Hei Vieras20.12
Aloittaja Chris
1 Vastauksia    1356 Lukukerrat
Chris
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  863
  Vihjeitä
  756
   
   
  Palautus
  96.67%
  Tuotto
  -66.19
  Panostus (ka.)
  2.63
   
   
  Tykkäykset:
  293
20.12
Pientä tekstintynkää CWC-finaaliin. Värilaseja tai ei, peleihin nämä riittää.

Real Madrid-2.5- San Lorenzo 1, 1.85 10bet
Real Madrid-3.5 - San Lorenzo 1, 2.75 bet365


- Argentiinalainen San Lorenzo oli etukäteen se "suurin" haastaja Realille, mutta eilinen peli Aucklandia kertoi kyllä ihan jostain muusta ja kentällä oli melkoinen kasa ripulia nähty. Voitto irtosi vasta 120min puitteissa, kun se onnistui jatkoajalla voittamaan 2-1. Yksi päivä vähemmän lepoa ja 30min enemmän peliaikaa. Argentiinan sarjassakaan se ei ole ihmeellisiä esittänyt, vaan on vasta sarjan keskikastissa kaukana kärjestä. Todennäköisesti pelaajille tämä on enemmänkin suuri mahdollisuus kohdata maailman parhaita pelaajia ja ihastella heidän taitojaan, kuin edes tosissaan haastaa Realia voitosta. Tuskin kukaan häviämään lähtee, mutta eiköhän SL:n leirissä tiedosteta, miten mahdoton tilanne heillä on.

- Real on pelannut huikean vuoden 2014 ja tämä on kirsikka kakun päälle. Pelaajien kommenteista on saanut lukea, miten tämä vuoden viimeinen peli otetaan tosissaan ennen parin viikon joulutaukoa. Real on voittanut Copa Del Reyn ja 'La Deciman', syksyllä tuli Euroopan Super Cup ja tämän kauden Mestarien liigassa se eteni jatkoon saldolla 6-0-0. Lisäksi hieman nihkeän alun jälkeen La Ligassa, se on voittanut 12 matsia putkeen ja ottanut jo 4p eron sarjan kärjessä Barcelonaan. Kaikenkaikkiaan voittoputki on juuri nyt 21 ottelun mittainen ja maailmanennätys (Botafogo 24 VAI Ajax 26w) lähenee kovaa vauhtia. Aiemmin puhuttiin Botafogon voittoputkesta, mutta kuin puskista on noussut esiin että Ajax olisi voittanut 26 putkeen, joten tiedä sitten mikä se todellisuus nyt on.. Anyways, vaikka puhutaankin melko höntsäturnauksesta, on Ancelotti silti jokaiseen peliin saanut tähdillä varustetun ryhmänsä pelaamaan upeasti yhteen, eikä mitään asennevammailua ole nähty keneltäkään. Peli on vauhdikasta ja vaarallista, Real pystyy tekemään maaleja niin erikoistilanteista, vastaiskuista tai ihan vaan luomalla syöttöketjujen päätteeksi maalintekopaikan. Lisäksi tasapaino pelaamisessa on todella huikealla tasolla. Tehoja löytyy myös laajalta rintamalta, eikä maalinteko ole esim. täysin Ronaldon varassa. Sen lisäksi että CR on paukuttanut esim La Ligassa 25 uunia, ja johtaa maalipörssiä, on hän myös syöttöpörssissä kärjessä (8) Koken kanssa. Kaikki kilpailut mukaanlukien CR syöttänyt jo 11 (muuan yksi enemmän kuin Messillä ;) ) Sen lisäksi Benzema, Bale, Isco, James ja Kroos pystyvät jokainen omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan latomaan osumia, joten ihan perättömiä eivät ole ne väitteet, että Los Blancos on juuri nyt Euroopan ylivoimaisesti tulikuumin seura.

- Real saa otteluun lähes parhaan mahdollisen miehistön, sillä sivussa on vain loukkaantuneena oleva Luka Modric. James tekee paluun oltuaan pari viikkoa sivussa ja Khedira palasi kehiin viime pelin viimeiselle parikytäminuuttiselle. Avauskokoonpano lienee paras mahdollinen eikä lepuutuksille varsinaista tarvetta ole, koska seuraava tärkeä peli on vasta 3.1 Valenciaa vastaan (toki välissä harkkapeli vs Milan.) Tiistain välierä ei rasitusta tuonut juuri nimeksikään, joten huoletta Ancelotti voi ykköset kentälle päästää irti.

- Cruz Azul kaatui 4-0 ja vaikka Realin maalikin oli pariin kertaan uhattuna, niin vastaavasti RM olisi voinut laittaa muutaman maalin lisääkin, mutta tiellä oli mm. tolppaa ja veskarilta pari hyvää torjuntaa. Kolmen, neljän maalin voittoja Real on lapioinut syksyn aikana roppakaupalla ja viimeistään toisella jaksolla ero on repsahtanut. San Lorenzo tulee olemaan tässä täysi vastaantulija ja muutaman maalin voitto on ainakin tiedossa. Paikalla Marokossa on myös tuhatpäin kannattajia Madridista, joten eiköhän heillekin tässä maalikinkerit laiteta pystyyn ja kausi 2014 päättyy Realin osalta fantastiseen tapaan; neljäs pokaali (joskin ei se merkittävin) ja 22.ottelun voittoputkessa.   :popcorn:Maailman nopein ja tehokkain trio!

 • Luettu 1356 kertaa
 • Vihjeet
 • 1 Vastauksia

Handy
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1408
  Vihjeitä
  162
   
   
  Palautus
  78.60%
  Tuotto
  -162.90
  Panostus (ka.)
  4.70
   
   
  Tykkäykset:
  431
Vs: 20.12
:Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22: :Finger_fing22:
Tästä yksi kohde handyn triplaan huomiselle.
Kanta on aika selkeä