Hei Vieras


Lue tämä ennen kuin aloitat
Aloittaja pino
4 Vastauksia    2112 Lukukerrat
pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2589
  Vihjeitä
  388
   
   
  Palautus
  109.26%
  Tuotto
  45.52
  Panostus (ka.)
  1.27
   
   
  Tykkäykset:
  659
Lue tämä ennen kuin aloitat
Nyt voi jo aloittaa mutta kohteen pitää olla aikaisintaan tiistailta. Vuorokausi alkaa Aasiasta ja päättyy Amerikkaan.

Vedin jo esimerkkivedon. Sarjaa ja alkamisaikaa ei ole pakko merkitä mutta niinkin voi tehdä, varsinkin jos on eksoottisempi sarja.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 22:19:23 kirjoittanut pino »

 • Luettu 2112 kertaa
 • Vastavedon joulukisa 2014
 • 4 Vastauksia

Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1408
  Vihjeitä
  162
   
   
  Palautus
  78.60%
  Tuotto
  -162.90
  Panostus (ka.)
  4.70
   
   
  Tykkäykset:
  431
Vs: Lue tämä ennen kuin aloitat
Pinolta lainattuna:


VASTAVEDON JOULUKISA 2014

Jotta kisailu ei unohtuisi otetaan tähän väliin kilpailu jossa siis tavoiteltavana Vegas-ketjussa mainittu 50 € jonka saa kisan voittaja. Muita palkintoja ei ole ellei joku niitä lahjoita.

Kilpailuajankohta on 9.12 – 14.12. Kilpailu on kaksivaiheinen siten, että karsinta ti-to ja loppukilpailu pe-su.

Kilpailu on saman tyyppinen kuin on aikaisemminkin ollut mutta hieman poikkeavin säännöin joten lukekaa nämä tarkkaan.

KARSINTA

Tässä kilpailijoiden tehtävänä on sama millä palkintokin on hankittu eli 20€ lähtökassan kasvatus 50€:oon kolmen päivän aikana. Tehtävä on tietysti meille helppo mutta yleisesti ottaen, jos kaikki pelaajat 2,5 kertaistaisivat kassansa kolmessa päivässä bookerit olisivat kusessa. Eli siis jos kassa on torstain jälkeen vähintään 50€ niin pääsee jatkamaan loppukilpailussa. Mitään hyötyä ei ole mennä reilusti yli sillä loppukilpailu aloitetaan tasatilanteesta.

Saa pelata millaisilla kertoimilla haluaa ja millaisilla panoksilla haluaa. Tietenkään ei saa panostaa enempää kuin kassassa on rahaa. Eli tämänhän voi hoitaa yhdellä vedolla, all-in kertoimeen 2,50 ja osuma niin paikka finaalissa on selvä. Tosin jos sattuu menemään ohi  niin on ulkona kilpailusta.

Vetoja saa olla vain yksi kerrallaan eli edellisen on ratkettava ennen uutta vetoa. Esim. maalivetohan voi ratketa hyvinkin nopeasti jolloin saa jatkaa heti eikä tarvitse odottaa ottelun päättymistä.

Tarkoitus on pelata oikeita pelattavissa olevia vetoja ja kertoimia sallituilta bookereilta. Kerroin on suositeltavaa tarkistaa bookerin sivulta koska oddsportal ei noita välttämättä päivitä, aasialaiskertoimet kyllä aika hyvin mutta muissa saattaa roikkua hyvinkin vanhoja kertoimia.
Sallitut bookerit ovat kyselyn perusteella forumilaisten yleisimmin käytössä olevat eli
Unibet, Paf   
Veikkaus   
Nordicbet   
Betsafe, Betsson   
Bet365   
Pinnacle   
Veikkaushuone, 24hPoker, Guts, Lenny   
Expekt   

Vastauksia varten avataan osio johon tuttuun tyyliin kukin avaa oman ketjun missä kasvattaa kassaansa. Viesti alkaa aina kassatilanteella kun edellinen veto on ratkennut ja sen alla veto jossa tietysti kohde, mahdollinen tasoitus, pelimerkki, bookeri, kerroin ja panos. Viestiä ei saa editoida mutta on 2 minuuttia aikaa korjata jos heti huomaa virheen. Tosin tuo pitäisi huomata jo esikatselussa. Ja lopuksi viesti jossa todettu, että kassa yli 50€ niin tietää, että on selvittänyt karsintarajan. Fiksua olisi myös pistää viesti silloinkin kun kassa on 0.

Sääntörikkomukset

Näitähän ei varmaan edes tule mutta siltä varalta, että tulee on hyvä olla seuraukset valmiina jotta ei tarvi siinä tilanteessa ihmetellä mitäs nyt tehdään. Kisassa on kyllä tiukka tuomarilinja sillä tuomareita on yhtä paljon kuin osallistujia sillä jokainen kilpailija on myös tuomari. Tästä seuraa, että kukaan ei ole jäävi osallistumaan, osallistun siis itsekin ja myös ylläpito voi jos uskaltaa.

Rikkomuksia voi olla, että vedon tiedoista puuttuu jotain tai on väärin tai epäselvää tai veto voi olla jätetty liian myöhään.
Jos huomataan virhe niin seurauksena on, että veto perutaan. Samoin perutaan kaikki sen jälkeen tulleet vedot jos niitä on kerinnyt tulemaan. Näin siksi, että tuossa voi syntyä tilanne, että pelataan velaksi. Kun joku toinen pelaaja siis tuomari on kuitannut virheen niin sen jälkeen kilpailija voi jatkaa normaalisti. Eli voi vetää vaikka saman vedon jos se on edelleen mahdollista. Jos kilpailija huomaa itse virheensä niin voi nopeuttaa kuittauksen saamista kirjoittamalla tunnustusviestin jolloin muut ainakin huomaavat nopeammin. Tässä voi tietysti tehdä kiusaakin toverille pidättäytymällä kuittauksesta, tässä tilanteessa tulee automaattikuittaus kahden tunnin kuluttua tunnustuksesta jonka jälkeen voi siis jatkaa. Itse kyllä kuittaan heti jos tilanteen huomaan. Kassavirheestä ei rangaista koska sillä ei hämää muita koska tässä ei vielä kilpailla muita vastaan. Mutta virhe pitää toki korjata seuraavassa viestissä.

LOPPUKILPAILU

Säännöt tulee aikanaan mutta kerrottakoon, että on saman tyyppinen mutta rajoituksia on enemmän mutta myös vapauksia. Ja voittaja on tietysti se jonka kassassa on eniten rahaa lopuksi.

Jos on epäselvää säännöissä kysykää tässä ketjussa niin vastauksetkin tulee tähän. Samoin mahdolliset tarkennukset sääntöihin mutta aikaa ei ole kovin paljoa näitä muuttaa.
Kanta on aika selkeä


Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1408
  Vihjeitä
  162
   
   
  Palautus
  78.60%
  Tuotto
  -162.90
  Panostus (ka.)
  4.70
   
   
  Tykkäykset:
  431
Vs: Lue tämä ennen kuin aloitat
Saako vetää yhdistelmiä?


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2589
  Vihjeitä
  388
   
   
  Palautus
  109.26%
  Tuotto
  45.52
  Panostus (ka.)
  1.27
   
   
  Tykkäykset:
  659
Vs: Lue tämä ennen kuin aloitat
Tuota en huomannut mainitakaan kun nämä on yleensä ollut sinkkuina muutenkin. Eli ei saa, on jotenkin selvempää niin.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2589
  Vihjeitä
  388
   
   
  Palautus
  109.26%
  Tuotto
  45.52
  Panostus (ka.)
  1.27
   
   
  Tykkäykset:
  659
Vs: Lue tämä ennen kuin aloitat
Selvennetään vielä aikakäsitettä. Eli tapahtumapaikan aika on ratkaisevaa ei Suomen aika. Eli vaikka nyt tätä kirjoittaessa täällä onkin tiistai jenkeissä on vielä maanantai. Ja siten tämän yön jenkkikohteet on maanantain kohteita eivätkä käy kisaan.
Vastaavasti kun karsinnan viimeinen päivä on torstai niin mukaan kelpaa sen illan jenkkikohteet vaikka pelataan varhain perjantaina Suomen aikaa.xx
PS4 ja NHL15 kilpailun säännöt ja ohjeet | LUE ENNEN KUIN ALOITAT!

Aloittaja Handy

45 Vastauksia
13240 Lukukerrat
Uusin viesti Tammikuu 22, 17:52:58
kirjoittanut R-bet
xx
Ongelmia kirjautumisen kanssa? LUE TÄMÄ!

Aloittaja Handy

7 Vastauksia
5139 Lukukerrat
Uusin viesti Maaliskuu 10, 18:17:01
kirjoittanut Jondeli
xx
Kuin kaksi marjaa

Aloittaja Ben_Amor

0 Vastauksia
1424 Lukukerrat
Uusin viesti Heinäkuu 02, 01:09:35
kirjoittanut Ben_Amor
xx
Kuin kaksi marjaa-ketju

Aloittaja habs

0 Vastauksia
1288 Lukukerrat
Uusin viesti Kesäkuu 12, 02:19:51
kirjoittanut habs