kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Macarthur – Sydney FC vihje ja kertoimet

Macarthur – Sydney FC
Campbelltown Stadium
30/01/2021 – 10.10

Vastaveto vihje – Sydney FC tasapeli ei vetoa – Kerroin 1.78 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 25/01 klo. 21.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Macarthur on pelannut A-liigan alussa tuloksellisesti hyvin, mutta alku on mennyt selvästi yläkanttiin.
  • Macarthur on ollut pelillisesti kahdeksanneksi paras miehistö ja myös viimeksi voitto tuli onnekkaasti.
  • Sydney FC on materiaaliltaan taas A-liigan vahvin voittajasuosikki ja onnistumisia pitäisi tulla laajasti.
  • Sydney FC on ollut pelillisesti heti hyvässä iskussa, vaikka alla on pari ottelua ilman koko pistepotteja.
  • Näemme Sydney FC:n kertoimissa peli-idean. Sydney FC tasapeli ei vetoa toteutuu noin 59 prosentilla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,00 3,45 2,35
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 25/01 klo. 21.00

Jalkapallon Australian A-liigassa toisensa kohtaavat Macarthur ja Sydney FC. Tiedossa on Sydneyn alueen paikallinen, johon Macarthur saapuu esiintymällä neljällä ensimmäisellä kierroksella kahden voiton, tasapelin ja tappion merkeissä. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Western Sydney Wanderersia ja Newcastle Jetsiä vastaan. Macarthur on ollut alussa onnekas ja ylisuorittanut miehistö, sillä kotijoukkue on ollut pelillisesti kahdeksanneksi paras ryhmä. Vierasjoukkue on jälleen A-liigan suurin mestarisuosikki ja miehistön ainoat tavoitteet ovat taas korkealla. Sydney FC on pelannut alussa saldolla voitto, tasuri ja tappio.

Ylisuorittanut Macarthur aloittanut debyyttinsä hyvin

Macarthur pelaa nykyisellä nimellä ensimmäistä kertaa A-liigassa ja on aloittanut kautensa hyvin. Kotijoukkue on napannut täydet pistepotit Western Sydney Wanderersia ja Newcastle Jetsiä vastaan. Isännät kuuluvat materiaaliltaan hieman keskikastin paremmalle puoliskolle, joten miehistö on taitojensa puolesta valmis pelaamaan paikoista lähellä kärkeä. Macarthur on esiintynyt alussa ylisuorittaen ja onnekkaasti, sillä kotijoukkue on ollut pelillisesti vasta kahdeksanneksi paras miehistö. The Bulls on hävinnyt kolmella kierroksella maaliodottamat. Macarthur kaatoi viimeksi Newcastle Jetsin, mutta pistejako olisi ollut oikein.

Sydney FC jälleen A-liigan ykkönen – otteet heti vahvoja

Sydney FC voitti viime kaudella A-liigan mestaruuden ja vierasjoukkue lähti myös alkavaan kauteen mestarisuosikkina. Taivaansiniset ovat aloittaneet kautensa voitolla, tasapelillä ja tappiolla. Koko pistepotti irtosi alussa Wellington Phoenixista. The Sky Blues on ollut pelillisesti toiseksi paras miehistö, mutta avauksessa oli matkassa myös hyvää onnea, sillä maaliodottamat olivat käytännössä tasoissa. Ottelua seurasi pistejako Western Sydney Wanderersia vastaan, mutta voitto olisi tullut ansaitusti. Sama juttu oli viimeksi Central Coast Marinersia vastaan. Tappio oli vääryys. Vierailla on hyvät puitteet palata pikaisesti voittoihin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus