Hei VierasLA 24.1
Aloittaja Järkipeluri
3 Vastauksia    1785 Lukukerrat
Järkipeluri
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1287
  Tykkäykset:
  911
LA 24.1
Va.Semerenko - Wierer 1 1,60 Veikkaus

Ampumahiihtoa. Naisten takaa-ajo. Semerenko lähtee matkaan 7 sekuntia ennen italialaista. Tällä kaudella on kisailtu yhteensä kuusi takaa-ajo / yhteislähtö kisaa ja Semerenko on ollut aina Wiereriä ennen maalissa.

 • Luettu 1785 kertaa
 • Vihjeet
 • 3 Vastauksia

Kyy001
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  19
  Tykkäykset:
  9
Vs: LA 24.1
Veikkausforum toi meikäläisen tänne ja nyt voisi pitkästä pitkästä aikaa laittaa myös vähän tipsiä kehiin.

Englanti Ykkösliiga Colchester - Leyton Orient
Colchester ML 1.90@Unibet, maaleja yhteensä yli 2.5 1.93@Unibet, Colchester 1 2.70@Unibet

-Liigassa peräpään sijoja pitävät Colchester(22.) ja Leyton(20.) siis kohtaavat. Joukkueilla on sarjassa piste-eroa vain kahden pojon verran Colchesterin majaillessa viimeisellä putoajan paikalla ja Leyton puolestaan ensimmäisenä turvassa olevalla.

-Colchesterin kotisaldo näyttää surkealta ja joukkue onkin hävinnyt viisi edellistä kotiotteluaan mutta tähän otteluun joukkue vahvistuu kun hyökkääjät Chris Porter ja Jack Marriott sekä puolustaja Matthew Briggs liittyvät joukkueeseen. Varsinkin Porterin ja Marriottin saapuminen tulee tarpeeseen koska joukkue on kärsinyt maalinteko-ongelmista, edellisissä kuudessa ottelussa vain viisi tehtyä maalia. Puolustuksessakaan ei liiemmin kehumista ole ollut joten kyllä myös Briggsin tulo varmasti joukkuetta auttaa, myös puolustaja Alex Gilbeyn paluu kuuden viikon tauolta tekee hyvää.

-Leyton kärsii loukkaantumisista ja manageri Fabio Liverani kutsuukin laina-apua hyökkääjä Ryan Hedgesin sekä puolustaja Neal Eardleyn muodossa. Myös hyökkääjä Darius Henderson on lähellä paluuta mutta miehen pelaaminen tässä ottelussa on vielä epävarmaa. Sivussa Leytonilta on kuitenkin sellaiset ukot kuin maalivahti Adam Legzdins, puolustajat Elliot Omozusi ja Romain Vincelot, keskikentän Dean Cox, Jobi McAnuff, Marvin Bartley sekä Lloyd James ja hyökkääjä Jay Simpson joten ei nämä poissaolot voi olla näkymättä.

Keskinäisissä kohtaamisissa kotijoukkue Colchester on ollut niukasti niskanpäällä viime vuosina kolmella voitolla Leytonin kahta vastaan, myös maaleja näissä viidessä edellisessä keskinäisessä on syntynyt kohtuullisesti.

Mielestäni kotijoukkue on tässä kohteessa aliarvioitu koska joukkue taistelee putoamista vastaan eikä vastustaja kuitenkaan ole kuin kaksi sijaa korkeammalla ottaen vielä keskinäiset ja loukkaantumiset huomioon joten itsellä lähtee ainakin tuo ML lapulle.


pino
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  2589
  Vihjeitä
  388
   
   
  Palautus
  109.26%
  Tuotto
  45.52
  Panostus (ka.)
  1.27
   
   
  Tykkäykset:
  659
Vs: LA 24.1
Tuo on mielenkiintoinen pari, kokonaisuutena hyvin tasaväkinen mutta ennen Ruhpoldingia Wierer vei kaikki sprintit ja Semerenko pidemmät matkat. Nyt Semerenko vienyt pari sprinttiäkin. Jos S ladulla hieman nopeampi kuten sprintissä oli niin parempi ammunta nostaa itsellänikin prossat selvästi yli 60. Eri asia puoltaako tämä vetoa vai ei. Veto lähti Expelle. Maralla oli yli 1,8 ja vieläkin 1,75.

Veikalta tarttui itselleni Dahlmeier Gerekovaa vastaan 1,55. Jokseenkin yhtä nopeita, olivat sitä sprintissäkin mutta D pari luokkaa parempi ampuja. Gere ampui kyllä nollat sprintissä ja tehnyt sen kerran tällä kaudella jopa neljän ammunnan kisassa mutta taso vaihtelee kovasti. Kauden prossat 92,9 - 83,9 ja ero ollut sama parilla edellisellä kaudellakin. Dahlmeierille pitäisi riittää jos ampuu yhden sakon vähemmän ja sen pitäisi tapahtua kaksi kertaa kolmesta.

Edit. Piti vielä mainita, että kohde parilla muulla bookerilla ja kertoimet 1,31 ja 1,37

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 24, 12:52:35 kirjoittanut pino »


NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: LA 24.1
Liiga


HPK - Kärpät 1 3.70 @Nordicbet

- Tammikuun tasauksesta siis kyse. Eilisen ottelun ympärillä oli lisäjännitystä lentokentän varustesekoilun vuoksi, mutta lopulta tämä vain sisuunnutti ja siivitti HPK:n 2-4-voittoon. Tätä ennen Kärpille oli viimeksi tehty yli kaksi maalia 5. päivä joulukuuta. Kovin moni ei olisi osannut ennustaa Kerhon rikkovan tätä recordia ja vieläpä Oulussa.
HPK pelasi kauden parhaimman vierasottelunsa, ja vihdoin tuli myös 3 pisteen palkinto. Hämeenlinnalaiset ovat jälleen noususuhdantessa kun voittoja löytyy perättäin viisi. Joukkueessa on aivan uutta puhtia vuodenvaihteeseen verrattaessa. Viime otteluissa 3 pisteen voittojen esteenä on ollut tasaisuuden puute otteluiden sisällä, mutta Oulussa HPK pelasi varsin ehjän 60 minuuttisen. Tämä teki hyvää itseluottamukselle.
Kärppien valmistautuminen otteluun meni täysin pipariksi, eikä näätälauma saanut pelistä kiinni oikein missään vaiheessa. Tästä kunnia myös kurinalaisesti puolustaneelle Kerholle. Pelkästään hyökkäyspään pelaaminen ei ollut vaikeaa, vaan myös puolustus oli jatkuvasti pihalla. Kerho vyörytti suuren määrän ylivoimahyökkäyksiä kohti kärppämaalia. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla vieläkin suuremmat.

HPK pääsi kuin pääsikin eilen illalla lennolle hyvitteenä Finnairilta, joten tästä ei tule Kärpille ylimääräistä tasoitusta. Kerho on siis tällä hetkellä noususuhdanteessa kun puolestaan Kärpät on orastavassa laskusuhdanteessa. Odotettavaa on että Kärpät parantaa eilisestä, mutta Kerholla on sen verta kova draivi päällä että "yllätys" on aivan mahdollinen. Viime kohtaamisessa voiton esteenä oli maalinteko, mutta nyt sekin ongelma näyttäisi ratkenneen.

Kärpät on tehnyt muutamia muutoksia kokoonpanoon. Jesse Puljujärvi korvaa kakkosen laidalla Joonas Komulaisen, kolmosen laidalla Sebastian Aho tekee tilaa Oskari Manniselle. Aloittavaksi maalivahdiksi on merkitty Iiro Tarkki. Kerho jatkaa periatteella "voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta", Saros normaalisti maalissa. Maalivahtien kaksinkamppailussa eilenkin huikeaa kylmäpäisyyttä osoittanut Saros vie tämän kamppailun nimiinsä. Jos nyt vielä vähän suitsutetaan, niin Saros on ehdottomasti Liigan paras veskari atm, ollut jo hetken aikaa.

Ottelu on selvästi tasaisempi kuin kertoimista voisi päätellä. Kerholla on kaikki avaimet ottaa toinen perättäinen voitto, vaikka sitä ennen on odotettavissa kova iltapuhde. Lisävirtaa antaa normaalia maistuvampi voitto sekä tod. näk. runsaslukuinen kotiyleisö. Marjamäki kyllä saa Kärppiin aivan eri ilmeen kuin eilen, mutta tuskin Kerhokaan on kovin mieluisa vastus. Tasurin riski huomattava ja muutenkin maltillinen panos kohdallaan. Kerho on ollut sen verta vakuuttava jatkoajalla ja rankkareilla, että ML ei ole ollenkaan huono idea sekään. Loppuun vielä tulosveikkausta, HPK 2-1 Kärpät. Joko varsinaisella tai ja/rl jälkeen.