Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Betcity  (Luettu 1368 kertaa)

Poissa Uamenti

  • Tulokas
  • Viestejä: 4
  • Tykkäykset: 2
Betcity
« : Tammikuu 05, 10:36:48 »
Hei,

Varoituksen sana teille arvon kollegat. Betcity - kiertäkää kaukaa!

Minulla on noin 50 pelitiliä, joista lähes kaikissa panostustani on rajoitettu niin paljon, että käytännössä olen saanut monoa niistä. Tämän takia etsin jatkuvasti uusia pelifirmoja, joissa pääsisin taas tekemään rahaa. Tällä kertaa tutustuin Betcityyn, johon itse asiassa tutustuin tämän foorumin kautta. On samaa sarjaa Marathonin ja 1Xbetin kanssa. Kertoimet ovat kohdillaan ja pelattavia kohteita riittää, varsin houkuttelevaa siis.

Parin hävityn vedon jälkeen sulkivat tilini. Ikäväkseni olin ehtinyt tallettaa uutta rahaa jo useamman satasen verran sinne ennen sulkua. Alkoi kolme päivää kestänyt sähköpostiväittely, jossa minun väitettiin rikkoneen sääntöjä. Laittoivat vaan copy-pastella pätkiä säänöistään ja perään: "We do not provide any additional information." ja "We do not inform you about further information." Chattia ei ole, eikä puhelinnumeroita. Ainoastaan epämääräisiä yhden lauseen sähköposteja, joissa ei ole edes minkäänlaista allekirjoitusta.

Tästä emme päässeet eteenpäin. Olin selvästikin tehnyt jotain väärää ja minun piti nyt todistella ties millä dokumenteillä olevani kuka väitän olevani. Lähetin yhteensä 4  eri kertana dokumenttiä todisteeksi olemassaolostani - kaukana normaalista tunnistusprosessista.

Viikon väännön jälkeen avasivat tilini satasen pienemmällä summalla. Limitit olivat nyt 0,01 euroa per betsi, vaikka olin vain hävinnyt rahaa sinne! :D En vieläkään ole lukuisista yrityksistä huolimatta saanut selville, mitä olen oikein tehnyt väärin, mutta ilmeisesti se liittyi bonuksen väärinkäytöön tuosta satasen vähennyksestä päätellen. Tyhjensin tilini kiireellä ja sain äsken talletukseni takaisin, satasta ja välityspalkkiota pienempänä.

Kun kaivelin nettiä enemmän, sieltä löytyi vastaavanlaisia keissejä. Jollain bullshit-tekosyyllä yritetään viedä rahat ja ne limitit paukkuu jo ensimmäisestä betsistä. Suosittelen että pysytte mahdollisimman kaukana tästä paskafirmasta!

Levittäkää sanaa, kiitos. :)

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()