Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Järkipelurin järjettömät vedot  (Luettu 389317 kertaa)

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #30 : Heinäkuu 26, 16:18:09 »
PK-35 - MP / PK-35-1.5 / Kerroin 1,58 / Veikkaus

Ykköstä. 4. vs 9. Joukkueilla eroa 15 pistettä. Tasoero on joukkueiden välillä valtava. Vantaalaiset jääneet kahdessa edellisessä ottelussaan voitoitta, jotka molemmat pelattiin vieraissa. Nyt joukkueella on vain yksi tavoite. Paluu takaisin voittokantaan. Mikkeliläiset ovat tähän otollinen vastus. Mikkelillä pahoja poissaoloja. Sivussa ovat kaksi parasta maalintekijää Hanley ja Tuominen, sekä puolustaja Iivanainen. Kotijoukkueelta varmuudella sivussa pelikiellossa oleva Ymer Xhaferi. Vantaalaiset voittivat toukokuussa Mikkelissä vastaavan ottelun 2-0 ja kyllä Espanjalaisvahvistukset pitävät nytkin siiitä huolen, että ainakin vähintään kahdella maalilla PK voittaa..
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 22:53:07 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #31 : Heinäkuu 26, 16:40:42 »
Jamaica - Mexico / Jamaica+0.5 / Kerroin 2,00 / Pinnacle

Gold Cupin  Finaali. Mexico ei ole kyllä yhtään vakuuttanut. Joukkue voittanut varsinaisella peliajalla vain yhden ottelun. Kaksi edellistä ottelua venyneet jatkoajalle, joten rasitusta on tullut. Välierässä Panamaa vastaan, Mexico ei olisi ansainnut finaalipaikkaa, vaan tuomari otti vahvaa roolia, kun Panamalta lensi ukko pihalle 25 minuutin jälkeen. Siitä huolimatta Panama meni ottelussa johtoon ja tuo johto kesti aina pelin viime minuuteille saakka kunnes tuomari vihelsi Mexicolle lahja rankkarin, jonka Guardado pisti sissään. Guardado kertoi ottelun jälkeen, että hänellä oli käynyt mielessä ampua pallo tahallaan ohi maalin, sillä niin räikeä tuomarivirhe oli kyseessä. Mexicolta Vela pelikiellossa. Lisäksi muutama epävarma tapaus. Jamaica pelannut turnauksessa pirteästi. Välierässä kaatui isäntämaa Yhdysvallat 2-1 lukemin. Jamaica saatu tässä kyllä turhan suureksi altavastaajaksi, mutta sehän vaan passaa..
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 22:53:27 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #32 : Heinäkuu 27, 23:23:58 »
Huomenna tiistaina 28.7 klo 16.

Lehtonen & Lahti - Schutzenhofer & Plesiutschnig / yli 84,5 pistettä / kerroin 1,83 / bet365

Beach Volleyn EM-kisat itävallasta. Tullut näihin skaboihin jo muutama veto lyötyä. Laitetaan yksi blogiinkin. A-lohkon avausottelu. Suomalaispari rankattu sijalle 16. (maailmanlistalla 21.) ja Itävaltalaispari rankattu sijalle 17. (maailmanlistalla 42.). Parit eivät ole tällä kaudella kohdanneet vielä toisiaan. Viime kaudella kohtasivat kolmesti ja Suomalaispari voitti otteluista kaksi (erin 2-0 ja 2-0) ja Itävaltalaiset yhden (erikoinen turnaus turkissa, kolme erävoittoa vaatineen ottelun 3-0). Lehtonen & Lahti lähtee otteluun suosikkeina, mutta kotikenttä tasoittaa puntteja. Ottelu pelataan EM-Kisojen pääarenaalla, joten populaa on varmasti paikalla paljon. En millään jaksa uskoa, että ottelu menee poikki suoraan kahdessa erässä vaan vaaditaan se kolme erää. Tämähän tarkoittaa samalla sitä että yli 84.5 pistettä mennee rikki. Mielestäni hyvää kerrointa tähän tarjolla. Omissa papereissa kertoimen kuuluisi olla tasoa 1,67..
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 28, 23:39:25 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #33 : Heinäkuu 29, 00:07:36 »
Lahti & Lehtonen - Tsiartsiani & Arvaniti 1 1,87 SBOBET

Beach Volleyn EM-kisat. A-Lohkon toista kierrosta. Molemmilla tappio alla. Suomalaiset hävisivät kotiyleisönsä edessä hurmiossa pelanneille itävaltalaisille 2-0, vaikka johtivat toista erää välillä jo "selvästikkin" ja kokenut kreikkalaispari hävisi hallitseville Euroopan mestareille hollantilaisille Meppelink & Van Iersel erin 2-1. Lahti ja Lehtonen ovat muuten onnistuneet tänä kesänä kyseiset Euroopan mestarit kukistamaan. Lahti & Lehtosen syöttöpeli oli tänään kauden heikointa ja siihen varmasti tullenee tässä kamppailussa parannusta rutkasti ja saadaan sitäkautta käsijarru pois päältä. Suomalaispari ja Kreikkalaispari eivät ole kohdanneet aiemmin. Kun katsoo tämän kauden FIVB World Tourin kisoja, jotka ovat tasoltaan huomattavasti kovempitasoisia kuin nämä EM-kisat niin kreikkalaispari on jäänyt yleensä aina karsintoihin. Suomalaispari on sitävastoin voittanut aina kaikki karsintamatsit selviytyen itse tapahtumaan mukaan ja ovat tälle kesälle saalistaneet jo useita todella kovia päänahkoja. Tätä taustaa vasten kreikkalaisten pitäisi olla "helpponakki", mutta aliarvioimseen ei todellakaan ole varaa vaikka vastus on ennakkoon lohkon heikoimmaksi rankattu pari. Yllättävän kovia kertoimia antavat bookkerit tässä Lahti & Lehtonen parille. Omissa papereissa  kertoimien kuuluisi olla luokkaa 1,64.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 13:03:46 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #34 : Heinäkuu 29, 17:51:52 »
ESC - GrlFK 1X 1,72 bet365

Klo 18:30, joten lyhyesti. Kakkosen Länsi-Lohkoa. 3. vs 1. Kotijoukkue ESC ei ole kärsinyt vielä tällä kaudella yhtään tappiota kotonaan, eikä Grani yhtään vierastappiota. Kokoonpanot ilmestyivät hetki sitten. Granilla muutama ikävä poissaolo esim ykköstykki Meyer on sivussa. Toki sieltä vielä tulivoimaa löytyy esim. Britschgin ja Langhoffin muodossa, mutta Meyer on aina Meyer.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 20:27:03 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #35 : Heinäkuu 29, 20:26:34 »
Torstaina 29.7 klo 12

Schutzenhofer & Plesiutschnig - Tsiartsiani & Arvaniti 1 2,37 bet365

Beach Volleyn EM-kisat. A-lohkon päätöskierrosta. Itävaltalaisparilla alla voitto suomalaisista (Lahti&Lehtonen) ja tappio hollantilaisille. Kreikkalaiset ovat puolestaan hävinneet molemmille pareille. Hollantilaiset Van Iersel & Meppelink ovat varmasti jo jatkossa, muut jatkoonmenijät ovat vielä auki. Mielestäni tässä on bookkereilla erikoinen kerroinasettelu kun pitävät kreikkalaisia selvähkönäkin suosikkeina otteluun. Kreikkalaiset ovat sijoitettu kisojen heikommaksi pariksi ja hävinneet lohkon molemmat ottelut. Nämä parit ovat kohdanneet historian aikana toisensa kaksi kertaa. Molemmat kohtaamiset tältä kesältä. Kumpikin voitti kertaalleen lukemin 2-1. Kyllä omissa papereissa Itävältalaiset lähtevät tähän otteluun kotiyleisönsä tukemana jopa aivan niukkoina suosikkeina. Kyseiset itävaltalaiset saavuttivat jo aiemmin tässä kuussa hopeaa bakun Euroopan Olympialaisista, jossa he kukistivat useita näitä kreikkalaisia kovempia pareja, aivan kuten he ovat tehneet jo näissäkin kekkereissä kaatamalla suomalaiset. Parempaakin kerrointa tulenee varmaan vielä tarjolle, mutta tämäkin kelpaa hienosti.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 15:35:12 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #36 : Heinäkuu 29, 21:09:01 »
Torstaina 29.7 klo 18

Lappajärvi - Jyväskylä II 1 2,50 ml Veikkaus / Rajakerroin 2,11

Naisten Ykköspesistä. 7. vs 2. Kajaani jo varma nousija Superpesikseen runkosarjan voiton varmistaneena. Sijoille 2-3 tulevat pelaavat pudotuspelit pääsystä karsimaan paikasta Superpesikseen. Jyväskylän paikka pudotuspeleissä on melko vankalla pohjalla kun eroa nelospaikalla olevaan on yhdeksän pisteen verran hyvää. Tosin eipä Jyväskylä Superpesikseen pystyisi edes nousemaan kun heidän ykkösjoukkueensa siellä jo pelaa. Lappajärvellä vielä saumat päästä tuohon kolmospaikalle kun eroa Hämeenlinnaan on kolme pistettä. Tosin esim. Hämeenlinnalla on vielä neljä peliä jäljellä ja Lappajärvellä kolme, mutta silti on vielä saumat useamallakin joukkueella tuohon kolmospaikalle kun yhdessä nipussa tuossa sijoilla 3-7 ovat kolmen pisteen sisällä. Lappajärvi kova kotijoukkue, sillä he ovat jääneet tällä kaudella vain kerran ilman pisteitä kotiotteluissaan. Heillä on sarjan paras lukkari Ahvenniemi, joka palasi kesken kauden kasvattajaseuraansa. Ahvenniemi lukkaroi viime kaudella Porin Pesäkahut pronssille Superpesiksessä. Kyllä tässä on omissa papereissa Lappajärvellä huomattavasti kerrointaan paremmat  saumat napata voitto. Ottelu on sille vielä merkityksellisempi kuin Jyväskylän leideille.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 15:16:39 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #37 : Heinäkuu 29, 21:34:38 »
Madelein Meppelink & Marleen Van Iersel -  Riikka Lehtonen & Taru Lahti / Suomalaiset+1.5 / Kerroin 2,13 / SBOBET

Beach Volleyn EM-kisat. A-Lohkon päätöskierrosta. Hollantilaiset varmasti jo jatkossa kahden voiton myötä, mutta toki lohkokin kannattaa yrittää voittaa, sillä lohkovoittajat menevät suoraan pudotupelien toiselle kierrokselle. Suomalaiset hävisivät ensin itävaltalaisille 2-0 ja voittivat kreikan 2-0. Noususuhdanteessa siis mennään. Käyrän pitääkin olla nouseva, jos meinataan tässä hallitsevat Euroopanmestarit haastaa.. Parit kohdanneet kertaalleen. Se tapahtui muutama viikko sitten sveitsissä, jossa suomalaiset yllättivät hollantilaiset voittamalla suoraan 2-0. Ihan voittoon asti en nyt jaksa uskoa, mutta yhden erän viemiseen on kyllä lähes 50/50 saumat.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 15:35:29 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #38 : Heinäkuu 31, 15:25:11 »
Koskenkorva - Seinäjoki 2 1,70 ml Veikkaus

Miesten Superpesistä. 12. vs 10. Joukkueilla eroa 15 pistettä. Kossulla ei lopuissa runkosarjan peleissä isommin panosti ole. Se joutunee pelaamaan sarjapaikkansa puolesta alemmissa pudotuspeleissä. Seinäjoella vielä saumat kahdeksan parhaan joukkoon. Kokoonpanot ilmestyivät hetki sitten. Koskenkorvalta sivussa edellisessä ottelussa loukkaantunut Leppälä. Koskenkorva ei ole voittanut tällä kaudella yhtään ottelua silloin kun Leppälä on ollut sivussa.

 Koskenkorva:      Seinäjoki:       
                                       
  1. Koskela J         Yli-Hirvelä VP   
  2. Myllyniemi J      Viita V         
  3. Pukkinen A        Kuusisto A       
  4. Kytömäki M        Viinamäki T     
  5. Oja-Lipasti J     Vainionpää M     
  6. Tuohisaari T      Raunio T         
  7. Marjamäki T       Siutla I         
  8. Karjala S         Tyynelä T       
  9. Hakomäki J        Anttila M       
 10. Dahlström J       Vainionpää JP   
 11. Mahlamäki M       Hallasuo M       
 12. Tallbacka T       Piispanen S     
 1pj Niskanen T        Hylkilä M       
 2pj Kuusisto A        Ankkuri I       
                                     
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 21:06:23 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #39 : Heinäkuu 31, 18:15:26 »
Kimi Räikkönen AJAA Ferrarilla kaudella 2016 / Kerroin 1,79 / Veikkaushuone

Lainaus
Italialaislehti: Superkäänne Ferrarilla – Räikkönen jatkaa sittenkin

Italialaislehti Motoronlinen mukaan Kimi Räikkönen jatkaa Ferrarilla.

talialaislehti Motorionline uutisoi käänteestä Ferrarilla. Lehden tietojen mukaan suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen olisikin jatkamassa tallissa.

Aiemmin on spekuloitu, että Ferrari ei olisi käyttämässä optiotaan 35-vuotiaaseen Räikköseen. Esimerkiksi italialainen Corriere dello Sport kertoi jo aiemmin, että Valtteri Bottas siirtyy Ferrarille ensi kaudelle Räikkösen korvaajaksi.

Nyt Motorionlinen tietojen mukaan mieli tallissa on muuttunut. Valtteri Bottaksen siirtoon liittyy liikaa taloudellisia riskejä. Lisäksi italialaistalli haluaa Motorionlinen mukaan keskittyä jo ensi kauden auton kehitykseen. Siinä mielessä Räikkösen jatko lisäisi jatkuvuutta ja vähentäisi hälinää tallin ympärillä.

Lehti kertoo, että Räikkösen jatkosta tiedotetaan Italian GP:n yhteydessä Monzassa syyskuun alussa. Samalla talli myös julkaisee teknisen johtajan James Allisonin jatkosopimuksen.
http://yle.fi/urheilu/italialaislehti_superkaanne_ferrarilla__raikkonen_jatkaa_sittenkin/8196098
« Viimeksi muokattu: Elokuu 21, 14:46:00 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #40 : Heinäkuu 31, 18:27:27 »
Tuo formula veto löytyy ERIKOISET osion alta.

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #41 : Elokuu 01, 21:49:41 »
SU KLO 15

SJK - FC Inter 1 1,65 Unibet

Veikkausliigaa. 3. vs 5. Seinäjokiset eivät ole voittaneet liigassa koskaan Interiä. Nyt siihen pitäisi olla hyvät saumat, sillä Interiltä sivussa ovat varmuudella Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Eric Matoukou, Blend Miftari, Kalle Kauppi, Diogo da Costa ja Oskari Qvick. Aiemmin tällä kaudella seurasta ovat lähteneet Mika Ojala Saksaan ja Vahid Hambo Englantiin. SJK:lla ei kokoonpanohuolia ole. Uusin hankinta Roope Riski ei ole vielä pelikelpoinen. SJK laadukkaampi nippu ja poissaolot kääntävät entistä enemmän vaakakuppia Seinäjokisten suuntaan. Kotivoitto!
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 17:30:49 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #42 : Elokuu 02, 09:04:43 »
Närpes Kraft - ESC 2 2,10 Veikkaus

Kakkosen Länsi-Lohkoa. 10. vs 3. Joukkueilla eroa 20 pistettä. Sarjanousija ESC pelannut vahvaa kautta. Joukkueeseen on hankittu esim kahdeksan suhteellisen laadukasta pelaajaa ulkomailta. ESC:n tämän päiväisen ottelun mahdollisista poissaolijoista ei ole infottu. Kotijoukkueella niitä on sitäkin enmmän.  Jumbo Kraftin kausi on ollut vaikea. Tänäänkään ei ole mitään helppoa iltapuhdetta luvassa. Mathias Salo ja Edis Elkaz ovat matkoilla. Filip Lapveteläinen, Mikael Johansson ja Willy Öhman ovat armeijan harmaissa. Blagojche Damevski ja Benaris Karamovic ovat loukkaantuneina. Vanya Poborin ja Petter Rauskin pelaaminen on epävarmaa. Närpes joutuu ottamaan junnuja kokoonpanonsa. Veikkauksella tähän maistuva toppi! Vierasvoitto!
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 17:30:19 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #43 : Elokuu 02, 09:55:48 »
Kuopio - Oulu 1 3,35 ml  Veikkaus

Miesten Ykköspesistä. 7. vs 1. Kolme kierrosta pelaamatta. Oululaisilla ei pelissä mitään panosta. Nousu varmistui jo viime keskiviikkona. Torstaina oli kauden viimeinen kotipeli ja siihenkin oli pelinjohtaja Hylkilän mukaan haastavaa lähtä kun panosta ei ollut, mutta halusivat pelata yli 3200-päiselle yleisölle voiton. Pelaajien kommentteja torstain ottelun jälkeen: "Takki on aivan tyhjä", "Nyt juhlitaan huolella", "Tehtävä on suoritettu", "Peto on irti". Tuon torstain pelin jälkeen on juhlittu varmuudella ainakin kahtena päivänä putkeen. Tämä käy ilmi hyvin pelaajien instagram ja twitter tilien perusteella. Kuopio rankattiin ennen kauden alkua Oululaisten ykköshaastajaksi. Siihen siitä ei ollut. Nyt tekee tiukkaa selviytyä edes viiden parhaan joukkoon eli pudotuspeleihin. Viidentenä olevaan Ulvilaan on matkaa kolme pistettä. Tähän otteluun Kalakukot tulevat varmasti todella nälkäisinä ja 110% lasissa. Oululaisten voittoon on tässä lähtökohdat huomioiden vaikea uskoa.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 17:30:30 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Järkipelurin järjettömät vedot
« Vastaus #44 : Elokuu 04, 17:28:47 »
Ylivieska - Hamina 2 1,75 ml Veikkaus

Miesten ykköspesistä. Kaksi kierrosta runkosarjaa pelaamatta. 8. vs 5. Joukkueilla eroa 10 pistettä. Ylivieskalla ei mitään panosta. Haminalla panosta piisaa, sillä Ulvila hengittää kahden pisteen päässä. Kokoonpanot ilmestyivät just. Haminalla lukkarina Kouvolan Eskelinen. Tämä hyvä homma, ettei vaivaista Juha Toikkaa tarvitse laittaa lautasen ääreen. Vierasvoitto!
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 23:32:47 kirjoittanut Järkipeluri »

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()