Hei VierasMA 4.8
Aloittaja Järkipeluri
2 Vastauksia    1316 Lukukerrat
Järkipeluri
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1287
  Tykkäykset:
  911
MA 4.8
IFK Göteborg - AIK 1 2,08 Veikkaus

Ruotsin Allsvenskania 6. vs 3. AIK:sta lähti heinäkuussa Markkanen ja Quaison. MM-kisoissa Costa Rican paidassa loistavasti pelannut Borges ei pelaa tässä ottelussa, sillä herra on siirtymässä todennäköisesti Ranskan Evianiin. Muita poissaolijoita AIK:lta ovat Dimitriadis, Ofori, Bangura, Owusu, Maripuu, ja Atakora. IFK Göteborg pääsee otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan, sillä sivussa ovat vain Haglund ja Zackrisson. Molemmat joukkueet ovat vielä mukana myös Eurooppa-Liigan karsinnoissa. Göteborgin kokoonpano vaikuttaa tähän otteluun tasapainoisemmalta, niinpä Veikkauksen markkinatoppia pikkurahalla kuitille.

IFK Göteborg:
Marcus Sandberg, John Alvbåge, Emil Salomonsson, Adam Johansson, Mattias Bjärsmyr, Kjetil Waehler, Hjalmar Jonsson, Patrick Dyrestam, Ludwig Augustinsson, Sam Larsson, Martin Smedberg–Dalence, Jakob Johansson, May Mahlangu, Gustav Svensson, Daniel Sobralense, Joel Allansson, Lasse Vibe, Robin Söder, Gustav Engvall.

AIK:
2 Sauli Väisänen, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 6 Alexander Milošević, 11 Nabil Bahoui, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 14 Kenny Pavey, 16 Martin Lorentzson, 18 Noah Sonko Sundberg, 20 Ibrahim Moro, 21 Kennedy Igboananike, 22 Kwame Amponsah Karikari, 24 Marko Nikolic, 25 Sam Lundholm, 28 Niclas Eliasson, 29 Anton Salétros, 35 Patrik Carlgren (mv), 36 Henok Goitom.

 • Luettu 1316 kertaa
 • Vihjeet
 • 2 Vastauksia

NikoH
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  210
  Vihjeitä
  23
   
   
  Palautus
  83.54%
  Tuotto
  -18.77
  Panostus (ka.)
  4.96
   
   
  Tykkäykset:
  39
Vs: MA 4.8
FIBA Centrobasket


02.30

Jamaika - Dominikaaninen Tasavalta (Dom. -15.5) 2 1.85 @bet365

- Heikosti turnauksessa esiintynyt Jamaika kohtaa Dominikaanisen Tasavallan, eikä ottelussa ole kuin yksi suosikki. Jamaika hävisi avausottelussa Kuuballe 58-70 ja huonot otteet saivat jatkoa surkeaa Costa Ricaa vastaan. Jamaika oli nimittäin tasaisin väliäajoin jopa tappiolla, mutta kolmannen Q:n rynnistys toi sille lopulta 8 pisteen voiton. En pystynyt katsomaan peliä edes yhtä neljännestä, sen verran surkeaa se oli etenkin Jamaikalta. Dominikaanit voitti Costa Rican 38 pisteellä ja viime yönä Panaman 15 pisteellä. Jos joukkueet jatkavat samansuuntaisesti kuin viime peleissä, voittaa Dominikaanit tämän 20-30 pisteellä. Äkkiä lapulle, odotan linen nousevan -20 tuntumaan.21.30

Kuuba - Costa Rica Over 128.0 1.85 @bet365

- Nyt on sen verran alhainen line että pakko ottaa peleihin. Costa Rican pelitahti on todella kova ja tänään se pelaa viimeisen ottelunsa. Kuuba kohtaa tämän jälkeen vielä Dominikaanisen Tasavallan, mutta kovin suuria panoksia sillä ei siihen otteluun ole joten tässä ei ole pakottava tarve leputtaa parhaita koko peliä. Costa Rican eväät on eilisen rimpuilun jälkeen syöty (vain 8 pts. tappio Jamaikalle) ja hattua nostan, jos se jaksaa puolustaa kovalla intensiteetillä vielä tässäkin pelissä. Kuuba on ollut vakuuttava ja ns. puolivaloillakin se tekee sen 75-85 pistettä, Costa Rica 48-55.


