Hei VierasKäyttäjän blogi vol 3
Aloittaja pino
1848 Vastauksia    393323 Lukukerrat
pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Lähes kaikki vetää Ranskaa. Siksipä vedin varoksi mestaruusvetoon Belgiaa.

   France - Belgium -0,5   1   Bethard + 1xbet   1,497   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 10, 22:59:24 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Kroatiaa joutuu vetämään vaikka ei yhtään huvittaisi. Ja mestaruus pelattuna umpeen.

   Croatia - England -1   1   1xbet   1,300   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 12, 08:27:51 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Tulipahan eilen käytyä Ratinassa ja siellähän ei siis Ilves pelannut Eurooppaliigaa vaan nuoret yleisurheili. Tilanteen ja tulosten seurannan kannalta tv on kyllä parempi mutta tuo olikin paremmin elämyskäynti. Vastaavia tapahtumia ei kovin usein ole, varsinkaan näin lähellä. Kuten tv:stä on näkynyt katsojamäärä on ollut nolon alhainen. Pääkatsomo on ollut lähes täynnä mutta muuten lähes tyhjää. Eilen oli kyllä kaarteissakin aika paljon väkeä, en tiedä miltä tv:ssä näytti, mutta takasuora edelleen käytännössä tyhjä. Tosin enpä muista miten muualla on ollut näissä kisoissa yleisöä. Toki tuosta seurasi ettei ollut isompaa ruuhkaa missään.

Rehellinen ollakseni täytyi lähteä katsomaan miltä se aito savolaisneitonen näyttää luonnossa, näytti jokseenkin samalta kuin tv:ssä. Sinänsä en mitenkään epäillyt hänen syntyperäänsä mutta eihän hän aivan perinteisen savolaisneitosen näköinen ole. Häneen ei ollut vetoja tarjolla mutta pariin muuhun suomalaiseen oli. Saga Andersson oli selvä pettymys, varsinkin vakuuttavan karsinnan jälkeen. Yritykset 425:stä oli niin surkeita, että ikäänkuin hän ei olisi enää uskaltanut hypätä. Sen sijaan melkein naapurin tyttö yllätti hieman kiekon hopealla, toki oli hyvä jo karsinnassa. Molempiin oli vedot, toinen osui kertoimella 1,75 joten turpaan tuli taas. Maksullisilla vihjeillä hieman voittoa kun en pelannut kaikkia sillä vihjasi myös Anderssonia. Tänään ei suomalaisvedoilla pääse häviämään, huomenna Väänänen naisten moukarissa ja Narvi miesten keihäässä. Jälkimmäinen taistellee mitallista joten varmaan ainakin häneen tarjotaan vetoa. Coolbet ainoa joka näitä tarjoaa.

Otetaan saman tien veto futiksen pronssiotteluun ettei tarvi joka päivä kirjoittaa. Overia moni vetää, eikä ihme, viimeksi 1974 jääty alle 2,5. Nyt olisi kyllä aika eikä täysin mahdotonta olekaan sillä pelaamassa joukkueet joilla ei ole menestystä ollut pitkään aikaan joten pronssikin saattaa kiinnostaa niin, että puolustamistakaan ei täysin unohdeta.

   Belgium - England over 2,25      Coolbet + 1xbet   1,465   puolipush


« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 17:56:10 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Kaikilla on varmaan vedot niin, että päättyy tämä miten tahansa niin voittoa tulee.

   France - Croatia +0   1   21bet + Expekt   1,607   
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 16, 16:12:13 kirjoittanut pino »


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Kuukausi ja MM-kisat sujahti nopeasti. Pienten kertoimien pelaamis -tutkimus paransi loppua kohti mutta ei mitenkään huipputulokseen yltänyt. Palautus ylitti kuitenkin bookerien ja markkinan keskimääräisen palautuksen. 64 vetoa joista osumien kerroinsumma 66,1 eli 103,3 %. Samansuuntaiset vedot lähimpänä kahta olevilla kertoimilla olisivat palauttaneet 98,2%. Tulos hieman yllättävä, ei tarvi spekuloida panoksilla, on aivan selvä kumpi johti parempaan tulokseen kun toinen voitollinen ja toinen ei.

Hieman muutakin statistiikkaa tuli laskettua. Systemaattinen suosikin pelaaminen 1x2 kertoimiin antoi nyt paremman tuloksen kuin EM-kisoissa, silloin 73% nyt 99% eli tavallaan nämä kertoimet oli ihan kohdallaan. Kuten tuolloin niin nytkin pienet kertoimet osuivat paremmin. Muutamat suursuosikit floppasi mutta kun muut suosikit piti järjestään niin tuollainen tulos.
Ehkä ristiriitaistakin edellisen kanssa oli se, että altavastaajien pelaaminen (lähinnä kahden kertoimilla) oli kannattavaa loppuun asti, 109,1%. Käytännössä voitot tuli lohkovaiheessa, ilmeisesti pudotuspeleissä voimasuhteet oli jo hyvin selvillä ja kertoimet kohdillaan.
Aluksi näytti, että undereillakin tulisi voittoa mutta se tasaantui nopeasti. Lopputulos 97,9%. VAR aiheutti maalimäärien kasvua mutta markkina reagoi nopeasti.

Lopuksi voi todeta, että 64 peliä ja vetoa on niin vähän, ettei sillä ole juurikaan tilastollista merkitystä, tulokset voi olla täysin sattumaa tai sitten ei. Jos tarkastelee binomijakaumalla niin noiden pienten voitollisuuden todennäköisyys vain alle 70% ja altavastaajienkin alle 80%.

Ennen kisoja kerroin, että ostin vihjepaketin noin seitsemältä toimijalta, kaikki varmaan arvasi, että se oli ihan puppua, eihän noin montaa toimijaa edes ole, ainakaan kotimaisia, toki maailmalla satoja. Tosiasiassa ostin yhden mutta tarkoitus oli ostaa yksittäisiä päiviä muiltakin mutta ne jäivät kovin vähiin. Ostin halvimman eli naapurista tutun Jumpan Kulman eli Zizoun. Olen joskus monta vuotta sitten ostanut häneltä lyhyen jakson joten konsepti oli tuttu sillä se ei ollut muuttunut mitenkään. Hän on tuloksen julkaissut tuolla ja se näyttäisi olevan oikein mutta tongitaan sitä hieman asiakkaan näkökulmasta.

Ensin otteluvedot. Niissä JK:n tulos, siis vihjatuilla kertoimilla ja panoksilla, 104,6%. Oma peesaustulos 103,7%. Hävisin hieman sattumien summana. Joitakin vetoja jäi pelaamatta kun en aluksi huomannut, että vihjeitä saattoi tulla vielä alle 10 min ennen pelin alkua. Joihinkin peleihin oli vetoja usealla eri tasoituksella ja laiskuuttani saatoin pelata vain yhtä yhdistäen panoksia siihen. Kertoimissa sinänsä jopa voitin inan keskimäärin kun käytin pienempiä bookereitakin. Vihjeet oli pääosin Pinnacle ja Sbobet, jotakin Veikkaus ja Bet365. Hieman, ehkä pari sadasosaa, noilla kertoimet putosi vihjeiden jälkeen joten ilmeisesti asiakkaita oli jonkin verran ja isollakin pelaavia.

Yritin saada irti vertailukelpoista tulosta blogivedoille, nimenomaan tasapanoksella. Karsin vetoja niin, että jäi vain yksi vihje per peli ja se mitä olin oikeasti eniten pelannut. Läheskään kaikkiin peleihin ei vihjettä ollut ja osa oli esim ht-ristejä ja eihän blogissa tuollaisia ollut. Jäljelle jäi 43 peliä joihin oli vihje ja blogissa pelattu samansuuntaisesti. Noiden vihjepalautus 91% ja blogin 101% joten pelin laajentamiseni toi tulosta 10% lisää. Joten blogissa oli 21 vetoa mitä ei ollut vihjattu ja niiden tulos 107%. Noista osa oli arvioiden perusteella mutta jos sillä ei suuntaa löytynyt vetelin omiani, niitä oli pääosin maalivedot. JK antoi 1x2 prosenttiarviot kaikkiin peleihin mutta tasoituksiin ja maaleihin vain jos niitä oli vihjattu.
Tuosta voi jo aavistella ja asia varmistuu kun järjestää vedot panoksen mukaan eli JK teki tuloksen panostamalla eli isommat panokset osuivat selvästi paremmin kuin pienemmät. Kai tämäkin on hyvä merkki mutta vielä parempi jos tasapanoksellakin olisi voitollista.

Turnausvedot meni paremmin, niistä JK:n itse ilmoittama tulos (en viitsi tarkistaa) 132%. Oma peesitulos 149% onnekkaan panostuksen ansiosta eli panokset oli vähän mitä sattui eikä linjassa otteluvetojen panosten kanssa. Kaikkia vetoja en pelannut kun olivat Bet365:lle eikä saanut panosta.

JK ilmoittaa paketin kokonaistulokseksi 108,15% ja erään asiakkaan tulos 108,48%. Paketin hinta oli 60€ joten aika pienelläkin panostasolla se tuli katettua. Tunnetusti hyvää ja halpaa ei saa samassa paketissa mutta tässä se oli aika lähellä.
Lisäksi tuli muutama veto Norjaan, niitä pelasin pienemmällä panoksella mutta vähän lisää niistäkin, itse asiassa jo ne kattoivat vihjepaketin hinnan.

Pikainen katsaus muihin palveluntarjoajiin. Tietäjät ilmoittaa 109% ja se olisi varmaan ollut kannattava vaikka selvästi kalliimpi onkin. Ymmärtääkseni vedot oli Veikkauksen kertoimiin joten enemmänkin noille olisi saanut.
Jorman kisat meni luonnollisesti hyvin mutta mitään statistiikkaa vetojen määrästä tai palautuksesta ei ole tarjolla. Tekstit on sen verran ympäripyöreitä, ettei tiedä tarkoittaako omia livevetojaan vai asiakkaiden vetoja vai mitä. Varmaan kaikilla meni hyvin. Vihjepaketin hinta oli kymmenkertainen JK:aan verrattuna joten en tuota edes harkinnut, paremmin sopiva suurpelureille jolloin vihjeiden hinta ei ole niin merkittävä.
Muut ei kommentoi tuloksiaan mistä voi vapaasti tehdä johtopäätöksiä.

Vielä ilmaiset vihjelähteet. Naapurissa muutama vihjasi kisat läpi aktiivisesti. Palautukset 90 - 115%. Tuo paras vihjasi viime talven suuria futissarjoja niukasti tappiollisesti ja maaotteluja tätä ennen ei lainkaan joten aika vaikea olisi ollut alkaa peesaamaan. Toiseksi paras tulos oli 105% joten ei huipputuloksiin kovin moni päässyt. Lisäksi etusivun vihjaajana toimi ammattipelaaja Betsari Pro jonka vedoista ei ole seurantaa. Hän pelasi hyvin samoja vetoja kuin JK niin että aluksi jopa epäilin että on sama henkilö mutta tuli tuonne vähän erojakin. Tuon perusteella tuloskin lienee samoilla lukemilla sillä ei nuo erot aina ollut saman hyväksi. Peesasin häneltä kolme vetoa jotka kaikki osuivat, muita peesejä ei naapurista tullutkaan.

Tämän forumin vihjeissä ei paljoakaan ollut perusvetoja vaan ne oli turnausvetoja ja otteluihin maalintekijöitä ym erikoisvetoja. Noissa erikoisvedoissa taisi parhaat edut ollakin. Valitettavasti en noita juurikaan huomannut tai kerennyt katsomaan tai jos kerkesin kertoimet oli syöty. Jotakin sain pelattua ja niistä 106%. Turnausvedoista 117%.

Se näistä MM-kisoista. Vieroitusoireisiin sopivasti nuorten EM-kisat joihin jatkan samalla vauhdilla tutkimusta. Jos joku osoittautuu kannattavaksi jossakin turnauksessa se todennäköisesti ei ole sitä toisessa turnauksessa sillä sattumaahan nämä ovat. Tuo selviää tulevina päivinä mutta noita ei tietenkään tänne, tuloksista saatan kertoa jos ne ovat sopivat.

Yleisurheilun aitoa liveseurantaa olisi voinut jatkaa Kalevan Kisoissa, Jyväskylä ei ole mahdottoman kaukana mutta ei jaksanut. Hyvä kun pystyy olemaan pyörtymättä varjossa, ei tuolla auringossa olisi pystynyt istumaan. Ja olisihan tuo saattanut tuntua vähän vaisulta kun tottui kansainvälisempään ilmeeseen. Kisat näyttäisi olevan kolmen vuoden päästä Ratinassa joten ehkä sitten sinne.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Viiden ja puolen viikon tauko tässä mikä onkin ennätys. Sillä aikaisemminhan raportoin neljän vuoden ajan aina kuukausittain peesitulokseni forumilta mutta se loppui toukokuuhun. Mutta pannaan tähän kesäkuukaudet könttänä. Peesailu on kuitenkin edelleen jatkunut sillä jonkin verran vihjeitä on ollut tarjolla. Määrä oli selvästi pienempi kuin 2017 mutta lähes yhtä paljon kuin 2016. Puolet vedoista yleisurheilua ja niistä tuloskin pääosin tullut.

Vastavetopeesit
kesä+heinä+elokuu
vetoja 18+29+63= 110 kpl
tasapalautus 116,2 %

Naapurista samana aikana 77 vetoa palautuksella 107,7%. Noista puolet ja pääosa tuloksesta tuli pesäpallosta mikä on hämmästyttävää sillä eihän tuolla mitään huipputulosta ole pesäpallosta tehty kokonaisuutena.


Pesäpallosta puheenollen olen aikaisempina kesinä vetänyt täällä eli tagittanut jonkin verran naisten, lähinnä Mansen pelejä mutta en tänä kesänä viitsinyt. Toki olen niitä jonkin verran pelannut, tuloksesta en osaa tähän hätään sanoa mitään tarkkaa, luultavasti se on parempi kuin edellisenä kesänä.

Nythän on finaalit parhaillaan alkamassa. Avauspeliin vedin Jyväskylää (ml 1,50 Cool) jotta kotietu siirtyy saman tien Tampereelle. Jyväskylä on nälkäinen ja tehnyt kovasti töitä epäonnistuneen viime kauden jälkeen. Mansella taas näyttäisi palikat osuvan kohdalleen taas aivan oikeaan aikaan. Toivon tietysti Mansen voittoa mutta pelkään pahoin että sitä ei kovin helpolla tule. Vetoa en laittanut tagiin, enää ei tietenkään kerkeäisikään, koska kaikki näyttävän pelaavan toiseen suuntaan. Kertoimet ei kuitenkaan eläneet suuntaan tai toiseen, ei Veikallakaan vaikka sinne vihjattiin.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Uusi KHL-kausi käynnistyi viikko sitten ja täällä onkin luemma jo tehty reippaasti tiliä Eirtiksen arvioilla. Palauttelin mieleen eli kaivelin Excelit  miten noita hyödyntämällä on mennyt parin viime kauden aikana. Olen näistä ennenkin kertonut mutta viime kauden lopputulosta ei ehkä tullut raportoitua. Syystä että tuo kausi loppui ihmeellisesti eli kevätpuolella ei tullut kuin kaksi vetoa. En noiden pelaamista lopettanut huonon tuloksen takia, toki se vaikutti kertoimien kyttäysmotivaatioon, vaan yksinkertaisesti en saanut niitä. Kertoimet syötiin niin nopeasti ettei minulle jäänyt mitään. Osaltaan vaikutti kaventunut bookervalikoima, ei enää saanut pienen panoksen tilastovetojakaan. Pelikynnys oli sama kuin edellisenä kautena eli laskennallinen oa 1,05 piti ylittyä. Edellisellä kaudella se olikin sopiva raja mutta ei viime kaudella. Kaudella 16-17 tulos jäi 5% odotetusta mutta 17-18 20%.

Kuten ennenkin todettu minulla on näitä niin vähän ettei tulos ole tilastollisesti merkittävä. Lisäksi samoille vedoille on nopeimmat saaneet hieman enemmän kerrointa ja monilla on paljon enemmän vetoja ja niiden lisävetojen tuloksesta ei ole tietoa. Ne keillä tietoa on eivät ole halunneet sitä kertoa. Oma tulokseni on sen verran vaatimaton että sen voi kertoa.
Kausi 16-17 184/ 102% ja Kausi 17-18 102/ 87%. Ja toihan meni niin että ainoastaan syksy 16 oli voitollinen. Jos katsoo miten totals/side vedot niin totaleja hieman enemmän ja tulos molemmilla kausilla 98%. Side-vedot 114% ja 79%.

Kun niputtaa vuodet niin 97% eli samaan tulokseen olisi periaatteessa päässyt silmät kiinni pelaamalla. Laskennallinen oa 1,07 eli 10% "virhe" arvioissa. Tuollainen virhe toki tahtoo tulla meille kaikille jotka yrittää tehdä arvioita joten ei tuossa mitään ihmeellistä. Ja eihän me sinänsä tiedetä mikä Eirtovaaran arvio on tarkasti ollut. Kukaan ei varmaan epäile etteikö hän tekisi hyviä arvioita Liigaan mutta eihän se automaattisesti merkitse, että tekee yhtä hyviä johonkin muuhun sarjaan. Valitettavasti aineistoni on niin suppea, ettei sen perusteella voi mitään mitään varmaa sanoa. Ainoastaan sen, että ehkä on syytä olla varovainen peesauksessa ellei oma laajempi aineisto muuta näytä. Sinänsä kovin monet ei voi näitä edes peesata koska kertoimet ei yksinkertaisesti riitä eli kestä.

Naisten pesisfinaalit jatkuu hetken päästä. Käänsin sujuvasti takkia eli nyt pelasin Mansea. Edellisessä pelissä kolmostilanteet oli tasan ja kärkilyönnit taisi olla jopa Manselle. Yllättävän suureksi vierassuosikiksi Jyväskylä on tähän saatu joten pieni jännitysveto kotijoukkueelle mutta ei tätäkään tageihin kehtaa. Varsinkin kun kauden keskinäiset 0-4 kirittärille.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Eilinen pesis meni sitten lopulta Jyväskylälle, molemmat jaksot tasan, samoin super, kotiutuskisassa ratkaisu. Onnekkaasti sain vedosta osuman kun olin raukkamaisesti pelannut 1x. Käytännössä mestaruus on ratkennut sillä kolme peräkkäistä voittoa Manselle on aika mahdottomuus. Naapurissa vihjataan silti edelleen Mansea, kieltämättä Veikan 2,65 vaikuttaa ihan pelikelpoiselta koska pelit on olleet hyvin tasaisia. Itse ostin Manselle jatkoaikaa pelaamalla Jyväskylää, Cool 1,49. Kauden keskinäiset nyt 5-0 ja oudolta tuntuisi, että näin tasaisella parilla tulisi 6-0 mutta eihän sitä mikään laki estä.

Tänään alkaa lentopallon MM-kisat. Laji ei ole vedonlyönnillisesti kovinkaan hyvä vaikkapa koripalloon verrattuna kun nuo tasoitukset on ongelmallisia. Naapurissa aiheesta hyvä ennakko jos ei muualta ole lukenut. Ja Suomen osaltahan ei kovin suuria odotuksia ole, joukkue on huonompi kuin pitkään aikaan. Kaikki mitä tulee on positiivista. Avauspelissä Bulgariaa vastaan jokainen erävoitto olisi plussaa. Pelasin eilen illalla Betsson Groupille 3-0 hintaan 2,31 ja nyt katsellen veto näyttää hyvältä, tosin hieman taas nousussa. Kyllä tuossa voi erä Suomellekin lipsahtaa mutta sille ei saa oikein mitään kerrointa.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Lentopallon MM-kisoista ei ole tainnut olla forumilla mitään muuta mainintaa kuin tuossa edellä omassa viestissäni. Sinänsä ymmärrettävää, onhan se pieni laji, tai harrastajamäärältään kyllä suuri mutta vedonlyöntilajina pieni. Forumillakin jäänyt täysin liiga-avauksen ja pokerin ym varjoon. Ehkä sitä voi hieman pitää esillä täällä hämyisessä blogissa.

Suomi hävisi siis odotetusti Bulgarialle 3-0 ja siitä pieni osuma. Eilen kaatui hieman yllättäen Kuuba, siihen oli tarkoitus pelata Kuubaa tasoituksella mutta onneksi en muistanut ajoissa. Tänään vastassa puolustava maailmanmestari Puola. Kuuba otti siltä erän joten Suomenkin pitäisi ottaa helposti, vai mitä. Ei ehkä kuitenkaan näin yksinkertaista. Suomi saattoi pelata eilen aivan yläkanttiin, taktisestikin. Tämä on myös Suomelle ikäänkuin välipeli sillä huomenna vastassa Puerto Rico jonka voittaminen varmasti paljon helpompaa kuin Puolan ja sillä voitolla olisi jo jatkopaikka lähellä mikä olisi tältä joukkueelta vähintäänkin hyvä tulos. Tässä sama tilanne kuin Bulgaria-pelissä eli -1,5 ei anna kertointa oikein mitään joten pelattava -2,5 jolle saa Comeoneilta n. 1,76. Pinnyllä tällä hetkellä 1,63.pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Eilisestä Suomen pelistä tuli pahin mahdollinen tulos 3-1 mikä tuhosi vedon mutta siitä ei ollut mitään hyötyä joukkueelle. Aika pienestä tuo oli kiinni, puolalaiset velttoili toisen erän ja ratkaisu tuli käsittelyvirheestä helpossa pallossa. Sen jälkeen kahdessa viimeisessä erässä sitten näyttivät mikä oli todellinen tasoero joukkueilla. Huti harmittaa sikälikin kun peruste oli hyvä, Suomihan lepuutti neljää avauskokoonpanon miestä. Kai se vaan on hyväksyttävä, että kerroin 1,76 voi joskus mennä ohi.

Aivan kohta tärkeä Puerto Rico peli. Kertoimien puolesta Suomi erittäin suuri suosikki ja varmaan voittaakin 3-0 mutta täytyy varmistaa se pelaamalla vastaan eli yhtä erä vastustajallekin. Hillillä +2,5 2,25 mutta ei kai siihen kukaan saa juuri mitään, itselläni olisi mennyt 4,5€. Keräilin vedon vedoista pelataan 4 erää tai 5 erää, äkkiseltään se tuntuisi olevan sama kuin yli 3,5 erää. Tähän Optibetiltä (+Guts) 4,30 ja 11,75 eli 3,148 ja markkinan mukaan tämä on n. 45%. Hyvää kerrointa myös Betathomelta ja Betstarsilta. Tässä Puerto Ricon 3-0 voitto jää pois pelistä mutta toivotaan että sitä ei sentään tule.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Puerto Ricosta osuma isolla kertoimella ja sen jälkeen Iranista huti pienemmällä kertoimella. Tänään taas jatkuu. Suomi kohta Italian Italiassa joten tässä ei ole edes "kotiyleisöä" Suomella. Otin aamulla Nordicbetiltä -2,5 1,48 mutta se on jo pudonnut. Tällä hetkellä parasta 1,40 ja koska se on Pinnyllä se ei varmaankaan ole enää ylikerroin. Tosin osuu kyllä, jos Suomi tässä erän ottaa siirryn Ylikertoimelle.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Ette päässeet minusta vielä eroon. Tämän päivän peliin ei vastaavaa panostusta tule, se alkaa aivan juuri enkä muistanut sitä Atlantista pyörittäessä. Hätäisesti otin Hollanti -1,5 Cool 1,44


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Eilisestä tuli melkein se mikä oli otettavissa, Suomen erästä olisi saanut hieman isomman kertoimen.
Kisat päättyy Suomen ja omalta osaltani tänään, parhaat joukkueet jatkaa vielä jonkin aikaa. Ei tähän oikein muuta voi kun Venäjän 3-0 pelata mutta sille ei saa oikein mitään kerrointa. Hillin 1,25 paras. Tähän en pistä lisäpanokseksi forumin vaihtoa, veto ei maistu lainkaan yhtä saletilta kuin Italia-pelissä vaikka kerroin siis selvästi pienempi. Venäjä kaatoi eilen illalla myöhään Italian 3-2 joten ei ole aivan tuoreimmillaan, saattaa kierrättääkin, tosin penkillä varmaan riittävästi laatua. Lohkovoittoon sillä ei ole enää mahdollisuutta mutta jatkoon kyllä, ymmärtääkseni pinna tästä varmistaisi asian joten joutuu se ainakin puolitosissaan pelaamaan. Lisää häviän Sivulan pinnaunderilla mutta se meni Betcitylle.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Osumat noista viimeisistä Suomi-vedoista. En viitsinyt näitä tagittaa etteivät olisi pudottaneet seurantaa mutta toisinhan tuossa olisi käynyt, palautus n.150%. (Sama juttu naisten pesisfinaaleistakin.)

Nyt ei tarvi vähään aikaan miettiä tagittaako vai ei, ei ole turnauksia tai arvokisoja ainakaan enää tämän vuoden puolella. Sarjoja on hyvinkin maksimaalisesti kohta käynnissä mutta eipä noissa oikein sellaista mihin tekisin "arvioita". Ehkä jonkin verran naisten lentopalloa, lähinnä Orpon puolesta tai paremminkin vastaan mutta eipä noilla mitään arvoa ole. Pelit alkoi lauantaina ja sattumalta kun illalla poikkesin ABC:lle niin samanaikaisesti WoVo:n bussista purkautui naislauma pihalle niin että jouduin kävelemään heidän keskellään sisälle, melkein kaikki taisi olla minua pidempiä. Ajattelin että oliko ne 3-0 tappiosta Orpolle niin sekaisin että olivat lähteneet väärään suuntaan kotiin mutta kai ne vaan oli niin nälkäisiä, että halusivat lähimpään ruokapaikkaan vaikka se olikin väärässä suunnassa. Tosin heillä oli niin pitkä kotimatka, ettei siinä muutama lisäkilometri missään tuntunut. En kehdannut kiittää heitä osuneesta vedosta, juuri tuo 3-0, sehän olisi ollut lyödyn lyömistä. Olisivat saattaneet pitää minua hetken aikaa lentopallona. Sinänsä hävisivät erät hyvin niukasti eikä se taida olla aivan samanlainen heittopussi kuin viime kaudella. Ja jenkkivahvistus Jenelle Jordan on luonnossakin keskimääräistä lentopalloilijaa uhkeampi.

Tarkoitus ei ollut enää kuukausittain raportoida peesitulosta mutta ei viitsi perinnettä vielä kokonaan katkaista. Näin pienillä vetomäärillä palautukset heilahtelee, lähinnä tämä kertoo vetomäärän kehityksestä ja kertoo sen että luku on historian pienin.

Vastavetopeesit
syyskuu
vetoja 17 kpl
tasapalautus 102,7 %

ps. Reel rush on paska pelipino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2481
  Vihjeitä
  297
   
   
  Palautus
  112.48%
  Tuotto
  50.00
  Panostus (ka.)
  1.35
   
   
  Tykkäykset:
  608
Vs: Käyttäjän blogi vol 3
Kokeilenpa toimiiko tagini vielä ja vähän sitäkin viitsiikö näitä vielä pistää. Näköjään tagituksessa jäi käytännössä koko kesä väliin.

Naisten lentopallossa ensisijainen seurannan kohteeni on OrPo mutta hyvänä kakkosena tulee toinen Pirkanmaan joukkue LP Kangasala joka tänään saa vieraakseen sarjakärjen LP Viestin. Kärkiottelu sillä Kangasala on teoriassa sarjakakkonen. Lentopallossa avainpelaajien merkitys on varsin suuri koska kentällä vain kuusi pelaajaa ja nuo pelaavat yleensä lähes koko ajan. Kangasalan jenkkipassari Uiato on hautajaisreisussa ja Viljanen ja Jalonen ovat yrittäneet korvata mutta ainakin tulokset on ollut huonot. Viikko sitten cupissa kotikentällä tappio OrPolle ja sunnuntaina rumasti Pölkylle. Kokoonpanoista ei aina tiedä etukäteen ja muutama veto on tullut lyötyä väärillä oletuksilla. Mutta Uiato puuttuu edelleen varmasti eikä kotijoukkueen pelaaminen maistu vaikka nämä välillä meneekin omituisesti. Viesti menetti sarjan torjuntakärjen Pihlajamäen Saksaan mutta ainakin lauantaina juuri Pölkky kaatui puhtaasti.

Etukäteen ajattelin että pelaan Viestiä jos saa 1,60 mutta eihän sitä tullut vaan kertoimet tiukassa nipussa 1,50 kohdalla. Mutta pelasin silti vahvalla mutulla ja joku muukin sillä Veikkaus pudotti 1,50 -> 1,45. Ehkä tuossa on vähän win-win vetoa sillä saatan poiketa peliä katsomaankin, tulee kyllä Ruudustakin. Itse asiassa sain 1,61 kun uhrasin Stakersin päivän boostin tähän.

21.11.2018 18:30
Kangasala W - Viesti W | LentopalloNaisten MestaruusliigaTulos: 0-3, voitto 0.50 yks.
Valinta: 2Kerroin: 1.5 @ CoolbetPanos: 1 yks. Rajakerroin: 1.47Arvio: 68%

xx
futin blogi

Aloittaja futi

2 Vastauksia
658 Lukukerrat
Uusin viesti Helmikuu 18, 12:10:11
kirjoittanut futi
xx
wagnerin blögi

Aloittaja wagneri

9 Vastauksia
2916 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 19:49:28
kirjoittanut wagneri
xx
maestron blogi

Aloittaja maestro

81 Vastauksia
22902 Lukukerrat
Uusin viesti Joulukuu 15, 13:22:31
kirjoittanut Handy
xx
Hynyn skaba blogi

Aloittaja hynynen94

4 Vastauksia
1832 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 03, 17:34:15
kirjoittanut hynynen94