Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Järkipelurin järjettömät vedot  (Luettu 389321 kertaa)

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #15 : Heinäkuu 08, 12:01:39 »
kitee - seinäjoki x2 1,68 unibet / paf

miesten superpesistä. 7. vs 9. seinäjokiset alisuorittaneet tähän mennessä. pelinjohtajat rankkasivat sen kauden alla sijalle 4. kiteen sijalle 9. seinäjoen miehistössä ollut paljon loukkaantumisia mikä selittää osin vaisuja otteita. kaksi edellistä ottelua seinäjokiset päässeet pelaamaan "ykkösmiehillään" ja näistä peleistä on tullutkin voitot plakkariin. kiteeläisillä alla tiukka viikko. pelasivat neljä ottelua kuuteen päivään. näistä ensimmäinen päättyi voittoon ja loput kolme vieraispeliä tappioihin. luotan vahvasti, jotta nousukuntoinen seinäjoki nappaa tästä ainakin pisteen mukaansa kiteen kirkastajaisista.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 08, 20:42:18 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #16 : Heinäkuu 09, 17:10:25 »
wirkkala - mannio 2 2,10 veikkaus
 
herrat kohdanneet tällä kaudella kahteen kertaan. voitot 1-1. wirkkalan kauden paras 84.39 ja mannion 86.82. mannion edellisen kisan tulos pihtiputaalla 80.69 jolla voitti kilpailun ei kannata antaa isommin hämätä, sillä mies sanoi jo ennen kisaa että latausta vaikea löytää kun kaikki muut tekijämiehet olivat erisyistä sivussa. mannio pihtiputaan jälkeen kalastellut, joten nyt pitäisi ukon olla taas "iskussa". omissa papereissa tämä pari 50/50 joten manniota kuitille.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 09, 22:59:50 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #17 : Heinäkuu 11, 09:49:28 »
åland united - honka 1 1,85 veikkaus

naisten liigaa. 3. vs 4. åland venyi viime viikonloppuna hienosti 0-0 tasapeliin hallitsevan mestarin / sarjakärki pk-35:n vieraana. tasapelin arvoa nostaa se, että tuolloin muutamia ålandin pelaajia oli pelannut samalla viikolla viisi peliä jersey gamesissa ahvenanmaan puolesta. nyt ålandilla alla ehjä harjoitusviikko ja tästä ottelusta kelpaa vain ja ainoastaan voitto. edellisessä pelissä ella vanhanen pelasi kauden ensimmäiset 90 minuuttia ja loukkaantumislistalla oli enää pille raadik. honka murskasi edellisessä pelissään porin nice futiksen 7-1. häntäpäähän jumittuneet porilaiset antoivat otteluun relusti tasoitusta kun sivussa oli erisyiden johdosta kuutisen naista. united ja honka kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen liigassa. huhtikuussa saarelaiset hakivat espoosta 3-0 vierasvoiton. åland laadukkaampi nippu ja kelpaa hyvin kuitille veikkauksen markkinatopilla!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 11, 18:58:35 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #18 : Heinäkuu 12, 15:12:31 »
sotkamo - seinäjoki alle 14.5 juoksua 1,78 veikkaus

tämä nyt ei isommin maistu, mutta pelasin jännärivetona sillä menen katsomaan peliä hiukan stadionille. nordicbetillä vastaavaan  tarjolla 1,65. sotkamon kaikissa kotipeleissä jääty tällä kaudella alle 14.5 juoksun. seinäjoen pelinjohtaja hylkilä saanut ilmeisesti kenkää kun parvi on viuhkassa. lyöjäjokeri korhos roope palaa pitkän tauon jälkeen sotkamon kokoonpanoon ja toivoa sopii ettei ukko ole heti aivan terävimmillään.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 12, 19:39:16 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #19 : Heinäkuu 12, 16:56:42 »
Hylkilä synnyttåmässä vaimon kanssa sanottiin just kenttähaastattelussa. Siksi ei viuhkan varres.

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #20 : Heinäkuu 13, 08:31:16 »
kempele - tampere 1 1,62 ml veikkaus / rajakerroin 1,49

naisten superpesistä 15.7 keskiviikkona. 8. vs 7. otetaan tätä jo nyt, sillä pisti heti aamutuimaan silmään. kempele laadukkaampi nippu, joukkue jäänyt kotonaan pisteittä runkosarjan ottelussa viimeksi vuosi sitten. tamperelaiset eivät ole koskaan voittaneet kempeleen sinisellä laguunilla. tampere kontannut kahdessa edellisessä ottelussaan pahasti kun kuokkaan on tullut heikoilta seinäjoelta ja jopa vihdiltä. kotivoitto!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 20:03:45 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #21 : Heinäkuu 13, 17:02:47 »
Pelataan ensi yönä klo 24:00 suomen aikaa.

CA Aldosivi – CA Rosario Central 2 dnb 1,58 Expekt

Argentiinan pääsarjaa. 15. vs 6. joukkueilla eroa seitsemän pistettä. Sarjassa ollut reilun kuukauden tauko. Kotijoukkueella pahoja poissaoloja. Sivussa harjoituksissa oikean polvensa telonut ykköstykki Roger Martinez. Pelikiellossa ovat puolustajat Lequi ja Diaz sekä keskikentän Galvan. Vierailijat pelanneet vahvan alkukauden. Viidentoista kierroksen jälkeen joukkue hävinnyt vasta kerran. Pääsevät tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Lisäksi joukkueessa debytoi saksan kentiltä siirtynyt puolustaja Javier Pinola. Vierasvoittoa kuitille dnb!

Lisätään vielä, että vierailijoiden pelituntuma hitusen parempi sillä pelasivat cuppia 4.7.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 02:06:38 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #22 : Heinäkuu 14, 14:56:01 »
Porin Pesäkarhut - Rauman Lukko 1 1,80 ml Veikkaus / rajakerroin 1,67

Naisten Superpesistä. 5. vs 2. Joukkueilla eroa viisi pistettä. Kuuma paikallisottelu. Otteluun ilmainen sisäänpääsy ja sääkin näyttää suosivan, joten porukkaa on varmasti paikalla paljon. Pori nyörtyi edellisessä ottelussaan sarjakärki Kirille lopulta kotiustuslyöntikisan jälkeen. Lukko taipui viikonloppuna kotonaan häntäpään Seinäjoelle. Yksi merkittävä tekijä tappiolle oli Miia Karppasen puuttuminen. Tämän myönsi myös pelinjohtaja Ania lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen. Kokoonpanot ilmestyivät hetki sitten ja Karppanen on tänäänkin sivussa. Raumalaiset eivät ole koskaan voittaneet Porissa Superpesiksen ottelussa ja haastavaa se tulee olemaan tänääkin.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 20:22:38 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #23 : Heinäkuu 17, 15:32:48 »
Ilves - FC Honka X2 1,78 Nordicbet / Rajakerroin 1,60

Naisten Liigaa. 4. vs 5. Honka koki viimeksi tappion Ålan Unitedin vieraana 2-1. Honka hallitsi ottelua ja olisi ansainnut pelistä vähintään tasapelin, mutta saarelaiset olivat tehokkampia maalipaikoissaan. Ilves puolestaan haki hienon vierasvoiton Pallokissojen luota 3-1 tuloksella. Ilves ja Honka kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Cupissa 12.4 Honka haki Tampereelta 1-0 vierasvoiton ja Liigassa 2.5 Honka voitti 3-2. Honka ollut aiemminkin melkoinen peikko Ilvekselle Liigassa, sillä joukkueet ovat kohdanneet 16 kertaa. Näistä Honka voittanut 15 ja kerran on pelattu tasan.

