kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Krasnodar – Rennes vihje ja kertoimet

Krasnodar – Rennes
Krasnodar Stadium
02/12/2020 – 19.55

Vastaveto vihje – Rennes tasapeli ei vetoa – Kerroin 1.97 –  @Unibet

Siirry Unibet

Kertoimet vedettiin 30/11 klo. 18.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Krasnodar on ollut syksyllä heikossa pelivireessä ja haasteita on tullut eittämättä monella rintamalla
  • Krasnodarin materiaali on yksi lohkovaiheen vaisummista ja lokakuussa olisi pitänyt hävitä Rennesille
  • Rennes on saanut pisteen, mutta vieraat ovat pelanneet sekä siellä että sarjassa tuloksiaan paremmin
  • Rennes saa olla vähän kertoimia vahvemmalla. Rennes tasapeliä ei vedolle tulee noin 53,5 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,65 3,45 2,80
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/11 klo. 18.30

Jalkapallon Mestarien liigassa Krasnodar pelaa Rennesiä vastaan. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella yhden tasapelin ja kolme tappiota. Ranskalaiset ovat pelanneet vastaavalla saldolla ja saanut niin ikään yhden pisteen. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta punamustien olisi kuulunut napata koko pistepotti, sillä tiistain vierailijat olivat viimeksi selvästi parempi osapuoli. Krasnodar ja Rennes taistelevat lohkossa vain kolmannesta sijasta ja paikasta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Rennesin tulee olla jälkimmäisessä ottelussa vähintään lievän ennakkosuosikin asemassa.

Krasnodar ollut heikossa iskussa ja kärsinyt haasteista

Krasnodar on ollut kokonaisuutena selvästi viime kautta heikommassa pelivireessä. Venäläiset eivät ole pystyneet esiintymään samalla tavalla kuin viime sesongilla ja onnistumisia on tullut vähän. Isännät ovat kärsineet syksyllä lukuisista ongelmista, sillä haasteita ovat tuoneet muun muassa korona, loukkaantumiset ja iso otteluruuhka. Krasnodar on Venäjän Valioliigassa niukasti kympin sakissa, mutta kotijoukkueen pitäisi olla hieman alempana, mutta yhdestä ottelusta tuli kolmen maalin voitto, jota ei voitu edes pelata. Vihreäpaidat ovat saaneet Mestarien liigassa pisteensä juuri Rennesiltä, mutta tappio olisi ollut oikeutettu.

Laadukkaampi Rennes pelannut sijoitustaan paremmin

Rennes on saanut Krasnodarin tavoin vain pisteen ja esiintynyt Ranskassa viime aikoina ilman voittoja, mutta vierasjoukkue on pelannut sijoitustaan paremmin. Ranskalaiset olivat yllä mainitusti syksyn Krasnodar-kohtaamisessa vahvempia ja koko pistepotti olisi kuvannut ottelua hyvin. Vieraat ovat Ranskan liigassa sijalla seitsemän, mutta sijoituksen pitäisi olla kolme pykälää parempi. Taustalla on tasapeli Strasbourgia vastaan, mutta myös tuolloin olisi pitänyt tulla voitto. Maalipaikkojen tuhlaaminen maksoi silti sen. Punamustien materiaali on noin pykälän isäntiä edellä ja pelaaminen on näyttänyt tuloksia paremmalta.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu