kasinosankarit

Kohteita 33009

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Klubi 04 – KPV vihje ja kertoimet

  Klubi 04 – KPV
  Bolt Arena
  09/05/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – KPV voittaa – Kerroin 1.75 –  @Pinnacle

  Siirry Pinnacle

  Kertoimet vedettiin 05/05 klo. 17.30

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Klubi 04 nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen, mutta kotijoukkue on yksi heikoimmista ryhmistä.
  • Klubi 04 on liian vahva nippu Kakkoseen, mutta isännät eivät saa vakiinnuttua paikkaansa ylempänä.
  • KPV:n viime kausi eteni surkeasti, mutta vierasjoukkue on jälleen yksi sarjan parhaista miehistöistä.
  • KPV:n materiaali on muuttunut selvästi, mutta kokkolalaisten perustaso on edelleen korkeaa luokkaa.
  • KPV:lle tarjotaan liian suuria kertoimia, sillä vierasjoukkue voittaa arviolla hieman alle 59 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  4,404,301,60
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 05/05 klo. 17.30

  Jalkapallon miesten Ykkösessä Klubi 04 isännöi KPV:tä. Kotijoukkue nousi viime kauden päätteeksi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Isännät eivät ole onnistuneet vakiinnuttamaan paikkaansa pykälää kovemmassa sarjassa, ja helsinkiläisten materiaali on jälleen yksi Ykkösen heikoimmista. Sinivalkoiset tulevat väläyttelemään yksittäisissä otteluissa, mutta sarjanousijan rahkeiden ei pitäisi riittää lähes varmasti tulevassa säilymistaistelussa. Vierasjoukkueen viime kausi oli surkea, mutta kokkolalaiset ovat yhä yksi Ykkösen parhaista miehistöistä. Ryhmässä on tullut useita muutoksia, mutta perustaso on säilynyt korkealla.

  Klubi 04 palasi Ykköseen – materiaali auttamatta heikko

  Klubi 04 pelaa Ykkösessä parin vuoden tauon jälkeen. Kotijoukkue ei ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja vaikeaa se tulee olemaan myös alkavalla kaudella. Helsinkiläisten materiaali on Ykkösen heikointa laatua, ja sinivalkoiset jäävät jälkeen monella osa-alueella. Ykkönen on fyysinen sarja, mikä on yksi Klubi 04:sen suurista ongelmista. Klubi 04 pyrkii varmasti rohkeaan pelitapaan, mutta perustasoltaan heikkojen isäntien kausi etenee hyvin luultavasti viimeisten joukossa. Kotijoukkueella riittää lahjakkaita nuoria pelaajia, mutta heistä valtaosa on miehissä uransa alkuvaiheessa.

  KPV:llä paljon todistettavaa – viime sesonki penkin alle

  KPV lähti viime kauteen Ykköseen voittajasuosikkina, mutta vierasjoukkueen sesonki oli täynnä sekoilua ja ongelmia. Kokkolalaisten kausi päättyi yhtään kaunistelematta surkeasti. KPV on edellisen kauden tavoin yksi Ykkösen parhaista miehistöistä, mutta samalla vierasjoukkueella on runsaasti todistettavaa ja suuret odotukset menestyä. Kokkolalaiset eivät lukeudu aivan VPS:n ja TPS:n tasoiseksi ryhmäksi, mutta vihreäpaitojen materiaali on edelleen korkealla tasolla. KPV:ssä on tullut toki useita muutoksia, eikä vierasjoukkueen pelaaminen ollut talven otteluissa vahvaa. KPV on siitä huolimatta avauksessa vahvoilla.

  Peliyhtiö Mr Greenillä on uusien asiakkaiden erikoistarjous lauantaina pelattavaan otteluun Manchester City – Chelsea. Uudet pelaajat saavat betsata toisen joukkueen voittoa huippukertoimella 30,00. Mahdolliset voitot maksetaan käteisenä. Maksimipanos on 1 €.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu