Hei VierasHuumori
Aloittaja R-bet
112 Vastauksia    27904 Lukukerrat
habs
 • Tila:
  Paikalla
  Viestejä:
  1607
  Vihjeitä
  4288
   
   
  Palautus
  101.45%
  Tuotto
  504.29
  Panostus (ka.)
  8.08
   
   
  Tykkäykset:
  667
Vs: Huumori
Pervoa hommaa tää nousevien käyrien esittely  :funtsitaan:

Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1407
  Vihjeitä
  161
   
   
  Palautus
  78.70%
  Tuotto
  -161.90
  Panostus (ka.)
  4.72
   
   
  Tykkäykset:
  430
Vs: Huumori
Kylmää kyytiä  :hehhehhehheee:

Kanta on aika selkeä


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1407
  Vihjeitä
  161
   
   
  Palautus
  78.70%
  Tuotto
  -161.90
  Panostus (ka.)
  4.72
   
   
  Tykkäykset:
  430
Vs: Huumori
Semmosen puolen kilometrin päässä katajapensaan takana näkyi hirven takaosa. Minä siinä mietin että minkähän sorttinen eläin tuo mahtaa olla niin sehän lähtikin kulkemaan minua kohti sillä tavalla viistottain, Aslak Pieski kertoo.

- Ja kun se tuli semmosen parinsadan metrin päähän niin minä näin ne sarvet että ne oli niin kuin hävittäjälentokoneen siivet. Ja ko se nuuhki ilmaa, sieraimet oli kuin ketunkolot, ajattelin että kohtako sieltä kettu vilahtaa.

- Se lähti se hirvi vielä sivuitte tulemaan lähemmäs ja miehän aloin sitä tähtäämään. Pidin sitä jyvällä siinä ja ko se tuli vielä lähemmäs siitä sadan metrin päästä niin alko jo jänkä hytkymään, se oli semmonen paino sillä.

- Minä sitten ammuin siihen lavan taakse isoihin verisuoniin niin se oli siinä, Pieski kertoo.

- Meiän metästyksenjohtaja on biologian opettaja ja metästänyt hirviä Kittilässä ja täällä ja ko näki sen niin se lensi selälleen ja sano ettei tuommoisia olekaan. Niin siitä voi päätellä että se oli iso.

- Se oli vuosi 2011 ko mie sen sain ja net lihat alkaa olla nyt jo syöty, ettei siitä riittäny usiammalle vuojelle kumminkaan.

- Sitä ei punnittu ko met emmä ruukaa hirviä punnita. En mie kalojakkaan punnitte, ne on joko isoja tai pieniä ja niin ne on hirvetkin. Ne on isoja tai pieniä ja siinä se on, Aslak Pieski sanoo.


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1407
  Vihjeitä
  161
   
   
  Palautus
  78.70%
  Tuotto
  -161.90
  Panostus (ka.)
  4.72
   
   
  Tykkäykset:
  430
Vs: Huumori
Nyt kun tässä alkaa olla oma ura ohi ja muut ovat selvästi jo allekirjoittanutta kovempia, jopa muutama ammattilaiskehiin siirtynyt löytyy joukostamme, niin lienee aika tehdä jonkinlainen tilinpäätös ja ohjenuora uusille tuleville sukupolville.

Oma ura ei koskaan varsinaisesti tähdännyt edes ammattilaisuuteen, vaan pysyi vapaa-ajan harrastuksena. Vuosien mittaan treenikerrat vähenivät työkiireiden ja perhe-elämän vuoksi, mutta toisaalta joka kerta salille siirtyessä tuntui saavan jäsenyydelle vastinettakin. Päivän stressit sai äkkiä purettua rääkkäämällä itseään oikein olan takaa. Toisaalta joskus jos se viimeinen sarja Junglessa vapailla panoksilla ilman tukea ei mennyt perille asti, niin ei sitä toki kovin hyvillä mielin lähtenyt palkkaria ottamaan ja nukkumaan. Parhaina päivinä taas tuntui kaikki laitteet parhailta ystäviltä, joiden kanssa oli mukava vääntää kilpaa. Isolla kun vääntää, niin tulee samalla aerobinenkin hoidetuksi. Siinä saa sydänlihas tehdä töitä takuulla riittävästi!
Olipa sitä joskus ihan mukava vapaapäivinäkin käydä pyörähtämässä salilla, vaikka sitten palauttavana kevyillä panoksilla tai jos sattui olemaan ilmaiskäynti, niin sitä mieluisampaa toki homma oli. Kaikenlaisia mainoksia sitä tulikin kokeilemaan naapuripitäjien laitteita. Toisaalta vaikea sitä paikkaa oli vaihtaakaan, mitä nyt reissussa ollessa saattoi olla pakko käydä hotellin alakerrassa tarkastamassa tarjonta.

Vaikka saleilla näkeekin paljon erilaisten lisäboostin käyttäjiä, niin itselleni ne eivät maistuneet. Ehkä sitten olin allerginen niille tai en vain oppinut käyttämään, vaikka halua olisi ollutkin. Kyllähän sen näki, että ketkä sitä boostia oli käyttänyt ja ketkä eivät.  Houkuttihan se itseänikin hommata samanlainen tuloskunto, jotta kesällä terassilla saisi muiltakin katseita, kuin vain tarjoilijalta. Toisaalta paljon kuuli salilla tarinoita niistäkin, joilla lisäravinteet oli lähtenyt käsistä ja pahimmillaan koko elämä mennyt pilalle. Oli otettu forffia liikaa sietokykyyn nähden ja tietäähän sen miten siinä käy jos ei hallitse tilannetta. Ensin menee oma elämä pilalle ja lopulta lähtee perhekin menemään. Tämä ehkä itselläni jyskytti liikaakin takaraivossa ja ne houkuttelevat edut jäivät tavoittelematta.

Täällä foorumilla paljon kannustetaan jos jonkinlaiseen lisäedun hankkimiseen. Uusillekin jäsenille heti vinkataan kaikki parhaat mixit ja pullistellaan omilla tuloksilla, että ei näitä raakana ole todellakaan tehty. Samalla unohdetaan mainita ne käytön riskit, joka onkin mielestäni vastuutonta. Väkisinkin siinä aloittelija katsoo ylöspäin alan mestareita, joilla tulos näkyy tien toiselle puolelle asti.
Meidän konkareiden jos joidenkin pitäisi kuitenkin muistaa, että vastuu on kannettava ja jos suositellaan forffia vahvempaa, niin aina muistaisi selvittää kysyjän lähtötason ja ohjata oikealle salille tai laitteelle. Ja aina aloittamaan itselleen sopivalta tasolta. Liian isoilla panoksilla rehkiminen aiheuttaa vähintäänkin huonon alun uralle ja loppuu kiinnostus tulla toista kertaa tai pahimmillaan menee fysiikka ja työkyky. Joten ensi kerralla, kun joku aloittelija kysyy vinkkejä, niin muistatte ne riskit. Pieni tuki tekee hyvää toki jokaiselle, sitä en lähde kieltämään. Sopiva kombo lisätehosteita ja jaksaa paremmin treenit loppuun asti, eikä varmasti jää samanlainen pettymys.

Mistä sitten tunnistaa jos bonarit ei sovi itselleen? Omalla kohdallani ainakin huomasi, että ne sekoitti kaalin aika jumiin äkkiä. Hikoilutti, sydämentykytyksiä, käsien vapinaa, mieliala vaihteli laidasta toiseen ja öisin ei nukkumisesta tahtonut tulla mitään. Aluksi kokeilin korjata annostusta, mutta väliajat lähinnä tuli naputeltua pöytää ja mietittyä monelta saa taas ottaa. Itsekuri kun oli alunperinkin heikko, niin äkkiähän siinä ratkesi. Kaivettiin kaikki mahdolliset esille ja vedettiin ihan vetämisen ilosta kaikki alas. Karmeita vieroitusoireita, jonka jälkeen tulikin palattua salille puhtaana. EI se raakana vetäminen mitään herkkua toki ollut, kun tiesi ettei tulosta tule. Toisaalta mieli oli kirkas ja tavoitteista luopuminen rentoutti hommat. Sääliksi kävi usein niitä, jotka illalla pitkän työpäivän jälkeen viimeisillä voimillaan tulivat kiskomaan forffia. Ei se ole elämää!

Käykää salilla jos haluatte, mutta verratkaa ensin mikä olisi itselleen se sopivin. Kysykää vinkkejä siellä jo olevilta ja muistakaa, että jokainen meistä on joskus ollut ensimmäistä kertaa liikkeellä. Hillitään aloittelijan virheitä, ohjataan oikeaan suuntaan, mutta ei houkutella heti kokeilemaan mitään vahvempia. Useilla saleilla saa aina tutustua ilmaiseksi laitteisiin ja siitä on hyvä aloitella. Vinkataan vierestä jos näyttää panostukset olevan pielessä ja annetaan tsemppiä jos jollain huonompi päivä   :gm51:
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 19, 02:44:16 kirjoittanut Handy »


Valdois
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  15
  Vihjeitä
  8
   
   
  Palautus
  30.00%
  Tuotto
  -5.60
  Panostus (ka.)
  1.00
   
   
  Tykkäykset:
  7
Vs: Huumori
Kiitti Handy! Hyvä kirjoitus  :Finger_fing02:
Pisti miettimään, kun tuntui osuvan omallekin kohdalle.
Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei


Pallomaha313
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  26
  Tykkäykset:
  6
Vs: Huumori
Täyttä asiaa Handylta. Kasarmityöläisen arki on välillä haastavaa. Moni täälläkin on haksahtanut siihen että aletaan monien huonojen työpäivien jälkeen painamaan ylitöitä josta ei välttämättä saa mitään korvausta. Uusia työmiehiä palkatessa on oltavakin tarkkana että perehdys on suoritettu optimaalisesti ja kerrottu rehellisesti alan riskeistä.


nikkel
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1
  Tykkäykset:
  0
Vs: Huumori


 :hehhehhehheee:
En kirjaimellisesti ikinä kyllästyisi tähän leluun  :D


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1407
  Vihjeitä
  161
   
   
  Palautus
  78.70%
  Tuotto
  -161.90
  Panostus (ka.)
  4.72
   
   
  Tykkäykset:
  430
Vs: Huumori
 :funtsitaan: