Vastaveto

Urheilu, vedonlyönti ja veikkausvihjeet => MUUT => Aiheen aloitti: tuomass - Syyskuu 25, 00:17:19

Otsikko: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Syyskuu 25, 00:17:19
Snookerin kausi 2020-2021 on lähtenyt käyntiin Mestarien liigan ja European Mastersin otteluilla. Tänään European Mastersissa on pelattu paikoista kolmannelle kierrokselle. European Mastersissa nähtiin tänään kaksi aivan älyttömän suurta yllätystä, sillä Mark Williams ja hallitseva maailmanmestari Ronnie O'Sullivan putosivat jatkosta. Molemmat jättiläiset olivat otteluissaan niin suuria voittajasuosikkeja, että hyvä jos kerrointa sai edes 1,01. :napytys: Judd Trump ja Neil Robertson ovat kaksi selvästi suurinta mestarisuosikkia.
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Syyskuu 26, 19:11:37
Snookerin European Mastersissa mukana on enää neljä pelaajaa. Tänään semifinaaleissa Judd Trump pelaa Martin Gouldia vastaan ja Shaun Murphy saa vastaansa Mark Selbyn. Minkä pelaajan toivotte nappaavan mestaruuden European Mastersista? :smiley-sport011: Muistakaa, että tänään ja huomenna snookeria tulee myös Kutoselta.
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Syyskuu 28, 16:06:01
Snookerin kauden ensimmäinen turnaus saatiin valmiiksi myöhään sunnuntaina illalla, kun Mark Selby nappasi mestaruuden European Mastersissa. Finaalissa kaatui upeasti pelannut Martin Gould numeroin 9-8. Katsoitteko eilen finaalin? Martin Gouldille pääseminen finaaliin teki monella tavalla hyvää. Snookerissa hommat jatkuvat heti Mestarien liigan parissa. :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 12, 20:48:00
Snookerin kausi 2020-2021 jatkuu English Openin merkeissä, joka on aina vuosittain kauden ensimmäinen Home Nations -turnaus. English Openia on pelattu vuodesta 2016 alkaen. English Openissa on mukana taas kaikki maailman parhaat pelaajat. Mukana on siis myös kaksikko Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump. Heistä Ronnie O'Sullivan pelaa ensimmäisen ottelunsa maanantaina illalla. Judd Trump pääsee pelaamaan ensimmäisen ottelunsa tiistaina illalla. Turnauksen hallitseva mestari on Mark Selby. Hän voitti jo helposti. Neil Robertson on myös jatkossa. Ding Junhui oli pulassa, mutta hän pääsi kyllä jatkoon. Aiotteko seurata nyt snookeria? :smiley-sport011: Sitä tulee myös loppuviikosta Kutosella.
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 14, 22:23:29
Snookerin English Open on jatkunut kovaa tahtia ja siellä turnauksen suurimmat mestarisuosikit Judd Trump ja Ronnie O'Sullivan ovat edenneet kolmannelle kierrokselle. Samaan vaiheeseen ovat ehtineet päästä myös muun muassa Neil Robertson ja Kyren Wilson. Suurin yllätys on ollut varmasti Mark Allenin putoaminen siten, että Pohjois-Irlannin ykkönen ei saanut yhtään freimiä. Illalla tositoimissa nähdään vielä esimerkiksi Mark Selby ja John Higgins. Oletteko seuranneet English Openin tapahtumia? Mitä veikkaatte voittaako yllättävän suurissa ongelmissa ollut Judd Trump tai Ronnie O'Sullivan mestaruuden? :Finger_fing22: Turnauksen ratkaisuhetket näytetään myös kattavasti Kutosella.
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 16, 14:43:01
Snookerissa pelataan tänään English Openissa kaikki neljä puolivälierää. Mukana on suurista nimistä Judd Trump, Neil Robertson, Mark Selby ja John Higgins. Toki sama koskee Kyren Wilsonia. Ensimmäisessä ottelussa Mark Selby pelaa Zhou Yuelongia vastaan. Mark Selby on ollut turnauksessa pariin kertaan hyvin lähellä hävitä, mutta silti kolmesti MM-kisat voittanut leicesteriläinen on mennyt jatkoon. Illan odotetuin ottelu on varmasti Judd Trumpin ja Kyren Wilsonin kohtaaminen. Meinaatteko seurata tänään snookeria? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 18, 11:13:06
Snookerin English Openin lauantain ensimmäisessä semifinaalissa Neil Robertson voitti Mark Selbyn upeassa täydet 11 freimiä sisältäneessä ottelussa. Toisessa semifinaalissa Judd Trump nappasi voiton John Higginsistä lukemin 6-4. Tänään finaalissa yhteen iskevät Judd Trump ja Neil Robertson. Ottelu tulee kokonaan Kutoselta. Aiotteko katsoa? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 19, 13:11:09
Snookerissa pelattiin eilen sunnuntaina English Openin loistava finaali, jossa Judd Trump nappasi mestaruuden voittamalla Neil Robertsonin numeroin 9-8. Neil Robertson ehti johtaa finaalia numeroin 4-7, mutta Judd Trump voitti neljä freimiä putkeen. Sen jälkeen Neil Robertson tuli vielä tasoihin. Katsoitteko eilen finaalin? Oli taas hienoa viihdettä. :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 27, 21:21:24
Snookerissa homma jatkuu Mestarien liigan toisella vaiheella, jossa mukana ovat muun muassa Judd Trump, Mark Selby ja Shaun Murphy. Snookerissa Mestarien liiga on hyvää valmistautumista yhteen kauden tärkeimpään turnaukseen, mikä pelataan marraskuun alussa. Kyseessä on Champion of Champions, jossa mukana on myös Ronnie O'Sullivan. Meinaatteko seurata Champion of Championsin tapahtumia? Viime vuoden finaali oli upea ottelu. :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Lokakuu 31, 20:16:57
Snookerissa pelataan alkavalla viikolla Champion of Champions, mikä on yksi kauden tärkeimmistä turnauksista. Mukana ovat muun muassa Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson, Mark Selby ja John Higgins. Turnauksessa on mukana myös Jimmy White. Hän pelaa Neil Robertsonia vastaan. Aiotteko seurata yhtä kauden parasta turnausta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 03, 20:28:35
Snookerissa pelataan tällä viikolla yksi kauden parhaista turnauksista eli Champion of Champions, jossa on saatu jo ensimmäisiä otteluita pelattua. Neil Robertson selvitti tiensä semifinaaleihin, kun taas Judd Trump ja David Gilbert kohtaavat tänään illalla paikasta neljän parhaan sakkiin. Kahdessa muussa lohkossa ovat mukana muun muassa Ronnie O'Sullivan ja Mark Selby. Yksi mainio pelaaja on myös toki Kyren Wilson. Mitä veikkaatte saako lajin historian paras pelaaja Ronnie O'Sullivan tai Judd Trump mestaruuden? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 05, 13:18:57
Snookerin Champion of Champions -turnauksessa on edetty siihen vaiheeseen, että kaikki paitsi yksi paikka semifinaaleihin on selvillä. Semifinaaleissa ovat Neil Robertson, Judd Trump ja Mark Selby. Sinne menee tänään illalla vielä yksi nimi. Tänään tositoimissa on Ronnie O'Sullivan. Hän kohtaa Michael Holtin. Katsotteko tänään The Rocketin peliä? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 07, 11:35:53
Snookerin Champion of Champions on edennyt siihen vaiheeseen, että Neil Robertson on selvittänyt tiensä turnauksen finaaliin ja toista paikkaa finaaliin ovat metsästämässä tänään illalla Judd Trump ja Mark Allen. Ottelu alkaa kello 21.00. Australian mainio Neil Robertson voitti eilen myöhään pelatussa semifinaalissa Mark Selbyn parin viikon takaisesti samalla tyylillä numeroin 6-5. Ottelu oli todella hyvätasoinen. Katsoitteko eilen todella hienoa snookeria? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 09, 15:39:07
Snookerin Champion of Champions päättyi myöhään sunnuntaina illalla Mark Allenin juhliin, joka nappasi erinomaisen voiton Neil Robertsonia vastaan. Mark Allen voitti matkalla mestaruuteen Ronnie O'Sullivanin, Judd Trumpin ja viimeisenä mainitun Neil Robertsonin. Mark Allenilla on ollut viime aikoina vaikeuksia, mutta nyt pohjois-irlantilainen nappasi upean mestaruuden. Mitä olette mieltä eilisen finaalista? Entä muuten koko loistavasta turnauksesta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 13, 20:58:39
Snookerin German Mastersin karsintojen viimeiset ottelut pelataan tänään illalla. German Mastersin karsinnoissa on ollut useita isoja yllätyksiä. Esimerkiksi Neil Robertson ja Mark Selby ovat ehtineet tippua. Ronnie O'Sullivan ei ole mukana German Mastersissa. Snookerissa on ensi viikolla Northern Ireland Open. Kuka nappaa siellä mestaruuden? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 15, 22:37:07
Snookerin Northern Ireland Open alkaa maanantaina kello 12.00. Maanantaina tositoimissa nähdään heti snookerin lajilegenda ja ylivoimaisesti kiinnostavin pelaaja Ronnie O'Sullivan, joka pelaa ensimmäisellä kierroksella Jamie O'Neilliä vastaan. Mitä olette mieltä Northern Ireland Openin tulevasta turnauksesta? Kuka nappaa mestaruuden? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 17, 18:51:02
Snookerin Northern Ireland Openissa on kohta ensimmäinen kierros pelattu. Voittajiksi ovat päässeet muun muassa Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, luovutuksella Neil Robertson, Mark Selby, Mark Williams ja Ding Junhui. Tänään pelaavat vielä kovista tekijöistä John Higgins ja Mark Allen. Mitä olette mieltä ensimmäisen kierroksen hienoista otteluista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 18, 23:38:47
Snookerin Northern Ireland Openissa on tullut useita isoja yllätyksiä. Toisella kierroksella ovat ehtineet pudota Neil Robertson, Mark Selby ja Stuart Bingham. Lisäksi mukaan on mahtunut muitakin selviä yllätyksiä. Snookerin kirkkaimmat supertähdet Judd Trump ja Ronnie O'Sullivan ovat kuitenkin jatkossa. Tulee varmasti loistavat Northern Ireland Openin viimeiset pelipäivät. Mitä olette mieltä turnauksen tapahtumista? Judd Trump on jo tehnyt maksimibreikin. Kuka on ollut toistaiseksi turnauksessa paras onnistuja? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 20, 00:10:48
Snookerin Northern Ireland Openissa on edetty siihen vaiheeseen, että lähes kaikki puolivälieriin päässeet pelaajat on saatu selville. Esimerkiksi Judd Trump on jo selvittänyt tiensä jatkoon. Myöhään illalla on vielä erittäin mielenkiintoinen ottelu Ronnie O'Sullivan vs Thepchaiya Un-Nooh. Turnauksessa on nähty lukuisia yllätyksiä, mutta pystyykö Judd Trump nappaamaan jo kolmannen mestaruutensa putkeen? Miten käy Ronnie O'Sullivanille? Muistakaa myös, että Kutonen näyttää snookeria maksutta taas viikonloppuna. :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 20, 21:00:07
Snookerin Northern Ireland Openissa Judd Trump ja Ali Carter ovat selvittäneet tiensä semifinaaleihin. Sinne haetaan vielä kahta pelaajaa. Tänään illalla pelataan kamppailut Ronnie O'Sullivan vs Ding Junhui ja David Grace vs Yan Bingtao. Molemmat ottelut alkavat kello 21.00. Illan loistava huipputaisto tulee myös Kutoselta. Aiotteko katsoa sen? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 21, 20:28:55
Snookerin Northern Ireland Openissa Ronnie O'Sullivan on selvittänyt tiensä taas finaaliin ja sinne menee käytännössä lähes varmuudella myös Judd Trump. On hyvin vaikea kuvitella, että tänään illalla David Grace omaisi oikeasti mitään mahdollisuuksia menestyä snookerin rankingin ykköspelaajaa vastaan. Toisaalta David Grace on pelannut loistavan turnauksen. Huomenna on taas silti Judd Trump vs Ronnie O'Sullivan finaali. Mitä odotatte taas upealta finaalilta? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 22, 19:59:27
Snookerin Northern Ireland Openin finaalissa toisensa kohtaavat snookerin kaksi supertähteä Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump. Ensimmäinen jakso on päättynyt Judd Trumpin voittoon numeroin 5-3. Mitä odotatte loistavalta illalta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 23, 18:13:10
Snookerissa pelattiin eilen odotettu Northern Ireland Openin finaali, jossa Judd Trump sai mestaruuden voittamalla Ronnie O'Sullivanin taas freimein 9-7. Mitä olette mieltä eilisen finaalista? Nyt starttasi myös UK Championship! :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 25, 00:01:51
Snookerin UK Championshipissä on saatu ensimmäistä kierrosta pelattua noin puoleen väliin. Tähän mennessä jatkopaikan loistavista pelaajista ovat lunastaneet muun muassa Mark Williams, John Higgins, Mark Selby, Kyren Wilson, Barry Hawkins, Stephen Maguire ja hyvin todennäköisesti Shaun Murphy. Kyren Wilson teki myös 147:n. Snookerin kirkkain tähti Ronnie O'Sullivan pelaa keskiviikkona illalla. Oletteko ehtineet seurata UK Championshipin taistoja? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 26, 15:55:49
Snookerin UK Championshipissä Ronnie O'Sullivan oli eilen illalla loistavassa pelivireessä ja voitti ottelunsa numeroin 6-0. Tänään tositoimissa nähdään muun muassa Judd Trump ja Ding Junhui. Aiotteko katsoa tänään snookeria? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 28, 10:24:16
Snookerin UK Championshipissä on vietetty eilinen välipäivä ja tänään homma jatkuu toisen kierroksen otteluilla. Tiedossa on varmasti loistava viikonloppu maailman parhaan snookerin parissa. Tänään tositoimissa nähdään muun muassa Judd Trump, Ding Junhui ja Neil Robertson. Huomenna nähdään Ronnie O'Sullivan. Aiotteko katsoa snookeria? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Marraskuu 30, 11:11:49
Snookerin UK Championshipissä on nähty lukuisia isoja yllätyksiä, sillä turnauksesta ovat jo ehtineet pudota muun muassa Ronnie O'Sullivan, Ding Junhui ja Shaun Murphy. Turnauksessa aloitetaan tänään kolmannen kierroksen otteluita. Mitä olette mieltä turnauksen tapahtumista? Kuka nappaa mestaruuden? Judd Trump on jälleen vahvoilla. :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 01, 17:15:23
Snookerin UK Championshipissä on aloitettu pelaamaan viimeisiä kolmannen kierroksen otteluita. Ensimmäisessä tv-ottelussa Mark Selby pelaa Hossein Vafaeita vastaan. Illalla keskitytään ilmeisesti otteluun Mark Williams vs Ricky Walden. Judd Trump ja Neil Robertson ovat kaksi selvästi parasta voittajasuosikkia. Oletteko seuranneet snookeria? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 03, 19:51:07
Snookerin UK Championshipissä lähestytään ratkaisevia vaiheita ja kahdeksan parhaan joukossa ovat jo muun muassa Judd Trump, Neil Robertson ja Mark Selby. Tänään illalla ovat viimeiset neljännen kierroksen ottelut. Ykköspöydällä on ottelu Graeme Dott vs Kyren Wilson. Toisella pöydällä on pari loistavaa yllättäjää. Aiotteko katsoa snookeria? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 04, 14:18:20
Snookerin UK Championshipissä on mukana enää kahdeksan pelaajaa. Puolivälierissä toisensa kohtaavat Jack Lisowski ja Zhou Yuelong, Mark Selby ja Neil Robertson, Judd Trump ja Kyren Wilson sekä Joe Perry ja Lu Ning. Tulee varmasti loistava päivä maailman parhaan snookerin parissa. Upeita taistoja luvassa. Mitä otteluita odotatte tänään eniten? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 06, 22:24:02
Snookerin UK Championshipin finaalissa toisensa kohtaavat Judd Trump ja Neil Robertson. Kyseinen kaksikko on ollut tällä kaudella kaksi parasta pelaajaa. Ensimmäinen jakso päättyi tänään tasoissa. Toisessa jaksossa Judd Trump on vähän lähempänä voittoa. Mitä olette mieltä UK Championshipin finaalista? On ollut jo tähän saakka loistava ottelu. Lisäksi snookerissa homma jatkuu heti huomenna, kun vuorossa on uusin Home Nations -turnaus Scottish Open. :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 07, 16:44:31
Snookerin UK Championshipissä pelattiin myöhään sunnuntaina illalla finaalissa valtavan upea jännitysnäytelmä, jossa Neil Robertson kaatoi Judd Trumpin numeroin 10-9. Ottelu oli varmasti jopa yksi kaikkien aikojen parhaista trillereistä. Tapahtumia riitti ainakin koko rahalla. Kuinka moni teistä katsoi yöhön venyneen aivan loistavan finaalin? :smiley-cool14: Tänään homma on jo ehtinyt jatkua Scottish Openin parissa. Kuka siellä tulee nappaamaan mestaruuden? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 08, 22:56:41
Snookerin Scottish Openissa on kohtu saatu ensimmäinen kierros pelattua. Turnauksen suurimmat mestarisuosikit Judd Trump ja Ronnie O'Sullivan ovat selvittäneet tiensä jatkoon. Neil Robertson ei pelaa Scottish Openissa, sillä hän antoi luovutuksen ensimmäisellä kierroksella. Scottish Openissa on nähty heti ensimmäisellä kierroksella useita loistavia otteluita. Huomenna pelataan taas tutusti koko toinen kierros. Oletteko seuranneet Scottish Openin taistoja? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 09, 19:46:23
Snookerin Scottish Openissa on tänään toisen kierroksen otteluita. Tositoimissa on nähty tai nähdään illalla Judd Trump, Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Allen, John Higgins ja kumppanit. Katsotteko tänään Scottish Openia? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 11, 00:53:34
Snookerin Scottish Openissa on nyt selvillä kahdeksan parasta pelaajaa, jotka ovat selvittäneet tiensä puolivälieriin. Huomenna perjantaina ottelut ovat Ronnie O'Sullivan vs Ding Junhui, Judd Trump vs Li Hang, Mark Selby vs Ricky Walden ja Kyren Wilson vs Jamie Jones. Mitä olette mieltä tämän päivän snookerin kattauksesta? Paras onnistuja löytyi varmasti kaksikosta Ricky Walden ja Jamie O'Neill. Tuleeko snookerissa unelmasemifinaali Trump vs O'Sullivan? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 12, 13:45:46
Snookerin Scottish Openissa pelataan tänään semifinaalit. Ensimmäisessä semifinaalissa Ronnie O'Sullivan pelaa yllättäjää Li Hangia vastaan. Hän voitti Judd Trumpin. Illalla Mark Selby kohtaa Jamie Jonesin. Ketkä menevät finaaliin? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 14, 12:01:22
Snookerin Scottish Openin finaalissa Mark Selby murskasi Ronnie O'Sullivanin freimein 9-3. Mark Selby oli selvästi parempi pelaaja. Ronnie O'Sullivan hävisi finaalin käytännössä freimiin kahdeksan. Siinä Ronnie O'Sullivan oli tulossa mukaan otteluun, mutta helppo viimeinen punainen meni ohi. Mitä mietteitä finaalista? Tänään alkaa World Grand Prix. :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 15, 19:24:31
Snookerin World Grand Prix -turnauksessa on päästy ensimmäisten kierroksen osalta jo hyvään vauhtiin. Neil Robertson hävisi eilen yllättäen Robert Milkinsiä vastaan, joka oli loistava. Judd Trump selvisi jatkoon katkaisun jälkeen. Hän pelasi Michael Holtia vastaan. Ronnie O'Sullivan pelaa taistonsa tänään illalla. Mitä mietteitä tähän asti nähdystä? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 16, 19:43:13
Snookerin World Grand Prix -turnauksessa ensimmäinen kierros on kohtu saatu pelattua. Tänään alkaa myös jo toisen kierroksen kattaus. Tänään pelataan illalla muun muassa ottelut Judd Trump vs Stuart Bingham ja Ronnie O'Sullivan vs Barry Hawkins. Luvassa on myös esimerkiksi ottelu Yan Bingtao vs Kyren Wilson. Mitä odotatte illan taistoilta? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 17, 16:33:18
Snookerin World Grand Prix -turnauksessa pelataan tänään toinen kierros loppuun ja aloitetaan pelaamaan kolmannen kierroksen otteluita. Tänään tositoimissa nähdään muun muassa loistavat Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Mark Selby, Ding Junhui ja John Higgins. Mitä olette mieltä snookerin tämän päivän peleistä? Aiotteko katsoa päivän taistoja? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 18, 20:40:43
Snookerin World Grand Prix -turnauksessa on pelattu tänään viimeisistä paikoista semifinaaleihin. Tänään pelataan illalla ensimmäinen semifinaali ja siinä kohtaavat snookerin supertähdet Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump. Toisessa semifinaalissa Mark Selby pelaa Jack Lisowskia vastaan. Tänään loistava ottelu tulee myös Kutoselta. Aiotteko katsoa? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 19, 16:52:59
Snookerin World Granx Prix -turnauksessa eilen illalla Judd Trump murskasi lajilegenda Ronnie O'Sullivanin numeroin 6-1. Mitä olette mieltä eilisen ottelusta? Tänään pelataan toinen semifinaali Mark Selby vs Jack Lisowski. Pystyykö Jack Lisowski nappaamaan pitkästä aikaa paikan finaalista? Mark Selby on pelannut erityisesti viime aikoina upeasti. :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 20, 11:06:33
Snookerin World Grand Prix -turnauksen toisessa semifinaalissa Jack Lisowski oli menettää ison johtonsa Mark Selbyä vastaan, mutta Jack LIsowski selvitti tiensä lopulta turnauksen finaaliin. Siellä vastaan tulee hyvä ystävä ja entinen kämppäkaveri Judd Trump. Finaali pelataan paras 19 freimistä -systeemillä. Aiotteko katsoa illalla snookeria? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 21, 16:18:37
Snookerin vuoden viimeinen turnaus päättyi Suomen aikaa myöhään sunnuntaina illalla, kun Judd Trump voitti World Grand Prixin finaalissa Jack Lisowskin numeroin 10-7. Hyvin Jack Lisowski taisteli. Mitä olette mieltä finaalista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Joulukuu 29, 11:26:17
Snookerin kausi jatkuu heti vuoden vaihduttua, kun vuorossa on Champions League 2021 ja perään legendaarinen Masters eli kauden toinen Triple Crown -turnaus. Se on ikävä kyllä yleisöttä. Mitä odotatte upeasta Mastersista? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 02, 12:20:33
Snookerin kausi 2020-2021 jatkuu heti vuodenvaihteen jälkeisenä maanantaina uudella Mestarien liigan tyyppisellä turnauksella. Siellä mukana ovat muun muassa Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump. Noin viikon kuluttua alkaa puolestaan kauden toinen Triple Crown -turnaus eli upea Masters. Mitä odotatte legendaarisen turnauksen otteluilta? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 06, 11:10:24
Snookerin Champions League on saatu käyntiin siten, että Zhou Yuelong nappasi eilen illalla ensimmäisen lohkon mestaruuden. Katsoitteko eilen ensimmäisen lohkon ratkaisevia tapahtumia? Finaalissa kaatui John Higgins. Tänään homma jatkuu toisen lohkon parissa. Mukana ovat esimerkiksi John Higgins, Stuart Bingham, Kyren Wilson ja Gary Wilson. :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 07, 20:46:47
Snookerin Mestarien liigassa on päästy hyvään vaiheeseen ja tänään on pelattu taas useita otteluita. Mitä olette mieltä snookerin Mestarien liigan otteluista tähän mennessä? Mikä ottelu on ollut parasta antia? Sunnuntaina alkaa snookerin Masters eli toinen Triple Crown -turnaus. Aiotteko katsoa Mastersin otteluita? Kuka nappaa mestaruuden? :knuppel2:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 10, 11:04:51
Snookerin kauden toinen Triple Crown -turnaus Masters alkaa tänään. Turnauksessa on saatu jo draamaa, sillä Judd Trump ja Jack Lisowski ovat joutuneet jäämään sivuun, sillä heistä molemmilla on korona. Tänään piti pelata ottelut Judd Trump vs David Gilbert ja Kyren Wilson vs Jack Lisowski, mutta ottelut ovat Kyren Wilson vs Gary Wilson ja Joe Perry vs David Gilbert. Mitä olette mieltä Mastersin avauksen otteluista? :vanhus: Kuka nappaa viikon päästä mestaruuden?
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 11, 11:10:29
Snookerin legendaarisessa Mastersissa pelattiin eilen sunnuntaina ensimmäiset ottelut. Niissä Kyren Wilson ja David Gilbert menivät helposti jatkoon. Mitä olette mieltä Mastersin kahdesta ensimmäisestä ottelusta? Gary Wilson ja Joe Perry jäivät lopulta selvästi jalkoihin. Molemmat saivat kuitenkin pelata Mastersissa. Tänään pelataan puolestaan mainiot ottelut Stuart Bingham vs Thepchaiya Un-Nooh ja Shaun Murphy vs Mark Williams. Aiotteko katsoa illalla? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 12, 11:28:20
Snookerin Mastersissa pelataan tänään kolmannen ottelupäivän merkeissä. Ensimmäisessä ottelussa Neil Robertson pelaa Yan Bingtaota vastaan. Toisessa kamppailussa Mark Selby kohtaa Stephen Maguiren. Eilen kahdessa ottelussa Stuart Bingham nappasi jatkopaikan Thepchaiya Un-Noohia vastaan ja Shaun Murphy kaatoi odotetussa ottelussa Mark Williamsin. Molemmat kamppailut menivät lukemin 6-4. Aiotteko katsoa tänään illalla Mastersin koitoksia? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 13, 20:19:49
Snookerin Mastersissa on nähty useita yllätyksiä ja sellainen oli lähellä myös Ronnie O'Sullivanin ja Ding Junhuin kohtaamisessa. Ronnie O'Sullivan nousi kuitenkin hyvin pahasta paikasta voittoon numeroin 6-5. Turnauksesta ovat jo ulkona koronassa oleva Judd Trump, Neil Robertson ja Mark Selby. Tänään illalla pelataan viimeinen ensimmäisen kierroksen loistava ottelu John Higgins vs Mark Allen. Aiotteko katsoa illalla taas yhden upean Mastersin ottelun? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 14, 19:08:40
Snookerin Mastersissa pelataan tänään ensimmäiset puolivälierät. Ensimmäisessä ottelussa Kyren Wilson pelaa David Gilbertiä vastaan. Toisessa ottelussa Stuart Bingham kohtaa Shaun Murphyn. Aiotteko katsoa tänään Mastersin otteluita? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 15, 16:55:38
Snookerin Mastersissa pelataan tänään kaksi jälkimmäistä puolivälierää. Ensimmäisessä ottelussa Stephen Maguire kohtaa Yan Bingtaon. Illalla on klassikko Ronnie O'Sullivan vs John Higgins. Se on myös Kutosella. Aiotteko katsoa? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 16, 19:19:42
Snookerin Mastersissa on tänään molemmat semifinaalit. Ensimmäisessä semifinaalissa Stuart Bingham pelaa Yan Bingtaota vastaan. Toisessa ottelussa John Higgins kohtaa David Gilbertin. Mitä olette mieltä illan kattauksesta? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 17, 12:18:10
Snookerin Mastersin finaalissa toisensa kohtaavat Yan Bingtao ja John Higgins, jotka taistelevat upeasta turnauksen pääpalkinnosta. Mitä olette mieltä Mastersin finaalista? Kumpi nappaa mestaruuden? John Higgins on kyllä ennakkosuosikki. :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 24, 17:20:59
Snookerissa pelataan hetken päästä German Masters ja lähes perään erittäin vauhdikas Shoot Out. Helmikuussa pelataan Welsh Open, jossa on mukana myös lähes varmuudella Stephen Hendry. Hänen piti pelata jo aiemmin, mutta comeback tapahtunee siis Welsh Openissa. Mitä mietteitä German Mastersin, Shoot Outin ja Welsh Openin otteluista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 26, 16:58:20
Snookerissa alkaa huomenna kauden seuraava ranking-turnaus, kun vuorossa on German Masters. Turnaus pelataan silti taas Milton Keynesissä. Mitä mietteitä German Mastersista? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Tammikuu 29, 16:03:41
Snookerin German Mastersissa pelataan tänään kaikki puolivälierät. Parhaassa ottelussa Judd Trump kohtaa Ding Junhuin. Toiseksi parhaassa koitoksessa yhteen iskevät Stuart Bingham ja Jack Lisowski. Mitä olette mieltä illan kattauksesta? Katsotteko tänään snookeria? Pystyykö koronan jäljiltä paluun tehnyttä Judd Trumpia voittamaan kukaan? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 01, 09:52:41
Snookerin German Mastersissa pelattiin eilen finaali kaverusten Judd Trumpin ja Jack Lisowskin välillä, jossa Judd Trump oli täysin ylivoimainen. Lopputulos oli 9-2. Mitä mietteitä finaalista? Torstaina alkaa mainio Shoot-Out -turnaus! :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 02, 13:20:44
Snookerissa pelataan loppuviikosta aina yhtä hauska ja viihdyttävä Shoot Out. Mitä olette mieltä tämän vuoden Shoot Outista? Ketkä pelaajat tulevat menestymään? Aiotteko katsoa Shoot Outia? Turnaus alkaa torstaina päivällä. :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 04, 12:12:03
Snookerissa alkaa tänään hauska ja paljon tapahtumia sisältävä Shoot Out -turnaus, jossa jokainen freimi kestää vain 10 minuuttia. Mitä odotatte Shoot Out -turnauksesta? Kuka pelaajista tulee nappaamaan siellä mestaruuden? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 11, 12:35:04
Snookerissa pelataan tänään loppuun Mestarien liigan uusin lohko, josta löytyy myös Ronnie O'Sullivan. Maanantaina alkaa Welsh Open. Mitä mietteitä Welsh Openista? Kuka nappaa mestaruuden? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 14, 23:01:49
Snookerissa alkaa huomenna Welsh Open eli kauden viimeinen Home Nations turnaus. Stephen Hendry ei tee siellä vielä paluuta. Mitä mietteitä Welsh Openin otteluista? Kuka pelaajista tulee nappaamaan sunnuntaina mestaruuden? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 15, 16:45:20
Snookerissa alkoi tänään päivällä kauden viimeinen Home Nations turnaus eli Welsh Open. Mukana ovat muun muassa Judd Trump, Ronnie O'Sullivan, Shaun Murphy, Neil Robertson ja Mark Selby. Mitä mietteitä Welsh Openista? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 16, 17:00:55
Snookerin Welsh Openissa pelataan tänään ensimmäinen kierros päätökseensä. Tänään pöydällä nähdään muassa Ronnie O'Sullivan ja Mark Williams. Neil Robertson jäi yllättäen Walesista sivuun. Mitä mietteitä tiistain otteluista? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 17, 15:39:49
Snookerin Welsh Openissa pelataan tänään koko toisen kierroksen kaikki ottelut. Tositoimissa nähdään muun muassa Ronnie O'Sullivan, Judd Trump, Mark Selby, Mark Allen ja John Higgins. Mitä mietteitä loistavasta kattauksesta? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 18, 21:41:58
Snookerin Welsh Openissa pelataan tänään mooving dayn jälkimmäinen osio eli 16 kaavion ottelut. Judd Trump ehti kokea hyvin yllättävän tappion. Mitä mietteitä illan 16 kaavion taistoista? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 19, 15:35:33
Snookerin Welsh Openissa pelataan tänään kaikki puolivälierät. Otteluita ovat muun muassa Shaun Murphy vs Stephen Maguire ja Ali Carter vs Ronnie O'Sullivan. Mitä mietteitä tästä päivästä? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 20, 19:39:11
Snookerin Welsh Openissa Jordan Brown järjesti valtavan yllätyksen ja pelasi itsensä finaaliin. Siellä hän kohtaa Ronnie O'Sullivanin tai Mark Williamsin. Mitä odotatte tästä illasta? :tanssii: Ronnie O'Sullivanin ja Mark Williamsin kohtaaminen on jälleen varmasti upeaa snookerviihdettä. Ottelu näytetään kaikille ilmaiseksi myös Kutosella. Taisto alkaa kello 21,00.
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 22, 00:21:52
Snookerin Welsh Open päättyi valtavaan jättiyllätykseen, kun Jordan Brown nappasi mestaruuden voittamalla Ronnie O'Sullivanin freimein 9-8. Mitä mietteitä Welsh Openin finaalista? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 22, 00:28:04
Snookerissa pelataan alkavalla viikolla hyvin mielenkiintoinen Players Championship, jossa on mukana lähes kaikki maailman parhaat pelaajat. Kuka nappaa siellä mestaruuden? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 24, 20:01:15
Snookerin Players Championshipissä on nyt ensimmäinen kierros pelattu. Ensimmäisen kierroksen suurin yllätys oli Judd Trumpin putoaminen. Toisella kierroksella pelataan muun muassa ottelut Ronnie O'Sullivan vs Jack Lisowski ja John Higgins vs Mark Selby. Mitä odotatte toisen kierroksen loistavilta koitoksilta? Mikä niistä on parasta antia? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 26, 15:44:03
Snookerin Players Championshipissä on iltapäivällä viimeinen puolivälierä John Higgins vs Mark Selby ja illalla jo ensimmäinen semifinaali Ronnie O'Sullivan vs Barry Hawkins. Mitä mietteitä perjantain kahdesta loistavasta koitoksesta? Tuleeko ykkössuosikki Ronnie O'Sullivan selvittämään tiensä finaaliin? Ensin silti pelataan hyvin jännittävä puolivälierä. :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Helmikuu 27, 15:33:50
Snookerin Players Championshipissä Ronnie O'Sullivan selvitti tiensä jälleen finaaliin. Hän oli eilen isoissa ongelmissa Barry Hawkinsin kanssa. Ronnie O'Sullivan tulee pelaamaan sunnuntaina finaalissa Kyren Wilsonia tai John Higginsiä vastaan. Mitä odotatte tämän illan ottelulta? Maanantaina alkaa Gibraltar Open, jossa pelaa myös Stephen Hendry. :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 02, 08:42:42
Snookerin Players Championship päättyi John Higginsin juhliin, joka murskasi finaalissa Ronnie O'Sullivanin. Tänään paluun tekee Stephen Hendry. Mitä odotatte odotetusta ottelusta? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 02, 21:35:26
Snookerin Gibraltar Openissa pelataan alkuvuoden odotetuin ottelu, kun Stephen Hendry tekee paluun. Mitä odotatte hänen ensimmäiseltä ottelulta? Peli alkoi kello 21.00. :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 03, 19:25:28
Snookerin Gibraltar Openissa Stephen Hendry teki paluun eilen illalla ja kärsi selvän tappion, mutta paluu oli silti positiivinen yllätys. Mitä olitte eilen mieltä seitsenkertaisen MM-voittajan paluusta? Mikä oli odotetun illan kohokohta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 06, 20:38:52
Snookerin Gibraltar Open on edennyt vaiheeseen, jossa on mukana 16 parasta pelaajaa. Turnauksessa on nähty paljon isoja yllätyksiä. Mukana ovat esimerkiksi Jimmy White ja Soheil Vahedi. Nappaako Judd Trump mestaruuden? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 07, 17:14:03
Snookerin Gibraltar Openissa pelataan tänään illalla semifinaalit ja finaali. Mukana ovat muun muassa Judd Trump ja Jack Lisowski. Kuka mukana olevista neljästä pelaajasta nappaa mestaruuden? Ratkaisut tänään myös Kutoselta. :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 08, 19:58:17
Snookerin Gibraltar Open päättyi vähemmän yllättäen Judd Trumpin mestaruuteen, joka nappasi mestaruuden Jack Lisowskia vastaan. Jälleen kerran Judd Trump oli ylitse muiden. Mitä ajatuksia päättyneestä turnauksesta? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 22, 13:00:35
Snookerissa pelataan tällä viikolla erittäin odotettu Tour Championship, jossa on luvassa muun muassa heti John Higgins vs Ronnie O'Sullivan. Tour Championshipissä pelaa kahdeksan 1-vuotislistan parasta pelaajaa. Luvassa on varmasti taas upea turnaus. Mitä odotuksia siitä? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 24, 00:16:17
Snookerin Tour Championshipissä Ronnie O'Sullivan ja Neil Robertson ovat selvittäneet tiensä jatkoon. Mitä ajatuksia kahdesta ensimmäisestä taistosta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 25, 20:25:02
Snookerin Tour Championshipissä pelataan tänään viimeinen puolivälierien ottelu, kun Judd Trump ja Barry Hawkins iskevät yhteen. Barry Hawkins voitti ensimmäisen jakson numeroin 5-3. Yksi semifinaali on jo varmistunut Neil Robertsonin ja Mark Selbyn välille. Mitä odotuksia tulevista snookereista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 26, 12:08:33
Snookerin Tour Championshipissä Judd Trump koki hyvin yllättävän tappion Barry Hawkinsille. Tämä tarkoittaa sitä, että semifinaalit ovat Neil Robertson vs Mark Selby ja Ronnie O'Sullivan vs Barry Hawkins. Mitä odotuksia semifinaaleista? Nähdäänkö Robbo vs Rocket finaali? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 28, 19:38:52
Snookerin Tour Championshipissä on tänään finaali Ronnie O´Sullivan vs Neil Robertson. Kumpi upeista pelaajista nappaa mestaruuden? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Maaliskuu 28, 23:42:31
Snookerin Tour Championshipissä Neil Robertson murskasi Ronnie O´Sullivanin numeroin 10-4. Mitä mietteitä päivän Robbon showsta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 04, 13:55:38
Snookerissa on jäljellä enää MM-turnaus, jonka karsinnat alkaa huomenna maanantaina. Luvassa on valtavan odotettu legendojen Jimmy Whiten ja Stephen Hendryn kohtaaminen. Aiotteko seurata paljon MM-kisojen karsintoja? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 05, 20:56:05
Snookerin MM-karsinnat alkoi tänään ja pian on luvassa valtavan hieno Jimmy Whiten ja Stephen Hendryn upea kohtaaminen. Siitä on luvassa hyvin odotettu ja suuri kohtaaminen. Aiotteko katsoa tänään sitä? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 06, 22:16:20
Snookerin MM-karsinnoissa eilen Stephen Hendry voitti Jimmy Whiten numeroin 6-3. Samalla Jimmy White menetti Main Tourin korttinsa. Saako hän vielä käyttöönsä legendan villin kortin? Mitä mietteitä ensimmäisestä kierroksesta? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 09, 12:27:12
Snookerin MM-karsinnat on saatu hyvään vauhtiin ja tänään pelataan toisen kierroksen otteluita. Ensimmäisellä kierroksella saatiin jännittää jo useita loistavia ja jännittäviä otteluita. Mitä odotatte viikonlopun otteluista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 12, 00:04:41
Snookerin MM-karsinnat on edennyt vaiheeseen, jossa pelataan paikoista viimeiselle eli ratkaisevalle kierrokselle. Snookerin MM-karsinnoissa on riittänyt taas upeita otteluita, ja viimeisen kierroksen koitokset pelataan paras 19 freimistä -systeemillä. Ketkä menevät Crucibleen? :tanssii:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 13, 12:21:34
Snookerin MM-karsinnoissa pelataan tänään ja huomenna ratkaisevan kierroksen ottelut, joiden voittajat etenevät Crucibleen. Siellä MM-kisat alkaa tämän viikon lauantaina. Tänään ja huomenna on luvassa paljon erittäin loistavia otteluita. Mitä odotuksia kahdesta tulevasta päivästä? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 14, 23:48:42
Snookerin MM-karsinnoissa on nyt saatu homma valmiiksi ja 16 mainiota pelaajaa mukaan turnauksen pääsarjaan. Mitä olette mieltä loistavista MM-karsintojen otteluista? :Finger_fing22:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 16, 13:16:14
Snookerin MM-kisojen pääsarja alkaa huomenna lauantaina. Ensimmäisen pelipäivän odotetuin ottelu on lajilegenda Ronnie O'Sullivanin ja Mark Joycen kohtaaminen. Mitä odotatte MM-kisojen ensimmäiseltä viikonlopulta? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 18, 16:26:05
Snookerin MM-kisoissa on luvassa tänään toisen pelipäivän tapahtumia. Eilen Ronnie O'Sullivan nappasi odotetun voiton Mark Joycea vastaan, mutta The Rocket ei ollut ensimmäisessä jaksossa lainkaan kummoinen. Tänään jatkoon on ehtinyt päästä Yan Bingtao. Luvassa on jälleen useita hyvin mielenkiintoisia koitoksia. Mitä otteluita odotatte eniten ensimmäisen kierroksen otteluista? Kutonen näyttää taas illalla snookeria. :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 20, 21:59:04
Snookerin MM-kisoissa pelataan viimeisiä ensimmäisen kierroksen otteluita. Toistaiseksi on menty ilman yllätyksiä. Tähän mennessä on nähty jo muutamia äärettömän jännittäviä otteluita. Mitä odotuksia tästä illasta? :vanhus:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 26, 20:04:32
Snookerin MM-kisoissa pelataan viimeisiä toisen kierroksen otteluita. Pian on vuorossa jo ensimmäiset puolivälierät. Judd Trump ja Neil Robertson ovat ehdottomasti suurimmat voittajasuosikit. Mitä olette mieltä tulevista otteluista? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Huhtikuu 28, 11:24:05
Snookerin MM-kisoissa pelataan tänään puolivälierien viimeiset jaksot. Mark Selby on ollut jopa turnauksen paras pelaaja. Mitkä pelaajat pääsevät välieriin? Neil Robertsonilla oli eilen illalla yllättävän suuria vaikeuksia. :funtsitaan:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Toukokuu 01, 00:10:02
Snookerin MM-kisojen välierissä on jatkettu tänään kolmen session merkeissä. Stuart Bingham ja Kyren Wilson ovat eittämättä vahvoilla. Ketkä pelaajat etenevät finaaliin? :smiley-sport011:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Toukokuu 03, 12:44:36
Snookerin MM-kisojen finaalissa Mark Selbyn ja Shaun Murphyn välillä on ehditty pelata kaksipäiväisen loppuottelun ensimmäinen puolisko. Mark Selby on kolme freimiä edellä. Aiotteko katsoa tänään upean huipennuksen? :smiley-cool14:
Otsikko: Vs: Snooker 2020-2021
Kirjoitti: tuomass - Toukokuu 04, 00:23:30
Snookerin MM-kisoissa Mark Selby nappasi neljännen maailmanmestaruutensa voittamalla Shaun Murphyn upeassa MM-finaalissa numeroin 18-15. Oli jälleen aivan fantastinen MM-finaali. Mitä teillä jäi siitä mieleen? :vanhus: