kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Lorient – Monaco vihje ja kertoimet

Lorient – Monaco
Stade du Moustoir
06/01/2021 – 20.00

Vastaveto vihje – Yli 3 maalia – Kerroin 2.30 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 04/01 klo. 17.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Lorient on esiintynyt sijoitustaan paremmin ja viime viikkoina isäntien ottelut ovat olleet viihdyttäviä.
  • Lorientin ottelut sisälsivät erityisesti loppuvuonna runsaasti tapahtumia ja alakerrassa riitti haasteita.
  • Monaco on menestynyt hienosti ja miehistön ottelut ovat olleet läpi sesongin usein tapahtumarikkaita.
  • Ottelussa on kaikki edellytykset viihdyttävään iltaan. Yli 3 osumaa toteutuu noin 47 prosentin arviolla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
4,40 4,00 1,72
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 04/01 klo. 17.30

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Lorient ja Monaco. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kolme voittoa, kolme tasapeliä ja 11 tappiota. Isännät ovat pelanneet selvästi sijoitustaan paremmin, sillä oranssimustien pitäisi olla kympin joukossa. Lorient päätti vuotensa pelaamalla selvästi tappiollisesti Rennesille ja neljän maalin tasapelin Nicen kanssa. Vierasjoukkue on kerännyt kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Punavalkoiset ovat olleet hyviä ja sijoitus voisi olla vielä vähän parempi. Miehistö on ollut samalla hyvin viihdyttävä. Monaco esiintyi tauon alla vauhdikkaassa tasapelissä St.Etiennen kanssa.

Lorient sijoitustaan parempi – alla vauhdikas ajanjakso

Lorient nousi takaisin Ranskan pääsarjaan ja on esiintynyt oleellisesti sijoitustaan paremmin. Kotijoukkue on viimeisten joukossa, mutta oranssimustien sijoitus voisi olla hyvin kympin lähellä. Lorient lähti tauolle pelaamalla useita hyvin viihdyttäviä otteluita. Viimeisessä ottelussa tuli neljän maalin pistejako Nicen kanssa. Alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita, sillä Rennesiä ja Niceä vastaan omiin meni viisi palloa. Niceä vastaan voitto olisi kuitenkin kuvannut ottelua hyvin ja myös Rennesiä vastaan maaliodottamat menivät lievästi isännille. Les Merlus teki hieman aiemmin kolme maalia Nimesille. Se oli vahvaa tekemistä.

Monaco palaamassa tasolleen – takana hyvä loppuvuosi

Monaco pelasi hyvän loppuvuoden ja miehistö olisi voinut lähteä tauolle vielä paremmista asetelmista. Monacon ottelut ovat olleet hyvin viihdyttäviä ja niissä on tullut hienosti osumia. Miehistö lähti tauolle voittamalla Dijonin ja pelaamalla neljän maalin tasapelin St. Etiennen kanssa. Monacon otteluissa on jääty 10 viime kierroksella kerran enintään kahteen osumaan. Monacolle tehtiin joulukuun kolmella ensimmäisellä kierroksella seitsemän maalia, mutta vierasjoukkue on luonut maaliodottamaa itse kolmanneksi eniten. Ryhmä ei ole ollut marraskuun loistovireessä, mutta vierailla on yhä kaikki ainekset viihdyttäviin otteluihin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus