Hei VierasFra Ligue 1 15.3
Aloittaja Jondeli
2 Vastauksia    2430 Lukukerrat
Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Fra Ligue 1 15.3
vs

Marseille - Lyon +0.5 1.81 Pinnacle

Laitetaas tähän peliin muutama sananen

Marseille saa tänään vieraakseen Lyonin. Joukkueet ovat 4 pisteen päässä toisistaan ja väliin mahtuu vielä PSG joka on 3 pistettä Marseillea edellä (ennen Bordeaux - PSG peliä). Kyseessä on siis todella tärkeä peli molemmille joukkueille ja kumpikaan ei halua antaa tässä pelissä pisteitä kaverille. Vielä jos PSG onnistuu nyt menossa olevan pelin, niin tappion välttäminen korostuu entisestään.

Viime kierroksella Marseille kohtasi vieraissa Toulousen ja tuo peli nyt oli enemmän yleisön edessä pidettävä harjoitus kuin peli. Marseille oli tuossa pelissä huomattavasti parempi kuin isäntänsä ja peli päättyikin Marseillen voittoon 1-6. Bielsa peluutti tuossa pelissä Gignacin tilalla nuorta nousevaa hyökkääjäänsä eli Batshuayta. Ja hän todella lunasti odotukset siinä pelissä kun teki kaksi maalia Toulousen verkkoon. Myös Gignac pääsi myöhemmässä vaiheessa kentälle ja viimeisteli maalin myös ja sen lisäksi vielä Ayew onnistui joten Marseillella sujuu jälleen hyökkäys erittäin hyvin. Tokikaan Toulouse ei ole millään mikään tason mittaus joukkueelle sillä niin heikosti heillä nyt menee, mutta Marseillelle tuo oli tärkeä voitto sillä viimeisin voitto heillä o Tammikuun viimeiseltä päivältä.

Marseillen ongelma on kuitenkin edelleen puolustus sillä joukkueelle on todella vaikeaa saada pidettyä maaliaan puhtaana. Viimeisin nollapeli heillä on tuo samainen Tammikuun peli jonka voittivat. Tuon pelin jälkeen ovat 2 kertaa päästäneet maalin ja jopa 3 kertaa päästäneet yli 1 maalin. Tänään Marseillen puolustusta ei helpota se, että heiltä on poissa Nkoulou joka on joukkueen paras puolustaja. Oman pään olisi oltava tänään huomattavasti tiiviimpi sillä vaikea lähteä siitä, että omissa tulee kolisemaan se pari kertaa ja yritetään ite tehdä edes yks enemmän.

Lyon puolestaan hoiti oman pelinsä viime kierroksella melkein aivan samaan tapaan kuin Marseille kun voittivat niin ikään vieraissa Montpellierin 1-5. Lyon oli toki tappiolla tuossa pelissä ja peli oli 1-3 kun 90min tuli täyteen ja Lyon tyylitteli lisäajalla kaksi, mutta siitä huolimatta Lyon oli huomattavasti parempi joukkue. Siitä heidän on lähdettävä myös tänään. Lyonilla ei ole aivan yhtä heikosti mennyt kuin Marseillella ja he ovat huomattavasti paremmissa asemissa haastamaan PSG aivan loppusuoralla kuin illan isäntänsä. Lyon on onnistunut pitämään pakettinsa erittäin hyvin kasassa pitkin kautta vaikka avauksen vaihtuvuus on ollut erittäin suurta tällä kaudella. Vähän tuoksahtaa siltä, että tilanne on sama kuin VPSllä eli fysiikka valmennus on kuraa  :knuppel2:

Lyon on ollut puolustus päässäkin parempi kuin Marseille, mutta aivan sillä tasolla sekään ei ole olltu kuin missä sen pitäisi olla. Toki ainoastaan Monaco on päästänyt vähemmän maaleja kuin Lyon, mutta ainahan sitä parannettavaa löytyy ja niin löytyy myös Lyonin puolustuksesta. Yksi syy siihen, että maaleja eivät ole päästäneet niin paljoa on maalivahti Lopes joka on pelastanut puolustuksensa monet kerrat loistavilla torjunnoilla ja näin antanut joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Viime pelissä hän myös nappasi rankun kuten teki myös Zlatania vastaan.

Yllättäen Lyonkaan ei pääse tähän peliin parhaillaan sillä poissa on JÄLLEEN Gourcuff (16 peliä, 3 maali) ja hänelle tuntuu olevan vaikeuksia pysyä terveenä yli 2 peliä. Hänen lisäkseen poissa on puolustaja Bisevac (13 peliä), keskikenttä Mvuemba (19 peliä) ja pitkäaikais poissaolijat Fofana + Grenier. Marseillen ainoa poissaolo Nkouloun lisäksi on keskikenttä Barrada (9 peliä, 1 maali).

Tässä pelissä tuoksahtaa overit todella vahvasti kun ottaa huomioon Marseillen puolustuksen ja hyökkäsvoiman. Mutta ei Ranskaan kannata noilla kertoimilla overeita ottaa missään nimessä. Sen sijaan Lyonin kertoimet houkuttaa enemmän. Kumpikaan näistä ei tätä peliä halua hävitä, joten voidaan myös vähän yrittää pelin jäädyttämistä, mutta Lyon on kuitenkin kokonaisuudessa näistä se parempi joukkue. Marseillen kotietu tasoittaa puntit aika hyvin, mutta ei Marseille kuitenkin pelkän kotiedun takia noin iso suosikki tänään ole. Lyonilla ollut heikko vierasvire ennen viime peliä, mutta ei anneta sen häiritä liikaa.

Todennäköiset avaukset:
Marseille:
S.Mandanda (cap) - Romao, Fanni, J.Morel - B.Dja Djédjé, Imbula, Ben.Mendy - Thauvin (ou Ocampos), Payet, A.Ayew - Gignac (ou Batshuayi)

Lyon: A.Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo - Ferri, Gonalons (cap), Tolisso - Ghezzal - Lacazette, Fekir

 • Luettu 2430 kertaa
 • Ranska
 • 2 Vastauksia

R-bet
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1775
  Vihjeitä
  415
   
   
  Palautus
  100.00%
  Tuotto
  -0.06
  Panostus (ka.)
  5.99
   
   
  Tykkäykset:
  352
Vs: Fra Ligue 1 15.3
Ranskassa on tosiaan mestaruustaisto kiinnostava sekä myös taistelu europaikoista.

Lyon 28 peliä, 57 pistettä
PSG 29 peliä, 56 pistettä (mikäli Bordeux voittaa, nyt tilanne 1-0)
-----------
Marseille 28 peliä, 53 pistettä (eli voitto olisi Lyonista otettava)
-----------
Monaco 28 peliä, 50 pistettä
St. Etienne 28 peliä, 49 pistettä
-----------
Bordeux 29 peliä, 48 pistettä (jos voittaa PSG:n)
Montpellier 28 peliä, 45 pistettä

Kaksi ensimmäistä suoraan Mestarien liigaan, kolmas karsii ja sijat 4-5 Eurooppaliigaan.

Eli tärkeä peli on meneillään oleva Bordeux-PSG sekä 22.00 alkava Marseille-Lyon.


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: Fra Ligue 1 15.3
Lyon ja PSG mestaruuden tulee keskenään ratkasemaan. Olis kyllä huikeeta jos Lyon pystyis venymään aina mestaruuteen asti. Monaco ja Marseille tulee taistelemaan tiukasti 3 sijasta ja voi olla kyllä että Monaco viilettelee ohi, riippuen miten UCL menee. PSGn tappio ainakin takasi sen, että Lyon tulee pysymään vielä viikon sarjakärjessäxx
Viimeinen kierros Ligue 1, Ligue 2 & National

Aloittaja Jondeli

4 Vastauksia
3236 Lukukerrat
Uusin viesti Toukokuu 24, 00:12:16
kirjoittanut Jondeli
xx
Fra Ligue 1 8.3

Aloittaja Messias

2 Vastauksia
2107 Lukukerrat
Uusin viesti Maaliskuu 08, 16:36:30
kirjoittanut R-bet
xx
Ligue 2 & 1 24-27.4.

Aloittaja Jondeli

14 Vastauksia
5430 Lukukerrat
Uusin viesti Huhtikuu 27, 12:20:30
kirjoittanut Jondeli
xx
Ligue 2 & 1 15-16.5.

Aloittaja Jondeli

13 Vastauksia
5701 Lukukerrat
Uusin viesti Toukokuu 20, 19:33:20
kirjoittanut Jondeli