Tämä kohde löytyy european handicap vedosta.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 18:26:36 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #24 : Heinäkuu 17, 20:59:27 »
Lebout - Packalen 2 1,80 Unibet

Packalenin UFC debyytti lauantaina Skotlannissa. Packalen sai viime viikolla yllättäen sopimuksen kyseisiin kekkereihin Jake Matthewsin loukkaannuttua. Packalen otellut seitsemän ottelua ja kaikki ovat päättyneet Teemun voittoon ennen täyttä aikaa.  Lebout otellut 13 voittoa, neljä tappiota ja yhden  tasapelin. Ranskalainen teki UFC-debyyttinsä viime huhtikuussa jossa hävisi jujutsun maailmanmestarille Sergio Moraesille. Packalen joutuu otteluun kesken harjoituskauden, joten sikäli ottelun ajankohta ei ole aivan paras mahdollinen. Teemu itse luottaa omiin mahdollisuuksinsa kuin vuoreen samoin "asiantuntijat" joten otetaan Teemua kuitille.

Lainaus
Jami Kuparinen:

Lebout ei juurikaan vakuuttanut UFC-debyytissään, eikä muutaman vuoden takaisilla Suomen vierailuillaan. Hän on perushyvä potkunyrkkeilijä, jolla myös jonkin verran taitoja mattopainissa. Kuten useimmilla ottelijoilla, hänellä on taipumusta murtua, kun hän joutuu tarpeeksi nopeasti paineen alle.
Packalen on mattopelissä yksi Suomen parhaista parhaista vapaaottelijoista. Hän on myös osoittanut kehittynyttä pystyottelemista, vaikka hieman huolestuttavasti hän lähti kädet alhaalla taistoon viime ottelussa. Packalen ottelee todella aggressivisesti, ja pystyy tarvittaessa pistämään kovan paineen alusta lähtien päälle.
Uskon vahvasti, että hän pystyy satuttamaan ranskalaista pystyssä ja hakemaan joko tyrmäyksen lyönneillä tai tarvittaessa nappaamaan matossa lukon. Ottelussa ei nähdä kolmatta erää.
Voittaja: Packalen

Markus Lukkarinen:

Packalen kiinnitettiin UFC-debyyttinsä lyhyellä varoitusajalla, mikä on aina riski, mutta uskon suomalaisen kellistävän Lebout’n. Ranskalainen on duunari, joka ei loista erityisesti millään osa-alueella. Lebout on pätevä pystyssä, kohtalainen painissa ja mukiinmenevä matossa.
Packalenin ottelusuunnitelma on selkeä: jos homma ei toimi pystyssä, Lebout kaadetaan nopeasti katolleen. Vaikka ranskalainen on sitkeä vääntäjä, uskon Packalenin hakevan kamppailusta voiton ennen täyttä aikaa. Todennäköisimmin se tapahtuu lopetuksella matossa.
Voittaja: Packalen

Jani Mesikämmen:

Packalenin debyytti on olosuhteista johtuen täynnä kysymysmerkkejä, mutta ottelu on silti täysin voitettavissa. Turun “Pretty Boy” ei ole erikoisosaamiseltaan ainoastaan Suomen huippua, vaan hyvää kansainvälistä tasoa vapaaotteluun sovelletun BJJ:n taitajana. Se ei toki yksin riitä UFC-tasolla, mutta Packalenilla on tässä ottelussa myös selkeä kokoetu, joka järkevästi käytettynä avittaa suoriutumista pystyottelussa.
Ranskalaista osoitti huhtikuussa selvää edistystä aiempaan uraansa nähden. Toisaalta hän hävisi turhan varovaisella esityksellä, joten nyt terävän teknisesti iskevä ranskalainen tulee varmasti aktiivisemmalla otteella. Hänen osaltaan se tarkoittaa selkeää eteenpäin tulemista lyöntipelissä. Kohtaloksi koituu se, että voittoa janoava ranskalainen ei pelkää Packalenin painitaitoja yhtä paljon Sergio Moraesin jujutsua. Syytä olisi.
Voittaja: Packalen

http://www.fightsport.fi/artikkelit/fightsport-povaa-ufc-fight-night-glasgow
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 19:52:52 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #25 : Heinäkuu 19, 15:07:01 »
Kempele - Viinijärvi 2 2,10 ml 49% Veikkaus

Naisten Superpesistä. 8. vs 6. Ottelua ei pelata Kempeleen sinisellä laguunilla, koska miehet pelaavat oman ottelunsa samaan aikaan. Näin tämä on viety 23 km päähän Tyrnävälle. Joukkueet pelanneet viime ja tänä kesänä todella tiukkoja vääntöjä, kuten alla olevista tuloksista voi nähdä. Superpesiksen pelinjohtajat rankkasivat muuten kauden alla Viinijärven sijalle 5. ja Kempeleen sijalle 6. joten tiukat ottelut eivät sinänsä yllätys ole. Viinijärvi pääsee tähän otteluun parhaalla naisistollaan. Kempeleeltä sivussa Tampere ottelun tapaan paras kotiuttaja lyöjäjokeri Heta Rautianen. Joka näyttää toimivan tänään kakkospelinjohtajana. Häntä tuuraa Emmi-Kaisa Piipponen. Tampere ottelussa Piipponen ei onnistunut kotiutuksissa kertaakaan. Tampere peli oli Piipposelle ensimmäinen sitten syksyn 2013, joten ei ihme ettei lyönti osu vielä keppiin. Muutenkaan Kempeleen sisäpeli ei vakuuttanut Tampere ottelussa olleenkaan. Joukkue sai ensimmäisen jakson voiton kahdella harhaheitolla ja toisen jakson avausjuoksun vapaataipaleella. Viinijärven en usko antavan samanlaisia lahjoja. Peli voi hyvinkin ratketa taas superissa tai kotareissa. Superissa ja kotareissa Viinijärvellä on mielestäni pieni etu siinä, että Rautiainen on Kempeleeltä sivussa, joten tulivoimaa Saara Suomalaisen johdolla on Viinijärvellä ratkaisupaikoissa hitusen enemmän.


Kempele:          Viinijärvi:     
                                       
  1. Jussila J         Hussa P         
  2. Kylli E           Mäki-Maukola E   
  3. Heikkinen S       Karppinen R     
  4. Kukkohovi L       Saastamoinen E   
  5. Linna E           Myyryläinen J   
  6. Mikkola N         Kauppinen H     
  7. Pesonen T         Räsänen R       
  8. Määttä J          Härkönen N       
  9. Siuruainen P      Rautio J         
 10. Piipponen E-K     Suomalainen S   
 11. Pulkkinen A       Jantunen N       
 12. Kangas L          Määttä L         
 1pj Kokko J           Yli-Saunamäki A 
 2pj Rautiainen H      Jehkonen L       


2015-07-08   Kempele - Viinijärvi   1 - 2k (4-0, 0-1, 1-1, 1-3)
2015-06-24   Viinijärvi - Kempele   2 - 1s (1-3, 4-2, 1-0)
2015-05-24   Viinijärvi - Kempele   0 - 1 (1-2, 2-2)
2014-05-28   Viinijärvi - Kempele   0 - 1 (2-4, 3-3)
2014-08-19      Viinijärvi - Kempele   0 - 1 (3-3, 0-2)
2014-08-17      Kempele - Viinijärvi   2 - 1s (2-3, 3-2, 1-0)
2014-08-16      Viinijärvi - Kempele   1 - 2s (1-0, 1-3, 0-1)
2014-08-13   Kempele - Viinijärvi   2 - 1s (1-5, 4-2, 1-0)
2014-07-06   Kempele - Viinijärvi   0 - 2 (2-3, 1-2)
2014-06-29   Viinijärvi - Kempele   1 - 2k (0-7, 8-6, 0-0, 3-4)
2014-05-28   Viinijärvi - Kempele   0 - 1 (2-4, 3-3)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 21, 17:21:36 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #26 : Heinäkuu 21, 17:19:44 »
Raahe - Jyväskylä 1 2,00 ml Nordicbet

Miesten Superpesistä. 9. vs 4. Jyväskylä hieman laskusuunnassa. Kahdesta edellisessä pelissä jäänyt pisteittä. Tänään vielä sivussa Carlsson ja Hautala. Raahe viiden pelin pisteputkessa ja sille todella tärkeä ottelu taistelussa pudotuspelipaikasta. Raahe pääsee otteluun parhaillaan. Veke pudottanut jo Raahen ml kerrointa 1,95 -> 1,85. Nortilta ja sen veljiltä / siskoilta saa vielä hyvää kerrointa. Raahe onnistunut kukistamaan tällä kaudella Jyskälän pojat vieraissa niin kyllä se tässäkin onnistuu..
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 15:44:03 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #27 : Heinäkuu 23, 15:59:53 »
Raahe - Kankaanpää yli 10.5 juoksua 2,00 Veikkaus

16 putkeen osuneen vedon jälkeen on tarkoitus saada nyt 16 putkeen väärin. Alku ollut suht lupaava kyseiselle projektille. Kokeillaan putken jatkamista tällä kohteella. Ottelu pelataan täällä Oulussa. Oulussa tällä hetkellä aurinko paistaa ja lämmintä on. Pelin aikana on pieni heikon sateen mahdollisuus. Sadealueet ovat viime päivinä kiertäneet Oulun ja kymmenen kilometrin päässä sisämaahan päin on satanut kovasti. Nyt todennäköisesti käy samalla lailla kun taivaalle katsoo, eli rannikolla ei satane. Moni on siinä vanhassa uskossa ettei Oulun kentällä pystyisi lyömään juoksuja. Kyllä siellä nykyään pystyy, sillä Oulun Lipon nokkamies Helanen leikkasi kenttää ympäröivästä aidasta alhaalta 30 cm pois, joten pallo mahtuu menemään iloisesti aidan ali. Tätä on nähty tällä kaudella Lipon miesten peleissä jo useasti, että pallo menee aidan ali ja kenttä rullaa..
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 12:13:14 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #28 : Heinäkuu 24, 14:35:58 »
La 25.7 klo 16

Honka - Pallokissat 1X 1,72 bet365 Rajakerroin 1,46

Naisten liigaa. 4. vs 2. Ei Hongan kuulu olla kotonaan altavastaajan asemassa, kuten bet365 väittää.. Pallokissojen kapteeni Naumanen lähti vielä jenkkeihin eikä pelaa enää tässä.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 25, 18:46:00 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #29 : Heinäkuu 24, 15:30:35 »
Joensuu - Sotkamo 2 2,19 ml Nordicbet / Betsafe / Betsson

Superpesiksen kärkipeli 1. vs 3. Joukkueilla eroa seitsemän pistettä, mutta Sotkamolaiset pelanneet kaksi peliä vähemmän. Siitä taitaa olla useampi vuosi kun Sotkamon Jymy on ollut viimeksi kertoimissa altavastaajana. Edellisessä Kouvola ottelussa Jymy pääsi pitkästä aikaa pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja samalla porukalla jatketaan myös tänään. Kaikki kunnia Joensuun hienolle kaudelle, mutta Jymyn materiaali on vaan yksinkertaisesti laadukkaampaa ja niinpä sitä kuitille tämmöisillä tarjouksilla otamme.

Joensuu:          Sotkamo:         
                                       
  1. Itävalo J         Piiponniemi N   
  2. Jussila T         Korhonen N       
  3. Kemppainen M      Hartikainen A   
  4. Rautiainen A      Kohonen T       
  5. Kemppainen J      Rautiainen I     
  6. Litmanen H        Tuikka M         
  7. Juntunen T        Määttä O         
  8. Väisänen M        Rautiainen K     
  9. Ikonen V          Hyvönen J       
 10. Niemi J           Komulainen J     
 11. Kivinen L         Korhonen R       
 12. Päivinen T        Korhonen T       
 1pj Vuorinen J        Korhonen M       
 2pj Pennanen P        Nissinen T   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 20:51:54 kirjoittanut Järkipeluri »

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()