kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Liechtenstein – San Marino vihje ja kertoimet

Liechtenstein – San Marino
Rheinpark Stadion
13/10/2020 – 21.45

Vastaveto vihje – San Marino +1,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.28 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 12/10 klo. 11.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Liechtenstein koki lauantaina Kansojen liigassa hallinnasta huolimatta yllättävän tappion Gibraltarille
  • Blues-Reds on alimman kategorian toisessa lohkossa kärkeä, mutta ryhmä on silti heikko kääpiövaltio
  • San Marino on hävinnyt toki lohkossa ottelunsa, mutta esimerkiksi avauksen vastustaja voitti maalilla
  • San Marino +1,5 maalin tasoituksella tulee noin 45 prosentin arviolla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,18 5,80 31,00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/10 klo 11.30

Jalkapallon Kansojen liigassa Liechtenstein pelaa San Marinoa vastaan. Miehistöjen ensimmäinen ottelu pelattiin noin kuukausi sitten, jolloin Liechtenstein nappasi voiton kahdella maalilla. Lohkossa kaikki ryhmät ovat pelanneet kaksi kierrosta ja lohkossa sinipunaiset ovat kolmessa ja vierasjoukkue nollassa pisteessä. Liechtenstein on eittämättä lohkon parhaasta päästä ja kotonaan ansaitusti selvä voittajaehdokas, mutta markkina on tehnyt näkemyksemme mukaan Blues-Redsistä jo liian rajun ennakkosuosikin. Isännät ovat onnetonta La Serenissimaa tietysti kyvykkäämpi ja parempi miehistö, mutta raja on vedettävä johonkin.

Liechtenstein koki viikonloppuna yllättävän tappion

Liechtenstein aloitti urakkansa Kansojen liigassa voittamalla San Marinon vieraissa kahdella maalilla. Sinipunaiset onnistuivat tuolloin maalinteossa kahdesti jo ensimmäisen vartin aikana, joten kamppailu oli käytännössä ratkennut jo taukoon mennessä. Liechtenstein oli San Marinon vieraana toki myös selvä voittajasuosikki, mutta ottelun alla Blues-Redsin kertoimet alkoivat nousta ja alussa turkoosipaitojen mahdollisuuksia oltiin aliarvioitu. Liechtenstein pelasi Kansojen liigassa lauantaina Gibraltaria vastaan ja kärsi tappion yhden maalin sisältäneessä illassa. Hallinnasta huolimatta isännät eivät tehneet yhtään maalia.

San Marinon surkeaa ryhmää on taidettu jo ylireagoida

San Marino on yksi Euroopan heikoimmista futismaista ja vierasjoukkueen menestyminen on myös sen mukaista. Turkoosipaidat eivät omaa vähänkään kovempia miehistöjä vastaan mahdollisuuksia, mutta alimmassa kategoriassa on sentään toivoa paremmasta. San Marino on myös nyt lohkon heikointa antia, mutta tasoero Liechtensteiniin ei ole niin valtava mitä kertoimet antavat ymmärtää. San Marino pystyy pelaamaan kelvollisesti kyllä toisia kääpiömaita vastaan, joskin La Serenissiman tulivoima on pieni. Vierasjoukkue tulee otteluun hyvin levänneenä, sillä ryhmä pelasi viimeksi keskiviikkona valmistavan illan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus