Hei Vieras


Oretanin viserrykset
Aloittaja Oretan
4 Vastauksia    2223 Lukukerrat
Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Oretanin viserrykset
Sen verran lupaavanoloinen saitti, että on aika laittaa blogi pystyy. Paljon on tullut näitä sivustoja koluttua, että omalta osalta pelkästään omien vetojen esille laitto alkaa olemaan nähty. Jotain muuta sisältöä pitäisi keksiä myös, mutta aika näyttää keksiikö sitä vai jääkö tämä blogi tämän viestin mittaiseksi. Blogi ei siis tule olemaan toivon mukaan pelkästään pelkkiä vetoja, mutta aloitetaan sellaisella:

Inter - HJK U 2,5 1,877 Pinnacle 56%

Lehkosuon aikakaudella Klubin puolustus on ollut rautaa, sillä omissa ei ole soinut kertaakaan. Joukkue on mennyt voitosta voittoon, vaikka aina ei ole ollut kaikkein loistokkainta pelaamista. HJK joutuu lähtemään tähän kamppailuun ilman muutamia tärkeitä pelaajia ja se syö heidän maaliensa odotusarvoa. Interin maalinteko on yskinyt oikeastaan koko alkukauden. Turkulaiset ovat pelanneet hyviä otteluita, mutta hävittäneet otteensa seuraavaan otteluun lähes täysin. Tasaisuus on puuttunut.

Tämä veto maistuu erittäin hyvin. Odotan ottelusta kohtalaisen tasaista ja kuten näkyy niin myös vähämaalista. Klubin 0-1 vierasvoitto lienee lähellä totuutta.

 • Luettu 2223 kertaa
 • Blogit
 • 4 Vastauksia

Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Oretanin viserrykset
RoPS - Inter 1 +0 1,99 Sbobet 54%

Surkean alkukauden jälkeen RoPS on antanut edes pieniä signaaleja paremmasta huomisesta, mutta niin sanotusti valmista pelaaminen ei vieläkään ole. Inter on ollut jo tovin kohtalaisen aneeminen. Viimeisin ottelu päättyi kyllä voittoon, mutta se menee kategoriaan "sattui olemaan parempi paikallaolijoista". Pelillisesti kehuttavaa ei juuri ole, mutta on sanottava, että Interin uusin hankinta Francis Suárez on hyvä pelimies Veikkausliigaan. Jos Inter jatkaa samanlaista surfailua niin pistekin Rovaniemeltä on työn ja tuskan takana. Vaikka kuinka käyttäisin mielikuvitusta, niin Interiä en tässä suosikiksi mitenkään saa.

Ottelu pelataan keskiviikkona.


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Oretanin viserrykset
FC Lahti - FF Jaro 1 1,95 Veikkaus 54%

Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero on yksi piste (Lahdella ottelu vähemmän pelattuna), mutta itse pidän näiden joukkueiden eroa tällä hetkellä suurempana. Etenkin nyt kun Jaro on vierasreissulla. Jaro aloitti kauden vahvasti ja joukkue on hyvä, mutta materiaali on onnettoman kapea. Etenkin vieraspeleissä joukkue on ollut viime aikoina välillä täysin hukassa. Lahti on pelannut seitsemän ottelua ilman tappioita ja sen odotetaan saavan täksi illaksi lasaretin puolelta miehiä takaisin rosteriin. En ole kuitenkaan laskenut näitä kavereita (Tuco, Sesay) vielä täyden 90 minuutin miehiksi tähän kamppailuun. Se on aina hankala tietää mikä on pelikunto loukkaantumisen jälkeen, joten varovaisuus on paikallaan. Samalla varmistetaan myös se, ettei tapahdu suurta virhettä, jos miehet eivät lopulta pelaa yhtään.

Omaan makuun ihan kelvollinen kohde, vaikka Veikkauselta tämä toppi tässä vaiheessa päivää löytyykin.


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Oretanin viserrykset
Otetaan tämä ilman sanallisia perusteluja. Kelpo kohde huomiselle.

FC Lahti - KuPS 2 +0,5 2,16 188bet 50%


Oretan
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  40
  Tykkäykset:
  5
Vs: Oretanin viserrykset
RoPS - TPS O 2,25 1,98 188bet 52%

Vedosta ei sen enempää ole sanottavaa kuin, että omat maalien odotusarvot tähän otteluun ovat hitusen korkeammat kuin markkinalla. Itse sain juuri lyötyä vähän yli kahden kertoimella, joten kerroin elää.