kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Liechtenstein – Gibraltar vihje ja kertoimet

Liechtenstein – Gibraltar
Rheinpark Stadion
10/10/2020 – 19.00

Vastaveto vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 1.59 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 05/10 klo. 12.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Liechtenstein voitti Kansojen Liigassa ensimmäisen ottelunsa parilla maalilla surkeasta San Marinosta
  • Gibraltar voitti samaisen San Marinon yhden osuman sisältäneessä ottelussa ja otteet jäivät vaisuiksi
  • Liechtensteinin ja Gibraltarin nihkeästä kamppailusta on hankala nähdä viitteitä monista osumista
  • Alle 2,5 maalille annetaan noin 65 prosentin arvio

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,72 3,45 5,25
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 05/10 klo 12.30

Jalkapallon Kansojen Liigan ottelussa Liechtenstein pelaa Gibraltaria vastaan. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kahden maalin ottelussa San Marinoa vastaan. Isäntien ensimmäinen ottelu päättyi voittoon odotetusti surkeaa vastustajaa vastaan. Ottelun maalit tehtiin ensimmäisen vartin aikana. Voitto meni oikeaan paikkaan, mutta se olisi voinut tulla hyvin maalin erolla. Liechtenstein pelasi viimeksi EM-karsinnoissa 10 kierrosta saamalla kaksi pistettä ja onnistuen maalinteossa vain kahdesti. Vierasjoukkue pelasi avauksessaan voitollisesti myös San Marinoa vastaan. Voitto tuli nihkeästi maalilla ja se tehtiin lähellä kamppailun taukoa. Gibraltar sai EM-karsinnoissa pelkkiä tappioita ja teki itse kolme osumaa.

Liechtenstein heikoista kääpiövaltioista vähiten huono

Liechtenstein on Kansojen Liigan alimmassa kategoriassa varmasti parhaasta päästä, mutta myös kotijoukkueen materiaalilla otteluiden hallitseminen ja laadukkaiden maalipaikkojen luominen on odotetusti vaikeaa. Isännät pystyvät menestymään Gibraltarin tyyppisiä miehistöjä vastaan, mutta punasinisten hyvin rajallisesta kokoonpanosta on vaikea löytää hyvin ratkaisuvoimaa. Liechtenstein on kotonaan ansaitusti vahvoilla ja olisi ennakkosuosikki myös vieraissa, mutta Gibraltarin alakerran murtaminen tuottaa Blues-Redsin taidoilla selviä ongelmia. Liechtenstein pitää varmasti enemmän palloa ja luo heikoista ryhmistä enemmän vaarallisia maalipaikkoja, mutta onnistumiset myös maalinteossa ovat olleet kauttaaltaan vähäisiä.

Lohkon kakkosryhmä Gibraltar sai alussa niukan voiton

Gibraltar pelasi ensimmäisessä ottelussaan voitollisesti maalin kamppailussa San Marinoa vastaan. Ottelun ainokainen tehtiin hieman ennen puoliaikaa. Gibraltar oli avauksessaan toki selvä ennakkosuosikki ja voittaminen oli odotettua, mutta jopa San Marino pystyi pitämään punapaidat tiukoilla. Gibraltar on lohkossa toiseksi paras miehistö, mutta se on myös itsestään selvää, sillä San Marino on lohkon kolmas ryhmä ja sitä heikompaa ei voi olla. Gibraltar omaa täysin realistiset mahdollisuudet laittaa Liechtenstein tiukoille, mutta lähtökohtana vieraiden tulee pelata laadukas ottelu, jotta taistossa venytään pisteille. Punapaidoilla on hyvä paikka pitää isäntien hyökkäys kurissa, mutta samalla itselle maalinteko on tuskaa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus