Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: FanTeam tuo 'daily fantasyn' Suomeen: lue niin tiedät mistä on kyse!  (Luettu 4790 kertaa)

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Morjens kaikille!

Mennään suoraan asiaan: FanTeam on tuonut vihdoin 'daily fantasyn' Suomeen! Ylipäätään DFS (Daily Fantasy Sports) on rantautumassa Eurooppaan vauhdilla tänä vuonna, ja FanTeam on ensimmäinen (ja ainoa tällä hetkellä) sivusto joka tarjoaa pelattavaa suomen kielellä ja lisäksi suomalaisten oman sarjan eli Veikkausliigan.

Mistä on oikein kyse? Mikä DFS on, mistä FanTeam on oikein tullut ja miten kaikki toimii? Seuraavassa on Q&A listaa , ja heittäkää replyinä kaikkea kysyttävää / palautetta mitä FanTeamia kohtaan tulee. Tämä foorum-nimimerkki toimii Suomen osaston edustajana, ja kerron mielelläni lisää ylipäätään DFS-genrestä ja fantasyfutis-pelaamisesta. Monille suomalaisille lähinnä Liigapörssin pelaaminen on tuttua, mutta se on jo vuosikausia wanha tuote. Ja DFS:n puolella voit oikeasti tehdä rahaa vaikka tuhansia euroja kuukaudessa.

Tässä nyt hieman yleisiä kysymyksiä & vastauksia!

Kuka on FanTeamin takana?
FanTeam on pyörittänyt pelejä toista vuotta WooFBet.com nimellä, kunnes sivusto vaihtui kesällä 2015 FanTeam nimen alle.  Tällä hetkellä ydintyöntekijät ovat norjalaisia, mutta joukossa on myös muita kansallisuuksia kuten Ruotsi ja Suomi. Asiakkaita on tällä hetkellä yli 2000 ja kasvaa nopeasti.

FanTeam on ns. daily fantasy football tarjoaja, mikä on daily fantasy
DFS = Daily Fantasy Sports on räjähtänyt kymmeniin miljooniin pelaajiin jenkeissä. Tällä hetkellä suurimmat toimijat kuten DraftKings ja FanDuel ovat miljardin dollarin firmoja, joten kyseessä on valtava bisnes. Sananmukaisesti ideana on tarjota fantasypelejä päivittäin, koko kauden kestävien maratonturnausten sijaan. Parin viime vuoden aikana 'daily fantasy' genreen onkin syntynyt pelintarjoajia myös Euroopassa. Osallistumismaksut ovat usein muutamia euroja, joten pienen budjetin pelaajakin pääsee mukaan. 9kk kestävän vääntämisen sijaan turnaus loppuu kun ottelukierros on ohi, ja seuraavalla viikolla tarjolla on taas uusi kattaus tuhansien eurojen palkintopotteja. Tarjolla on myös turnauksia jopa yksittäisistä ottelusita, joissa esim FanTeamilla valitaan 5 (+ vaihtomies) pelaajaa: turnaus on ohi parissa tunnissa ja rahat tilillä yleensä ~1h päättymisen jälkeen. Hieman mukavampaa kuin odotella toukokuulle kauden päättymistä?

Mitä futissarjoja on mukana
FanTeamin.com liigatarjonta on markkinoiden laajin tällä hetkellä futiksen osalta: tarjolla peräti 12 eri sarjaa. Valioliiga, Championship, Veikkausliiga, Champions League suomalaisten suosikkisarjoista. Sen lisäksi 1BL, La Liga, Turkin Super Lig, Skotlannin Valioliiga ja Norjan & Ruotsin 2 ylintä sarjatasoa.

Voittajia varmaan rajoitetaan täälläkin?
FanTeam ei pelaa sinua vastaan - turnauksissa pelaajat ottavat mittaa toisistaan. FanTeam järjestää pelit, ja ottaa pelaajilta pienen raken kun osallistut turnauksiin – aivan samoin kuin pokerissa. FanTeam jakaa jokaisessa turnauksessa ennalta määrätyn potin ulos eikä yksittäisen pelaajan voittojen määrällä ole FanTeamille merkitysä. Näin ollen voit voittaa juuri niin paljon kuin haluat.

Onko pelaaminen vaikeaa?
Fantasyfutiksen pelaaminen on erittäin helppoa, eikä eroa juurikaan esim.Liigapörssin pelaamisesta (jos tämä peli on tuttu). Kirjaudut sisään, valitset haluamasi turnauksen ja klikkaat osallistu. Tämän jälkeen valitset joukkueen annetun budjetin rajoissa ja seuraat livenä miten turnauksessa käy! Jos olet pelannut Liigapörssiä tai jotain muuta fantasypeliä niin FanTeam-pelaaminen ei ole sen hankalampaa. Huom! Tarjolla on aina ilmaisturnauksia (=Freeroll), ja voit myös luoda turnauksia itse vaikka kaveriporukallesi. Näin ollen voit pelata fantasyfutista ilmaiseksi ja ilman mitään riskiä jos siltä tuntuu. Käyttäjää ei siis pakoteta rahapeleihin suoraan.

Miten biittaan Valioliigagurut?
Daily Fantasyn hienous on siinä, että turnauksia tulee ja menee koko ajan. Jokainen meistä voi voittaa myös parhaimman vedonlyöjän, jos tarkastelujaksoksi otetaan yksi kierros. Yksittäiset ottelut ovat niin lyhyt sarja, että onnella ja sattumalla on myös merkitystä. Rahasijoille pääsy tarkoittaa myös harvemmin turnauksen voittamista, aivan kuten pokerissa. Isoissa turnauksissa esim top30 voi riittää jo palkinnoille. Sinun ei tarvitse siis voittaa kaikkia pelaajia, vaan olla kärkipäässä. FanTeam tarjoaa myös Freerolleja, joissa pääset kokeilemaan onneasi ilman mitään rahallista riskiä!

Onko sivusto täysin valmis?
FanTeam on avannut uuden sivuston pelaamiselle elokuun lopussa, ja odotamme FanTeam ottavan lopullisen muotonsa 1kk sisään. Nyt käytössä on vielä ns. wanhat kuoret, joissa sivusto pyöri viimesen reilun vuoden. Tiedossa on pääasiassa pieniä visuaalisia bugeja, mutta turnaukset, pisteenlasku, tulokset yms. rahan voittamiseen liittyvät toiminnot pyörivät normaalisti. Eli visuaalisesti sivusto päin vastoin vielä paranee lähiaikoina.

Miten rahansiirrot toimivat?
Tili täytyy varmentaa ennen kotiutusta lähettämällä vaaditut dokumentit, joka on standardi alan toimenpide. Tällä hetkellä rahansiirrot ovat hieman rajoitettuja, joka on sivuston suurin puute: olemme asiasta kuitenkin tietoisia, ja tilannetta korjataan parhaillaan. Nyt voit tallettaa Netellerillä ja Visa/Mastercard, kotiutus Neteller/pankkisiirto. 2-3 viikon aikataululla vaihtoehtoina tulevat olemaan:
-          Skrill
-          Neteller
-          Webmoney (SwiftVoucher)
-          iCheque
-          WireCard (CreditCards)
-          AlliedWallet (CreditCards for Norway)
-          PugglePay
-          PaySafeCard

Pitääkö voitoista maksaa verot?
Suomen kansalaisille voitot ovat verovapaita (Maltan lisenssi).

Saako tukea ja apua myös suomen kielellä?
FanTeam on ainoa alan toimija, jolla on myös selkeä fokus pohjoismaihin. Sivusto on käännetty norjaksi, ruotsiksi, suomeksi ja saksaksi. Jos englanti ei taivu niin käyttötukea saa myös suomeksi: voit lähettää support-mailit myös kotimaisella kielellä. Huom: jos sinulla on ongelmia pelitilisi kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä support@FanTeam mailiin äläkä kirjoita henkilötietoja / tilitietoja julkisesti tänne foorumille tai twitteriin oman tietoturvasi vuoksi. Support-mailia seuraa useampi henkilö joka päivä, joten viestit käsitellään nopeasti. Tähän topicciin voi laittaa sitten yleisiä kysymyksiä itse pelistä tai turnauksista, joissa ei ole mitään henkilötietoja mukana.

Tuleeko talletusbonus?
Talletusbonus tulee käyttöön syys/lokakuun aikana. Emme tule antamaan perinteistä ”Talleta X, tuplaamme sen” tyyppistä bonaria, koska pelimuotona tuo fantasyfutis mahdollistaa erilaisia kikkailuja ja väärinkäytöksiä. Bonus tulee olemaan rakeback-idealla, eli saat takaisin esim. €100 edestä maksamaasi rakea. Jokainen nyt tehty talletus kelpaa bonuksen piiriin. Tiedotamme tästä heti kun bonuksen yksityiskohdat ovat valmiit.

Taas uusi affi-kusetus vai?
Jos näet jossain FanTeam-affin, niin affi-sopimuksemme eivät pohjaudu pelaajien tappiohin, vaan heidän luomaam pelivaihtoon. Affi-partneri tienaa kun hänen kauttaa rekisteröitynyt osallistuu turnauksiin riippumatta lopputuloksesta. Affi-partnerin kannalta voittava pelaaja on parempi kuin häviävä, sillä tappiota tekevät kaveri ei tyhjällä pelitilillä paljon pelivaihtoa kerrytä.

Suosittelemme avaamaan pelitilin esim. tämän linkin kautta, jos et vielä ole FanTeamin jäsen. Tuet siten Vastaveto.com -sivustoa ja mahdollistat erilaisten turnausten ja muiden etuisuuksien tarjoamisen tämän foorumin käyttäjille  :smiley-cool14:

Onko pisteenlaskussa suurta eroa jos on tottunut FPL (fantasy.premierleague.com) peliin?
Käytännössä ei lainkaan. FanTeam pisteytys on lähes identtinen perinteisen FPL:n kanssa, joka on suomessakin tuttu monille pelaajille. Karkeasti sanottuna maalivahti + puolustajat saavat pisteitä kun pitävät nollat, kk-pelaajien tärkeän lähde ovat käytännössä syötöt (+ pieni nollapelibonus) ja hyökkääjille maalit. Tämän lisäksi pelissä jaetaan 3 / 2 / 1 bonuspistettä parhaille suorittajille

Miten pelaajien hinnat muodostuvat?
FanTeam eroaa kilpailijoistaan siinä, että pelaajien hinnat muuttuvat dynaamisesti joka viikko. Esimerkki: jos Manchester City kohtaa kotonaan Watfordin tai vieraissa Chelsean, on joukkueen maaliodotusarvossa huikea ero. Toisessa pelissä joukkue on jättisuosikki, toisessa jopa altavastaaja. Siitä huolimatta esim Sergio Aguero maksaa perinteisessä staattisessa systeemissä yhtä paljon molemmissa peleissä. Tämä luo totta kai tilanteita, joissa joka kierros pelaajien on pakko valita muutamia ”älyttömästi hinnoiteltuja pelaajia”. FanTeam:ssa Aguero voi olla 20M Watford-matsissa ja 7M Chelsea-matsissa noin esimerkiksi.

Voiko turnauksia luoda itse?
Kyllä voi. Turnauksia voi luoda oman maun mukaan vaikka kaveriporukalle, ja päättää itse säännöt! Voit valita haluamasi liigan ja ottelut ja määrittää itse, millainen budjetti pelaajilla on käytössä. Voit myös haastaa toisia pelaajia suoraan kaksinpeliin aivan kuin heads-up pokerissa. Voit siis pelata halutessasi FanTeamia kavereiden kesken ilmaiseksi itse luomissasi turnauksissa!  :tanssii:

Mobiili?
Tällä hetkellä mobiiliversio ei vielä toimi kunnolla. Meillä on se jo testiserverillä toiminnassa, ja odotetaan lopullista viimeistelyä ja päivää milloin se ajetaan käyttöön. Toistaiseksi siis kännykällä pelaaminen on ns. perseestä , mutta tilanne korjantuu tältä osin piakkoin.  :jondefixaa:

Tuossa vähän fiilistä jenkeistä - muutaman vuoden päästä sama meno Helsingin Casinolla ;)
https://www.youtube.com/watch?v=dtL1ck4yCtk

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 22, 15:25:32 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Pari turnaukseen ja pelaamiseen liittyvää termiä niille, joille nämä eivät ole tuttuja asioita.

Takuupotti (guarantee)
Takuupotti on siis FanTeamin lupaus siitä, mikä turnauksen potti tulee vähintään olemaan. Turnauspotti muodostuu siis seuraavasti: buyin * pelaajien määrä. Jos buyin on 5e ja pelaajia tulee 20, niin potti on €100. Jos meidän takuupottina on ollut kuitenkin €150, niin ulos jaetaan siis luvattu €150. Tällaisia turnauksia on lähes päivittäin etenkin pienemmissä sarjoissa, ja näistä fiksu fantasyfutis-manageri tahkoaa hyvin tiliä.

Freeroll
Monille varmasti pokerin puolelta tuttu: osallistuminen on siis täysin ilmaista.

5-A-SIDE
FanTeam on kehittänyt erillisen pelimuodon nimeltä 5-A-SIDE, joka sopii sellaisiin turnauksiin, jotka pelataan vain yhdestä ainoasta ottelusta. Tässä tapauksessa pelaajia valitaan vain 2 joukkueesta, jolloin on hieman typerää kasata 11 pelaajaa niin pienestä määrästä. 5-A-SIDE on loistava vaihtoehto, kun mukaan otetaan vain 1x veskari, 1-2 puolustaja, 1-2 kk-miestä ja 1-2 hyökkääjää (+1 vaihtari).  6-A-SIDE on täysin vastaava, mutta pelaajia on viiden sijasta kuusi. Tätä käytetään usein silloin kun otteluita on turnauksessa 2-3 kpl. Tämä pelimuoto kerää koko ajan enemmän ja enemmän suosiota.

Double-Or-Nothing
DON tarkoittaa turnausmuotona seuraavaa: ylin 50% tuplaa rahansa, alin 50% ei voita mitään. Jos turnaukseen osallistuu 10 heppua, niin sijat 1-5 tuplaavat rahansa ja 6-10 eivät voita jeniäkään. Tämäkin turnausmuoto kerää suosiota, kun voittosaumat ovat hyvät ja lisäksi rake on normaalia puolet pienempi.

Winner Takes All
Tarkoittaa sananmukaisesti sitä, että voittaja saa koko turnauspotin itselleen. Normaalisti 10-15% pelaajista pääsee turnauksessa rahoille.

Buy-in / sisäänosto
Toimii samalla tavalla kuin pokerissa, eli turnaukseen on sisäänosto X euroa + rake 10%. Sisäänosto on turnaussivulla ilmoitettu yht.summana, eli €5.50 tarkoittaa käytännössä €5 pottiin ja €0.50 rakea FanTeamille.

Useita joukkueita
Huomaa, että voit luoda käytännössä kaikkiin FanTeam-turnauksiin myös useamman joukkueen, ja parantaa näin ollen mahdollisuuksiasi voittaa. Freerolleissa toki vain 1 per manageri.

Lisään tähän myöhemmin jotain jos tulee mieleen.
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa Jondeli

 • VIP jr.
 • ****
 • Viestejä: 1591
 • Tykkäykset: 483
Onko sarjoja tulossa lisää? Esimerkiksi Ranskan Ligue 1 loistaa poissaolollaan  :embarrassed-smiley03:

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Onko sarjoja tulossa lisää? Esimerkiksi Ranskan Ligue 1 loistaa poissaolollaan  :embarrassed-smiley03:
Kiitos kysymyksestä!

Esim. Skandinaviassa on helvetin vähän ihmisiä jotka tietävät Ranskan liigasta niin paljon pelaajia, että ovat kiinnostuneita fantasyn pelaamisesta. Emme hyväksy juuri nyt asiakkaita Ranskasta eikä sivustoa ole myöskään ko. kielellä (jotka olisivat ehdottomia vaatimuksia suuremman pelaajamassan saamiseksi), joten L1:n lisäämisessä ei ainakaan lähitulevaisuudessa ole vielä ideaa. Mutta yleisellä tasolla toki liigat kuten Ligue 1, Serie A, Hollanti sekä Venäjä ovat listalla aika korkealla kun laajennuksia mietitään. Samoin Etelä/Pohjois-Amerikka kiinnostaisi, mutta aikavyöhyke on hieman vittumainen, ja Euroopassa olisi livettäjät harvassa.

Kyselyitä tulee kiekosta lähes päivittäin, ja listalla ovat Liiga, NHL, SHL, KHL sekä koriksesta NBA. Meidän täytyy saada ensin nykyinen sivusto 100% valmiiksi, ennen kun voimme ajaa uusia sarjoja / lajeja sisään.  Heti kun jotain tapahtuu niin asiasta kyllä tiedotetaan ja tavoitteena saada etenkin jääkiekko asap, koska se on täällä pohjolassa niin suosittua. Aika moni liigapörssinkin pelaaja taistelisi ennemmin tuhansista euroista joka kierros, tai miten isot potit siinä vaiheessa mahtavat olla, ehkä jopa 10K per turnaus  :smiley-cool14: En tiedä miten monta nimeä on jo listalla, jonka otsikko on: "Rekisteröidyn heti FanTeamille kun Liiga on tarjonnassa" :D Mutta monta niitä on...
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 24, 00:01:36 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
FanTeam-pelaajan 'Jones' haastatteluFanTeamin.com -sivuston avaamisesta lähtien "top voittajat"-listailla on keikkunut yksi suomalaisnimi ylitse muiden, nimimerkki 'Jones'. Esim. viimeisen kuukaden aikana hän on korjannut turnausvoittoja €2297 edestä, joka on varsin kunnioitettava saavutus. Millainen Jonesin tausta on fantasyfutikseen, ja miten hän valikoi pelaajia tai turnauksia, joihin osallistuu? FanTeam haastatteli Suomen tämän hetken #1 fantasyfutis-manageria, ja tässä Jonesin kommentteja fantasyfutis-pelaamisesta!

Kerro ensi alkuun hieman omaa taustaasi: oletko pelannut itse futista, onko sinulla vedonlyöntitaustaa ja mitä futissarjoja seuraat?
Jones: Joskus kauan sitte on tullu futista hiukan pelattua, mutta huonolla menestyksellä ;) Vedonlyönti on ollu lähellä sydäntä siitä lähtien, kun Suomessa alettiin pelaamaan Pitkävetoa. Monen muun tavoin munkin viikkorahat löysi tiensä lähikioskille ja Pitkävetokupongeille. Myös raveissa olen käynyt pikkupojasta lähtien veljen mukana. Nykyään eniten tulee pelattua oikeastaan Vakioveikkausta. Futista olen seurannut parisenkymmentä vuotta; lähinnä Mestarien Liigaa, sekä Englannin ja Suomen sarjoja.

Olet pärjännyt hienosti FanTeam-turnauksissa ja ollut viime viikot listakärjessä suomalaispelaajista. Onko fantasyfutis kokonaan uusi juttu, vai oletko pelannut perinteistä FPL:ää (fantasy.premierleague.com) aiemmin?
Jones: FPL:ää en ole itse asiassa koskaan edes kokeillut, mutta kotimaista Liigapörssiä on tullut väännettyä kaikkiin lajeihin sen perustamisesta lähtien! Muistan vielä miten ensimmäiset listat haettiin kioskilta, ja joukkueet kasattiin puhelimella soittamalla.

Miten vertaisit fantasyfutis-pelaamista ja vedonlyöntiä tai pokeria? Mitä yhtäläisyyksiä näet ja toisaalta, voiko mielestäsi fantasyfutiksessa pärjätä vaikka ei olisi hyvä vedonlyöjä?
Jones: Mielestäni fantasyfutiksessa yhdistyy vedonlyönnin ja pokerin hyvät puolet! Toisaalta vedonlyönnistä tuttu futispelien ja tilastojen seuraaminen, ja pokerin puolelta muita ihmisiä vastaan pelaaminen. Sekä fantasyfutis että vedonlyönti vaativat molemmat paljon valittujen sarjojen seuraamista. Itse en ole koskaan kokenut olevan hyvä vedonlyöjä, joten fantasyfutiksessa pärjäämiselle tämä ei ole esteenä! :)

Osallistut todella moneen turnaukseen ja joskus myös useilla eri joukkueilla. Millainen yleistaktiikka sinulla on FanTeam-turnauksiin: haetko esim yhden "varman päälle" ja yhden "riskijengin" vai kuinka karkeasti sanottuna luot joukkueita?
Jones: taktiikkani riippuu pitkälti siitä, millaisesta turnauksesta on kyse. Freerollissa voin kikkailla vähän enemmän ja 5-a-side turnaukset ovat hieman erilaisia kuin isot Valioliigaturnaukset, joissa on satoja osallistujia. Usein kokeilen toisella jengillä hieman "kepillä jäätä", ja haen muutamia pommeja, joita muilla pelaajilla ei olisi valittuna. Välillä otan enemmän, välillä vähemmän, riskiä. En siis käytä mitään kiveen hakattua taktiikkaa, vaan vedän hieman tilanteen mukaan.

Pärjäät aika hyvin monissa eri sarjoissa: hyödynnätkö muiden mielipiteitä, pelivihjeitä tai muuta vastaavaa tietoa vai teetkö kaikki päätökset omalla duunilla?
Jones: FanTeamissa on itselleni paljon outoja sarjoja, joten tilastojen tutkimiseen kuluu runsaasti aikaa. Haluan osallistua moneen eri liigaan, joten koneen ääressä saa hikoilla tunnin jos kaksi. Välillä tuntu siltä, että aikaa palaa jo hieman liikaa, kun lauantai- ja sunnuntaipäivät menee läppäri sylissä istuen :D Parasta tietoa on mulle se, jonka itse livekuvasta näen. Luotan siihen mitä itse todistan ja millaisen fiiliksen joukkueista saan. Katson Valioliigaa ja Mestarien Liigaa paljon tv:stä, mutta Veikkausliigaa tulee seurattua myös silloin tällöin paikan päällä.

Haastattelimme aiemmin kautta aikain eniten raha voittanutta pelaajaa 'EventHorizon2' (lue täältä). Mitä olet mieltä hänen taktiikastaan: onko jotain mistä olet kovasti eri mieltä ja jotain minkä allekirjoitat vahvasti?
Jones: Olen hyvin vahvasti samoilla linjoilla 'EventHorizon2':n kanssa, ja allekirjoitan paljon asioita tuosta haastattelusta. Olen ajatellut viime aikoina itse keskittyä hieman enemmän tiettyihin liigoihin, sillä nyt olen välillä roiskinut panoksia hieman liikaa eri sarjoihin. Taso turnauksissa myös kovenee koko ajan kun pelaajia tulee lisää ja joukkuemäärät kasvavat. Monet turnaukset menevät itsellä päin seiniä, joten en ole aivan niin paljon plussalla mitä haluaisin. Mutta toistaiseksi homma on toiminut kokonaisuutena ihan kohtuullisesti :)

Mitä olet mieltä FanTeamista toistaiseksi ja suosittelisitko sitä kavereillesi?
Jones: Tottakai! Olen jo suositellut Fanteamia kavereilleni, jotka ovat kiinnostuneita futiksesta. Mielestäni Fanteam on todella mahtava kokonaisuus, ja mukana olevat liigat ovat mielenkiintoisia.

Onko jotain asioita, mihin toivoisit muutosta FanTeamilla
Jones:
- Budjetti voisi olla pienempi tai vastaavasti pelaajahinnat hieman korkeampia
- Olen kaivannut myös enemmän turnauksia mihin on mahdollisuus osallistua ainoastaan yhdellä joukkueella per käyttäjä
- Minua kiinnostaisi myös turnaukset, joissa olisi ensin alkukarsinta, ja sitten esim. 3 parasta saisi lipun lopputurnaukseen
- Saman päivän eri sarjojen mielenkiintoisimpia ja tasaisimpia otteluita voisi myös yhdistellä turnauksiksi

Mitä muita lajeja tai sarjoja haluaisit nähdä FanTeam-sivustolla kuin jo nyt siellä olevat futissarjat?
Jones: Eurooppa-liiga olisi hyvä lisä pelitarjontaan. Ja tietysti myös jääkiekko lajina kiinnostaisi!


Kiitos käyttäjälle 'Jones' tästä haastattelusta!

Kuten yllä olevista kommenteista voi nähdä, niin fantasyfutiksessa pärjäämisen edellytyksenä ei ole gurun status vedonlyönnissä. Voit voittaa mukavasti rahaa tekemällä taustatyöt hyvin ja katsomalla otteluita ja luottamalla omiin näkemyksiin. Fantasyfutiksessa pelaat muita ihmisiä vastaan joista monet ovat amatöörejä ja vetelevät myös vahvasti tunteella. Siispä fiksulla pelaajalla on nyt hyvät saumat lisätienesteihin.

FanTeamin kommentteja lopuksi noihin Jonesin esittämiin ehdotuksiin:
1) Olemme nostaneet alun jälkeen hieman pelaajahintoja, joten peli on itse asiassa nyt pykälää paria hankalampaa kuin reilu 1kk sitten. Olemme saaneet tästä jo jotain kommentteja, että hinnat ovat liian korkeita. En usko että mitään korotusta tehdään ainakaan aivan heti. Alamme tehdä turnauksia eri budjeteilla varmasti kävijämäärien kasvaessa ja jokainen voi myös itse luoda turnauksen pienemmällä budjetilla.
2) Tämä pistetään korvan taakse ja varmasti myös toteutuu kunhan pelaajia on hieman lisää. Nyt meidän ei vielä kannata liikaa hajottaa turnauksia, koska osallistujamäärät sitten tippuvat.
3) Tämä on myös kehityslistalla ja tulee varmasti tulevaisuudessa
4) Tätä on myös mietitty jo pitkän aikaa, ja tulee varmasti tulevaisuudessa

Mitä tulee Eurooppaliigaan ja kiekkoon: lätkästä on tosiaan ollut jo puhetta, ja se on korkealla prioriteeteissä. Tulee varmasti heti kun se vain on suinkin mahdollita, mutta aikataulu on kuitenkin vielä kuukausia. Eurooppaliiga ei varmasti ole tällä kaudella vielä listoilla, ja se on lisäksi todella työläs sarja datan toimittajalle (eli kallis meille) suuresta joukkuemäärästä riippuen.
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Suosittelen lukemaan: FanTeamin CEO Kristoffer Zvickell kertoo FanTeamin sekä DFS-genren nykytilasta ja tulevaisuudesta seuraavassa haastattelussa.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 06, 13:46:32 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Hyviä uutisia kahdesta tärkeästä kehitystyön alla olevasta kohteesta: mobiili sekä KHL.

Kiekkoa on testattu kovasti parin viime viikon ajan, ja tilanne alkaa näyttää oikein lupaavalta. Sarja lähtee maanantain jälkeen reilun viikon mittaiselle tauolle, ja pelit pyörähtävät käyntiin 22.12. Todennäköinen skenaario on tällä hetkellä se, että KHL-turnaukset alkavat rullata FanTeamilla jouluaatosta eteenpäin. Se olisi varmasti mukava joululahja kaikille! Mobiiliversio on parasta aikaa käytössä yhteistyökumppaneista koostuvalla ydinryhmällä, ja hiomme vielä joitain yksityiskohtia, ja katsomme millaista palautetta eri käyttis+selainkombinaatioista tulee. Tämä versio sisältää kaikki pelaamisen avaintoiminnot kuten turnausten selaaminen, joukkueen luominen ja oman livetilanteen seuraaminen.
Tiedotamme molemmista em. aiheista lisää heti, kun ne avautuvat yleisölle  :jondefixaa:
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
KHL on virallisesti saapunut FanTeamin tarjontaan!

FanTeamin jääkiekkoturnaukset alkavat 22.12, kun sarja tulee takaisin pieneltä breikiltä. Tarjolla on heti myös suomalaisväriä, kun ohjelmassa on tiistaina Spartak Moskova vs Jokerit ottelu! Fantasykiekosta löytyy pelattavaa käytännössä jokaisena päivänä - jopa jouluaattona!
 
Jääkiekon pisteenlasku:

Nyt joulupyhien aikaan ihmisten intoa pelaamiseen on hankala arvioida, niin päätimme avata varovasti suht pieniä turnauksia, joilla kartoitetaan pelaajamäärää. Jos osallistujamäärät näyttävät heti kärkeen korkeilta, niin potit tuplataan tai triplataan kyllä saman tien. Toivottavasti suomesta saadaan paljon pelaajia mukaan ja potit ripeästi yli kiloeuron rajan :pomo: Nyt pääturnaus on €250 ja sen lisäksi tarjolla on €25 Freeroll, jolla voi mukavasti testata kiekkoa ilman riskiä.

Huom: hinnat muuttuvat futiksen tavoin dynaamisesti ja riippuvat joukkueen suosikkiasemasta. Mitä suurempi suosikki - sen kalliimmat pelaajat. Ja päin vastoin.

Lisäksi toinen päivitys: mobiilversio on nyt kehittynyt kovasti, ja suosittelen kokeilemaan. Jos menette FunTeam älypuhelimella ja loggaatte sisään, niin uusi mobiiliversio avautuu automaattisesti.
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Olemme tehneet lyhyen kyselylomakkeen FanTeam-sivustosta, joka löytyy täältä:

Jos haluat vaikuttaa esim. FanTeamin pelitarjontaan, promootioihin yms. tulevaisuudessa, niin nyt siihen on loistava mahdollisuus! Lomake on nopea täyttää, ja voit tarvittaessa vastata tekstikenttiin myös suomeksi - mielellään enkku, mutta jos englanti ei oikein suju niin vastaa ennemmin suomeksi kuin jätä vastaamatta :-) Kyselyn tulokset vaikuttavat varmasti siihen, mitä kehitämme sivustolla seuraavaksi.
FanTeam | FantasySports suomeksi

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()