Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: ATP Tour Finals & Kontinen  (Luettu 2803 kertaa)

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
ATP Tour Finals & Kontinen
« : Marraskuu 17, 14:15:04 »
Forumilla on joskus tennis ollut aika hyvinkin esillä mutta näyttää hiljentyneen aika totaalisesti. Menossa ATP finaalit joka lienee jonkinlainen loppukauden huipentuma ja kaiken lisäksi mukana Kontinen mutta ei näistä ole montaa sanaa näkynyt tai montaa vihjettä ollut, onko edes yhtään. Tai sitten en ole vaan huomannut.

Sallinette, että otan Kontisen hieman esille. Joku on jo ehdottanut häntä vuoden urheilijaksi ja joku rankannut kaikkien aikojen suomalaispelaajaksi. Näitä väitteitä en itse vielä osta eikä varmaan moni muukaan, minähän en sinänsä tiedä tenniksestä mitään ja siksi olisikin mukava tietää miten lajia paremmin tuntevat arvostavat hänen menestyksensä. Eli jos vaikkapa voittaa turnauksessa nelinpelin niin minkälaista sijoitusta se vastaa kaksinpelissä? Vastaako välierää, puolivälierää vai mitä? Antaako palkintosummat tähän suoran vastauksen? Ja mikä vastaus niistä tulisi, en viitsi itse pöyhiä. Pitkälti kuitenkin makuasiakin tämä joten mitä mieltä olette?

Hieman akuutimpi kysymyskin. Kontinen/Peers kohtaa huomenna Herbert/Mahutin, ymmärtääkseni edelliset varmasti jatkossa, jälkimmäiset ulkona. Miksiköhän Herbert/Mahut asetettu suosikiksi (tosin aika tasan jo), ei luulisi olevan motivaatioetuakaan joten oletetaanko, että Kontine/Peers säästelee vai mikä tämän selittää?

Poissa R-bet

 • VIP jr.
 • ****
 • Viestejä: 1775
 • Tykkäykset: 352
 • Veto voi olla huti. Älä ylipanosta.
Vs: ATP Tour Finals & Kontinen
« Vastaus #1 : Marraskuu 17, 14:27:02 »
Arvostan itse ainakin Kontisen menestystä ja tässä turnauksessa he ovat olleet todella vakuuttavia. Ei tässä vaiheessa uraa voi mitenkään verrata kuitenkaan Jarkko Niemiseen, mutta jos sieltä tulisi vaikka joskus nelinpelin Grand Slam turnauksen voitto niin tilanne on jo eri. Tämä turnaus on itselle Grand Slam turnausten ja Davis Cupin jälkee se suurin. Makuasioita varmaan myös.

Herber/Mahut haluaa ehkä voittaa hienon kauden viimeisen ottelun? Eli päättää kauden hyvin. Voitosta saa myös vähän rahaa. En tiedä ovatko he edelleen mukana ranking 1 taistossa joten siihenkin voi vaikuttaa tämä ottelu jos pisteitä jaetaan voitosta? Muuten voi molemmat joukkueet pelata aika rennosti tässä ottelussa. Hyvällä fiiliksellä, ehkä vähän naureskellen jopa? Prossat jos pitäisi arvata niin Kontinen/Peers vähintää 50%, mutta ehkä voisivat olla pieni suosikki jopa.

Poissa Lumpy

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1419
 • Tykkäykset: 318
Vs: ATP Tour Finals & Kontinen
« Vastaus #2 : Marraskuu 17, 15:21:51 »
Ei Kontista voi vielä kaikkien aikojen suomalaispelaajaksi asettaa. Moni näistä Kontisen kannattajista tuntuu pitävän häntä kaikkien aikojen suomalaisena tennispelaajana enemmän senkin vuoksi, että Jakkea nyt on vain kiva haukkua. Ikään kuin olisi vaikea olla ylpeä Kontisesta ilman, että toista pitää painaa maanrakoon. Tietenkin nelinpeli jää kaksinpelin varjoon, mutta toisaalta kerää kyllä usein yleisöä enemmän kuin WTA-kisat, mitä itse katson enemmän.

Tosiaan mikäli nelinpelistä (ei seka) irtoaa tulevina vuosina Grand Slam-voitto tai useampikin, niin sitten voisin itsekin alkaa miettimään järjestystä uusiksi. Mielestäni Henkalla on siihen Grand Slam-voittoon mahdollisuudet kaikilla alustoilla ja ensimmäisen kerran heti kahden kuukauden päästä Australiassa. Kontinen ja Peers ovat jo voittaneet kaikki parhaat parit ja Mastersin, eli käytännössä Grand Slamissa "vain" nimi, palkinnot ja arvostus muuttuu, mutta kai siellä on aina kovemmat paineet sitten ja perinteisen neljän tai viiden ottelun sijaan niitä pitää voittaakin kuusi putkeen.

Kontinen on jo nyt saavuttanut 14 turnausvoittoa ja mikä varmaan kertoo jotain, niin niistä kuusi voittoa eri parin kanssa, Peersin kanssa nyt tietysti eniten. Eli peli kulkee lähes kaikkien kanssa. Varmastikin todella arvostettu kaveri kiertueella.

On nelurin pelaajat muutenkin arvostettuja ja kaikista kaksinpelin parhaistakaan ei ole siihen, vaikka toki aivan kaikki eivät edes arvokkaimmissa turnauksissa sitä pelaakaan. Sitten on joitakin superpelaajia, jotka ovat hyviä molemmissa, kuten Jack Sock ja Feliciano Lopez. Kontisellakin olisi varmasti ollut eväitä molemmissa maailman kirkkaimpaan kärkeen ilman loukkaantumisia. Syöttö on maailmanluokkaa ja verkkopeli myös. Ehkä palautukset varsinkin rystyltä ja kämmen sitä huonompaa puolta? Nelinpelissä pärjää huonommallakin liikkeellä, mutta toivottavasti kestää nyt jatkossa edes sen rasituksen.

TOP 50:ssä ei ole kovin paljoa alle 30-vuotiaita pelaajia ja Kontinen vielä kaukana siitä iästä. Myös John Peers on vielä todella nuori nelurin pelaajaksi, joten taitavat olla nuorin pari yhdessä Sockin ja Vasek Pospisilin kanssa.

Nyt Henkka on jo rankingissa kymmenes ja nousee tämän turnauksen menestymisen myötä pari - kolme sijaa. Parin yhteisranking riittää myös viiden parhaan joukkoon. Kaikki tämä vähän aiemmin, niin olisi ollut Riossa suomalaisia tennispelaajia.

Vuoden urheilijaksi äänestäisin kyllä, mutta sehän menee jollekin Kalevan kisojen keihään voittajalle.

E: Ja miksi loppui tennisvihjaaminen, niin a) en pysty voitollisuuteen b) kivempi katsoa ilman vetoja.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 17, 15:25:49 kirjoittanut Lumpy »

Poissa R-bet

 • VIP jr.
 • ****
 • Viestejä: 1775
 • Tykkäykset: 352
 • Veto voi olla huti. Älä ylipanosta.
Vs: ATP Tour Finals & Kontinen
« Vastaus #3 : Marraskuu 17, 15:34:22 »
Lisätään kuten lumpykin vihjaamisesta vielä. Omalta osalta en voi sanoa että on loppunut ja oli tästäkin turnauksesta pari vetoa jo lähellä. Tällä kertaa en ole salaa yksinkään pelannut yhtäkään livevetoa myöskään. Ehkä tämä on valmistautumista kauteen 2017. Vuodelle 2017 pitäisi joku vuoden tennisvihjaaja "race" ottaa ja jaetaan ranking pisteitä. Voittaja on sit paras.. Tämä motivoi Lumpya mukaan heti.

Maestrolla ollut hyviä tennisajatuksia usein joten niitäkin vaan rohkeasti lisää vihjeisiin. Hrmony myös joka vetää kovalla tuloksella vaikka vetoja vähän vielä. Tipikin voisi nostella omat sinne päälle 100% minne ne kuuluu.. Lumpylla on yli 100% ja se on aina hyvä se, joten voit jatkaa.

Poissa Lumpy

 • VIP jr.
 • ***
 • Viestejä: 1419
 • Tykkäykset: 318
Vs: ATP Tour Finals & Kontinen
« Vastaus #4 : Marraskuu 20, 19:10:03 »
Melkein jo harkitsen viimeksi sanomaani uusiksi, vaikka turha näitä vertailla. Kontinen juuri nyt paras nelinpelin pelaaja maailmassa. Toivottavasti alkaa irrota myös niitä GS-voittojakin.

Rankingin seiska, mixtin GS-voittaja, Masters-voittaja, WTF-voittaja ja todennäköisesti vuoden urheilja Suomessa. Ei huono vuosi.

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()