kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Lukko – Tappara vihje ja kertoimet

  Lukko – Tappara
  Kivikylän Areena
  30/04/2021 – 17.00

  Vastaveto vihje – Lukko voittaa – Kerroin 1.80 –  @Marathonbet

  Siirry Marathonbet

  Kertoimet vedettiin 29/04 klo. 23.30

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Lukko pelasi välieräsarjan ensimmäisessä ottelussa hyvin ja olisi ansainnut voittaa ilman jatkoaikaa.
  • Lukko on ansaitusti Liigan paras mestarisuosikki ja erityisesti Raumalla hyvin vaikeasti kaadettavissa.
  • Tapparan olisi kuulunut hävitä puolivälierissä KalPalle, eikä välieräsarjan alku ennakoi vieraille hyvää.
  • Tappara nousi avauksessa komeasti tasoihin, mutta ottelusta jäi tamperelaisilla paljon parannettavaa.
  • Lukolle löytyy ylikertoimia. Raumalaisten varsinaisen peliajan voitto toteutuu arviolla lähes 58 pinnaa.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  1,764,004,10
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 29/04 klo. 23.30

  Jääkiekon Liigan välieräsarjat jatkuvat, kun Lukko isännöi uudestaan Tapparaa. Miehistöjen välieräsarja käynnistyi eilen, jolloin kotijoukkue nappasi voiton jatkoajalle venyneessä ottelussa. Raumalaiset olivat ottelussa kahden maalin johtoasemassa, kunnes tamperelaiset nousivat kolmannessa erässä tasoihin, mutta sinikeltaiset ratkaisivat ottelun lähes heti jatkoajan alussa. Lukko lähti pudotuspeleihin ansaitusti Liigan suurimpana mestarisuosikkina, ja välieräsarjan alku ei ainakaan vähennä kotijoukkuetta kohtaan olevia suuria odotuksia. Isännät pelasivat hienon ottelun ja olisivat ansainneet napata voiton varsinaisella peliajalla.

  Lukon avaus oli hyvä – juhlivatko isännät toistamiseen?

  Lukko pelasi välieräsarjan ensimmäisessä ottelussa vahvasti ja olisi ansainnut voittaa kolmen erän puitteissa. Kotijoukkue oli datan valossa ehdottomasti parempi miehistö, mutta sinikeltaiset päästivät kolmannessa erässä Tapparan mukaan otteluun. Lukko on valmis menemään tällä kaudella päätyyn saakka, ja kotijoukkue oli ennen välieräsarjaa lähes 75 prosentin ennakkosuosikki etenemään jatkoon. Lukko on ollut aikaisemmissa pudotuspelisarjoissa Tapparaa vastaan ongelmissa ja hävinnyt niitä, mutta nyt tilanne on toinen. Raumalaiset ovat monella osastolla parempia, ja muun muassa voimaluvuissa on selvä ero isännille.

  Komeasti taistelleella Tapparalla selvästi parannettavaa

  Tappara pelasi puolivälieräsarjassa KalPaa vastaan ja olisi ansainnut pudota, mutta vierasjoukkue oli ratkaisevaksi muodostuneessa neljännessä ottelussa vahva. Kirvesrinnat olivat muuten heikompia, ja tasakentällisin maalipaikat menivät selvästi vastustajalle. Tapparan voimaluku, pelillinen voimaluku ja ylivoimalla pelaaminen ovat Lukkoa jäljessä. Vierasjoukkue nousi ensimmäisessä ottelussa komeasti rinnalle, mutta oranssisinisille jäi siitä selvästi parannettavaa. Tappara oli runkosarjassa keskinäisten otteluiden maaliodottamissa peräti hieman edellä, mutta pudotuspeleissä Kirvesrinnoille voi luvata lisää vaikeuksia.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus