Vastaveto

Vedonlyönti => Vedonlyöntityökalut => Aiheen aloitti: R-bet - Kesäkuu 15, 19:59:25

Otsikko: Aasialaiset ja Eurooppalaiset tasoitusvedot
Kirjoitti: R-bet - Kesäkuu 15, 19:59:25
Ihan vain yleisenä vinkkinä uusille tälläinen perusasia, jota on mahdoton tietää jos ei jostain ole saanut vihiä asiasta.

Tasoitusvedoissa löytyy niin sanottuja Eurooppalaisia tasoitusvetoja (jatkossa EH), joita mm. Veikkaus tarjoaa. Esimerkiksi ottelu Peru-Venezuela otteluun Peru -1 (EH) paras kerroin jota voidaan käyttää on kerroinvertailun mukaan Unibetin 5,60.
EH kerroinvertailu otteluun:
http://www.oddsportal.com/soccer/south-america/copa-america/peru-venezuela-6D1wcL8U/#eh;2;-1.00;0

On kuitenkin tärkeää, että ei tyydy tähän kerroinvertailuun sillä asian handicap (AH) tarjoaa usein parempaa kerrointa. Otamme aina parhaat kertoimet, jota on tarjolla. AH vedossa on -1,5 sama kuin EH:n -1. Kerrotaan tarkemmin AH tasoitusvedoista joskus tai kysykää tässä. Toki Googlellakin löytää usein tietoa.
AH vertailu otteluun:
http://www.oddsportal.com/soccer/south-america/copa-america/peru-venezuela-6D1wcL8U/#ah;2;-1.50;0

Paras on Bet365 5,75 kertoimella, joten jos tuota haluaa pelata on valinta aina paras kerroin eli tässä tapauksessa Bet365.

Muistakaa, että kerroin on tärkeä sillä se ratkaisee sen ollaanko pidemmällä tähtäimellä voitollisia pelaajia. Tarkoitushan on, että me Vastavedon jäsenet yhdessä teemme voittoa. En halua sanoa vanhaa lausetta "me vastaan bookkerit", sillä bookkerit ovat ystäviämme myös vaikka niiltä vähän rahaa onkin tarkoitus napsia :)

Linkit, joita tässä käytettiin vanhentuvat kun ottelu alkaa, eli sitten ne eivät toimi. Tässä ketjussa voi kysyä asiasta tai forumilla yleisesti mistä tahansa muusta vedonlyöntiin liittyvästä. Täällä on monia, jotka tietävät paljon vedonlyönnistä. Itsekin olen saanut isosti apua monta kertaa, josta iso kiitos Teille keille se kuuluu.