Myös Bahama lähti pienellä peleihin, kerroin bet365:llä 3.00.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 05, 09:08:47 kirjoittanut NikoH »


Jondeli
 • Tila:
  Poissa
  Viestejä:
  1591
  Vihjeitä
  1323
   
   
  Palautus
  100.31%
  Tuotto
  18.37
  Panostus (ka.)
  4.49
   
   
  Tykkäykset:
  483
Vs: MA 4.8
Laitetaan tää nyt tännekkin

vs

Historiaa Maanantai- illassa!

Brest - Clermont 2.0 Bet365

Brest sijoittui viime kaudella 7. ja pisteitä oli kärkikolmikkoon 8 matkaa, mutta varsinkin Helmikuusta eteenpäin joukkue oli kovassa vedossa. Helmikuun jälkeen Brest hävisi ainoastaan Metzille sekä Caenille, jotka molemmat nousivat Ligue 1:seen. Brest on saanut pidettyä joukkueensa tälle kaudella suhteellisen hyvin kasassa ja muutokset ovat maltillisia, joten he ovat varmasti valmiita uuteen kauteen. Samanlainen vire päälle kuin viime kauden jälkepuoliskolla, niin Brest on mukana myös nousutaistelussa. Tänään heiltä on sivussa hyökkääjä William Sea, keskikenttä Makounda sekä uusi hankinta puolustaja Tritz, mutta muuten he pääsevät parhaimmillaan.

Clermont on ehkä eniten ollut kansainvälisessä mediassa näkyvillä kesän aikana, sillä he palkkasivat naisen valmentajakseen. Costa kuitenkin erosi ennen kuin edes pre-season alkoi ja uudeksi valmentajaksi tulikin Diacre, joka on myös nainen. Mielenkiintoista nähdä miten Clermont esiintyy uuden valmentajansa alaisuudessa. Parannusta viime kauteen pitäisi tulla, sillä he olivat vasta 14. mutta olivat toki hyvässä turvassa putoamiselta. Clermontin suurin lähtijä oli maalivahti Farnolle, joka auttoi heitä erittäin paljon viime kaudella ja väistämättä maalivahti osasto tulee olemaan tällä kaudella heikompi. Clermont lähtee illan peliin ilman hyökkääjä Bettiolia, keskikenttä Saliburia, keskikenttä Videmontia, keskikenttä Betschia, keskikenttä Hamdia sekä puolustaja Lippiniä. Clermontin keskikenttä on siis tänään heikompi kuin parhaimmillaan ja tämä varmasti tulee näkymään heidän pelissäänkin.

Ihmiset ovat varmasti tänään innolla seuraamassa miten Diacre pärjää ensimmäisessä virallisessa pelissään Clermontin peräsimessä ja suurin huomio onkin siinä, ei pelaajissa ja joukkueessa. Tämä voi vaikuttaa joukkueeseen jotenkin, mutta vaikea sanoa onko se hyvä vai huono asia, varmasti pelaajat haluavat voittaa tämän valmentajalleen. Brest haluaa varmasti saada tästä voiton, kotipeli ja illan ainoa peli, joten kaikki katseet ovat tänään Brestissä. Pelihän tulee tuttuun tyyliin myös Eurosportilta, joten katsojiakin riittää. Kotijoukkueet muutenkin ovat aavistuksen niskan päällä näissä Maanantai- illan peleissä, mutta sen lisäksi Brest on näistä kahdesta tasokkaampi joukkue, jolla on ollut vähemmän vaihtuvuutta. Uskoisin pisteiden jäävän tänään kotijoukkueelle.

Joten kaikki immeiset virittää klo 21.30 Ranskan Eurosportin päälle ja nauttii pelistä  :popcorn:

Kokoonpanot:
Brest:
Thébaux - Moimbé, Falette, Traoré, Chardonnet, Martial - Grougi, Ramaré, Perez, Cuvillier, Khaled, Doumbia - Alphonse, Belghazouani, Verdier, Laborde.

Clermont: L'Hostis, Jeannin - Avinel, Bockhorni, Martin, Pagerie, Salze - Agounon, Capelle, Ekobo, Moulin, Novillo, Sawadogo - Dugimont, Nkololo, Saadi