:
  656
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Veikkauskin avasi. Taas sillai mukavasti että melkein joka kohteessa rajatapaus muttei missään oikein enempää. Otetaanpa vähän Hildeä, hän ei alkutalvesta maistunut yhtään mutta vauhti kiihtyi Amerikan kiertueella. Saa nähdä kiihtyykö edelleen.

08.03.2019 17:13
Hojnisz - Hildebrand | TalvilajitAh 19 MMTulos: 1, hävitty 1.00 yks.
Valinta: 2Kerroin: 1.86 @ VeikkausPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.82Arvio: 55%
xx
wagnerin blögi

Aloittaja wagneri

9 Vastauksia
3230 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 19:49:28
kirjoittanut wagneri
xx
maestron blogi

Aloittaja maestro

81 Vastauksia
25127 Lukukerrat
Uusin viesti Joulukuu 15, 13:22:31
kirjoittanut Handy
xx
futin blogi

Aloittaja futi

2 Vastauksia
887 Lukukerrat
Uusin viesti Helmikuu 18, 12:10:11
kirjoittanut futi
xx
Hynyn skaba blogi

Aloittaja hynynen94

4 Vastauksia
2095 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 17:34:15
kirjoittanut hynynen94