Äänestys

Mille bookereille saat riittävästi panosta talviurheiluvetoihin vaivautuaksesi pelaamaan?

Harrastan vedonlyöntiä mutta en koske talviurheilukohteisiin
4 (3.9%)
Veikkaus
15 (14.6%)
Unibet, Paf, Leo Vegas, 888 sport
10 (9.7%)
Nordicbet, Betsafe, Betsson
7 (6.8%)
Coolbet
11 (10.7%)
Bet365
6 (5.8%)
Comeon, Bethard, Fastbet, Betfinal, 10bet  jne
10 (9.7%)
Marathon, 1xbet
2 (1.9%)
Expekt
4 (3.9%)
Bet at home
6 (5.8%)
Optibet, Guts, Lenny, Betolimp
5 (4.9%)
Bwin, Partysports
2 (1.9%)
Olybet
7 (6.8%)
William Hill
6 (5.8%)
TonyBet
3 (2.9%)
Betcity
2 (1.9%)
Betway, Rivalo, Paddy Power tai joku muu oudompi
3 (2.9%)

Äänestäjiä yhteensä: 18

Äänestys päättynyt: Joulukuu 18, 17:49:06


Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Booker -kysely  (Luettu 1656 kertaa)

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Booker -kysely
« : Joulukuu 11, 17:49:06 »
Täällä ei juuri kysellä eikä äänestetä mutta ajattelin kokeilla onko toiminto edelleen käytettävissä. Aiheena on bookerit, hieman vastaavan kyselyn joskus kauan sitten teinkin ja se on jo aikaa sitten siirretty roskakoriinkin.

Nyt on tarkoituksena selvittää mille bookereille itse kukin saa panosta talviurheiluvetoihin niin paljon, että viitsii käydä lyömässä vedon ainakin silloin tällöin. Tuo panoshan voi jollain olla 10€ tai jonkun tarvii saada 100€ että viitsii vaivautua. Forumilta saa tällä hetkellä sellaisen käsityksen, että lähes kaikkien aktiivien pelikassa on niin suuri, että pikkuvedot ei enää kiinnosta ja pikkubookereille on limput niin että isoja vetoja ei saa. Eli haluaisin saada selvyyttä onko mitään järkeä vihjata näille panosta nopeasti rajoittaville bookereille. Sillä ei kai siinä oikein ole järkeä jos kukaan ei voi peesata vaikka haluaisikin. Eli nyt on pienpelurienkin syytä vaivautua vastaamaan jos täällä vielä sellaisia on.

Tuossa on bookereita osittain kerätty ryhmiin sen mukaan jos niillä on samat kertoimet ja ne elääkin yhdessä. Eli riittää jos jollekin niistä saa panosta tai miksei jos saa useammalle vähän mutta yhteensä riittävästi ja viitsii sen tehdä. Pinnaclea ei ole listassa koska sinne ei kellään ole limittejä. Lisäksi on tietysti useitakin oudompia joilla saattaa olla omatkin kertoimet ja joku voi ehkä pystyä pelaamaan, niitä varten on tuo viimeinen kohta ja jos sellainen on voi viestillä mainita mikä. Tosin eipä noiden oudompien kertoimia tule juuri katseltua. Jonkin verran kyllä katselen sellaisiakin mitä en itse pysty pelaamaan, esim. Bet365 kun se antaa ensimmäisenä kertoimet ja Mara koska sillä laaja tarjonta. Pistin listaan myös tuoreimman tuttavuuden Betcityn vaikka siitä ilmeisesti ei ole mihinkään, hyviä kertoimia ja laaja tarjonta talviurheiluun kuitenkin.

Toimintaohje:

1. Ruksi joko ensimmäinen tai toinen kohta. Eli siis jos lyöt vetoja myös talviurheiluun niin valitse Veikkaus koska sinnehän kaikki saa panosta. Tämä jotta vastaajien määrä selviää kun en ole varma miten tuo forumin laskuri pelaa.

2. Jos valitsit Veikkauksen niin ruksi muut bookerit joille saat talviurheiluun panosta riittävästi pelataksesi.

3. Lisäksi voi lähettää viestin jossa kommentoit jotain aiheeseen liittyvää tai esittää toivomuksia vihjaajille tms.

Poissa Iletus

 • Joulupukin apulainen
 • Jäsen+
 • *****
 • Viestejä: 728
 • Tykkäykset: 568
Vs: Booker -kysely
« Vastaus #1 : Joulukuu 11, 18:32:03 »
Hyvä avaus pinolta. Voin varmaan näin omalta kohdalta sanoa, että ainakaan mc-kaudella ei juuri taloudellista merkitystä tällä toiminnalla ole, mutta tämä meneekin itsellä terveestä harrastuksesta, eli käy silloin poimimassa kohteita kun ehtii, välillä miettii niitä jopa itse. Mun mielestä on järkeä aina vihjata, saa joka tapauksessa arvion ja sitä voi sitten jokainen käyttää vaikka jossain hämybookerilla. Mitä tulee kyselyyn niin piti ruksia useampia, koska tuolla on sellaisia mitä ei ole tullut vielä edes avattua. Myös oudommissa bookereissa lienee sellaisia mihin saisi sisään. Talvilajeissa varmaan 100-200 e betsi on sellainen että viitsii lyödä, mutta ompa olympialaisiin tullut otettua jo kymppivetojakin. Readytobetillä sai viime vuonna pelattua juuri ja juuri arvokisat läpi kunnes tuli limput, niihin näitä säästelläänkin, kun aikaa ja kohteita on tarjolla enemmän.
Iletuksen blogi löytyy nykyään sivulta

www.ristikaksi.com/blogit

Keskusteluni: www.ristikaksi.com

Vedonlyöntivihjeet laitan jatkossa osoitteessa:

https://www.ristikaksi.com/pitkavetovihjeet/

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Vs: Booker -kysely
« Vastaus #2 : Joulukuu 20, 21:47:33 »
Vastaajia tuli lopulta melkein se parikymmentä mikä on tavallaan yllättävän paljon. Saattaa olla aika lähellä sitä mitä täällä on enää vedonlyöjiä. Toki lisäksi on varmaan paljon sellaisia jotka käy silloin tällöin eivätkä ehkä ole edes rekisteröityneitä.

Kuudesosa harrastaa vedonlyöntiä mutta ei koske talviurheiluun. Tämän suhteen otos on kovin pieni. Vaikea arvioida mitä tuo olisi oikeasti mutta jos pakko arvata niin osuus on varmaan suurempi, ehkä paljonkin. Monen mielenkiinto ja myös vedot keskittynee isoihin sarjoihin ja lajeihin. Toki on myös sellaisia, että pelaa mitä vaan jos on hyviä vihjeitä tarjolla. Itsekin teen niin mutta ehkä mielummin kuitenkin pelaa kohteita jotka kiinnostaa muutenkin.

Eniten on pelaajia jotka saavat vetoja Coolbetille 11/15. Tämä ei ole mikään suuri yllätys, se kestää aika hyvin panosta nykyään. Itse en saa sinne kovinkaan paljoa pelattavaa ampumahiihtoon mikä on huolestuttavaa koska siellähän on yleensä pelattavaa joka sarjassa. Eipä otoskaan ole vielä kovin suuri.

Kaksi kolmesta pystyy pelaamaan Unibetin kertoimiin mikä on hieman yllättävää koska sitä yleisesti ei pidetä oikein minkään arvoisena. Toki noi kopiot auttaa mutta niillä tulee rajat  nopeammin vastaan. Itselläni eniten ah-vetoja tänne. Se on kyllä käynyt hieman varovaisemmaksi, ennen antoi kertoimet ensimmäisten joukossa nykyään jokseenkin viimeisenä.

Yhtä moni pystyy Comeon-kopioille. Selittynee osaksi sillä, että noita on maailma täynnä ja kun niillä ei ole juurikaan pelattavaa muuta kuin bonuskierrätyksessä niin ei ole limppuja kerennyt tulemaan. Nämä varastaa kohteet ja kertoimet Bet365:ltä.

Puolet saa peliä Betsson Groupille, luulin ettei kukaan muu kuin minä mutta ei niin heikosti sentään. Luonnehtisin keskinkertaiseksi talviurheilubookeriksi jonka kertoimet kestää kohtuullisesti koska rahamiehet ei saa peliä. Kohteet osin omaa tuotantoa mutta välillä ottaa nuo mitä kaikilla muillakin. Erikoisuutena yhdistetty jota sen lisäksi tarjoaa vain Coolbet.

Yhtä usea saa vetoja Olybetille, tätä varmasti selittää sen uutuus, toisaalta kaikki ei ole ehkä vielä avannut. Itselläni ei yhtään talviurheiluvetoa sinne. Piti tallettaa jos on pelattavaa mutta ei ole toistaiseksi ollut. Varmaan jotain mutta en ole huomannut.

Bet365 6/15 mainintaa. Se on oikeastaan merkittävin talviurheilubookeri. Syystä että se antaa kertoimet ensimmäisenä ja muut kopioi enemmän tai vähemmän. Limput tulee vääjäämättä jossain vaiheessa mutta ei näköjään kaikilla täällä vielä.

Betathome on yksi näistä kopioijista. Harva pystyy pelaamaan, johtuisiko osittain siitä ettei ole edes avattu tiliä? Siihenhän ei ole juurikaan syytä kun huonot kertoimet eikä bonustakaan tarjolla. Mutta talviurheilussa kun kertoimet elää siellä saattaa olla se paras kerroin jossain vaiheessa.

Myös William Hill 6, en edes tiedä minkälainen tarjonta siellä on, voittajavetoja varmasti mutta headereistä en tiedä, ainakin arvokisoihin lienee.

Optibet ym on mielenkiintoinen ryhmä, niillä on eri kerroinlähde kuin muilla listatuilla ja saattaa olla näkemyseroja ja kohteita mitä ei muualla. Kaikki nuo limputtaa nopeasti isolla pelaavan mutta pienpeluri saa pelata aika pitkään näillä. Aluksi näytti, että tätä ei ruksi kukaan muu kuin minä mutta tuli niitä yhteensä 5 lopulta.

Expekt on jo aika marginaalinen bookeri näihin. Se on jossain määrin itsenäinen kertoimien suhteen mutta eipä ne juuri muista poikkea, yleisurheilussa sillä oli paljon enemmän käyttöä. Sillä saattaa olla yksittäisiä kerroinhuippuja missä sarjassa tahansa, myös talviurheilussa.

Tonybet vain kaksi minun lisäkseni ja minullakin se on ihan rajatapaus, kympin kahta puolen taitaa mennä panosta. Saatan joskus käydä lyömässä jos sillä on kerroinhuippu, muualle voi sitten jatkaa. Kohteet pääosin 365-valikoimaa.

Bwin klooneineen onkin ja todella harvojen herkku, vain yksi lisäkseni saa peliä. Itsenäinen kertoimenlaskija ja kohteita mitä ei ole muualla. Sikäli ymmärrettävää, että Bwin ei ole ottanut uusia suomalaisia enää moneen vuoteen. Eikä Partykään ottanut mutta jostain syystä alkoi taas ottamaan viime vuonna, en tosin tiedä mikä tämän hetken tilanne. Limitit oli aluksi pienet mutta nousivat (ja samalla Bwinillä laski) ja olen pelannut varovasti jotta pysyisi pelikelpoisena. Näitä klooneja ei ole tämän jälkeen enää lisää. Osuus ah-vedoistani lähes 10%.

Betcityn otin omaksi vahtoehdoksi kun se on tuore tuttavuus ja halusin nähdä onko kukaan uskaltanut lisäkseni koskea. Yksi tunnustaa. Aika suuri osuus ah-vedoistani mennyt nyt sinne koska sillä on hyvät kertoimet. Vähän harhaanjohtavaa tavallaan koska eihän tuonne varmaan pysty pidemmän päälle pelaamaan. Nuo vedot olisivat kyllä olleet voitollisia muuallekin pelattuna mutta tietenkin hieman vähemmän. Sain tuolta kuitenkin vähän rahaa nostettuakin joten testi jatkuu. Sen tarjonta on myös 365-lähtöinen mutta se lisäilee kohteita loppua kohden.
 
Mara kaksi pinnaa ja kumpikaan ei ole minun. Hyvä itsenäinen tarjonta ja hyvät kertoimet mutta eihän niitä pitkään saa hyödyntää, jotkut kyllä yllättävän pitkään. En tiedä onko 1xbetillä jotain yhteyttä Maraan muuta kuin että kertoimet tulee samasta lähteestä. Sitä on pidetty arveluttavana bookerina ja ihan aiheesta. Siksi onkin hyvin hämmentävää, että eilen tuli Skrilliltä maili missä mainostettiin yhteistyötä Ixbetin kanssa eli sen bonuksia. En ole oikein varma onko tuo totta vai joku huijausviesti. Jos totta niin ei Skrill tietenkään takaa kenenkään rahoja mutta aika noloa sille jos tuosta seuraa asiakkaille pelkkiä ongelmia. Toisaalta bonusehdot ilmeisesti sellaiset että pitää pelata triploja joten eihän se meitä kiinnosta. Jos jotain kiinnostaa niin perehtyköön asiaan tarkemmin.

Ynnä muut sai kolme merkintää. Olisin voinut itsekin sen ruksia mutta en tuolloin muistanut että saan panosta Pokerstarsille, jokusen talviurheiluvedon sinne viime talvena pelasinkin mutta nyt ei siellä rahaa. Useimmat sai varmaan tuonnekin limput silloin kun sinne iskettiin Filippiinin koripalloa. Ja Rivalollekin taitaisin saada jotain mutta en sinne enää talleta. Skybet saattaa jollain olla mutta se on juuri heittämässä suomalaisia ulos. Betwaylla en ole käynyt koko kaudella mutta varmaan siellä edelleen on hyvä tarjonta talviurheiluun mutta harvat pystyy pelaamaan. Riittäähän näitä mutta yleensä jonkun kopioita. Mutta sekin voi auttaa panostusongelmaan jossain tapauksessa.

Vielä lopuksi, omista ah-vedoistani vain noin viidesosa menee näille bookereille joille ei kellään limppuja eli Veikkaukselle, Pinnaclelle ja Sbobetille. Eikä osuus varmaan sen suurempi muissakaan talvilajeissa. Aika vähiin jäisi vedot jos vain näille voisi pelata. Toki niille menisi vähän enemmän jos muille ei saisi mitään.

Talviurheilumarkkina on valitettavan pieni, isolla rahalla ei kovin hyvin pääse operoimaan. Veikkauksen tarjonta on suppea ja sen lyöminen on vaikeaa nykyään. Tai helppoa sille joka osaa. Pinnaclella kohteita selvästi enemmän ja panostakin saa loppuvaiheessa 400€ kerrallaan. Mutta pystyykö siinä vaiheessa tekemään tiliä ja kuinka moni pystyy? Muilta löytyy helpommin pelattavaa mutta isompaa panosta ei kauaa saa sisään. Ja sama juttuhan se on muissakin lajeissa eli ne limput on todennäköisesti jo hankittu niillä.

Kiitos kaikille osallistuneille ja osukoon talviurheiluvetonne jos niitä vedätte.

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()