Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: 18.12 torstain hudit  (Luettu 2767 kertaa)

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
18.12 torstain hudit
« : Joulukuu 16, 22:05:21 »
Paremminkin kyse aiemmista hudeista torstain pohjaksi. Aloin hieman kokoilemaan ah-työkaluja ja aloitin naisten ammuntatulusta. Ei tästä varsinaisesti kenellekään iloa ole koska hiihdotkin tarvisi saada ja jos niitä katsoo tuloksista samallahan ammunnatkin näkee. Aikojen  kerääminen on hyvin työlästä enkä sitä juuri teekään.
Tässä kuitenkin tähänastiset ammunnat. Ensin hudit kilpailuittain, sitten %. Nämä siis henkilökohtaisista kilpailuista. Viestejä en yleensä kerää koska hankalampaa ja nuo ei juuri poikkea. Yksilöllisia eroja toki ja ne voi johtua sattumasta tai päästä. Tässä viestitkin, ensin hudit sitten laukaukset. Lopuksi % viestit mukaan lukien.
Käytin vanhaa pohjaa josta poistelin lopettaneita ja lisäsin jonkun uuden, nimeä vaihtanut ainakin Palka. Mutta missä on esim. Kuzmina, onko lopettanut vai loukkaantunut? Entäs Dahlmeier, Vilukhina, Zaitseva, toinen Semerenko?
Varmaan real biathlon päivittää hetikohta, tosin olisin tämän joka tapauksessa tehnyt.
[spoiler][/spoiler]

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Vs: 18.12 torstain hudit
« Vastaus #1 : Joulukuu 17, 19:44:24 »
Vastavedon tilastopalvelulta lisää pas....statistiikkaa. Näitä ei ehkä kaikilta forumeilta löydy.
Tässä naisten ajankäyttöä. En osaa poimia näitä helposti pdf-tiedostoista mutta toisella tapaakin pääsee aika lähelle. Eli vähentämällä kokonaisajasta sakot, käyttämällä kaikilla 25s. Näinhän syntyy hiihto+ammunta-aika mutta molemmathan muutenkin tarvitaan.
Taulussa numerot ovat sekunteja, kunkin kilpailun kohdalla paljonko on hävinnyt nopeimmalle. Lopussa keskiarvot sprintti ja takaa-ajo ja aivan viimeisenä kaikkien kilpailujen keskiarvo laskettuna 7,5 km matkalle. Pieni harha tulee siitä, että takaa-ajossa ammuntoja on enemmän kilometriä kohti mutta tuon vaikutus vain +-5s ja kaikkien keskiarvossa enää 2s.
Miehistä en näitä tee, ainakaan hiihdosta koska aika työläs. Nyt aika pitää käyttää naisten koevetoihin.

[spoiler][/spoiler]

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Vs: 18.12 torstain hudit
« Vastaus #2 : Joulukuu 18, 14:19:09 »
Vhuone on vaihtanut Kaisa-specialin ammuntavedosta voittojen määrä -vedoksi. Tämä onkin paljon hankalampi arvioitava. Voittajavetoja en sinänsä arvioi mutta jos käyttää pohjana markkinaa niin lukuja voi pyöritellä vaikkapa näin.
Oletetaan sinivalkoisesti, että sprintin voitto 40% jolla saa peliä siihenkin (Bwin 2,75 Pinny 2,64). Ja jos voittaa niin takaa-ajossa jopa 70 ja edelleen yhteislähdössä 50 eli vahvasti Kaisaan päin.
Tällöin todennäköisyydet eri voittojen määrälle:
1 35%
2 26%
3 14%
0 25%

Vhuoneen kerroin nollalle on 9,50 joten tuo vaikuttaa epäilyttävästi pelikelpoiselta. Ja latemanin linjauksella vielä paremmin.
Jos nostaa sprintin voiton 50% jolloin siihen voisi lyödä kaikki mitä saa niin silti 0 voittoa vielä lähes 15%. Tällöin nousisi pelikelpoiseksi myös 3 voittoa jolle 24% ja kerrointa 7,25. Tulisi mukava yhdistelmä kaikki tai ei mitään.
En normaalisti pelaa näin isoja kertoimia koskaan mutta nyt voisi muutama euro olla paikallaan.

Headeria on tarjolla lähinnä Domraa vastaan. Jos käyttää yo. taulujen lukuja kaikki kertoimet riittää mutta ei tämä tietenkään niin yksinkertaista ole. Jos olettaa, että ampuvat yhtä hyvin niin Kaisan pitäisi olla ladulla kymmenkunta sekuntia nopeampi jotta kertoimet riittävät. Toisaalta Bwin odottaa ammunta-headerissa Kaisan ampuvan pari prosenttia paremmin.

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()