Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: KHL  (Luettu 2891 kertaa)

Poissa InFlames

 • Tulokas
 • Viestejä: 12
 • Tykkäykset: 0
KHL
« : Kesäkuu 08, 15:58:43 »
R-bet ja kumppanit ovat laittaneet hienon foorumin pystyyn, joten tuetaan tätä nyt ainakin blogilla, joka sisältää satunnaisia KHL-vihjeitä tulevalle kaudelle ja erilaisia vedonlyöntiaiheisia kirjoituksia. Bonuksena saattaa välillä tulla juttuja leffamaailmasta, sillä leffaharrastajana tuostakin saa tekstiä aikaan.

Pienen harkinnan jälkeen laitetaan pystyyn tämä. Ne harvat, jotka odottavat neljättä peräkkäistä koko kauden kattavaa KHL-seurantaa, tulevat pettymään, sillä sellaista ei tällä kertaa enää tule.

Tämän blogin takana on kaveri, joka väsäsi viime syyskuussa Jatkoaika.comin verkkolehteen Jatkoajan historian ensimmäisen KHL-ennakon. Tein kaikki 28 joukkuearviota yksin, joten työmäärä oli tuossa todella valtava taustatöineen.

Tästä tuohon KHL-ennakkoon.
 
Rustaan tähän avausviestiin pidemmälti tekstiä paremmalla ajalla, mutta olen kolme kautta pitänyt julkista KHL-seurantaa VF:llä sekä Veikkausklubissa ja aina on kausi päätynyt reippaasti plussalle, vaikka välillä on ollut suuriakin vaikeuksia. Se vain kuuluu vedonlyöntiin ja niistä on noustava. Veikkausklubille vihjasin kahden viimeisen kauden aikana 515 kohdetta KHL:stä palautusprosentin ollessa 111.81%.

Sanotaan vielä loppuun se, että olen puhtaasti vedonlyöntiharrastaja, joka tienaa joitakin tonneja keskimäärin kaudessa plussaa (ilman isoja osumia monivedosta tai Vakiosta). Vedonlyöntiammattilaisuus kiinnosti vielä joitakin vuosia sitten, mutta nykyään tämä on vain mukava harrastus, jossa keskimääräinen panos nousee kausi kaudelta hitaasti, mutta varmasti.

Jos joku haluaa seurata Twitterissä niin -> Tästä löytyy oma tili.

Toivottavasti tämä foorumi saa tuulta alleen. Ulkoasu on ainakin omaa silmää miellyttävä ja täällä on noita vanhoja tuttuja vihjaajia VF:ltä ja Veikkausklubilta, joten siinä mielessä ihan kuin kotiin olisi tullut.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 12:40:29 kirjoittanut InFlames »

Poissa InFlames

 • Tulokas
 • Viestejä: 12
 • Tykkäykset: 0
Vs: KHL
« Vastaus #1 : Kesäkuu 09, 17:24:07 »
Täysin sivulaji eli futis, jota en veikkaa kuin arvokisoissa. En suosittele peesaamaan, mutta oma tavoite on saada jotain viivan päälle. Kova taistelu tulossa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Tänne kasailen nyt varmaan lähinnä nämä turnausvedot.

Itse veikkaan käytännössä vain jääkiekkoa, mutta erilaisissa arvoturnauksissa yritetään aina päästä voitolle. Turnausveikkaaminen on kuitenkin erilaista kuin runkosarjan paukuttaminen.

World Cup 2014 -vetoja:

Mikä maanosa voittaa maailmanmestaruuden? Eurooppa
1.97
Pinnacle 3/5

Nähdäänkö turnauksessa yhtään hattutemppua? Ei
3.35
Pinnacle 2/5

Iranin pisteet alkulohkossa? ALLE 1.5
1.80
Pinnacle 3/5

Nopein maali kisoissa?
Nordicbet
Chile 29.00
Meksiko 40.00
Norsunluurannikko 42.00
Japani 46.00
Nigeria 52.00
Etelä-Korea 80.00
Kamerun 90.00Poissa InFlames

 • Tulokas
 • Viestejä: 12
 • Tykkäykset: 0
Vs: KHL
« Vastaus #2 : Kesäkuu 11, 18:30:25 »
Lisää turnausvetoja:

Ranska TOP-8
2.00
Expekt 3/5

Italia TOP-8
2.20
Expekt 3/5


« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 22:38:32 kirjoittanut InFlames »

Poissa InFlames

 • Tulokas
 • Viestejä: 12
 • Tykkäykset: 0
Vs: KHL
« Vastaus #3 : Kesäkuu 11, 22:38:15 »
Lisätty edellisiin TOP8 -vetoihin Ranska 2.00 kertoimella.

Kyllä Ranska tai Italia nähdään kahdeksan joukossa, uskon vahvasti, että molemmat.

Futis on kyllä haastava laji, kun vetoja kasataan pitkälti lukemieni juttujen perusteella. Ei oikein sovi omaan ajatusmaailmaan, kun itelle nähty materiaali elintärkeä vedonlyönnissä ja oikeisiin asioihin reagoiminen.

Saas nähdä osuuko mikään näistä turnausvedoista.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 22:41:06 kirjoittanut InFlames »

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()