Hei VierasCoupe de France
Aloittaja Jondeli
9 Vastauksia    4774 Lukukerrat
Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Coupe de France
Tänään pelataan Ranskassa huikea PSG - Monaco peli. Tai no "huikea" sillä viime Sunnuntaina koko peli oli todella pitkä veteinen.

MUTTA

Peli tulee Eurosportilta (1) ja selostajana Tapani Furuholm. Ihmeiden aika ei ole ohi siis.

E: Tapio*

 • Luettu 4774 kertaa
 • Ranska
 • 9 Vastauksia

R-bet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1775
  Vihjeitä
  415
   
   
  Palautus
  100.00%
  Tuotto
  -0.06
  Panostus (ka.)
  5.99
   
   
  Tykkäykset:
  352
Vs: Coupe de France
Oho miten Eurosportti tollaisen näyttää. Oliko vetoa peliin?


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1408
  Vihjeitä
  162
   
   
  Palautus
  78.60%
  Tuotto
  -162.90
  Panostus (ka.)
  4.70
   
   
  Tykkäykset:
  431
Vs: Coupe de France
Oho miten Eurosportti tollaisen näyttää. Oliko vetoa peliin?

Pyyntöön on vastattu :funtsitaan:
Kanta on aika selkeä


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France
Ei vielä vihjettä näihin ensi viikon peleihin, mutta muistakaahan Keskiviikkona virittää Eurosport 1.

21:30
Jalkapallo: Ranskan Cup - Ennakkostudio. (30min)
22:00
Jalkapallo: Ranskan Cup - Välierät Paris Saint Germain (Ranska ) - Saint-Etienne (Ranska) (45min)


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France

Nyt se jatkuu! Se suurin ja vanhin!

Kaksi paria on vielä jäljellä eli neljä joukkuetta, mutta ainoastaan kaksi pääsylippua Stade de Francelle jaetaan, joten kaksi joutuu jäämään pois leikistä tässä vaiheessa. Ottelut ovat:

Auxerre (L2) - Guingamp (L1)
PSG (L1) - St. Etienne (L1)

Pureudun huomenna tarkemmin PSG peliin, mutta siitä voi sanoa tässä vaiheessa sen verran, että PSG yritti saada liittoa siirtämään tämän pelin johtuen heidän hektisestä kalenterista. Lopulta kävi kuitenkin ilmi, että St. Etienne oli antanut oman vastineensa liitolle ja ilmoittivat, että he eivät suostu pelin siirtoon, joten tämä siis pelataan huomenna ja PSG joutuu tästä kärsimään. Sen lisäksi Marseille peli kävi heille aika kalliiksi, kun Luiz ja Motta ovat reisivamman takia poissa ja Luiz missaa erittäin todennäköisesti Barcelona parin molemmat ottelut ja Motta ainakin ensimmäisen. Helpoksi ei PSGlle tehdä tätä otteluruuhkaa.

Mutta sitten tähän päivään ja Auxerre ja Guingamp peliin.

Auxerre - Guingamp

07.04.2015 22:00
Auxerre - Guingamp | JalkapalloCoupe de FranceTulos: 1-0, hävitty 3.00 yks.
Valinta: o2Kerroin: 1.92 @ PinnaclesportsPanos: 3 yks. 
Perustelut: https://www.vastaveto.com/keskustelut/ranska/83/coupe-de-france/712/msg8807#msg8807


Tämä peli jää vähän huomisen isomman pelin varjoon, mutta tämä on Coupe de France, jossa mikä tahansa on mahdollista. Ennakkoon tämä on jopa mielenkiintoisempi peli, kun hallitseva Coupe de France mestari kohtaa Ligue 2 seuran jolla on hieno historia.


Auxerre on siis ainoana ei Ligue 1 seurana mukana taistelussa ja arpaonni suosi heitä kun saivat ennakkoon heikoimman mahdollisen vastustajan. Aikaisemmin oli tapana, että jos finaalin voittaja saa Eurooppaan paikan sarjataulukon perusteella, niin Coupe de Francen finaalin häviäjä saa tästä jaettavan Eurooppa paikan itselleen. Nyt on kuitenkin UEFA muuttanut omia sääntöjään ja ilmeisesti tuo lippu laitetaan jakoon myös sarjataulukon perusteella, joten vaikka Auxerre kaivaisi tiensä finaaliin niin se on varmaa, että Euroopassa heitä ei nähdä ensi kaudella. Eurooppa pelithän eivät Auxerrelle ole mikään tuntematon käsite vaan ovat useampaan otteeseen olleet sielä taistelemassa, mutta nyt ovat jo useamman vuoden majailleet Ligue 2sessa.

Auxerre ei ole helppo joukkue arvioida, sillä he harvoin pelaavat sillä tasolla mihin heidän rahkeensa riittäisivät. Järjestään he joko ylisuorittavat tai alisuorittavat ja turhan usein nuo kaksi mahtuvat vielä samaan otteluunkin eli pelin taso vaihtelee heille runsaasti otteluissa. Auxerre on 8. sarjataulukossa ja vaikka pisteitä on ainoastaan viisi GFC Ajaccioon, joka on nousupaikalla, niin kyllä sen voi jo julistaa, että Auxerre ei palaa ensi kaudella glamourin pariin pääsarjaan. He pelasivat kuitenkin hyvän pelin viikonloppuna Nimesiä vastaan ja varmasti saivat tuosta voitosta lisää tsemppiä tähän päivään ja uskovat ainakin itse, että voivat mennä tänään jatkoonkin. Nancy pelistä katsoin koosteen ja siinä Auxerren puolustus oli aivan liian heikko.

Auxerressa tiedostetaan kyllä, että lähtevät peliin altavastaajana, mutta sehän sopii heille. Auxerrella ei ole mitään muuta kuin voitettavaa jo pelkästään siitä syystä, että ovat ainoa ei-Ligue 1 seura mukana näissä karkeloissa. Peli pelataan Auxerressa Stade de l'Abbé-Deschampsilla, joka on nimetty seuran perustajan mukaan. Mielenkiintoinen fakta on, että stadionin omistaa seura itse ja vastaavia tapauksia ei monia Ranskaan mahdu, jos en valehtele niin AC Ajaccio on ainoa joka omistaa myös stadioninsa. Stadionille mahtuu reilu 21 000 katsojaa ja tuskin hirveästi tänään on lippuja jäänyt myymättä, kun kyseessä on oletettavasti seuran isoin peli tänään.

Auxerre joutuu tänään tulemaan toimeen ilman hyökkääjä Mbomboa (8 peliä, 3 maalia), puolustaja Ndongia (3 peliä), hyökkääjä Fumu-Tamuzoa (7 peliä) sekä puolustaja Sefilia (4 peliä). Isoja poissaoloja heillä ei siis ole, mutta tärkeä pelaaja keskikenttä Gragnic (15 peliä, 8 maalia) on erittäin epävarma sillä kolhuja hänellä vielä on kuten myös keskikenttä Baby (20 peliä, 5 maalia). Baby pitäisi ainakin olla avauskunnossa.

Auxrren todennäköinen avaus:
Léon - R.Aguilar, Puygrenier (cap), T.Fontaine, Djellabi - Aït Ben Idir, Mulumba - Baby (ou Sammaritano), Sammaritano (ou Gragnic), Berthier - F.Diarra


Hallitseva cup- mestari Guingamp kohtaa tänään ison haasteen, mutta pienemmän kuin PSG tai St. Etienne olisi ollut. Mikään varmuus heidän pääsylippunsa Stade de Francelle ei kuitenkaan ole vaan Auxerre tulee tekemään heidän Tiistai- illastaan erittäin hankalan. Viime kaudella he kuitenkin kohtasivat tässä vaiheessa Monacon ja tuo peli päättyi Guingampin illassa 1-1 ja jatkoajalla Guingampin Atik ja Yatabare tekivät maalin mieheen ja Guingamp eteni 3-1 maalein finaaliin. Finaalissa he saivat vastaansa vanhan verivihollisen Rennesin ja kaatoivat heidän Pariisissa maalein 2-0. Guingampin matka tähän asti ei ole kuitenkaan ollut mikään maailman vaikein sillä Chateauroux on ainoa Ligue 2 seura jonka ovat kohdanneet ja muut ovat olleet vielä heikompia sarjatasoltaan, viimeisin vastustaja oli Concarneau, joka pelaa amatööri tasolla. Nyt kuitenkin vastus nousee isommaksi.

Viikonloppuna Guingamp toivotti tervetulleeksi Lyonin ja tuo peli päättyi 1-3 isäntien tappioon. Kerbrat näki punaista korttia 45min kohdalla joten Guingamp joutui pelaamaan 45min alivoimalla ja peli oli jo tuossa vaiheessa 0-2, joten paljoa toivoa ei heillä ollut jälkimmäisellä puoliskolla. Lyonin Njie vielä lisäsi tuskaa tekemällä hienon maalin ja kun Guingamp ei saanut kuin yhden lohdutukseksi, matkasivat pisteet Lyoniin ja mestaruuskamppailuun. Guingamp pelasi kuitenkin ihan hyvin, mutta tällä kertaa tasoero oli liian iso ja punainen ei tuota yhtään helpottanut. Guingamp majailee tällä hetkellä 11. sarjataulukossa, joten Eurooppa paikat eivät sitä käsin ole saavutettavissa, mutta putomiselta ovat kuitenkin turvassa.

Guingamp yllätti kaikki Euroopassa tällä kaudella ja vaikka tie nousikin lopulta pystyyn, voivat he miettiä tuota rupeamaa pää pystyssä. Mahdollisuudet siihen, että ovat ensi kaudellakin Euroopassa ovat erittäin pienet, sillä tämä on heidän ainoa tiensä sinne ja kun finaalissa tulee vastaan joko PSG tai St. Etienne niin vaikka tänään onnistuisivat pelin voittamaan, on edessä vielä isompi haaste Stade de Francella. Guingamp on muutenkin pelannut tällä kaudella todella hyvin ottaen huomioon heidän materiaalinsa ja vielä Eurooppa pelit rasitteena, mutta saa nähdä kuinka pitkälle se tässä riittää. Coupe de France pelit eivät ole koskaan helppoja vaikka vastustajana olisikin sarjatasoltaan heikompi joukkue sillä nämä heikommat joukkueet yleensä antavat kaiken mitä heistä lähtee näissä peleissä.

Guingampilta on tänään poissa puolustaa Angoua (18 peliä) sekä puolustaja Kerbrat (26 peliä), jotka ovat molemmat pelikiellossa.

Guingampin todennäköinen avaus:
M.Samassa - Jacobsen, Sankoh, Sorbon, Lévêque - Pied (ou S.Yatabaré), Mathis (cap), Sankharé, Giresse (ou Pied) - Beauvue, Mandanne

Pelistä tulee todennäköisesti aika tasaista. Molemmat joukkueet tulevat antamaan kaikkensa, jotta pääsevät parrasvaloihin Stade de Francelle. Itse en olisi yllättynyt, jos peli ratkeaisi vasta rankuilla. Auxerren kotietu tasoittaa paljon puntteja, mutta Guingampilta löytyy pelaajia kuten Beauvue joka pystyy tarvittaessa ratkaisemaan pelin yksinkin. Itse tyydyn olemaan isäntien bandwagonissa, sillä olisihan se aivan mahtavaa jos Auxerre pääsisi finaaliin tässä Ranskan legendaarisimmassa cupissa. Auxerre on ollut semifinaalissa ja viimeisistä kuudesta CdF semifinaalista ovat hävinneet ainoastaan yhden, vuonna 1989.

En kuitenkaan uskalla Auxerrea lapulle asti ottaa. Omasta mielestäni hyvä veto on overit, mutta sitäkään ei hirveän isolla uskalla ottaa.

Tulosveikkaus(toive): 2-1
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 07, 18:03:00 kirjoittanut Jondeli »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France
Huomiselle jos joku haluaa jo nyt kehitellä vetoa PSG peliin niin Cavani, Motta ja Luiz on varmuudella poissa. Lucasista en vielä tiedä, kuten en muistakaan lepuutuksista. Samaten poissa on St. Etienne fanit, joita ei haluta Parc des Princesille Pariisin poliisin vaatimuksesta. Vastaavasti St. Etienne on ilmeisesti pyytäny PSGltä 230 000 euroa paikkaamaan lipputulojen menetyksiä.


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France
08.04.2015 22:00
PSG - St. Etienne | JalkapalloCoupe de FranceTulos: 4-1, hävitty 3.00 yks.
Valinta: St. Etienne +1.25Kerroin: 1.78 @ PinnaclesportsPanos: 3 yks. 


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Coupe de France
Muistutuksena niille jotka ei halua kattoa La Ligaa tai FA- cupia

Eurosport 1
21.33   
Jalkapallo: Ranskan Cup, Ennakkostudio
22.03   
Jalkapallo: Ranskan Cup, PSG - St. Etienne
22.48   
Jalkapallo: Ranskan Cup
23.03   
Jalkapallo: Ranskan Cup
23.48   
Jalkapallo: Ranskan Cup


Messias
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  882
  Vihjeitä
  1292
   
   
  Palautus
  100.02%
  Tuotto
  1.16
  Panostus (ka.)
  3.75
   
   
  Tykkäykset:
  214
Vs: Coupe de France
peesiin lähti :)exclamation
Coupe de France finaali

Aloittaja Jondeli

4 Vastauksia
3230 Lukukerrat
Uusin viesti Toukokuu 21, 23:07:20
kirjoittanut Jondeli
xx
Coupe de la Ligue 16-17

Aloittaja Jondeli

0 Vastauksia
1378 Lukukerrat
Uusin viesti Elokuu 09, 17:52:35
kirjoittanut Jondeli
xx
Coupe de la Ligue finaali päivitetty. 15/16

Aloittaja Jondeli

12 Vastauksia
7308 Lukukerrat
Uusin viesti Huhtikuu 23, 18:45:51
kirjoittanut Jondeli
xx
UEFA European Championship 2016 France

Aloittaja Jondeli

86 Vastauksia
28439 Lukukerrat
Uusin viesti Heinäkuu 08, 09:11:20
kirjoittanut Jondeli