Notice: Undefined index: likes in /home/vastaveto/public_html/keskustelut/Sources/Subs-Likes.php on line 143

Kirjoittaja Aihe: Tyhjästä tonniin - aloittelijan pelikassan kasvatuksesta bonusten avulla  (Luettu 8743 kertaa)

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Tälle oli vaikea löytää sopivaa aluetta, muistaakseni aiemmin oli joku vedonlyönnin teoriaa tms. alue mutta enää ei näyttäisi olevan.

(Piti kirjoittaa tämä parissa päivässä mutta sähkökatkot haittasi pahasti ja varmaan tuli ajatuskatkoja eikä jäsentelykään ole paras mahdollinen ja lopulta halusin tämän vain pois käsistä.)

Chatissa oli joku päivä juttua tällaisesta aiheesta mutta tuolta nuo häviää todella nopeasti eikä ole myöhemmin hyödyksi kenellekään.  En tiedä onko tällaiselle edes tarvetta mutta aiheesta ei täällä ole topicia, tosin etusivulla on aiheeseen liittyvää hyvää tekstiä mutta tässä näkökulma on otsikon mukainen ja myös ikävän matemaattinen osittain. Tämä on kirjoitettu pikaisesti joten joku voisi kirjoittaa ajan kanssa paremman ja ainakin tätä on syytä täydentää ja korjata. Kaikenlainen kommentointi  ja kysymykset on sallittuja, jopa toivottuja.

Otsikko on heti harhaanjohtava sikäli, että ei aivan tyhjällä pääse liikkeelle, hieman pitää olla omaakin rahaa.  Satanen olisi sikäli hyvä, että pääsisi heti aloittamaan hyvästä bonuksesta mutta vähemmälläkin pääsee liikkeelle. Jos on 50€ niin sen voi tuplata vaikkapa Leijonalla niin alkaakin olla koossa se satanen. Koska vedot ei aina osu niin kuin pitäisi olisi syytä olla hieman enemmän jotta varmasti pääsee jatkamaan parempiin bonuksiin täysimääräisesti.

Tonni on aika realistinen tavoite. Bonuksia on tarjolla kohtuullisin ehdoin ainakin 1500€ ja noista voisi hyvinkin saada talteen viisaasti pelaamalla 70 – 80% ja sehän jo riittääkin.

Jos ajatellaan lähtötilannetta niin on kaksi hyvin erilaista ryhmää (ja tietysti kaikkea näiden väliltä):

A.   pelaajat joilla on rajaton kassa, käytännössä riittää muutama satanen
B.   pelaajat joiden kassa on niin pieni, että se rajoittaa bonusten nopeaa ja optimaalista hyödyntämistä

Bonusten kierrätyksessä on kaksi erilaista pelitapaa ja voihan näitä yhdistelläkin:

•   Suretus on erinomainen tapa kierrättää. Siinä ei synny hajontaa koska veto osuu aina jommalle kummalle puolen ja rahat pysyy koko ajan tallessa, summa vaan hieman putoaa koko ajan jos ei saa puhtaita sureja. Tässä voi tavallaan päättää itse paljonko haluaa rahaa olevan kierrätyksen jälkeen kunhan vaan löytää vetoja jolla tuo toteutuu. Koska riskiä ei ole panostus voi olla suuri jolloin kierrätys menee nopeammin. Kohteita tarvitaan vähemmän ja mikä tahansa käy, kohteesta ei tarvi tietää mitään. Lisäksi on mahdollisuus katkaista kierrätys ennen aikojaan mikä edelleen yleensä parantaa tulosta ja ainakin vähentää aikaa. Haittana se, että riittävän hyviä kohteita voi olla työläs löytää joidenkin bookereiden osalta. Joidenkin mielestä myös se, että vetoihin ei liity mitään jännitystä. Menetelmä sopii erinomaisen hyvin ryhmälle A mutta ei lainkaan ryhmälle B paitsi sitten kun kassa on kasvatettu muutamaan sataseen.

•   Toinen tapa on yksittäisvedot eli normaali vedonlyönti. Tämä käy tietenkin ryhmälle A mutta kumpi on parempi tapa riippuu siitä kuinka suuria yksittäisvetoja on valmis lyömään ja paljonko kestää hajontaa. Ryhmä B joutuu väistämättä aloittamaan tällä menetelmällä koska ei ole rahaa jaettavaksi usealle bookerille. Tätä koskee tietenkin normaalit vedonlyönnin lainalaisuudet. Ja kun tarkoitus on kasvattaa pieni alkukassa mahdollisimman nopeasti suuremmaksi niin suurin vihollinen on hajonta. Hyvällä tuurilla se on positiivista eli vedot osuu paremmin kuin kuuluisi mutta huonolla tuurilla negatiivistä jolloin kassa ei kasvakaan. Ja vedothan voi osua huonosti vaikka ne olisivat kuinka hyviä tahansa. Hajontaa vastaan ei voi taistella muuten kun pitämällä panokset riittävän pieninä suhteessa kassaan.

Tarkastelen asiaa esimerkkien avulla.
 
Otetaan vaikka Bet365:n bonus, 100+100€ eli tilillä rahaa 200€ ja oletetaan, että tämä on yhtä kuin pelaajan pelikassa. Kierrätysvaatimus 3* eli pelattava 600€ ja aikaa 90 päivää.

Kohteen hyvyys on tietenkin olennainen asia. Jos kierrätys viedään läpi omat pois –kohteilla niin kassa tietenkin kierrätyksen jälkeen 200€ mutta jos pelataankin 90% palauttavia kohteita kassa on 140€. Monille on aivan sama jääkö bonuksesta 40€ vai 100€ kunhan jotain jää ja pääsee kierrättämään mutta tilanteessa kun oma kassa alussa 100€ niin noilla suhteessa aika suuri ero ja jatkopelaamisen kannalta merkitystä. Jos on 200€ voi ottaa perään kaksi uutta bonusta tai vaihtoehtoisesti yhden ja käyttää loput suretuksia varten.

Noin siis teoriassa mutta vedot ei osu tasaisesti vaan usein syntyy hajontaa eli 200€ sijasta loppukassa voikin olla haarukassa 0-1000€. Ensimmäinen vaihtoehto on varsin ikävä, jälkimmäinen ei. Hajontaa ei voi etukäteen tietää mutta siihen vaikuttaa panoksen suuruus/vaihtelu ja vetojen osumistodennäköisyys. Yleisesti mainitaan, että 3% kassasta olisi sopiva maksimipanos, jotkut lupaa jopa 5%. Tässä tapauksessa nuo olisivat 6 ja 10€. Ja keskimääräinen panos pitäisi olla vielä vähemmän. Usein pienellä kassalla pelataan aggressiivisemmin jotta panokset tuntuisi edes joltain.

Oletetaan, että pelataan tasapanoksella omat pois –vetoja  kertoimilla  n. 2,00 ja tarkastellaan millä todennäköisyydellä kassa on kierrätyksen jälkeen korkeintaan 100€  (eli ei ole saatu bonuksella yhtään nostetta kassaan) eri panostasoilla.

Panostasot 5 , 10 ja 25 euroa joilla nuo todennäköisyydet 2, 8 ja 18% eli eivät kovin suuria mutta kertovat, että näinkin voi käydä ja riski kasvaa nopeasti panostason kasvaessa.

Jos pelataan huonoja eli 90% palauttavia kohteita niin todennäköisyydet 14, 25 ja 33%. Luvut kasvaa merkittävästi ja esim. tuo 25% tarkoittaa käytännössä, että jos tehdään 4 vastaavaa kierrätystä niin kerran käy todennäköisesti huonosti.

Teoriassa on myös mahdollista käydä oikein huonosti eli, että kaikki rahat menee.  Tämän todennäköisyyden laskenta on vaikeata tarkalleen mutta 5€ panoksella näin tuskin käy eikä 10 € panoksellakaan riski ole juuri mitään mutta isommilla jonkinlainen.

Jokainen voi tietysti ottaa riskiä niin kuin haluaa mutta näiden perusteella 5€ on hyvin turvallinen panostaso ja 10 € voi vielä varovasti suositella. Jos panokset vaihtelee se lisää hajonnan riskiä, samoin jos pelataan isompia kertoimia. Esim. kertoimilla 3,00 nuo riskit on 6, 18 ja 30% ja huonoilla vedoilla 21, 34 ja 42% joten näin isoilla kertoimilla sopiva panostaso on 5€.

Vielä yhteenvetona olennaiset asiat:

1.   Säännöt
Bonusten säännöt on syytä lukea erittäin huolellisesti ja jos ei ymmärrä jotain niin kysyä bookerilta tai forumilta. Varmuuden vuoksi on syytä lukea se kieliversiokin mikä varmasti on voimassa eli yleensä englanti. Jos rikkoo sääntöjä niin todennäköisesti menettää bonuksen ja sillä saadut voitot, jossain tapauksessa jopa omatkin rahat. Myös rahansiirtojen hinnat kannattaa vilkaista saman tien vaikka nuo ovatkin useimmilla ilmaisia mutta ei kaikilla.

2.   Suunnittelu
Kannattaa suunnitella etukäteen missä järjestyksessä bonukset on järkevää ottaa. Samoin on syytä miettiä panostaso erilaisille vedoille (omat, peesit, kerroinhuiput) ja erilaisille kertoimille. Hyvä myös päättää etukäteen kuinka hyvä kerroin pitää olla ko. bookerilla suhteessa markkinaan jotta ottaa pelille. Jos jonain päivänä ei näyttäisi olevan hyvää pelattavaa väkisin ei kannata pelata. Myös rahojen siirtoa kannatta suunnitella, varsinkin myöhemmin kun on mahdollisuus käyttää useampia bookereita.

3.   Kohteet
Kuten edellä on tullut selväksi kohteiden hyvyydellä on ratkaiseva merkitys odotettuun tulokseen ja siihen voi itse vaikuttaa paljon enemmän kuin hajontaan. Eli kannattaa pelata mahdollisimman hyviä vetoja mikä on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty. Moni varmaan pelaisi mieluiten omia kohteitaan tai ainakin sarjoja ja lajeja mistä on kiinnostunut ja näin voi toki tehdä, on vain arvioitava kriittisesti ovatko ne riittävän hyviä jotta pääsisi tavoitteeseen minkä on asettanut. Pelaamista kannattanee täydentää peeseillä, riittävän hyviä löytyy mm. tältä forumilta ja voi olla, että niitä löytyy parhaiten juuri täältä. Hyviä kohteita on usein marginaalilajeissa ja niille parhaita kertoimia juuri näillä bookereilla joilla on parhaita bonuksia ja näitä vetoja kaivetaan täällä aika hyvin esiin. Tietenkin isoja lajejakin voi pelata, niissä vaan parhaat kertoimet on usein bookereilla jotka eivät tarjoa bonuksia. Siitä ainakin kannattaa pitää kiinni, että pelaa vain hyvillä kertoimilla eli ko. bookerin kerroin on markkinahuippu tai hyvin lähellä sitä, tällöin veto tuskin on erityisen huono.

Kun lähdetään liikkeelle pienellä kassalla on erityisen tärkeää miten ensimmäinen /ensimmäiset bonuskierrätykset menevät koska hyvä tulos kasvaa ikään kuin korkoa korolle jatkossa. Eli alku kannattaa ottaa maltilla vaikka mieli tekisi roiskia kaikenlaista. Sitten kun kassa on kasvanut pääsee pelaamaan laajemmin kun on useampia bookereita käytössä ja siinä vaiheessa ei yksittäisen bonuksen huono tuloskaan ole niin katastrofaalista.

Heti perään tulee omaan viestiin bonusyhteenvetoa.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 23, 13:00:42 kirjoittanut pino »

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Bonustaulukko

Kävin nuo kaikki taulukossa olevat bonukset läpi mutta en takaa, että tiedot ovat täysin oikein.

Taulukon selityksiä
-   talletus ja bonus ei kaivanne lisäselvitystä
-   kierrätysvaatimus on suoraan euroina paljonko pitää pelata
-   minimikerroinkin selvä asia, mitä pienempi sen helpommin löytää pelattavaa
-   kierrätysaikaa ei kaikilta osunut silmiin mutta saattaa se silti olla
-   maksimipanos on muutamalla bookerilla, sillä ei ole pienellä kassalla juuri merkitystä mutta myöhemmin saattaa olla, varsinkin mahdollisissa suretuksissa joiden tehokkaimman käytön tuo estää
-   etu % on bonus jaettuna kierrätyksellä, mitä isompi sen parempi joskin keskinäisissä vertailuissa on otettava huomioon kertoimien taso. Käytännössä kun lisää tuon prosentin kertoimeen täytyy päästä yli kohteen kerroinhuipun. Jos ei pääse veto syö omaa talletusta.
-   arvio nettotuloksesta tarkoittaa paljonko bonuksesta voisi saada talteen, perustuu pitkälti omiin kokemuksiin (mitä ei ole aivan kaikista)ja on hieman varovainen. Koko bonuksenkin voi saada mutta se voi edellyttää kohtuutonta kohteiden kyttäilyä eli parempi tinkiä hieman laadusta jotta saa paljon lisää määrää ja asia etenee. Freebeteillä laskettu niin, että suretetaan, se on ainoa varma tapa saada kassaan nostetta mikä alkuvaiheessa lienee tärkeintä.
-   bonus/veto tarkoittaa paljonko yhdellä vedolla saa bonusta talteen, mitä isompi luku sen parempi. Tässä oletettu panokseksi 10€, kun kassa kasvanut panostaso voi olla korkeampi mutta se ei muuta näiden keskinäisiä suhteita, paitsi freebeteihin verrattuna.
-   Viimeisenä subjektiivinen rankkaus joka perustuu pitkälti edellä olevaan lukuun mutta on huomioitu myös kuinka helposti vedot löytyy, onko bookerilla lisätarjouksia sen jälkeen kun bonus on kierrätetty ja onko sillä pelattavaa kierrätyksen jälkeen. Näistä voi olla montaakin mieltä mutta tuskin kovin suuria eroja näkemyksissä. Tässäkin näkökulma pienellä kassalla liikkeelle lähtevän eli mahdollisimman nopea kassan kasvatus.

Ryhmä A sisältää Vastavedon suosittelemat bookerit  ja kyllähän näillä pitäisi hyvinkin päästä tonniin ja selvästi ylikin. Vetojakin tulee niin paljon, että hajontakin tasaantunee vähäiseksi joskin ei se täysin varmaa ole. Jos nämä kaikki käy läpi keskipanos voisi olla n. 20€ jolloin tuo vaatisi n. 600 vetoa. Jos päivittäinen vetomäärä 1 – 10 niin aikaa menee 2 – 20 kk. Joku 3 – 5 lienee realismia, riippuen miten aikaakin käytettävissä, jolloin nuo menisi läpi 4 – 6 kuukaudessa.

Ryhmään B keräsin esimerkinomaisesti muita bookereita, näitähän kyllä riittää. Näistä Sportingbetin freebet kannattaa poimia varhaisessa vaiheessa, muut melkeinpä kannattaa unohtaa kunnes A-ryhmä on pääosin käsitelty.

Ja vielä lopuksi, vaikka tässä olikin kyse bonusten kierrätyksestä niin ei kannata unohtaa bookereita jotka eivät niitä tarjoa. Jos kaikki rahat ei ole sidottuna kierrätykseen niin näille voi samalla pelata hyviä vetoja. Lähinnä kyseeseen tulevat Pinnacle, Veikkaus ja Marathon. Näitä voi käyttää apuna suretuksissa jos/kun siirtyy tekemään niitäkin kierrätysten vauhdittamiseksi. Ja varsinkin Veikkauksella ja Marathonilla saattaa olla huippukertoimia jotka periaatteessa kannattaa pelata vaikka näillä kassa kasvaakin hitaammin kuin kierrätyksillä. Panostaso voi olla sama kuin kierrätyksissä mutta vaarana on, että jos ylimääräistä rahaa on vähän niin huonolla tuurilla sen saattaa hävitä. Kannattaa siis suhteuttaa tämä pelaaminen kierrätyksen etenemiseen niin, että rahat riittää seuraavan bonuksen ottamiseen.
 
Jos taulukossa on virheitä tai puutteita niin korjatkaa. Muu kommentointikin on sallittua.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 15:05:01 kirjoittanut pino »

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Siivosin hieman höpinöitä pois bonusviestistä. Taulukon tietojakin täytyy korjata, Leijonan bonus on tuplaantunut. Samalla varmistus onko Comeonin tiedot oikein. Reloadissa kierrätys olikin bonus+talletus mutta onko avausbonuksessa vain bonus kuten tuo on laskettu vai onko sekin bonus+talletus? Bookerin sivulta ei löydy vastausta, siellä puhutaan vain bonuksesta mutta niin oli reloadissakin. Tuo selviäisi varmasti kun olisi rekisteröitynyt mutta en voi sitä itse tehdä. Siis onko joku äskettäin ottanut tuon tai muuten varmasti selvillä miten asia on?

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Nyt on saatu ComeOnilta varmistus, että sen bonukset kierrätetään sekä bonus että talletus joten luvut muuttuivat huonommaksi ja tähtiäkin piti vähentää. Leijona korjattu ajan tasalle. B-ryhmään lisätty pari viime aikoina esiin tullutta bookeria, näiden luotettavuudesta ei ole vielä paljoa kokemuksia, palataan asiaan kun on.

Poissa Handy

 • Vastaveto.com perustajajäsen
 • VIP jr.
 • *****
 • Viestejä: 1408
 • Tykkäykset: 431
Kumpaa Pino (saa toki muutkin vastata) pitää tärkeämpänä talletusbonuksen kierrätyksen kannalta, minimikerrointa vai kierrätysmäärää? Unohdetaan taas suretukset eli mietitään asiaa vain "normaalisti" kierrättämisen kannalta.
Kanta on aika selkeä

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Noita ei voi suoraan verrata. Kierrätysmäärä ei yksistään ratkaise vaan sen suhde saatuun bonukseen ja juuri sitä on tuotu esiin noilla taulukon lasketuilla luvuilla etu% ja bonus/veto. Kertoimen merkitys lähinnä siinä, että mitä pienempi sen laajemmasta vetomäärästä pääsee valitsemaan kelvollisia vetoja. Käytännössä sillä on merkitystä koska näillä bonusta tarjoavilla bookereilla on suhteessa paremmat kertoimet pienemmissä kertoimissa. Koska niillä on pienempi palautus kohteissa kuin esim. Pinnaclella niin jostain on tingittävä ja yleensä ne tinkii altavastaajan kertoimesta. Eli tuo pieni kerroin tarkoittaa suosikkia ei altavastaajan x2 tai tasoitusta minkä kerroin voi myös olla pieni mutta yleensä huono.

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Bonustaulu päivitetty. Expekt, Bethard, Optibet, Betway ja Suomivegas siirretty B-ryhmään koska Vastaveto ei enää suosittele niitä.
Muuttuneet tiedot päivitetty Nordicbet ja Leijonakasino. Myös Betsafe josta en ole varma olinko aiemmin katsonut väärin vai onko ehdot parantunut. Otobetin bonus entistä suurempi mutta ehdot huonommat.
A-ryhmän bookereilla ei enää saa tonnia mutta B-ryhmässä kelvollisia sen verran ettei otsikkoa kai tarvi muuttaa.

Poissa Handy

 • Vastaveto.com perustajajäsen
 • VIP jr.
 • *****
 • Viestejä: 1408
 • Tykkäykset: 431
Bonustaulu päivitetty. Expekt, Bethard, Optibet, Betway ja Suomivegas siirretty B-ryhmään koska Vastaveto ei enää suosittele niitä.
Muuttuneet tiedot päivitetty Nordicbet ja Leijonakasino. Myös Betsafe josta en ole varma olinko aiemmin katsonut väärin vai onko ehdot parantunut. Otobetin bonus entistä suurempi mutta ehdot huonommat.
A-ryhmän bookereilla ei enää saa tonnia mutta B-ryhmässä kelvollisia sen verran ettei otsikkoa kai tarvi muuttaa.

https://www.vastaveto.com/vedonlyontibonukset/

On nuo, mutta ei ehkä top10, joka näkyy foorumin puolella :)

Mitään suoranaista järjestystä ei mekään olla tehty eli lähinnä sellaiset kaikki laitettu listoille, joissa saattaisi joskus jatkossakin löytää pelattavaa harvakseltaan tai ainakin vähintään voi luottaa saavansa rahat kotia kohti ilman oikeudenkäyntiä.

Tälle vuodelle tulee yksi ihan mielenkiintoinen lisä, kun eräs kasino avaa oman vedonlyönnin. Jos en väärin muista, niin sama systeemi kuin Unibetilla..ehkä tai sitten ehkä ei.
Gutsin sisaruksilta kanssa aukeaa, mutta niistä nyt vaikea sanoa mitään, kun ei aikataulua edes Rizkin kohdalta ole lyöty lukkoon.
Q2 oli ennakkoilmoitus, mutta mitä toimistolta kuulee, niin eivät todellakaan ole innostuneet julkaisemaan keskeneräistä kuraa vaan jos tarvetta, siirtävät aikataulua.

E: Niin ja tosiaan nuo suomivegas+bethard siirtymässä eri palveluntarjoajaan/tekevät oman + Maltan lisenssin alle toiminnot.
Kanta on aika selkeä

Poissa Handy

 • Vastaveto.com perustajajäsen
 • VIP jr.
 • *****
 • Viestejä: 1408
 • Tykkäykset: 431
Niin ja lisätään nyt tosiaan, että Optibet lähti huitsin vittuun listoilta ja suositteluista. Seurannassa sinne saa tunkea vetoja jos niin haluaa, mutta tämä ei silti ole mikään Vastavedon suositus.
Kanta on aika selkeä

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Tuon bonustaulun osalta tilanne on sellainen, että sitä pitäisi pitää ajan tasalla tai poistaa kokonaan. En tiedä tuoko se mitään lisäarvoa mutta päivitin nyt ainakin vielä tämän kerran, vaikkapa forumin 2v synttärien kunniaksi.

Uudet/muuttuneet tiedot sinisellä. Jako A ja B ryhmiin taas sen mukaan onko bookeri oikealla etusivulla listattuna forumin suosittelemiin. Sielläkin vähän vanhentunutta tietoa.
Tähtiluokitus siis ajatellen pienellä kassalla aloittelevaa vedonlyöjää. Isolla operoivan kannalta luokitus voisi olla erilainen, tällaiselle tärkeintä saattaa olla paljonko bonuksesta lopulta saa nettoa, sillä ei niinkään väliä kauanko rahat on sitoutuneena. Pienellä kassalla taas tärkeämpää, että kassa kasvaa nopeasti.
Tähdet nyt laskennallisen arvon mukaan mutta sellaiset suluissa joihin liittyy joitakin epämääräisyyksiä tai kokemusta vähän.

Poissa Handy

 • Vastaveto.com perustajajäsen
 • VIP jr.
 • *****
 • Viestejä: 1408
 • Tykkäykset: 431
Hienoa. Jotain ajattelin kommentoida tuota ylläpitoa, mutta en nyt tiedä mitä sanoa. Taulukko on tekijänsä näköinen eli fiksu ja komea. Vaikea nähdä, että tuota voisi ulkopuolinen päivitellä kaikilta osin.

No, pitää virkeämmillä aivoilla koittaa miettiä tätä. Kunhan nyt yritin jotain sanoa :funtsitaan:
Kanta on aika selkeä

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Bonustaulua päivitetty. Uudet tai muuttuneet tiedot sinisellä, Leijona poistettu.
Vastavedon suosituslistalla muutama uusi bookeri jotka lisätty A-osioon. Pari ongelmatapaustakin. Betway taas mukana ja sille listattu freebet mutta sivustolta löydän vain talletusbonuksen. Vikibetin bonusta ei löydy forumin linkistä mutta jätin listaan, ehkä sen saakin ja ainakin saa muuta kautta.
Palautin B-luokkaan  Sportingbetin koska näyttäisi taas saavan freebetin. Sekä lisäsin MrRingon koska sen itse pyöräytin, tähtiluokka suluissa koska epäillyttävä.
Forumilaiset on varmaan muitakin vetobonuksia ottanut ja niitä voisi kirjata B-osioon jos niistä olisi jonkinlaista raporttia. Joko suosituksena tai varoituksena tai neutraalina.

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Pikainen pikkupäivitys bonustauluun kun pari olennaista muutosta tullut heti edellisen jälkeen. Uusimmat muutokset ruskealla. Ja Vikibetin bonus tosiaan löytyy sivulta kun osaa etsiä.

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Sopivasti Vikibetin bonus poistui eilen, väliaikaisesti kuulemma. En viitsi päivittää taulua tämän takia.

Poissa pino

 • Vakioporukassa
 • VIP jäsen
 • *
 • Viestejä: 2589
 • Tykkäykset: 659
Lainaus tuolta ensimmäisestä viestistä, hieman tuota muotoilin uudelleen:

Lainaus
Bonusten säännöt on syytä lukea erittäin huolellisesti ja jos ei ymmärrä jotain niin kysyä bookerilta tai forumilta. Varmuuden vuoksi on syytä lukea se kieliversiokin mikä varmasti on voimassa eli yleensä englanti. Jos rikkoo sääntöjä niin todennäköisesti menettää bonuksen ja sillä saadut voitot, jossain tapauksessa jopa omatkin rahat.

Otan tämän esiin kun naapurissa on oltu kovasti pettyneitä kun Ringo on rankaissut heitä sääntöjen rikkomisesta. En tiedä armahtaako joku bookeri mutta ymmärtääkseni yleensä ei eli yleensä tuo bonus menetetään jos sääntöjä on rikottu. Ringon tapauksessa on mennyt myös oma talletus. Närää on herättänyt erityisesti se, että sääntörikkomus on tullut siitäkin kun on pelannut alle 1,80 kerrointa. Yleensähän näin saa tehdä, se vaan ei kierrätä. Jossain ei edes pysty pelaamaan alle kerroinrajan. Periaatteessa bookeria ei voi tähän asti syyttää mistään, jos se antaa ilmaista rahaa se saa määritellä ehdot ja asiakkaiden asia on noudattaa niitä. Törkeäksi tämä tapaus menee siinä, että nuo ehdot on ilmeisesti muuttunut kesken kaiken eikä siitä luonnollisestikaan ole erikseen ilmoitettu. Tosin en tiedä miksi tuonne on täytynyt pelata alle 1,80 kertoimia kun kerran on ollut tiedossa, että ne ei kierrätä. Ei siellä niin hyviä kertoimia ole, että olisi pakko pelata sinne. Tapaus ei ole ainutkertainen, vastaavaa on tapahtunut ainakin ComeOnilla, tosin lievemmin seurauksin.

Eli vielä yhteenvetona, jos ottaa Mr Ringon bonuksen niin sääntöjen kanssa pitää olla äärettömän tarkkana, ei mitään livevirityksiäkään missä kerroin voi luiskahtaa alle 1,80. Bonushan on sinänsä hyvä, kertoimet muihin lajeihin surkeat mutta isoihin futissarjoihin erinomaiset.

Virhe!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()