Vastaveto

Vedonlyönti => Maksulliset vihjepalvelut => Aiheen aloitti: Voittolinja - Syyskuu 05, 18:54:37

Otsikko: Voittolinjan syyspaketti
Kirjoitti: Voittolinja - Syyskuu 05, 18:54:37
Voittolinjan syyspaketti 2016

Voittolinjan johtoajatuksena on ollut jo useamman vuoden ajan hakea pelitilaa sieltä, missä sitä tiukentuneessa markkinassa vielä on. Olemme jättäneet suuret jalkapallosarjat omalta osaltamme pienemmälle painoarvolle, mutta otamme toki silloin tällöin nostoja niihin, jos kontaktimme antavat meille niihin vahvoja suosituksia. Syyskautena tulemme jälleen tarkentamaan linjauksiamme, jotka toki myötäilevät jo menneiden kausien ideoitamme. Tulemme syyskaudella keskittymään tarkkaan kotimaan palloilusarjoihin ja ne tulevat olemaan erittäin tärkeä osa tarjontaamme. Vihjepakettimme tärkeimmät lajimme tulevat olemaan siis kotimaan palloilut (salibandy, koripallo, lentopallo ja käsipallo) – näissä sarjoissa Veikkaus ei ole vielä kokemustemme mukaan saanut niskalenkkiä pelaajista, vaikka saakin esimerkiksi koripallosta kokoonpanot ennen pelaajia tietoonsa. Lisäksi keskitymme mm. koripallon Euroliigoihin, VTB-liigaan, palloilulajien maaotteluihin sekä kotimaisten seurajoukkueiden eurocupeihin.

Jääkiekon painoarvoa taas tulemme laskemaan edelleen, sillä tarkasti seuratun Liigan kertoimien asettelu Veikkauksen palautusprosenteilla yhdistettynä todistetusti asiansa osaaviin kertoimenlaskijoihin tarkoittaa pelaajien kannalta pitkässä juoksussa hyvin haastavaa tilannetta. Vihjaamme toki Liigaa, mutta vain satunnaisia kohteita ja pääsääntöisesti pienemmillä panossuosituksilla. Mestistä seuraamme jääkiekon osalta enemmän ja siitä tulemme antamaan todennäköisesti Liigaa enemmän vihjeitä. Espoo Unitedin myötä Mestiksen urheilullinenkin kiinnostavuus on tänä talvena parempi. Jääkiekon osalta myös KHL on mukana vihjeissämme, samoin kontaktiemme kautta tulevat yksittäiset vihjeet Ruotsin Elitserieniin ja HockeyAllsvenskaniin. Jakson loppupäässä alkavat talviurheilutapahtumat kuuluvat jo perinteisesti tarjontaamme. Kotimaan jalkapallosarjat jatkuvat vielä pitkälle lokakuuhun ja ne ovat luonnollisesti mukana tarjonnassamme. Lisäksi tulemme hakemaan kohteita pienemmistä sarjoista, yksittäisistä turnauksista ja muista erikoisemmista kohteista, joista näkemyksemme mukaan vedonvälittäjillä ei ole vielä tarpeeksi etua. Syyskautemme avautuu ennen kotimaisten palloilusarjojen alkua eli keskiviikkona 7.9.

Mitä kesästä jäi käteen? Ensimmäinen tärkeä asia on huomata, että ennen varsin tuottoisat kotimaan jalkapallokohteet alemmissa divisioonissa ja naisissa ovat tänä päivänä Veikkauksen osalta harmittavan hyvin laskettuja. Toki yksittäisiä etuja löytyy, mutta pääasiassa Veikkauksen kertoimet olivat ennemminkin vertauskohtia, joiden avulla maailmalle sai pelejä. Tähän on luonnollisesti syynä Veikkauksen jokaisessa ottelussa käyttämät tarkkailijat, joukkueilta saadut taustatiedot ennen vedonlyöjiä sekä tietenkin matalan palautusprosentin tuoma etu.

Olympialaiset menivät kohdaltamme varsin mukavasti. Pääfokus kisoissa oli eri palloiluissa. Yleisurheilukohteiden lyöminen Veikkaukselle oli käytännössä mahdotonta, vihjaamisesta puhumattakaan, sillä pienetkin pummit suljettiin muutamassa minuuteissa. Toukokuu oli tuloksellisesti murheellinen ja selvästi koko vuoden heikoin kuukautemme, joten alku kesäkaudelle ei ollut mitenkään lupauksia herättävä. Hiljalleen saimme kuitenkin kurssin kääntymään voitolliseksi ja vaikka tänä vuonna olimme hyvin epäonnekkaita pesäpallon jatkovuoroille menneissä peleissä, saimme leivottua kesäkauden tuloksen positiiviseksi.

Tulemme syyskaudella antamaan vihjeitä totuttuun tapaan ennalta sovittuna kellonaikana. Tämän lisäksi muutamme konseptia kuitenkin siten, että tulemme myös antamaan yksittäisiä nostoja välittömästi ylikertoimisen kohteen tullessa tietoomme. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita 24/7-päivystystä, mutta mahdollistaa joissain tapauksissa nopeamman reagoinnin virhekertoimiin, ennen kuin ne putoavat.

Ensimmäinen vihjeiden julkaisupäivä on siís keskiviikko 7.9. ja paketti kestää aina joulukuun loppuun asti (31.12.2016).

Tarjoamme nyt kaikki vihjeet väliltä 7.9. – 31.12. hintaan 299 euroa (sis. 24 % alv). Sitovat tilaukset osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Tilaus”. Maksuvaihtoehdot ovat tilisiirto ja Skrill. Ilmoita haluamasi maksuvaihtoehto tilaussähköpostin viestiosassa ja lähetämme sinulle ohjeet miten toimia.
 

Summaus Voittolinjan syyskauden 2016 tarjonnasta:
- Suurin fokus kotimaan palloilusarjoissa (miehet ja naiset)
    Salibandy, koripallo, lentopallo ja käsipallo
    Kotimaan päättyvät jalkapallosarjat
- Jääkiekkoon pienempi painoarvo sekä kohdemäärän, että panostuksen suhteen
    KHL, Liiga, Mestis, pohjoismaiden sarjat kontaktien kautta sekä turnaukset/cupit
- Eurojalkapalloon pienempi painoarvo sekä kohdemäärän, että panostuksen suhteen
    Kohteita kontaktiverkoston kautta
- Muut sarjat
    Koripallon Eurocupit + VTB-liiga
    Palloilulajien maaottelutapahtumat
    Kotimaisten palloilujoukkueiden kansainväliset ottelut (seurajoukkueet)
    Talviurheilu (hiihto, ampumahiihto)
    muut yksittäiset erikoiskohteet
 
Voittolinjan tunnusluvut vuonna 2016:
Pelattu – 855 kohdetta
Pelattu – 742,5 yksikköä (maksimipanos kolme yksikköä/kohde)
Palautunut – 778,9 yksikköä
Palautus – 104,9 %

Palautusprosentit kuukausittain 2016:
1/2016                111,21 %
2/2016                102,47 %
3/2016                91,49 %
4/2016                141,60 %
5/2016                86,62 %
6/2016                104,40 %
7/2016                103,84 %
8/2016                113,0 %

Kotimaan sisäpallot 2014-2016

Pelattu 346 kohdetta / 425 yksikköä

Palautus 111,9% / 475,6 yksikköä

 

Käsipallo 2014-2016

Pelattu 90 kohdetta

Palautus 109,8%

 

Salibandy 2014-2016

Pelattu 107 kohdetta

Palautus 113,3%

 

Koripallo 2014-2016

Pelattu 120 kohdetta

Palautus 115,1%

 

Lentopallo 2014-2016

Pelattu 29 kohdetta

Palautus 106,9%
Otsikko: Vs: Voittolinjan syyspaketti
Kirjoitti: Iletus - Tammikuu 02, 00:47:00
Onko teiltä tulossa millaista pakettia keväälle ja miltä näkymät näyttävät jatkon suhteen? Voisi joskus harkita tuota teidän, mikäli kertoimet kestää sen verran, että otatte uusia.