kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

La Liga

La Liga alkaa

Tänään 23.8. käynnistyy La Liga. Kätevä tapa tutustua nopeasti käynnistyvään sarjaan on lukea Chrisin ennakko. La Liga - ensimmäinen kierros:
Lauantai 23. elokuuta
20:00  Malaga - Ath Bilbao
22:00  Granada CF - Dep. La Coruna
22:00  Sevilla - Valencia
0:00  Almeria - Espanyol
Sunnuntai 24. elokuuta
20:00  Eibar - Real Sociedad
22:00  Barcelona - Elche
22:00  Celta Vigo - Getafe
0:00  Levante - Villarreal
Maanantai 25. elokuuta
21:00  Real Madrid - Cordoba
23:00  Rayo Vallecano - Atl. Madrid
 

Maaleja, maaleja!

Maalit ovat monelle otteluiden suola, mutta paljonko niitä on tehty La Ligassa viime kausina? Maaleja keskimäärin / ottelu viitenä edellisenä kautena La Ligassa Melko tasaisesti on maaleja tehty kaudesta toiseen. Viiden edellisen kauden keskiarvo on 2,77 maalia / ottelu.

Mestaruudesta kova taistelu?

Viime kausi oli mestaruustaiston kannalta harvinaisen tasainen. Mestaruudesta taisteli käytännössä kolme joukkuetta ja tämä lienee myös tilanne kaudella La Liga kaudella 2014-15. Madridin joukkueet Atletico ja Real sekä Barcelona lienevät kolmen kärki. Viime kaudella saalisti mestari Atletico 90 pistettä, joka on pienin luku mestarille viiteen kauteen. Tasaisempi sarja on varmasti vain hyväksi La Ligalle. Barcelona ja Real Madrid ovat vakiosuosikit, mutta edellisen kauden voittaja Atletico Madrid näytti että urheilussa kaikki on mahdollista. Mestaruusvetoja tarkkailessa on selvää, että Real Madridia tai Barcelonaa ei ole mielekästä veikata näillä kertoimilla. Real Madridin kertoimet ovat alle 2 ja Barcelonankin vain hitusen yli 2. Atletico Madridiin jos uskoo saa jo reilua kerrointa kun mm. Bet365 tarjoaa kerrointa 13,00. Säilymisestä saa taistella useampi joukkue. Sarjassa säilyy melko varmasti yli 45 pisteellä, mutta jo 40 pistettä saattaa riittää.

Kotiedun merkitys vähentynyt?

La Ligassa on kotijoukkueiden pistemäärät vähentyneet jo monta kautta putkeen. Tähän lienee tulossa nyt kuitenkin päätös, sillä edellisen kauden kotimenestys oli jo yllättävän pieni.

  Kausi on varmasti jälleen hieno. La Ligassa on myös maailman parhaat pelaajat. Christiano Ronaldo ja Lionel Messi. Kumpi on tämän kauden maalikuningas? Vai yllättääkö joku kolmas ja vie tittelin? Toivotaan hienoa La Liga-kautta!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu