Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Liiga 2015-2016  (Luettu 22007 kertaa)

Poissa hynynen94

 • Insider
 • Jäsen+
 • *
 • Viestejä: 507
 • Tykkäykset: 197
Vs: Liiga 2015-2016
« Vastaus #45 : Maaliskuu 24, 14:43:07 »
[vihje id=17124]
KOHDE= Pelicans - Hifk
SARJA= Liiga
LAJI= Jääkiekko
VETO= Hifk
KERROIN= 1.62
RAJA-ARVO= 1.52
PANOS= 2
BOOKKERI= 24hBet
PVM=24.03.2016 18:30
PERUSTELUT= Veken arviolla mennään, 24h betillä ilmaisveto, siksi tänne pelattu, otobetillä toppi 1.64
[/vihje]
Panostus 0 - 5 yksikköä

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Liiga 2015-2016
« Vastaus #46 : Huhtikuu 01, 02:39:43 »
Lainaus
Tapparalla salainen maila-ase Raksilassa

Uudella Swinger-mailalla voidaan lähes kaksinkertaistaa kiekon lähtönopeus lyöntilaukauksessa.

Kaleva

Tappara aikoo kaataa Kärpät välieräsarjassa salaisen aseen voimin: kaikessa hiljaisuudessa Tampereella on kehitetty nanoteknologiaan perustuva jääkiekkomaila, jolla kiekon lähtönopeus lyöntilaukauksessa voidaan lähes kaksinkertaistaa.
Kohumaila on ensimmäistä kertaa ottelukäytössä tänään Raksilassa: muiden muassa runkosarjassa 17 maalia mättänyt Patrik Laine saa tuhoaseen käteensä ensimmäisen kerran.
Salaisuus paljastui yllättäen, kun eräs juniorijoukkueen jääkiekkohuoltaja alkoi ihmetellä Hakametsän hallin nurkassa seisonutta uudennäköistä Montreal-mailaa: huoltaja tiesi hyvin, että Montreal-mailojen tuotanto Padasjoella päättyi vuosia sitten.
Koodinimellä Swinger kulkevia mailoja löytyi enemmänkin Tapparan mailavarastosta. Ottelukäytössä mailoja on kokeiltu vaivihkaa vain AHL-liigassa kuitenkin siten, että mailat oli maalattu kilpailevan merkin värein.
Tapparassa ollaan vaitonaisia ja ilmeisen harmistuneita asian paljastumisesta. Mailat on yleensä kerätty talteen harjoitusten jälkeen.
– Kaikki pelaajiemme käyttämät mailat ovat täysin jääkiekon kilpailusääntöjen mukaisia, tämä tieto riittäköön, Tapparan mailahuoltopäällikkö Ensio Karttunen totesi.

Kovimmissa lyöntilaukauksissa kiekon lähtönopeus voi ylittää 170 km/h:n nopeuden. Swinger-mailalla on kanadalaislähteiden mukaan mitattu jopa 240–280 km/h:n lähtönopeuksia.
Tiettävästi suomalaisteknologian ostamisesta ovat kiinnostuneita ainakin tunnetut mailamerkit Warrior, Bauer ja CCM.
Uuden mailan rakenteessa on pystytty hyödyntämään nanoteknologian, komposiitin ja salaisen kumisekoitteen yhteisvaikutus: lyöntilaukaukseen valmistautuvan pelaajan mailanvarsi tekee jo taakseviennin aikana sisäisen heijausliikkeen, joka kääntyy vastavoimaksi, kun laukaus lähtee.
Periaatteessa tekniikka vastaa hiilikuitusekoitteisten golfmailojen piiskaefektiä. Golfmailoissa tehoa voidaan hyödyntää eniten pisimmissä mailoissa eli käytännössä vain avauslyöntiin käytettävissä draivereissa, niin sanotuissa puu-ykkösissä.

Kärpissä viitataan kintaalla ”salaiselle aseelle”.
– On selvää, että Tappara käyttää kaikki mahdolliset psyykkaamiskeinot meitä vastaan, ovathan he nyt kolmatta kertaa samassa tilanteessa eli iskemässä päätään betoniin. Ja jos pelilliset taidot eivät riitä, pitää keksiä mitä vain, kärppäjohto kuittaa.
Salaisen mailan voi tunnistaa kiekkokatsomossa tarkkailemalla tapparalaisten mailoja. Jos mailassa lukee ”Montreal”, pelaajalla on käsissään kohuttu uutuustuote.
Montreal Sports ehti perehtyä nanotekniikkaan hyvin ennen kuin tehtaan mailatuotanto loppui vähitellen Teppo Nummisenmyytyä Padasjoella toimineen tehtaan amerikkalaisille. Montreal-merkin alla ehti valmistua laadukkaita komposiittimailoja myös Kärpille. Myöhemmin Padasjoella tehtiin vielä puisia maalivahdinmailoja.
Vähin äänin mailatehtaan tärkeimmät koneet siirrettiin entiseen autoliikkeen kiinteistöön Tampereen Lakalaivan kaupunginosaan.

Tänään on muuten 1.4, joten tätä Kalevan uutista ei kannata kovin vakavasti ottaa...
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 01, 02:41:46 kirjoittanut Järkipeluri »

Poissa kuervaara

 • Insider
 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 314
 • Tykkäykset: 81
Vs: Liiga 2015-2016
« Vastaus #47 : Huhtikuu 05, 18:24:42 »
Varmaan löytyy parempaakin kerrointa jostain. En ehtinyt kaivaa. Mutta, kahtotaan onko Kärpistä nousemaan vielä, eihän nuo niin selviä otteluita oo olleet Tapparalle. Kioskilla pelasin tämän3.85 kertoimella. Seuraavaan otteluun saa todennäköisesti vielä parempaa kerrointa..

[vihje id=17572]
KOHDE=Kärpät - Tappara
SARJA=Liiga
LAJI=Jääkiekko
VETO=Ottelusarjan voittaja : Kärpät
KERROIN=4.00
RAJA-ARVO=
PANOS=1
BOOKKERI=Betsafe
PVM=05.04.2016 18:30
PERUSTELUT=
[/vihje]

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()