Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Korisliiga  (Luettu 5757 kertaa)

Poissa habs

 • Insider
 • VIP jr.
 • *
 • Viestejä: 1607
 • Tykkäykset: 667
Korisliiga
« : Maaliskuu 06, 13:52:03 »
Availlaan Korisliigalle ketjua. Sarjasta about neljännes pelaamatta. Sarja on ollut piristävän tasainen viime kauteen verrattuna, ja neljän kärki ei ole yhtä selvä. Pleijareista on tulossa ensimmäisestä kierroksesta lähtien erittäin kovat.

Pika-analyysi joukkueista sarjataulukon mukaan:

KTP: Pelannut paremmin kuin odotettu. Johtaa sarjaa selvähkösti, mutta monta voittoa tulee tiukoista väännöistä, ja en ole kokenut että meno olisi ihan niin suvereenia ollut. Pari selvää tappiota nyt alla. Lähellä runkosarjan voittoa, mutta voi vielä nykyotteillaan sen sössiäkin. Pleijareissa pelannee pronssista

Karhu: Vahvistui melko merkittävästi, valmennukseen kova nimi Sami Toiviainen, hyvät jenkit ja Katajan yksi parhaista viime kauden suomalaisista Kanervo on tuonut mitalisaumat Kauhajoelle. On lunastanut aika hyvin odotukset olemalla tällä hetkellä sarjassa toisena. Uskon että pronssipelissä KTP:tä vastaan.

Bisons: Varmastikin materiaaliltaan kovin joukkue, johon rahaa on käytetty, mutta kahden sarjan yhtäaikaa pelaaminen vaatii jatkuvaa veroa runkosarjassa. Voi olla silti kova voitettava pleijareissa kun materiaali on laaja ja  kova ottelutempo on tuttua kauraa. Itse pidän Biisoneita katajan päävastustajana finaalissa.

Kataja: Suosikkijoukkueeni, jonka lähes kaikki pelit tulee katsottua tarkalla silmällä. Ennen kautta ennakoitiin monessa ennakossa runkosarjassa sijalle 6. Kehittynyt valtavasti kauden aikana, kun nuorien pelaajien itseluottamus on noussut. Sarjan paras scoraaja Arnold ja pointti Rannikko löytyy joukkueesta. Näiden jälkeen taso on ihan ok, mutta riippuu liikaa päivän vireestä. Kovissa vieraspeleissä huomattava parannus viime kausiin nähden. Murskatappioita ei ole muista poiketen tullut juuri yhtään tällä kaudella, mutta tiukkoja viime hetken tappioita sitäkin enemmän. Jos loukkaantumiset ei kiusaa, on finaalit Joensuussa tänäkin keväänä lähellä. Mutta olisiko tällä kertaa jopa se ensimmäinen kulta?

Kouvot: Pidettiin materiaalinsa puolesta yhtenä suosikeista. Suomen parhaat nuoret omat kasvatit Madsen ja Hirvonen. Jenkkejä on nähty jo useita joukkueessa. Peli on parhaillaan todella kaunista katseltavaa, mutta välillä se takkuaa pahastikin. Kouvot on alisuorittanut jonkun verran, ja saattaa karsiutua jo puolivälierissä kovan taistelun jälkeen.

Namika Lahti: Erittäin kova joukkue puolustuspäässä. Ottelut on vähäkorisia, mutta joukkue on parantanut selvästi viime kaudesta, hakenut kovia voittoja ja ollut odotuksiin nähden parempi. Tulee pääsemään puolivälieriin helposti, mutta tie noussee pystyyn. Taistelee varmasti kuitenkin hyvät pleijarit

Pyrintö: Hallitseva mestari tulee tippumaan valtaistuimelta. Vieraspelit olleet pääosin kuraa ja kotipeleissäkin viime kauden jatkunut dominointi on muuttunut yllättäväksi kompuroinniksi. Kun vielä joukkueen kantava voima susijengissäkin kisoissa pelannut Antero Lehto lähti Italiaan loppukaudeksi, oli se merkki siitä että Pyrintö lienee heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden osalta. Pääsee pleijareihin, mutta tuskin siellä puolivälieristä pitemmälle etenee.

Seagulls: Lokit on huonon alkukauden jälkeen alkanut voittaa koviakin joukkueita yllättävän isoilla eroilla. Suoritusten tasossa on todella isoja heittoja, ja isojakin yllätyksiä voidaan nähdä pleijareissa, joihin joukkue näyttäisi selviävän. Tulokasjoukkue on kuitenkin vetänyt hyvän kauden kaikesta huolimatta.

Vilpas: Vilpasta ennakoitiin sarjan häntäpäähän ja siellä se on pääosin ollutkin. Hyökkäys on ollut tukossa eikä puolustus riittävän terävä. Tulee vielä käymään tiukan taiston tippumista vastaan mutta selvinnee kuiville.

Kobrat: Kobrat väläytellyt aika-ajoin ottamalla kovia voittoja kärkipään jengeistä, kuten 2*karhu ja viimeisimpänä Biisonit. Kotona paha kelle tahansa, ja näyttäisi selviävän pahoista loukkaantumisista huolimatta kuiville.

Honka: Heikentynyt Honka on kärsinyt valtavasti ykköspelaaja Clarkin loukkaantumisesta. Välillä ok esityksiä, mutta useimmiten surkeita. Putoaminen alkaa olla jo hyvin lähellä.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 06, 14:00:46 kirjoittanut habs »
Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä

Poissa habs

 • Insider
 • VIP jr.
 • *
 • Viestejä: 1607
 • Tykkäykset: 667
Vs: Korisliiga
« Vastaus #1 : Huhtikuu 07, 13:48:48 »


Sarjan tilanne vähän ennen loppua. Näiltä pohjilta pleijari-ennustus ja Katajan tie ensimmäiseen pantteriin :)

KTP-Lahti 3-1
Kataja-Seagulls 3-0
Karhu-Pyrintö 3-2
Bisons-Kouvot 3-1

KTP-Bisons 1-3
Kataja-Karhu 3-1

pronssi
KTP-Karhu 1-0

finaalit
Kataja-Bisons 3-2

Katsotaan miten lähelle meni oikeaa
Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Vs: Korisliiga
« Vastaus #2 : Huhtikuu 07, 15:25:25 »
Katajan mestaruudesta saisi 7,50 (Sportingbet) joten eikös tuo ole aika hyvä kerroin lähes "varmalle" tapahtumalle?

Jos hakee KTP:n Unibetiltä niin voi rakentaa niin, että KTP, Bisons ja Karhu tuovat omat pois ja Katajalla saisi 2,05. Näin kun pelaa Pyrinnön yllätysmahdollisuudet kasvaa merkittävästi. Suosittelen.

Limitit rajoittaa kyllä panostusta merkittävästi, itselläni meni pari euroa Katajaan mutta jollain varmaan enemmänkin.

Poissa habs

 • Insider
 • VIP jr.
 • *
 • Viestejä: 1607
 • Tykkäykset: 667
Vs: Korisliiga
« Vastaus #3 : Huhtikuu 07, 15:38:53 »
Katajan mestaruudesta saisi 7,50 (Sportingbet) joten eikös tuo ole aika hyvä kerroin lähes "varmalle" tapahtumalle?

Jos hakee KTP:n Unibetiltä niin voi rakentaa niin, että KTP, Bisons ja Karhu tuovat omat pois ja Katajalla saisi 2,05. Näin kun pelaa Pyrinnön yllätysmahdollisuudet kasvaa merkittävästi. Suosittelen.

Limitit rajoittaa kyllä panostusta merkittävästi, itselläni meni pari euroa Katajaan mutta jollain varmaan enemmänkin.

Katajan peli kyllä ollut nihkeän alkukauden jälkeen niin hyvin uomissaan, että ilman loukkaantumisia ainakin finaalipaikka pitäisi irrota. Pari asiaa jotka mestaruuden (taas) voi kaataa ovat se voittamisen vaikeus, joka on nähty jo liian monta kertaa. Nyt on tosin muutama kylmäpäinen ratkaisija, joiden pään pitäisi kovassa paikassa kestää (Rannikko, Arnold, Horton) ja sitten näitä nuorempia joiden käsi saattaa ratkaisuhetkillä vielä täristä liikaa. Katajan ongelmana on ollut jäähalliin siirtyminen joka kevät. Areenalla tulee voittoja helpon oloisesti kovistakin jengeistä, mutta jäähallissa peli ei kulje jostain syystä yhtä hyvin. Kotiedusta palanen lähtee tätä myötä pois. Biisonit tulee olemaan vahva, kunhan VTB liigan ottelurasituksesta päästään eroon ja auttanee Katajalle kotiedun päätyyn asti tiputtamalla välierässä KTP:n (jos Kataja onnistuu pitämään runkosarjassa Karhun takanaan). Itse jostain syystä näkisin että voittaja tulee melko varmasti kaksikosta Kataja-Biisonit, joten näille tällä hetkellä tarjotut kertoimet (etenkin tuo katajan 7,50 erittäin hyvä).

KTP:n voittokerroin runkosarjavoitosta huolimatta hyvin pienen oloinen, vaikea nähdä että vääntäisivät mestaruuteen asti, liian monta voittoa tullut heikommistakin joukkueista hyvin pienellä erolla, vaikka väliin mahtuu hyviäkin esityksiä, mutta kyseessä kuitenkin joukkue, joka saattaa hyvinkin romahtaa kotonaan Biisoneille välierissä.
Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Korisliiga
« Vastaus #4 : Huhtikuu 12, 17:57:28 »
Lainaus
Tämä ei ole aprillipila: Matisen lisenssi maksamatta, KTP-Basket menettää 12 sarjapistettä ja runkosarjan voiton?

.KTP:n Jukka Matisen pelaajalisenssi on huhujen mukaan maksamatta. Jos tieto osoittautuu oikeaksi, KTP menettänee 12 sarjapistettä.
Korisliigan runkosarja on saamassa todellisen yllätyskäänteen ennen viimeistä sarjakierrosta. Koko kauden liigaa johtanut KTP-Basket on toistaiseksi vahvistamattomien huhujen mukaan käyttänyt edustuskelvotonta pelaajaa 14 viime ottelussaan. Niistä kahdeksan on voittoja. Jos tieto osoittautuu oikeaksi, KTP menettää 30 viimeksi kuluneen päivän aikana hankkimansa voitot (6) ja putoaa sarjassa viidenneksi.

Edustuskelvoton pelaaja on Jukka Matinen, joka oli jalkaleikkauksen vuoksi sivussa koko alkukauden. Kun Matinen palasi helmikuun lopussa kentälle, hänen pelaajalisenssinsä on huhun mukaan jäänyt maksamatta.

— Tämä on toistaiseksi vain huhu, mutta mitä todennäköisimmin näin on päässyt käymään, KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström sanoo.

Jos KTP tuomitaan hävinneeksi kuudessa voitto-ottelussaan, hyötyjänä on mm. Joensuun Kataja, joka nousee sarjan kärkeen 56 pisteeseen. Joensuulaiset voittavat runkosarjan, jos kukistavat viimeisessä sarjaottelussaan vieraissa Kouvot.

Namika Lahden KTP on voittanut viime viikkoina kahdesti, joten lahtelaiset ovat saamassa neljä lahjapistettä. Muut KTP:n voittamat joukkueet 30 viime päivän aikana ovat Korikobrat, Bisons ja Seagulls.

Jos sääntörikkomus vahvistuu ja KTP menettää 12 pistettä, Korisliigan sarjataulukko näyttää tältä:

Kataja     39     28     11     3388-3095     56
Kauhajoki     39     27     12     3329-3127     54
Bisons     39     25     14     3120-3021     50
Kouvot     39     23     16     3209-3091     46
KTP      39     22     17     3217-3134     44
Pyrintö     39     19     20     3125-3041     38
Lahti     39     19     20     2871-2945     38
Seagulls     39     18     21     3007-3011     36
Korikobrat     39     13     26     3050-3315     26
Vilpas     39     11     28     2910-3081     22
Honka     40     10     30     3076-3341     20

Näillä näkymin KTP:n pudotuspelit alkavatkin siis Kouvoja vastaan ensi lauantaina.
http://www.kymensanomat.fi/Online/2015/04/12/T%C3%A4m%C3%A4%20ei%20ole%20aprillipila%3A%20Matisen%20lisenssi%20maksamatta%2C%20KTP-Basket%20menett%C3%A4%C3%A4%2012%20sarjapistett%C3%A4%20ja%20runkosarjan%20voiton/2015318893995/4

Poissa habs

 • Insider
 • VIP jr.
 • *
 • Viestejä: 1607
 • Tykkäykset: 667
Vs: Korisliiga
« Vastaus #5 : Huhtikuu 14, 13:32:46 »
Korisliigan päätös: KTP saa pitää sijansa mutta menettää kotiedun puolivälierässä ja välierässä.  Tämähän tarkoittaa sitä että  kannattaa sijoittua sille sijalle, jolla saa KTP vastaansa, koska kotiedun kanssa voitto KTP:sta paljon helpompi mitä ilman kotietua Katajasta/Karhusta. Mikäli KTP huomenna hoitaa Karhun, niin jännä nähdä mitä tapahtuu Seagullsien ja Lahden peleissä. Lahti on 7. jos Gulls häviää, ja jos Kotka näyttäisi vievän niin Gullsien mahdollinen johto Pyrinnön vieraana sulaa satavarmasti.
Kairausta, tilttejä ja vetovihjeitä

Poissa Järkipeluri

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1287
 • Tykkäykset: 911
Vs: Korisliiga
« Vastaus #6 : Huhtikuu 21, 14:41:42 »
Pyrintö - Karhu 1 1,75 Veikkaus

Kauhajokisilta edelleen Kanervo sivussa. Veikalla toppi Pyrinnölle. Markkinan keskiarvo 1,62.

Vaenerberg, O.Heinonen, Hopkins, Pekkola, P.Heinonen, Sandberg, Palmi, Williams, Bullock, J.Kilpinen

Horton, Lehtoranta, Molenius, Mattila, Sarcevic, Huuskonen, Koskinen, Giles, Booker, Mangano

Poissa Iletus

 • Joulupukin apulainen
 • Jäsen+
 • *****
 • Viestejä: 728
 • Tykkäykset: 568
Vs: Korisliiga
« Vastaus #7 : Joulukuu 04, 08:21:53 »
Otetaan vielä chrisin vihjeen lisäksi tätä tasoituksella, kun tämä on ilman jatkoaika vieläkin maistuvampi.

[vihje id=11487]
KOHDE= Pyrintö - Bisons
SARJA= Korisliiga
LAJI= Koripallo
VETO= Pyrintö +3,5
KERROIN= 1.83
RAJA-ARVO= 1.735
PANOS= 3
BOOKKERI= Veikkaus
PVM=04.12.2015 18:30
PERUSTELUT= Kerroin ja jatkoaika ei mukana.
[/vihje]
Iletuksen blogi löytyy nykyään sivulta

www.ristikaksi.com/blogit

Keskusteluni: www.ristikaksi.com

Vedonlyöntivihjeet laitan jatkossa osoitteessa:

https://www.ristikaksi.com/pitkavetovihjeet/

Poissa Iletus

 • Joulupukin apulainen
 • Jäsen+
 • *****
 • Viestejä: 728
 • Tykkäykset: 568
Vs: Korisliiga
« Vastaus #8 : Huhtikuu 12, 14:44:29 »
[vihje id=17873]      
KOHDE=   Pyrinto Tampere - Helsinki Seagulls   
SARJA=   Korisliiga   
LAJI=   Koripallo   
VETO=   U 156
KERROIN=   1.81   
RAJA-ARVO=   1.55   
PANOS=   10   
BOOKKERI=   Comeon   
PVM=   13.04.2016   18:30
PERUSTELUT=      Veke 150.5
[/vihje]      
Iletuksen blogi löytyy nykyään sivulta

www.ristikaksi.com/blogit

Keskusteluni: www.ristikaksi.com

Vedonlyöntivihjeet laitan jatkossa osoitteessa:

https://www.ristikaksi.com/pitkavetovihjeet/

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()