kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

La Liga-ennakko: FC Barcelona-Real Madrid

Maailman ehkä mielenkiintoisin seurajoukkuiden välinen ottelu pelataan jälleen huomenna, kun veriviholliset FC Barcelona sekä Real Madrid kohtaavat historian 265. kerran. Barcelona johtaa keskinäisiä kohtaamisia voitoin 109-97, mutta edellisin El Clasico huhtikuussa päättyi Real Madridin voittoon.

Joukkueet lähtevät kamppailuun keskiviikkona pelattujen Copa del Reyn kamppailujen rasitus allaan. Toisaalta molemmat säästelivät avainpelaajiaan niin paljon kuin mahdollista. Barcelonalla ei ollut avauksessa yhtään pelaajaa, joiden odotetaan huomenna pelaavan, mutta Zinedine Zidane päätti peluuttaa Carvajalia sekä Iscoa Leonesaa vastaan. Barcelona joutui tyytymään Herculesin vieraana 1-1-tasapeliin samalla kun Real Madrid eteni 6-1-murskavoittoon ottelussa, jossa Zidanen poika Enzo iski maalin.

Barcelona ja Luis Enrique elävät vaikeita aikoja katalaaniseuran mittapuulla. La Ligassa kaksi edellistä kamppailua on päättynyt tasapeliin, eikä peli tunnu rullaavan ollenkaan. Suurin syy tähän on todennäköisesti ollut Andres Iniestan puuttuminen, mutta keskikentän maestro saattaa olla huomenna avauksessa. Kesällä hankitut Andre Gomes sekä Denis Suarez eivät vain ole sillä tasolla vielä, että Barcelona selviäisi ilman Iniestaa. Enriquelle päänvaivaa ottelun alla on tuonut myös Jordi Alban kolhut, mutta hän aloittanee ottelun. Keskuspuolustukseen odotetaan Javier Mascheranoa Samuel Umtitin sijaan.

Real Madridilla on suuria loukkaantumishuolia kamppailun alla. Gareth Bale, Alvaro Morata ja Toni Kroos ovat kaikki loukkaantumisten vuoksi sivussa ja Fabio Coentraon pelikunto on arvoitus. Realin onneksi Cristiano Ronaldo on karistanut unihiekat silmistään ja siivittänyt joukkueensa viime otteluissa voittoon ja itsensä La Ligan maalipörssin kärkeen. Nyt kun puolustuspääss miehet alkavat olla jälleen terveinä, Realia voidaan pitää jopa pienoisena ennakkosuosikkina El Clasicossa. Koska Pepe pelasi viikolla Copa del Reyssä, odotetaan Raphael Varanen ottavan hänen paikkansa Sergio Ramosin rinnalta.

Barcelona on hävinnyt viimeisestä 32:sta kotiottelustaan La Ligassa vain 3, mutta huomenna tuo tilasto voi muuttua. Real Madrid vaikuttaa olevan tällä hetkellä Euroopan vahvin joukkue, eikä se ole hävinnyt otteluakaan kuluvan kauden aikana. Viimeisessä seitsemässä La Ligan vierasottelussa Real Madrid on iskenyt vähinään kaksi maalia, mikä on todella kova suoritus.

Barcelona saa olla Real Madridin kanssa tarkkana erikoistilanteissa. Madridilaiset ovat nimittäin voittaneet pääpalloista noin 60%, kun Barcelona vastaavasti alle puolet. Varane, Ramos, Ronaldo ja Karim Benzema ovat kaikki hyviä pääpelaajia ja jalkapalloa seuraava maailma ainakin muistaa Ramosin useat maalit kulma- ja vapaapotkutilanteissa. Barcelonan pääpelaaminen jää Gerard Piquen, Sergio Busquetsin sekä Luis Suarezin vastuulle, mutta Mascheranon valinta Umtitin sijaan toppariksi saattaa olla siinä mielessä virhe. Mascheranon yleispelaaminen on toisaalta ranskalaista paremmalla tasolla.

Veikkaus: Ottelun kulku tulee olemaan todennäköisesti sellainen, että Barca pitää palloa hallussaan ja yrittää sahata Realin puolustuksen auki, kun madridilaiset saavat parhaat paikkansa luultavasti vastahyökkäyksistä. Balen puuttuminen syö Real Madridin hyökkäyspelaamista vaikka Lucas Vazquezillakin riittä kyllä nopeutta. Isot ottelut voivat päättyä aina miten tahansa, mutta Real Madrid on tällä hetkellä vahvempi. 1-2

Mahdolliset avauskokoonpanot:

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suarez, Messi, L. Suarez, Neymar

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kovacic, Modric, Vazquez, Isco, Ronaldo, Benzema

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu