Hei VierasLigue 1/2
Aloittaja Jondeli
532 Vastauksia    123359 Lukukerrat
Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
vs

Auxerre - Orleans 2.25 Bet365

Nämä joukkueet kohtasivat tiistaina Orleansissa Coupe de la Liguen merkeissä. Tuon ottelun Auxerre voitti rankkukisassa, mutta molemmat kierrättivät aika paljon pelaajian. Auxerrella oli tuossa pelissä yksi sama mies, joka oli myös viime viikon Clermont pelissä avauksessa. Auxerre on aloittanut pirteästi tämän kauden, kaksi peliä ja 1 voitto sekä 1 tasapeli maalein 3-1. Viime viikolla Auxerrella oli mahdollisuudet ottaa pisteet Clermontista, mutta 0-2 maali tuomittiin paitsioksi ja pian sen jälkeen Clermont onnistui tasoittamaan. Molemmilla oli vielä paikkansa senkin jälkeen, mutta kumpikaan ei onnistunut. Peli myös keskeytettiin vähäksi aikaa rankan sateen vuoksi. Ensimmäisessä pelissään Auxerre voitti Le Havren 2-0. Kotijoukkueelta on kuitenkin tänään poissa hyökkääjä Sammarittano sekä keskikenttä Granic, joka on tehnyt 2 maaliakin ja nämä poissaolot laskevat vedon mielekkyyttä, mutta uskoisin Auxerren silti voittavan.

Orleans kierrätti jonkin verran myös Auxerra vastaan cupissa, mutta jonkin verran enemmän normaali avauksenmieheä oli kenällä. Orleans voitti yllättäen ensimmäisen pelinsä Sochauxia vastaan, mutta viime viikolla Nancy oli heille liian kova pala vaikka saivat pelata kotonaan. Orleans on saanut pidettyä pakettinsa hyvin kasassa ja puolustaneet tiukasti ja hyvin, mutta hyökkäyspäässä ovat olleet aavistuksen heikompia ja eivät ole saaneet tilanteita kovinkaan paljoa luotua. Varmasti lähtevät tähänkin peliin pelaamaan tiukan puolustuksen kautta, mutta Nancy pystyi heidän puolustuksensa murtamaan ja en näe syytä miksei Auxerrekin pystyisi siihen ainakin kotonaan. Orleansin ongelmia lisää se, jos Leon pelaa Auxerren maalissa yhtä hyvin kuin Clermontia vastaan. Orleansilla ei ole uusia poissaolijoita.

Tulossa on luultavasti vähämaalinen peli, missä ei edes paikoilla hirveästi juhlita. Uskoisin kuitenkin Auxerren hyvän vireen ja kotiedun siivittävän heidät voittoon tänään, tuo cup peli tuskin hirveästi tähän peliin vaikuttaa, sillä kentällä on niin paljon eri miehiä kuin tiistaina.


Kokoonpanot:
Auxerre:
Léon, Lembet - Aguilar, Castelletto, Puygrenier (cap), Djellabi, Aït Ben Idir, Bouby, Fumu-Tamuzo, Lefebvre, Chérif, Diarra, Boly, Kilic, Haller, Viale

Orleans: Renault, Balijon - Sidibé, Ponroy, Brillault, Abdoulaye, Tomas, Pinault - Delonglée, Puyo, Ligoule, Loriot, Glombard, Arnaud - Maah, Louisy-Daniel, Loval-Landré
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 12:26:38 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
vs

Nancy - Arles 1.80 Bet365

Nancy on aloittanut todella vakuuttavasti vaikka ensimmäisessä pelissään jäivätkin 1-1 tasapeliin. Pelillisesti Nancy on kuitenkin näyttänyt, että tulevat pelaamaan todella kovaa nousupaikoista tällä kaudella ja tämä vaikka heillä on ollut vajaavuutta keskikentällään sekä Louis lähti lätkimään. Tänään Nancylla on oiva paikka avata voittotilinsä kotonaan, kun vastaan astuu Arles. Nancyn heikko puoli on kenties ollut maalintekeminen, vaikka vain kaksi peliä pelattukkin. Nancyn hyökkääjistä kukaan ei ole vielä tehnyt maalia vaan maalit ovat tehneet keskikenttä Lusamba sekä puolustaja Amadou. Mutta toisaalta heidän puolustuksensa on pelannut hyvin, joten hätää ei ole ollut ja ovat olleet molemmissa peliss hallitseva ja parempi osapuoli. Jos saavat vähän lisää säväkkyyttä puolustukseen, niin hyvä tulee vielä tästä kaudesta.

Arlesin kausi ei ole alkanut aivan vastaavalla tavalla kuin Nancyn. Ensimmäisessä pelissä hyvä tasapeli Ajacciota vastaan, mutta toisessa pelissä Angersin vieraana Angers oli paljon parempi osapuoli. Onnistuivat kuitenkin voittamaan Niortin cupissa Ngakoutoun hattutempulla. Arlesin maalitili on vielä aukaisematta Ligue 2sessa ja helppoa se ei tule olemaan Nancya vastaankaan varsinkaan vieraissa. Arles on muutenkin näistä kahdesta huomattavasti heikompi joukkue ja jo tasapeli olisi vieraille todella tärkeä, mutta en usko, että he pystyvät edes siihen. Onneksi kuitenkin pääsevät parhaillaan tähän peliin, jonkin verran voi kuitenkin tuo cup peli vielä painaa joillain pelaajilla.


Kokoonpanot:
Nancy:
Nardi, Ndy Assembe - Cuffaut, Sami, Bellugou, Diagne, Lenglet, Muratori, Amadou, Lusamba, Walter, Iglesias, Grange, Dalé, Hadji, Busin

Arles: Bosmel, Yattara, Bocaly, N’Diaye, Bonne, Givet, Gigot, Rodriguez, Blanc, Savanier, Ouaamar, Coulomb, Ngakoutou, Touré, Hammar, Mendes
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 12:26:58 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
vs

Caen +0.25 - Lille 2.05 Bet365

Caen oli selkeästi paras joukkue viime kierroksella, mitä odotuksiin tuli. Vastustajana oli toki "vain" Evian, mutta Caen pelasi taktisesti erittäin viisaasti ja käytti paikkansa todella hyvin hyväkseen. Evianin puolustus oli helisemässä Caenin hyökkäyksten kanssa ja Caenin puolustus pelasi taas erittäin hyvin pl. muutama tilanne jotka sitten hoiti ex-Lyon Vercoutre. Ansaittu voitto Caenille ja rytinällä takaisin Ligue 1seen. Tänään onkin sitten aavistuksen kovempi vastustaja kun Caen isännöi Lilleä. Todella vaikea peli tulossa Caenille, sillä Lille on paperilla huomattavasti laadukkaampi joukkue, mutta toisaalta, Caen ei voisi saada parempaa hetkeä pelata Lilleä vastaan varsinkin kun pääsevät kotonaan pelaamaan Perjantai- iltana jolloin ei ole muita pelejä menossa Ligue 1sessä. Kaikki katseet siis kääntyvät heihin kun altavastaajana ottavat vastaan Lillen hyökkäykset. Caen varmasti lähtee hakemaan vastahyökkäyksten kautta maaleja ja antaa suosiolla pelin pyörityksen Lillelle. Nangis ja Duhamel eivät montaa paikkaa tarvitse, kun rakentavat maalin, mutta toki nyt on vastassa todella kova puolustus ja todella kova maalivahti. Caen tarvitsee tänään onnistuakseen loistavan pelin ja kenties jopa tuuriakin, mutta mikään mahdoton tehtävä heillä ei ole ja pystyvät kyllä voittamaankin tänään.

Lille pelasi todella surkean pelin Metziä vastaan kotonaan viime viikolla. Pyörittivät ja pyörittivät, mutta mitään ei lopulta saatu aikaiseksi vaan joutuivat tyytymään pisteiden jakoon, mikä ei ole kyllä heille riittävä tulos. Tänään on vastaava haaste edessä ja jos mielivät saada täydet pisteet niin maalinteossa on onnistuttava. Vaikeuksia lisää se, että Vercoutre sai nollapelin alleen ja itseluottamusta lisää. Sen lisäksi Lillellä on ensi viikolla edessään UCL peli Portoa vastaan ja tuo on varmasti tärkeämpi peli kuin tämä Caen peli. Saavat toki kotonaan pelata tuon Porto pelin, mutta sitä suuremmalla syyllä heidän on pakko saada siitä voitto ja tämän pelin koittavat voittaa mahdollisimman vähällä työnteolla, jolloin se avaa Caenille mahdollisuuden. Poissaoloja Lillellä ei ole, sillä jopa Martin palaa kokoonpanoon, mutta hän on ollut poissa jo kauan.

Tästä on tulossa tiukka ja mielenkiintoinen taistelu Caenilla, joka saa apua Lillen Porto pelistä sekä siitä että Lillellä varmaan vähän puristaa tuo Metz peli ja sen maalittomuus. Lille toki tottunut tahkoamaan vähä maalisia pelejä, mutta siitä huolimatta heidän olisi pitänyt saada parempi alku kaudelle. Caenin on pelattava oman pelikirjan ja taktiikan mukaan ja onnistuttava niissä paikoissa mitä saavat, muuten kyyti voi olla kovaa. Uskoisin kuitenkin, että Caen saattaa napata voitonkin tänään. Nyt kun kertoimet Caenille noussu niin otan +0.25, eka mietin jopa +0.


Todennäköiset avaukset:
Caen:
Vercoutre - Appiah, D.Da Silva, Pierre, Imorou - Adeoti - Raspentino, N.Kanté, Féret (cap), Nangis - Duhamel

Lille: Enyeama - Béria, Kjaer, Basa, Souaré - Balmont, Mavuba (cap), M.Martin - Corchia, Kalou, Origi (ou R.Mendes)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 12:27:19 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Hu hu mikä vetopäivä eile  :smiley-rolleyes004: Iltapeleihin on kans jotain vetoja näkyvissä, mutta kirjottelen niistä myöhemmin

vs

Brest - Angers DNB 2.50 Bet365

Brestin alkukausi on ollut suhteellisen hankala, voittivat kotonaan Clermontin oltuaan 0-1 tappiolla, mutta eivät onnistuneet voittamaan Niortia sekä hävisivät lopulta GFCAlle cupissa. Tuossa cup pelissä Brest vielä oli marssittanut kentälle suhteellisen vahvan nipun ja silti eivät onnistuneet sitä voittamaan. Peliä pitäisi pystyä parantamaan, Clermontia vastaan se kyllä näytti ihan hyvältä, mutta joku ei heillä nyt klikkaa aivan täysin. Tänään heiltä puuttuu vielä puolustaja Moimbe, joka on tärkeä palanen heidän puolustustaan.

Angersin kausi alkoi huonosti kun kauden ensimmäisen 30min aikana päästivät Nimesin vieraana 3 maalia eivätkä onnistuneet enää siitä nousemaan (3-2 ft). Sen jälkeen peli on kuitenkin ruvenut rullaamaan paremmin ja voittivat Arlesin 2-0 kotonaan ja cupissa Nimesin 2-1 maalilla joka tuli 90min kohdalla. Tuossa cup pelissä Angers myös lepuutti pelaajia huomattavasti enemmän kuin Brest. Angersilla ei ole loukkaantumishuolia vaan pääsevät parhaimmillaan tänään tähän peliin.

Tässä derbyssä Brest on kotipeleissään ollut niskan päällä ja Angers ole koskaan onnistunut vieraissa tätä voittamaan. Nyt heillä on kuitenkin todella hyvä mahdollisuus kun Brest joutui vahvalla kokoonpanollaan jatkoajalle tiistaina. Angersin peli on muutenkin näyttänyt paremmalta, joten jos eivät ajattele tänään tämän parin historiaa vaan keskittyvät pelaamiseen niin Angersin pitäisi tämä voittaa.

Kokoonpanot:
Brest:
Thébaux - Falette, Traoré, , Makonda, Chardonnet, Martial - Grougi, Ramaré, Perez, Cuvillier, Doumbia - Belghazouani, Alphonse, Verdier, Sea, Laborde

Angers: Butelle, Letellier - Angoula, Bouka Moutou, Thomas, Traoré - Auriac, Boufal, Camara, Diers, Eudeline, Keita, Manceau - Blayac, Clémence, Kodjia


vs

PSG - Bastia Both Teams to Score: YES 2.29 Betsson

PSGn peli ei ollut vielä oikein uomissaan Reimsin vieraana, mutta varmasti ovat tähän peliin jo valmiimpia. Kävivät myös tahkomassa harjoituspelin Napolia vastaan viikolla ja siinä sivussa menettivät kapteenin sairastuvalle. Edessä on kuitenkin kauden kotiavaus ja voitto on ainut mitä PSG tästä haluaa. Heitä toki helpottaa se, että Monaco hävisi oman pelinsä Lorientille, joten sen puolesta ei Reims tasapeli ollut niin katastrofi. Pastore on ollut ihmeen hyvässä vireessa nyt ja on jopa ollut kentän parhaita pelaajia PSGn peleissä, joten mielenkiintoista nähdä miten herra tänään pelaa jos ja kun avaukseen päästetään. Jostain syystä myös Ibra on aina innostunut tyylitteleen Bastiaa vastaan maaleillaan ja mitkään tavalliset maalit ei hänelle ole kelvannut (viime vuoden Ligue 1 hienoin maali äänestyksen voito tuli Bastiaa vastaa). Toki Ibra teki jo viime pelissä "hienon" maalin antamalla epäonnistuneen keskityksen joka meni maaliin. Jostain syystä myös Cavani on innostunut Bastiaa vastaan. Maaleja on tänään siis odotettavissa.

Bastian uusi valmentaja Makelele tekee paluun pian lähtönsä jälkeen pääkaupunkiin. Muutama vuosi tullut Makelelella vietettyä sielä ja varmasti mukava palata vanhan kotiyleisön eteen. Varmasti tuo vie myös pelaajia tässä eteenpäin, haluavat antaa Makelelelle jotain muistamisen arvoista. Bastia yllätti viime pelissä pääsemällä tasapeliin Marseillen kanssa vaikka olivat 3-1 tappiolla, toki Marseillen puolustus auttoi heitä parhaansa mukaan. Muuten Bastia ei mitenkään erityistä esittänyt vaan oli jopa oikeastaan huono tuossa pelissä. Tänään vaaditaankin heiltä sitten ensiluokkaista pelaamista, mikäli mielivät saada pisteitä. Ei mikään unelma otteluohjelma Bastialle, mutta ei auta valittaa ja kenties parempi, että saavat isoja seuroja heti vastaan ku he eivät ole kerenneet vielä pääsemään vauhtiin.

PSG pystyy järjestämään tästä murskajaiset, jos pelaavat kunnolla, mutta ite en kyllä tuolla tasoituksella koske PSGhen tänään. PSGn puolustus ei ole siinä kunnossa tällä hetkellä, että Bastian yksi maali olisi jotenkin iso yllätys saati useampikin. Sääliksi vain käy Areolaa, jos Ibra innostuu mättään maaleja, sillä hieno maalivahti, mutta ei oikein tule saamaan apua puolustukselta ja ei yksin voi kaikkea pysäyttää. PSGn puolustuksessa epävarmana on David Luiz, on kyllä kokoonpanossa, mutta jotain pientä vaivaa oli jalassa ja ei ole varmaa pelaako ja jos pelaa niin onko 100% kunnossa sittenkään. Silvan puuttuminen näkyy myös puolustuksen organisoinnissa ja omissa voi hyvinkin kolista muutamaankin otteeseen.


Kokoonpanot:
PSG:
Sirigu, Douchez - Aurier, Z.Camara, David Luiz, Digne, Marquinhos, Maxwell, Van der Wiel - Verratti, Pastore, Lucas, Matuidi, Chantome, Cabaye - Bahebeck, Ongenda, Cavani, Lavezzi, Ibrahimovic

Bastia: Arerola, Vincensini - Modesto, Palmieri, Peybernes, Romaric, Achilli - Gillet, Kikabidze, EH.Ba, Vincent, Boudebouz - F.Ayité, Maboulou, Kamano, Brandão, Tallo, J.Rodriguez
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 19:34:55 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Nyt ei kirjotuksia lähde  :smiley-rolleyes004:

Lens AH 0 - Guingamp 2.05 Bet365 (Ite otin 2.15, mutta laskenu jo. Nousee varmaan takas jonkin verran ainakin)
Toulouse - Lyon Over 2.5 2.16 Betsson
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 22:53:09 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Kylläpä on ollu huonoa tuuriakin tällä kierroksella. Tuurissa on kuitenkin se hyvä asia, että pitkän kauden aikana tuuri tasaantuu tasasesti hyvään ja huonoon ja jossain vaiheessa tietenkin tuomarivirheet, lisäajanmaalit jne. tuo vetoja kotiinkin  :popcorn: Tänään piti jättää vihjeet väliin, kun vihjeet on ollu pahemmassa kunnossa ku Mottan nenä, mutta omasta mielestä tää on niin hyvä kohde että se pitää jakaa.

vs

Marseille -1 - Montpellier 2.08 Bet365

Tämä peli piti pelata Montpellierissa Marseillen ollessa silti kotijoukkueena, mutta he pääsivät yhteisymmärrykseen Marseillen kaupungin kanssa ja peli lopulta pelataankin Marseillessa ja Velodromella. Toki OM joutunut jotain lippuja palauttaan ja laskemaan myytävien lippujen määrää johtuen näköesteistä jne. mutta hieno että saavat pelattua kuitenkin kotonaan.

Marseille pelasi Korsikassa viime kierroksella 3-3 tasapelin Bastiaa vastaan ja olivat vähän epäonnekkaitakin tuossa että Bastia pääsi tasoihin. Kuitenkin nähtävissä oli se, että Bielsa tuli peräsimeen, mutta puolustuksen suhteen mikään ei muuttunut. Puolustus vuotaa edelleen kuin seula ja jos Bielsa jotain tarvitsee niin 1-2 kunnon puolustajaa, mielummin toki kaksi. Isoja pelejä Marseille ei tule voittamaan, jos puolustus on tolla tasolla. Valbuena lähti keskikentältä jättäen siihen aukon, mutta tuon en usko kauden mittaan hirveästi vaikuttavan Marseilleen vaan muut ottavat askeleen eteenpäin. Hyökkäys Marseillella on kunnossa ja he tulevat maaleja tekemään mille puolustukselle vain. Tänään Marseillella ei ole loukkaantumishuolia, joten Bielsalla on kaikki pelaajat käytettävissään.

Montpellier menetti tärkeitä pelaajia viime kaudesta ja tästä kaudesta onkin tulossa heille hankala. He hävisivät Bordeauxille ensimmäisessä pelissään 0-1 ja joutuvat tänään kuuman Marseille yleisön eteen. Tänään Berigaudin tulee olla vireessä, sillä Marseille tulee tekemään kyllä maaleja ja Montpellierin pitää pystyä hyödyntämään ne tilaisuudet mitkä heille siunaantuvat. Viime kierrokseen verrattuna Montpellierilla ei ole uusia loukkaantumisia, joten pääsevät käyttämään samaa kokoonpanoa kuin Bordeauxia vastaan.

Pelistä voi tulla aika maalijuhlaa, ainakin kaikki ainekset siihen ennakkoon ajatellen on. Itselle ei riitä overeiden kertoimet, mutta Marseille AH -1 on ehkäpä parhaimpia kohteita tähän mennessä tällä kierroksella (hyvä sanoa kun menny niin huonosti). Marseillen peli näytti pre-seasonilla todella hyvältä ja eiköhän tänäänkin nähdä hyvä ja energinen Marseille kentällä ja Montpellier tulee hikoilemaan ja paljon. En tässä näe Montpellierilla mitään mahdollisuuksia, Bielsa voittaa tänään kotiyleisön edessä.

Kerroin eläny aika hyvin tänään niin laitan ton mikä se on tällä hetkellä, ite otin 2.10, mutta jos joku ei jaksa odotella niin toi 2.08 on täysin pelattava.


Todennäköiset avaukset:
Marseille:
Mandanda (cap) - Romao, Nkoulou, J.Morel - B.Dja djédjé, Imbula, Ben.Mendy - Thauvin, Payet, A.Ayew - Gignac

Montpellier: Jourdren - Deplagne, Hilton (cap), El Kaoutari, Congré (ou Tiéné) - Stambouli, Lasne - Martin (ou Bérigaud), Sanson, Mounier - Barrios
« Viimeksi muokattu: Elokuu 17, 19:29:41 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Tähän on hyvä lopettaa Ligue 1 kierros. Ensi viikolla ehompana ja saadaan ehkä jo kaks osumaa  :tanssii:

Bordeaux - Monaco AH 0 1.95 Bet365

Ei sen kummempia perusteluja. Tiukka peli tulossa, mutta ehkä aavistuksen reagoitu liikaa Monacon huonoon ekaan peliin, Bordeaux toki pelasi hyvin ja voivat tänäänkin voittaa ja ei heitä aliarvioida tässä pelissä pidä. Carvalho on sivussa Monacolta, viime pelin perusteella ehkäpä hyväkin asia.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 18, 18:48:02 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Sellasta herkkua viime kierros  :wtf:Oon paska ihminen, mutta parannetaan ens kierroksella  :smiley-angry007:

E: Niin ei siis vihjeitä tänään, Korsikan derby niin arvaamaton ja toinen peli myös. Sanoisin kuitenkin et GFC Ajaccio voittaa ja Troyes, mutta ite en niihin pistä vetoja.


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Aika Jondelinkin astua UCL maailmaan tällä kaudella, kun ns. tosipelit alkaa vaikka ei ollakkaan vielä ees lohkovaiheessa.


Lille - Porto AH 0 1.88 Bet365[/color]
[/color]

Voin suoraa sanoa, että en seuraa portugalilaisten joukkueiden edesottamuksia ja tietämys siis Portostakin on todella vähäistä. Siksi tämä "ennakko" keskittyy Lilleen ja siihen, mitä oon Portosta pikkasen lukenut nyt.

Lille sai suht "helpon" arvan, kun ei edes Arsenal tullut vastaan, mutta tiukka ottelupari on tulossa. Lilleä ei auta se, että heidän valmistautuminen kauteen ei mennyt kovinkaan hyvin, pelasivat 3 harjoitusottelua ja onnistuivat voittamaan ainoastaan M. Haifan. Sitten toki saivat helpon arvan kun Grasshoppers tuli UCLn viime kierroksella vastaan. Tuon otteluparin Lille ratkas ja ensimmäisessä osaottelussa, kun voittivat vieraissa 0-2, sillä ei Grasshoppersin tasoinen joukkue tee kahta maalia Lilleä vastaan Stade Pierre-Mauroylla. No Lille menikin 1-0 johtoon, mutta Grasshoppers ehkä vähän yllättäenkin tasoitti pelin ja muutenkin pelasi yllättävän hyvin. Peli kuitenkin loppui kun Grasshoppers otti punaisen ja Lille pyöritti tuloksettomasti ylivoimalla ja peli päättyikin 1-1 tulokseen.

Ligue 1 kausi ei Lillen osalta ole alkanut yhtään sen paremmin vaikka ovat saaneet 4 pistettä. Vastassa ollut kuitenkin kaksi nousijajoukkuetta ja Metziä vastaan kotonaan Lille oli aivan surkea. He pyörittivät jälleen täysin tuloksettomasti ja Metzillä oli myös omat paikkansa. Kummallakaan ollut kuitenkaan mitään 1000 taalan paikkoja ja peli itsessään oli tylsä kuten Lillen pelit usein. Caenia vastaan Le Mansissa Lille ei parantanut yhtään. Tulos 0-1, mutta Caenilla 3 vetoa maalia kohtin kun Lillellä yksi. Tuo yksi veto sattuu vielä olemaan rankku, jonka Origi pisti varmasti maaliin. Rankku oli todella kyseenalainen sillä Appiahin taklaus oli täysin puhdas joka osui suoraan palloon. Punainen ja rankku siitä tilanteesta on räikeä tuomarivirhe, mutta tuomarille täytyy antaa sen verran anteeksi, että helppoa se on huutaa täältä hidastuksien kera. Joka tapauksessa Lille sai aivan vääryydellä tuosta pisteet kotiin ja tulokset näyttävät paremmalta kuin ne oikeasti ovat.

Lillen puolustus on ollut hyvää kuten kaikki ovat odottaneet ja Eneyema on ottanut ne tilanteet, jotka puolustus on päästänyt läpi. Se on tässäkin pelissä Lillen elinehto, sillä nyt se joutuu vähän kovempaan testiin kuin Caenin tai Metzin hyökkäykset (vaikka nekin ihan hyviä ovat). Lillelle olisikin tehnyt hyvää, jos olisivat saaneet pelata PSGtä, Monacoa Bordeauxia tai Marseillea vastaan ennen tätä peliä. Nyt heidän alakerta on päässyt ehkä vähän liian helpolla ja voi olla valheellinen tyytyväisyyden tunne. Keskikenttä Lillellä onkin sitten ihan hukassa, viime peliin he saivat takaisin Martinin, mutta hänellä oli alla pitkä loukkaantuminen plus pelikielto, joten vire oli surkea. Toki herra myös loukkaantui jälleen ja on tänään sivussa. Jotain Lillen on kuitenkin tuolle keskikentälleen tehtävä, sillä jos Caenin keskikenttä pystyi pelaamaan heidät aivan pimentoon, on odotettavissa että myös Portin keskikenttä pystyy siihen kenties paremminkin. Toki myös kapteeni Mavuba sanoi, että haluaa pois Lillestä ja lähteä kokeilemaan ulkomaille, joka heikentäisi entisestään heidän keskikenttäänsä. Hyökkäyksessä Lille onkin sitten ollut täysin aseeton. Origi ja Kalou palloili miten sattui viime pelissä ja kumpikaan saanut mitään aikaan, Origi sentään onnistui rankussaan. Jos he eivät saa virettään ja peli-iloaan äkkiä takaisin, näyttää Lillen maalinteko todella surkealta hetken päästä kuten myös sarjasijoitus vaikka Lillen vahvuus maalinteossa ole muutenkaan. Tänään ei kuitenkaan 0-0 Lillelle riitä, omapää on pidettävä puhtaana, mutta vastaavasti Lillen täytyy maaleja saada, jotta voivat hakea sitten Portosta sen 0-0 tasapelin.

Lilleltä on tänään poissa ainoastaan Martin, joten pääsevät sentään muuten terveellä miehistöllä peliin. Tiukka peli tulossa, mutta itse en usko, että Lille tulee menemään ainakaan jatkoon tästä parista. Toivon sitä tietenkin, sillä mitä useampi ranskalaisseura pärjää UCL/UEL niin sitä paremmalta myös Ligue 1 tulevaisuus tulee näyttämään. Ihme pitää tapahtua kuitenkin Lillen pelissä, jotta lohkovaiheeseen yltävät. Nähtäväksi jää. Kerroin on pudonnu eilisestä jo, mutta kelpaa silti tuo vielä peleihin.

Portosta en lähde kirjoittamaan, sillä kuten totesin, niin se olisi turhaa ja muualta kopioitua itsestäänselvyyksiä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 20, 23:39:10 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Lyhyet vihjeet


Lyon -1 - Astra 1.75 Bet365

Lyon hävisi viime kierroksella Toulouselle 2-1 ja näkyi tuossa pelissä selvästi keskikentän loukkaantumistilanne. Se on vaan kumma kun Lyonilla on koko ajan ongelmia keskikentällään. Tänään on kuitenkin viime peliin nähden vähän helpotusta kun Grenier palaa kokoonpanoon kuten palaa myös Malbranque. Grenier tuskin on tänään missään huippukunnossa vielä ja saa nähdä onko avauksessakaan, mutta Lyonille todella iso apu että on kuntoutumassa täyteen kuntoon. Poissa vielä tänään on kuitenkin Gourcuff, Fofana, Bisevac, Bedimo, Fekir ja Umtiti. Vielä on siis keskikentältä ja puolustuksesta tärkeitäkin pelaajia pois. Hyökkäyksen osalta Lyonilla on kuitenkin hyvä tilanne ja toivottavasti Yattara on tänään avauksessa, sillä preseason meni kaverilta hyvin ja se mitä on pelannut on pelannut omasta mielestäni hyvin. Ei ehkä täysin Gomisia korvaa, mutta auttaa Lacazetteä kyllä hyvin peliälyllään.

Vastustajasta itselläni on vielä vähemmän tietoa kuin eilen Portosta. Astra meni suhteellisen helposti jatkoon viime kierrokselta Liberecia vastaan 6-2 ja ovat sarjassa pelanneet 4 peliä ja hävinneet vain yhden. Totuus on kuitenkin se, että Lyonin pitäisi tämä voittaa helposti, jos vain pelaavat kuten heiltä voisi odottaa. Ranskan liiga ei ehkä ole se kaikkein paras ja mediaseksikkäin, mutta kyllä Ligue 1 kärki parempi on kuin Romanian liigan kärki  :popcorn: Itse uskoisin, että Lyon lähtee tänään hakemaan jo ratkaisua tähän ottelu pariin, paljon helpompi lähteä Romaniaa, jos alla on esimerkiksi 3-0 voitto kuin että se olisi 1-0. Lyonilla on myös "vain" Lensia vastaan peli ja sekin vasta sunnuntaina, joten nyt on oiva paikka ottaa isompi kotivoitto.Karabukspor - St. Etienne 2.0 Bet365

St. Etienne pitää tällä hetkellä piikki paikkaa Ligue 1:sessä, kun PSG tuppeloi Reimsiä vastaan vain tasurin ja Monaco sekä Marseille flopannut täysin. Tuskin mikään hirveän pitkäaikainen tilanne tulee olemaan, mutta ainakin nyt ovat sielä ja ansaitusti ovatkin, maalit 5-1. ASSE olisi varmasti halunnut tämän parin aloittaa kotonaan, mutta aina ei kaikkkea saa. Tärkeää olisi heille saada tästä voitto, jolloin olisi myös helpompi pelata toinen peli. Tavoitteenahan on, että jatkoon mennään mahdollisimman vähällä rasituksella. Turkkiin ei matkannut puolustaja Clerc eikä puolustaja Baysse, muuten ASSE lähti parhaillaan hakemaan voittoa.

Jälleen, ei hirveästi hajua miten hyvä joukkue on Karabukspor, mutta tulivat viime kaudella 7. Vielä ei Turkissa ole kausi alkanut ja Karabuksporilla on vain 2 virallista peliä alla ja nekin Eurooppa liiga pelejä Rosenborgia vastaan. Tuosta parista turkkilaiset menivät jatkoon vierasmaalilla, eka peli 0-0 ja toka peli 1-1. Turkkilaiset pääsivät mukaan vain sen takia, että UEFA jakoi banneja omiin cupeihinsa.

Kyllä ASSEn pitäisi tämä peli voittaa "suht" helposti. Kerroin pudonnut jo jonkin verran siitä mitä ite pelasin, mutta uskoisin, että se jossain vaiheessa nousee vielä takaisin. Laitoin sen kuitenkin tohon näkyville, 1.95 o itelle rajana.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 21, 23:52:04 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
vs

[size=14pt]Evian - PSG -2 3.10 Bet365[/size]

Iso tasotus ja varmaan ainut tällä kaudella ku ite pelaan noin isoa, mutta tää maistuu tällä hetkellä. Pitää laitella vihje jo nyt, sillä en ole varma huomisesta kerkeääkö.

Evian näyttää tällä hetkellä niin kuralta kuin olla ja voi. Rankkasin ne varmaks putoajaks jo ennen kauden alkua, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että ne on paljon odotettua huonompia. Toki vasta 2 kierrosta pelattu, mutta nyt on kuitenkin vastassa PSG ja Evianin itsetunto on pohja mudissa tällä hetkellä. Viime kaudella Evian onnistui voittamaan PSGn kotonaan 2-0 tiukoilla vastahyökkäyksillä ja hävisivät vain 1-0 Pariisissa, mutta se oli viime kaudella. Varsinkin puolustus on ollut Evianin heikko kohta ja jos joukkue on huono tasoltaan niin puolustus on se mihin heidän tulisi kiinnittää huomiota ja yrittää voittaa perus 1-0. Evian kuitenkin pääsee tähän peliin täydellä miehistöllä mikä auttaa heitä vähäsen ja toki kun PSG tulee vieraaksi niin yleisö ja koko joukkue on erillaisessa mielentilassa kuin jos pelaavat vieraspelin Rennesiä vastaan. Kuitenkin PSGn ja Evianin tasoero on niin hirvittävä, että uskoisin Evianin saavan kolmannen opetuksen tällä kaudella.

PSG paransi huomattavasti peliään viime kierroksella vrt. avauskierrokseen. Ei se silti mitään silmiähivelevän kaunista ollut, mutta Bastia pidettiin todella tehokkaasti pois paikoilta ja muutama maalikin saatiin tehtyä, joten ok suoritus. PSG ei varmasti halua samaa nöyryytystä Evianilta kuin viime kaudella molemmat pelit olivat ja varmasti lähtevät tähän peliin vähän eri asenteella kuin viime kaudella keskenäisiin kohtaamisiin. Toki kun tasoero on niin iso ja Evian saanut aika komeaa ryöpytystä niin voi pelaajien päässä rummuttaa pieni epäilys, että tämä on helppo peli ja turhaan me tuhlataan voimiaan tähän liikaa. Pastore on kuitenkin palannut sille tasolleen mitä häneltä on odotettu jo viime kaudella, joten se tuo lisää kilpailua keskikentälle mikä on ainoastaan hyväksi plus mahdollistaa hyvän kierrättämisen otteluruuhkan aikana. PSG menetti tosin sairastuvalle Ibran sekä VDWn ja kokoonpanoa ei ole vielä julkaistu niin en tiedä ketä muita on poissa, Motta on ainakin kokoonpanossa eikä edes tarvitse nenusuojaa. Mutta Cavani! Nyt on kenties viimeinen mahdollisuus Cavanin näyttää. Jos kiukuttelee vähä väliä, että ei pysty pelaan oikeella paikallaan kun Ibran kanssa joutuu olemaan kentällä, niin luulis toisella kertaa edes onnistuvan. Viima kaudella ei pystynyt loistamaan, kun Ibra oli poissa ja teki itsestään jopa vähän naurunalaisen, mutta josko sitten nyt? PSGllä kuitenkin löytyy niin paljon tulivoimaa poissaoloista huolimatta, että en usko Evianilla tosiaan olevan isompia mahdollisuuksia kiusata PSGtä.

Tässä vielä muutama taidonnäyte Evianin puolustukselta viime kierrokselta. (Eipä noi ilmeisesti näykkään noi videot, mutta halukkaat voi kattoa Youtuben puolelta ne  :censored:)

Esim -1.5 kerroin kelpaisi itselle oikein hyvin myös, mutta lähdetään kalastamaan vähän isompaa kerroin, kun siihen on oiva mahdollisuus  :kalastus:

Kokoonpanot:
Evian:
Hansen, B.Leroy, Durand – Abdallah, Sabaly, Juelsgaard, Mongongu, A.Angoula, Jon.Mensah, Cambon – D.Koné, Sorlin, Benezet, Barbosa, Camus, Wass - Nsikulu, Bruno, Nielsen

PSG: Sirigu, Douchez – Aurier, Z.Camara, David Luiz, Digne, Marquinhos, Maxwell – Verratti, Pastore, Lucas, Matuidi, Chantôme, Cabaye, T.Motta – Bahebeck, Ongenda, Cavani, Lavezzi

E: Lisätty PSGn kokoonpano, ei yllätyksiä
« Viimeksi muokattu: Elokuu 22, 23:29:44 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Orleans - Brest X2 1.80 Bet365

Ei perusteluja, mutta Orelans on liian iso suosikki tuossa pelissä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 22, 23:30:08 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Angers -1 - Chateauroux 2.25 Bet365
« Viimeksi muokattu: Elokuu 22, 23:30:28 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Ranska
Tää blogi jää nyt kaikkien onneks tauolle  :D Palataan siinä vaiheessa, kun vedot rupee napsuun. Saattaa kyl olla että kehtaa enää ollenkaa pistellä vetoja tänne  :nauraa:


R-bet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1775
  Vihjeitä
  415
   
   
  Palautus
  100.00%
  Tuotto
  -0.06
  Panostus (ka.)
  5.99
   
   
  Tykkäykset:
  352
Vs: Ranska
Ymmärrän tuskin Jondeli ja ehdottomasti järkevää ottaa tauko kun siltä tuntuu. Sen verran pakko kuitenkin sanoa, että otanta on niin pieni, että ei muutaman vedon jälkeen kannata pelästyä vaikka ei yksikään osuisi. Sellaista se vedonlyönti on.xx
Viimeinen kierros Ligue 1, Ligue 2 & National

Aloittaja Jondeli

4 Vastauksia
3321 Lukukerrat
Uusin viesti Toukokuu 24, 00:12:16
kirjoittanut Jondeli
xx
Fra Ligue 1 15.3

Aloittaja Jondeli

2 Vastauksia
2496 Lukukerrat
Uusin viesti Maaliskuu 15, 19:54:41
kirjoittanut Jondeli
xx
Ligue 2 & 1 24-27.4.

Aloittaja Jondeli

14 Vastauksia
5535 Lukukerrat
Uusin viesti Huhtikuu 27, 12:20:30
kirjoittanut Jondeli
xx
Ligue 2 & 1 15-16.5.

Aloittaja Jondeli

13 Vastauksia
5853 Lukukerrat
Uusin viesti Toukokuu 20, 19:33:20
kirjoittanut Jondeli