kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

La Liga livenä Unibetilla 2015-2016

La Liga livestreamit Unibetilla

Tänään varmistui, että Unibet näyttää La Liga livestreamit 2015-2016. Livelähetykset La Ligasta olivat neuvottelun alla jo pidempään, mutta tänään tosiaan saatiin Unibetilta varmistus, että  matsit näkyvät heidän sivuillaan kauden aikana. Kuten Krasnodar-HJK livelähetys, niin myös La Ligan lähetykset näkyvät Unibetin live-tv:n kautta kaikille Unibetin jäsenille, joilla on pelitili ja pelitilillä muutama sentti rahaa tai vaihtoehtoisesti vedelty vetoja 24 tunnin sisään.

Lähetyksiä on viikoittain ja nopean tiedon mukaan kierros per viikko ja "näe kaikki matsit". Ihan tarkkaan tästä ei tietoa tullut, että onko tosiaan kaikista matseista lähetykset tiedossa, vai vain valikoiduista kierroksen herkuista. Tarkennetaan asiaa, kunhan jotain infoa tullut tästä. Lisäys 20.8: Unibet näyttää KAIKKI La Liga livestreamit! Myös El Clasicot tulevat näkymään talven aikana Unibetilla, joten edes ne isoimmat matsit eivät mene ohi. Ensimmäinen El Clasico spektaakkeli nähdään marraskuussa 22.11.2015, kun Real Madrid isännöi sunnuntain supermatsia. FC Barcelonan vuoro olla isäntänä tapahtuu vastaavasti huhtikuussa 10.4.2016.      

Muut livestreamit Unibetilla 2015-2016

Tänään varmistuneen Espanjan pääsarjan lisäksi tulevalla kaudella tullaan näkemään myös Ranskan (Ligue 1), Saksan (Bundesliiga), sekä myös Italian (Serie A) pääsarjojen otteluita livenä Unibetilla. Suurten sarjojen lisäksi Unibet tosiaan on lähettänyt ja tulee myös jatkossa lähettämään suomalaisille tärkeitä europelejä karsinnoista, kuten nyt tulevana torstaina 20.8.2015 pelattavan FC Krasnodar-HJK livenä.

Näin pääset katsomaan Unibet tv:tä

1. Avaa tili Unibetille tästä 2. Varmista, että pelitililläsi on vähintään sentti rahaa tai veto tehtynä 24 tunnin sisällä matsia ennen. 3. Mene liveotteluiden listaukseen ja etsi haluamasi ottelu.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu