Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista  (Luettu 15767 kertaa)

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« : Syyskuu 22, 14:53:27 »
Tähän topicciin tulee aina infoa päivittäin siitä, mitä FanTeamilla on tarjonnassa. Lisäksi ilmoitellaan foorumin käyttäjiä koskevista tarjouksista ja bonuksista  :Finger_fing02:

Viikkokierros Saksassa ja Espanjassa!

Tänään on hieman poikkeuksellinen tiistai, sillä ti/ke/to pelataan täysi kierros sekä Bundesliigassa että Espanjan La Ligassa. Tarjolla on siis normaalia enemmän toimintaa, ja totta kai iso kasa turnauksia näistä liigoista. Meillä on tarjolla molempiin sarjoihin koko viikkokierroksen kestävä turnaus, ja sen lisäksi erilliset turnaukset tiistaille ja keskiviikolle. Pelkästään tiistaina käynnistyvissä turnauksissa on tällä hetkellä €950 takuupoteissa!

* €250 takuupotti Bundesliga (ti + ke)
* €250 takuupotti Bundesliga (tiistai)
* €150 takuupotti Primera (ti + ke)
* €100 takuupotti Primera (tiistai)
* €100 takuupotti 5-a-side J-Södra vs Frej (Superettan)
* €100 takuupotti Bundesliga (double-or-nothing)

Lisäksi 5-a-side spesiaaliturnaus huippupelistä:
* €100 takuupotti - Five-A-Side - Bayern München vs Wolfsburg

Kirjoitan tuohon toiseen topicciin vähän infoa eri turnaustermeistä (takuupotti, 5-a-side) jos ne eivät ole tuttuja. Mutta pikaisesti sanottuna takuupotin idea on aivan sama kuin pokerissa: vähintään ko. summa maksetaan ulos riippumatta osallistujamäärästä. Jos osallistujat * buy-in menee yli takuurajan, niin potti kasvaa. 5/6-a-side tarkoittaa pelimuotoa, jossa normaalin 11 pelaajan sijasta valitaan vain 5/6 pelaajaa.

Olemme avanneet myös viikonlopun turnauksia, ja tälläkin viikolla huipputurnee on €2000 takuupotti Valioliigasta  :Finger_fing22: Ylipäätään turnauspoteissa on jo nyt yli €6000 ja viikonloppuna summa tulee olemaan todella lähellä €10000.

Vastaveto BONUS!
Erikoistarjous vain tästä Vastavedon linkistä rekisteröityneille: 10 ensimmäistä tilin avannutta saa ilmaisen sisäänpääsyn tuohon €2000 Valioliigaturnaukseen! Lippu annetaan tilin luoneille automaattisesti FanTeamin toimesta, joten tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen mitään.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 22, 15:25:46 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #1 : Syyskuu 23, 11:27:11 »
Saksan ja Espanjan viikkokierros jatkuu - mukana myös Veikkausliiga!

Eilen käynnistynyt Saksan ja Espanjan viikkokierros jatkuu tänään useilla otteluilla, jotka ovat luonnollisesti FanTeamin tarjonnassa. Eilen nähtiin Bundesliigassa huikea näytös, kun Bayern Munchenin kärki Lewandowski paukutti 5 rysää alle 10 minuuttiin tultuaan tauolta sisään. Tämä sai monet fantasymanagerit kiroilemaan, jotka pudottivat Lewandowskin pois joukkueesta nähtyään ettei mies löydy avauskokoonpanosta. Jotkut fantasymanagerit jättivät Lewandowskin joukkueeseen joko vahingossa tai tarkoituksella, ja keräsivät tästä valinnasta myös huikeat pisteet!

Alkuviikon suurin turnaus on €550 potti Bundesliigan ti + ke koko kierroksesta, jonka kärjessä on vasta maanantaina FanTeamille regannut suomalaispelaaja. Tänään suurin potti on myös 1BL-otteluista: €5 buyin €250 takuu. Saksan ja Espanjan lisäksi tarjolla on myös tukku muita liigoja: Veikkausliigassa on kolmen ottelun kierros, ja FanTeam tarjoaa myös 5-a-side turneen huippumatsista SJK-HJK. Tämän lisäksi listoilla on Ruotsin futista ja Stromsgodset-Molde Norjassa. Takuupoteissa on vajaa €1400, ja turnaustarjonnasta löytyy jokaiselle varmasti jotain! Espanjan liigan faneille löytyy myös 5-a-side turnaukset Barcan ja Realin peleistä ja etenkin Athletic-RM lienee mielenkiintoinen iltamatsi.

Vastaveto BONUS!
Erikoistarjous vain tästä Vastavedon linkistä rekisteröityneille: 10 ensimmäistä tilin avannutta saa ilmaisen sisäänpääsyn €2000 Valioliigaturnaukseen! Lippu annetaan tilin luoneille automaattisesti FanTeamin toimesta, joten tästä ei tarvitse ilmoittaa erikseen mitään.
- tästä tarjouksesta on yhä muutama lippu jäljellä!

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 23, 11:29:53 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #2 : Syyskuu 23, 16:40:16 »
Tästä saa ehkä hieman kuvaa siitä, millaisissa summissa tällä hetkellä pyöritään. Nämä luvut ovat kasvussa koko ajan, koska turnauspotit menevät tasaisesti ylös päin. Tästä viikosta lähtien meillä on jaossa jo yli 10 000€ turnauspoteissa. Muutaman tiedän tältäkin listalta, jotka ovat lähteneet mukaan parin kympin talletuksella ja voittaneet Freerolleilla jne.

Nimimerkki 'Jones' on paras suomalainen, jolta saadaan toivottavasti kohta haastattelu ulos!FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #3 : Syyskuu 24, 10:03:48 »
Torstai on myös FanTeam-pelipäivä!

Torstai on tyypillisesti viikon harvoja välipäiviä, mutta tänään on tarjolla nippu turnauksia useista eri futissarjoista:


Takuupotteja on siis yhteensä €810 edestä :pomo: Ilta käynnistyy Ruotsin futismatseilla, joihin löydät avauskokoonpanot aina noin ~45 min ennen matsin alkua täältä: . Lisäksi huippumatsista Elfsborg-Göteborg on tarjolla erillinen 5-a-side turnaus. Myöhemmin illalla on tarjolla hieman harvinainen torstai-illan Championship-ottelu, sekä peräti €200 takuupotti La Liga rundin päätösottelusta! C'ship-peleihin avauskp:t julkaistaan aina 1h ennen pelien alkua seurojen twitter-tileillä ja marca.com auttaa esim La Ligassa.

Olemme avanneet luonnolliesti myös viikonlopun otteluita, ja pääturnaus tulee olemaan jälleen huima €2000 potti Valioliigasta! Toistaiseksi tuon jackpotin voitto on vähän kiertänyt suomalaispelaajia, mutta lähellä on oltu monta kertaa. Suomalaisilla pyyhkii kokonaisuutena oikein hyvin fantasyfutis-peleissä ja esim. euroissa suurimmat voitot käärinyt 'Jones' on saanut turnausvoitoista yli €1200 pelkästään viimeisen 1 viikon aikana. Turnauspotit kasvavat myös FanTeamilla joka viikko, koska pelaajamäärä lisääntyy. Tällä hetkellä uusia asiakkaita tulee 150-200 per viikko ja rekisteröityneitä on nyt jo vajaa 2300 kpl. Pari kuukautta sitten sivun lanseerauksen yhteydessä suomalaisia aktiivikäyttäjiä oli tuskin 20kpl enempää, mutta nyt on tullut satoja rekisteröityneitä ja useita kymmeniä tuntuu pelaavan varsin aktiivisesti.

Pelionnea kaikille!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #4 : Syyskuu 25, 13:40:54 »
5-A-SIDE FRIDAY!

Perjantai on tuttuun tapaan 5-a-side turnausten pelipäivä, ja tällä viikolla palkintopotteja on nostettu pykälän verran ylös päin muutamissa liigoissa. Nostimme jo viime viikolla käytännössä kaikkia perjantain 5-a-side turnauksia joko 50e -> 100e tai 100e -> 150e. Lisäksi mukaan heitettiin 2e buy-in pikkuturnaus, jossa voittaja saa koko potin yksin (min 20e). Tämä tuntui toimivan ja 5-a-side pelimuoto kerää koko ajan lisää pelaajia! Nyt olemme nostaneet turnauspotin jo 200 euroon Valencia-Granadassa sekä enemmän kuin tuplanneet 2e buy-in turnauspotin aina 50e saakka!

Illan pääturnaukset:

* €200 takuupotti Valencia - Granada (La Liga)
* €150 takuupotti Vålerenga - Start (Tippeligaen)
* €150 takuupotti Köln - Ingolstadt (1.BL)
* €150 takuupotti Fulham - QPR (Championship)

+ jokaiseen matsiin lisäksi €2 buyin €50 takuupotti! Pelattavaa siis riittää, ja hyvin todennäköisesti jokainen €150-200 turnauspotti ylittyy 20-30%:lla tänään. Tuttuun tapaan viikonlopun suurin turnaus on €2000 Valioliiga, joka alkaa siis edellisviikon tapaan vasta lauantain klo 1700 ottelusta. Näin ollen jokaisella on mahdollisimman pitkä aika rakentaa oma joukkue ja ennen kaikkea katsastaa klo 17 otteluiden avauskokoonpanot! Lauantai-iltapäivän Spurs-MC matsi on otettu erilliseksi €200 5-a-side turnaukseksi.

Tarjolla on myös kotimaista Veikkausliigaa, jossa on käynnissä yksi mielenkiintoisimmista kausista aikoihin! Sunnuntain pelit ovat omana €150 turnauksenaan ja sen lisäksi maanantain HIFK-SJK matsista on €150 5-a-side matsi. Ylipäätään suomalaiset pärjäävät oikein hyvin FanTeamilla, ja uusia voittaja tulee mukaan joka viikko. Etenkin Veikkausliiga-turnausten dominointi on todella väkevää.

Huom: jos tarvitset vinkkejä Bundesliga-turnauksiin, lue tämä postaus blogistamme:

Pelionnea kaikille!
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 25, 13:45:58 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #5 : Syyskuu 26, 11:07:06 »
LAUANTAI ON VIIKON PARAS PÄIVÄ!

Lauantai on futisfanien juhlapäivä ja sitä se on myös fantasyfutis-managereille. Tänään starttaavat tuttuun tapaan kaikki suurimmat FanTeam-turnaukset, ja palkintopoteissa on kaiken kaikkiaan yli €7300. Valioliigassa mennään jo otteluviikkoa 7, ja shokkijoukkue Leicesterin tappiosarake näyttää edelleen nollaa! Nyt vastaan tulee viime viikolla Lontoon derbyssä lukua ottanut Arsenal ja moni odottaa Kettujen nollan menevän tänään rikki. Leicester-Arsenal on 17.00 alkavana otteluna mukana Valioliigan mahtavassa €2000 turnauksessa! Alkuiltapäivän herkkupala Spurs-Man City on otettu erilliseksi €200 takuupotiksi, jotta kaikille jäisi enemmän aikaa jättää joukkue sisään tuohon 2K-turnaukseen. Samalla saat katsottua kokoonpanot peräti 6 otteluun, jotka starttaavat viideltä.

Bundesliigan suurin turnaus on tuttuun tapaan €500, ja toivottavasti saksalaispelurit aktivoituvat hieman lisää, jotta Bundesliigapotti saadaan myös kasvuun kohti €1000 euroa! Tarjolla on myös 5-a-side turnauksia sekä yhteensä 11 avointa liigaa: Englannin Championship, Skotlannin Premier, Norjan sarjat, Ruotsi ja totta kai myös Veikkausliiga. Pelit alkavat jo reilun 3h päästä Championship-matsilla MK Dons-Derby, jossa voi ottaa alkulämpöä illan peleihin ja vähän boostata pelikassaa  :smiley-cool14:

Pelionnea kaikille!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #6 : Syyskuu 28, 10:16:26 »
MAANANTAINA OTETAAN ALKULÄMPÖÄ MESTARIEN LIIGAAN!

Nyt mennään järjestyksessä 19. peräkkäistä päivää, jolloin FanTeam tarjoaa fantasyfutisturnauksia! Meno jatkuu aina ensi viikon maanantaihin saakka, eli 26 päivää putkeen, jonka jälkeen vuorossa on maaottelutauko ja reilun viikon breikki peleistä. Tänään on tarjolla tuttuun tapaan 5-a-side turnauksia illan otteluista, ja takuupoteissa on yli €1000! 5-a-side turnausmuoto on aina vaan suositumpaa, ja mukava huomata, että pelaajat ovat vihdoin tämän formaatin myös löytäneet.

* €150 HIFK-SJK (Veikkausliiga)
* €150 WBA-Everton (Valioliiga)
* €150 Värnamo-Östersund (Superettan)
* €100 Bursaspor-Eskisehirspor (Super Lig)

Tähän päälle turnaukset OBOS-Liigan, Allsvenskanin sekä Super Ligin maanantain otteluista. Veikkausliigassa pelataan siis mielenkiintoinen matsi HIFK-SJK, jossa punapaidat yrittävät lyödä kapuloita SJK:n mestaruusvankkureiden rattaisiin. HIFK oli pitkään tappioton Sonera Stadionilla, mutta otti sitten kuokkaan Vepsulta 0-3 ja KuPSilta 1-3 eikä voittanut myöskään KTP:tä viime viikolla (0-0). SJK puolestaan näyttäisi olevan sarjan kuumin jengi juuri nyt saldolla 5-2-0 ed. 7 liigapelistä.

WBA-Everton ei ole ehkä Valioliigan mikään odotetuin matsi, mutta tähän ratkeaa myös suurin turnauksemme eli €2000 Valioliiga! Jos olet itse ulkona kärkitaistelusta, niin kaverin tai muiden sijoituksia voi toki jännäillä:

Olemme myös avanneet Mestarien Liigan turnaukset!
Viikon tauon jälkeen palataan jälleen Euroopan huippuotteluiden pariin, ja molemmille pelipäiville on tarjolla oma herkullinen €5 buyin / €500 potti sekä pienen pelikassan (tai nollasaldon) managereille sopiva €100 Freeroll. Plus paljon muuta! Jos et ole vielä rekisteröitynyt FanTeamin jäseneksi, muista tehdä se vastavedon linkistä. Tuet sitä kautta foorumia, ja pääset osalliseksi mahdollisista Vastavedon jäsenille suunnatuista eduista tulevaisuudessa.

Pelionnea kaikille!
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 30, 10:49:59 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #7 : Syyskuu 29, 13:26:20 »
MESTARIEN LIIGA JA MAHTAVIA TURNAUKSIA!

Mestarien liiga jatkuu tänään ja tarjolla on tuttuun tapaan hyvä setti turnauksia. "Main Event" on €500 takuupotti molemmille pelipäiville, ja tämän lisäksi on pienempi €250 turnaus koko otteluviikosta. Pienen pelikassan pelureille tai muuten vaan ilmaista jännitystä haluaville on tarjolla viime kierroksen tapaan €100 Freeroll sekä €2 buyin €100 takuupotti.

Kannattaa huomata myös ns. "double or nothing" turnausmuoto, joka on aina vaan suositumpaa. Tässä formaatissa 50% pelaajista tuplaa rahansa ja 50% häviää ja rake on lisäksi puolet normaalia pienempi. Tämä on etenkin isommalla kassalla pelaavien suosiosa. CL-matseihin voi ottaa alkulämpöä Superettan-turnauksella Värnamo-Östersund, jossa on mukava €150 takuupotti. Ottelu alkaa reilu tunti ennen Mestarien Liigan pelejä eli 20.30 Suomen aikaa.

5-A-SIDE pelimuoto on entistä suositumpaa, kun yhä useampi pelaaja on löytänyt tämän mahtavan formaatin. Se on mitä parhain tapa lisätä jännitystä yksittäiseen otteluun, ja olemme avanneet omat 5-a-side turneet suosituimpiin otteluihin:
* Man Utd - Wolfsburg
* Porto - Chelsea
* Gladbach - Man City
* Malmö - RM

Pelionnea kaikille!
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 30, 10:49:40 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #8 : Syyskuu 30, 11:32:41 »
MESTARIEN LIIGAN 2. KIERROS JATKUU HIENOILLA TURNAUKSILLA!

Mestarien Liigan 2. ottelukierros käynnistyi eilen, ja tulostaululla nähtiin yksi jos toinenkin pommi. Tosin Barcelona onnistui kääntämään orastavan tappion viime hetkillä 2-1 voitoksi Leverkusenia vastaan. Arsenalin kotitappio ja Baten 3-0 taukojohto olivat kuitenkin aikamoisia yllätyksiä. Chelsean alamäki ei myöskään taittunut, vaan tuloksena oli jälleen tappio: Porto hoiti homman kotiin 2-1, ja mm. pelaajt kuten Terry, Matic ja Hazard aloittivat matsin penkiltä.

Turnaustarjonta oli mahtavaa jo eilen, mutta paranee entisestään tälle päivälle: Champions Liigaan on tarjolla perätin €1700 edestä takuupotteja! Eilisillan €500 pääturnauksen potti nousi aina €670 saakka, joten tarjolla voi hyvin olla yli €2000 edestä kisailtavaa. Mikä hienointa, niin pääturnauksessa saatiin kolmoisvoitto Suomeen! Käyttäjä 'Ugada' teki vielä huiman tempun: mies voitti koko roskan ja sai lisäksi toisen jenginsä sijalle 2  :smiley-cool14:  Kyseessä oli lisäksi kaksi täysin erilaista joukkuetta, joten vaatii aikamoista taitoa valita 2 joukkueellista pelaajia ja saada molemmat 134 pelaajan turnauksessa kärkeen.Tämä joukkue on myös hyvä esimerkki siitä, miten saat mukaan jättisuosikin erittäin kalliin hyökkääjän. Moni jätti Lewandowskin eilen pois, koska ei halunnut uhrata 2-3 muuta pelaajaa korkean hinnan vuoksi. Mutta nyt kannatti maksaa - olisiko tämän päivän idea yhdistää CR7 esim Astanan puolustajien kanssa?

Illan pääturnaukset Mestarien Liigassa:
* €500 takuupotti, joka sisältää Astana-Galatasaray (huom. alkaa jo klo 19:00 Suomen aikaa)
* €250 takuupotti, jossa mukana vain 21.45 pelit
* €250 takuupotti "double or nothing" formaatissa

Lisäksi 5-a-side turnaukset illan mielenkiintoisimpiin peleihin:
* Man United vs Wolfsburg
* Gladbach vs Man City
* Malmö vs Real Madrid

Muista myös Veikkausliiga: kierros jatkuu tänään Turussa, jossa Inter kohtaa KuPSin. Tarjolla on €150 5-a-side turnaus tästä pelistä, johon odotetaan taas runsaasti osallistujia.

Pelionnea kaikille!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #9 : Lokakuu 02, 13:05:08 »
'5-A-SIDE FRIDAY', €1000 BUNDESLIIGA JA DRAFT'N'GO!

Kalenteri näyttää taas perjantaita, joten luvassa on tuttuun tapaan ns. '5-A-SIDE FRIDAY'. Ilta on täynnä tv-otteluita monista eri sarjoista, ja FanTeam tarjoaa 5-a-side turnauksia mielenkiinoisista otteluista. Tämä formaatti kerää koko ajan enemmän ja enemmän pelaajia, joten turnauspottien odotetaan menevän yli takuurajojen myös tänään. Muistutuksena kaikille: takuupotti (eli Guaranteed) on siis vain alaraja, ei yläraja. Se tarkoittaa sitä, että FanTeam maksaa minimissään tuon summan turnauksesta ulos. Heti kun takuuraja ylittyy niin potti kasvaa jokaisen sisäänoston myötä normaalisti.

Illan otteluina mm.
* Darmstadt vs Mainz (Bundesliiga)
* Celta vs Getafe (Primera)
* Rotherham vs Burnley (Championship)
* Åtvidaberg vs Hammarby (Allsvenskan)
* Bodo/Glimt vs Viking (Tippeligaen)

Tämän lisäksi testaamme uutta formaattia: Draft'N'Go! Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti seuraavaa: turnaus eroaa totutuista vain osallistujamäärän osalta, joka on rajattu. Esim. nyt on auki 1BL DNG-matsi, jossa osallitujamäärän kohdalla lukee 2/6. Tarkoittaa sitä, että 6:n ilmoittautuneen jälkeen turnaus on täysi, ja se myös poistuu samalla turnauslistasta ja tilalle tulee uusi. 'Sittari' tai Sit'N'Go on hyvin tuttu formaatti pokerinpelaajille, ja kyse on siis samasta asiasta! Tämän viikonlopun jälkeen avaamme DNG-turnauksia myös suuremmilla sisäänostoilla mielenkiintoisimpiin otteluihin!

Tuleva viikonloppu on yleisesti ottaen syksyn mahtavin pelitarjonnan osalta! Luvassa on varsinainen SUPERSUNNUNTAI, kun tarjolla on Arsenal-Man Utd, Merseysiden derby, Madridin derby ja vielä Bayern-Dortmund. Tämän lisäksi olemme ottaneet seuraavan askeleen Bundesliigassa, jossa pääturnaus on nostettu €500 -> €1000 saakka! Tarjolla on ensimmäistä kertaa FanTeamin historiassa kaksi turnausta, joiden potti on vähintään 1K euroa. Kasvu on aika ripeää, sillä reilu kuukausi sitten näiden liigojen pääturnaukset olivat lukemissa €250 ja €500.

Olemme myös julkaisseet viime viikkojen tapaan pelivihjeitä Bundesliigaan blogissamme:
Tässä artikkelissa keskitytään muihin kuin Bayernin ja Dortmundin pelaajiin, jotka eivät ole Bundesliigaa vähemmän seuraaville niin tuttuja.

Pelionnea kaikille!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #10 : Lokakuu 03, 11:20:52 »
LAUANTAI ON VIIKON PARAS FANTASYFUTIS-PELIPÄIVÄ

Lauantai on täällä taas  :popcorn: Joka on viikon paras päivä fantasyfutismanagereille! Tarjolla on tällä hetkellä yli €7500 edestä potteja kisailtaviksi, ja päivän pääturnaukset ovat varsin herkulliset:

* €2000 Valioliiga
* €1000 Bundesliiga

Olemme nostaneet BuLi:n voittopotin €500 -> €1000 sitten viime viikon, ja Saksasta tuleekin tällä hetkellä mukavan tasaisena virtana uusia pelaajia. Toivottavasti myös muiden maiden fantasyfutisgurut löytävät Bundesliigan yhä suuremmassa määrin! Mitä enemmän osallistujia -> sitä suurempi takuupotti -> sitä enemmän rahaa jaetaan voittajille. Toinen suosiotaan nostava pelimuoto on DON eli Double-Or-Nothing, jossa takuupotit ovat myös kasvaneet joka viikko:

* €400 DON Valioliiga (€20 buyin)
* €300 DON Bundesliiga (€20 buyin)

Tässä pelimuodossa puolet tuplaa rahansa ja puolet häviää sekä rake on 50% pienempi mitä normaalisti. Pienemmän varianssin ja raken vuoksi se onkin vakavammin fantasyfutista pelaavien suosiossa. Viikonloppu on täynnä mielenkiintoisia TV-otteluita, ja FanTeam tarjoaa tuttuun tapaan 5-a-side turnauksia parhaista peleistä. Varsinaiset SuperOttelut pelataan huomenna, mutta lauantaina on myös tarjontaa mm:

* Crystal Palace vs WBA (lauantain alkuiltapäivän Valioliigamatsi)
* Chelsea vs Southampton (lauantain myöhäispeli)
* Sevilla vs Barcelona

Muista myös lukaista läpi tarjolla olevia pelivinkkejä!

FanTeamin Blogipostaus: Bundesliiga otteluviikko 8 vihjeet


FanTeamin blogipostaus: toinen näkökulma Valioliigakierrokseen


Valioliigan 2K-turnauksen voitto on kiertänyt sitkeästi suomalaispelaajia, mutta toivotaan onnistumista tällä viikolla! Syyskuun alkupuolelta lähtien FanTeam on tarjonnut nyt fantasyfutis-turnauksia hulppeat 24 päivää putkeen, ja vielä on muutama pelipäivä jäljellä! Supersunnuntain ja tulevan maanantain jälkeen luvassa on taas maaottelutauko, ja reilun viikon breikki. Tämän viikon aikana tulemme myös ottamaan käyttöön kovasti odotetut uudet maksutavat, ja silloin mm. Skrill-talletus tulee mukaan kuvioihin. Luvassa on myös muita pienempiä päivityksiä sivuston toiminnallisuuden ja ulkoasun parantamiseksi.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt FanTeam-pelaajaksi, tee se tästä linkistä!
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 11:29:48 kirjoittanut FanTeam »
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #11 : Lokakuu 04, 10:24:49 »
JALKAPALLON SUPERSUNNUNTAI

Tänään on tarjolla koko iltapäivän ja illan aikamoista herkkua futisfaneille ympäri Eurooppaa! Huikeita derbymatseja ja eri liigojen klassikoita, joista riittää taatusti viihdettä jokaiselle kuningaslajin ystävälle:

15:30 Everton-Liverpool
18:00 Arsenal-ManUtd
18:30 Bayern-Dortmund
21:30 Atletico-Real

Tämän lisäksi iltapeliksi on tarjolla myös vaihtoehdot Milan-Napoli ja PSG-Marseille, jos Madridin derby ei jostain syystä kiinnosta. Mikä parasta: FanTeam tarjoaa fantasyfutis-turnauksia kaikkiin edellä listattuihin otteluihin! Nyt sinulla on mahdollisuus ensimmäistä kertaa nauttia SuperSunnuntaista yhdistettynä 5-a-side fantasyfutis-turneeseen. Tästä ei meno enää paljon parane?

Voit ottaa lämpöä illan supermatseihin jo aiemmin, sillä fantasyfutikset käynnistyvät tuttuun tapaan jo klo 13.00 Suomen aikaa La Ligan varhaispelillä (Rayo-Real). Tämän jälkeen on vuorossa Lontoon derby Championshipissä Charlton-Fulham, ja sitten seuraakin jo Suomen Veikkausliigan jännittävä kierros. Muista, että Veikkausliiga pelataan tänään jo poikkeuksellisen aikaisin klo 15.00! HJK matkustaa Vaasaan, SJK kohtaa Ilveksen ja kärkikolmikon takana vaanivat Inter & Lahti kohtaavat toisensa.

Muista, että voit myös luoda omia turnauksia! Jos haluat kisailla kavereitasi vastaan, tee oma turnaus haluamallasi budjetilla ja rajoitteilla. Esim 6-a-side turnaus Valioliigan matseista tänään jos siltä tuntuu. Voit laittaa aina buy-in 0e, jolloin pelaaminen on ilmaista ja palkintoina voi olla maine & kunnia  :smiley-cool14:  Voit myös haastaa suoraan muita käyttäjiä H2H matsiin , tai tehdä vaikka €200 buy-in turnauksen, jos haluat ottaa miehestä mittaa hieman suuremmilla panoksilla.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt FanTeam-pelaajaksi, tee se tästä linkistä!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #12 : Lokakuu 17, 11:39:00 »
JURGEN KLOPPIN VALIOLIIGADEBYYTTI!

Valioliiga palaa vihdoin maaottelutauolta, ja alkuiltapäivän otteluna on tarjolla huikea matsi: Spurs vs Liverpool! Jurgen Klopp debytoi siis todella kovassa paikassa, ja saksalaismanagerilla on riesana vielä nippu poissaolijoita. Mikä on Liverpoolin ilme tänään? Muuttuuko joukkue underiksi vai overiksi, ja mitkä pelajaat hyötyvät Kloppin tulosta managerin paikalle? FanTeamin blogista löytyy analyysi aiheesta:

Tarjolla on luonnollisesti erilaisia fantasyfutisturnauksia, joten peliä katsomalla voi tehdä FanTeamilla lisäksi mukavan tilin: Klopp Special Freeroll, €250 5-a-side takuupotti, €20 buyin Double-Or-Nothing isomman pelikassan pelaajille sekä tosi suosittu formaatti €2 buyin Winner-Takes-All. Päivän pääturnaus on tuttuun tapaan: €2000 takuupotti Valioliigasta. Huomaa myös uudet Draft'N'Go formaatit, jotka ovat siis pokerista tuttuja "sittareita": rajoitettu osallistujamäärä, ja sen tullessa täyteen uusi DNG generoidaan automaattisesti.

Bundesliga nostaa koko ajan suosiotaan FanTeamilla, ja BuLi -faneille on tarjolla todella paljon herkkua tänä viikonloppuna: €1000 takuupotti, €500 takuupotti, €400 takuupotti Double-Or-Nothing formaatissa jne. Pari kymmentä erilaista turnausta, joista valita! Jos tarvitset pelivihjeitä, niin kurkkaa FanTeamin blogista apuja:

Edellä mainittujen sarjojen lisäksi turnauksia on totta kai lukuisissa muissa liigoissa: Tippeligaen, Allsvenskan, La Liga jne. Kotimaan Veikkausliiga käynnistyy muuten sunnuntaina poikkeuksellisen aikaisin, joten muista heittää joukkue sisään ennen kuin on liian myöhäistä!

Pelionnea kaikille!  :Finger_fing22:

Jos et ole vielä rekisteröitynyt FanTeam-pelaajaksi, tee se tästä linkistä!
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #13 : Lokakuu 20, 14:38:52 »
MESTARIEN LIIGASSA HUIPPUOTTELUITA!

Mestarien Liigan lohkovaihe jatkuu tänään, ja vuorossa on kolmas ottelukierros. Tarjolla on muutamia herkullisia otteluita, mm. PSG-Real Madrid sekä brittifutisfanien kovasti (vai kauhulla?) odottama Arsenal-Bayern. FanTeamin CL-turnaukset olivat 2. otteluviikolla erittäin suosittuja, ja takuupotit rikottiin järjestään suurimmissa turnauksissa. Odotamme myös vahvaa suosiota tänään ja etenkin €500 "Main Event" voi hyvinkin painua €650+ maastoon.

Alkuviikon tarjontaa:
* €500 takuupotti tiistain ottelut
* €500 takuupotti keskiviikon ottelut
* €300 takuupotti ti + ke ottelut
* Freeroll sekä tiistaina että keskiviikkona
+ paljon muuta! Yhteensä yli €2500 edestä turnauksia!

Huippumatseihin PSG-RM, Arsenal-FCB ja CSKA-ManU on totta kai vielä omat 5-a-side turnaukset: niin €5 kuin pienemmllä €2 sisäänostolla. Muista myös FanTeamin blog, jossa on jatkuvasti tarjolla pelivinkkejä! Olemme päivittäneet blogin tänään aamulla, ja voit käydä lukaisemassa ideoita kierroksen CL-matseihin:

Alkuviikolla pelataan myös Englannin Championshipissä sekä Norjan 1.divarissa. Noista turnauksista voi löytyä mukavat valuet, kun pelikansan katseet ovat Mestarien Liigan peleissä.

Pelionnea kaikille!  :tanssii:
Jos et ole vielä rekisteröitynyt FanTeam-pelaajaksi, tee se tästä linkistä
FanTeam | FantasySports suomeksi

Poissa FanTeam

 • Edustaja
 • Tulokas
 • ***
 • Viestejä: 46
 • Tykkäykset: 13
Vs: Infoa FanTeam turnauksista ja tarjouksista
« Vastaus #14 : Lokakuu 23, 13:07:26 »
SKRILL OTETTU KÄYTTÖÖN JA MANCHESTERIN DERBY LÄHESTYY!

Aivan ensimmäisenä on syytä mainita kauan odotettu Skrill, joka on vihdoin siirretty testiserveriltä tuotantoon. Talletukset toimivat normaalisti: jos siis haluat tehdä skrill-talletuksen jo tänään, se onnistuu. Tiedossa on yksi bugi, joka ei ole FanTeamin vaan 3. osapuolen bugi: rahansiirron jälkeen tuleva "OK" sivun linkki ei vie eteenpäin. Asiasta on informoitu palveluntarjoajalle ja tuo pikku kauneusvirhe saadaan toivottavasti kohta kuntoon. Voit vaikka kirjoittaa selaimeen FunTeam tuossa kohtaa ja palata sitä kautta takaisin peliin.

Huom: ajamme myös muita talletus- ja kotiutustapoja sisään koko ajan, ja teemme tarvittavia viilauksia, jotta kaikki toimii kunnolla. Tästä johtuen joku talletusmuoto voi olla hetkellisesti pois käytöstä lähipäivinä. Skrill-kotiutuksen pystyy tekemään sen jälkeen kun on ensin tallettanut Skrill:llä (ja ominaisuus on 100% toiminnassa meidän päässä asap). Eli pikkuhiljaa kaikki saadaan 100% toimintaan.

Huom 2: uusiin talletusmuotoihin liittyy myös olennaisesti talletusbonus. Otamme tämän käyttöön ensi viikolla, koska emme halua päivittää järjestelmää nyt kiireisen viikonlopun aikana. Bonari tulee olemaan varsin mukava, joten halutessasi voit odottaa depon kanssa tähän niin saat max hyödyt automaattisesti. Myös aiemmat talletukset pääsevät bonuksen piiriin kuten olemme luvanneet, ja tiedotamme yksityiskohdista tähän liittyen ensi viikon aikana.

Sitten itse peleihin! Perjantai on tuttuun tapaan 5-a-side päivä, ja tarjolla on 10 eri turnausta illan otteluista. Valioliiga jatkuu huomenna, josta tarjotaan perinteinen €2000 takuupotti! Ja totta kai sunnuntaille on vahva tarjonta, kun vuorossa on legendaarinen Manchesterin derby. City-United matsia pääsee jännittämään €2-€50 panoksilla, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivia turnauksia. Sunnuntaina pelataan valitettavasti myös Veikkausliigan viimeinen kierros! Mielenkiintoinen kausi on tulossa päätökseen, ja turnaukset ovat olleet varsin suosittuja viikosta toiseen. Muista poikkeuksellinen startti: jo klo 13.00 Suomen aikaa!

Muista myös tarkistaa pelivihjeet FanTeamin blogista:
Bundesliiga-analyysit otteluviikolle 10 ovat ulkona!

Jos et ole vielä liittynyt FanTeam-pelaajaksi, tee se tästä linkistä
FanTeam | FantasySports suomeksi

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()